Mamusie listopad-grudzien 2011 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 06:45   #1561
mol_aa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
a te plastr mosbsbito nie msja zadnej nf,ze nie moga byc stosowane w poblizu dzieci ponizej 1 roku??
Te plasterki są na anturalnych olejkach eterycznych, ja naklejam na wózek od zewnętrznej strony (na górze od budki) i jest ok nic się nie zbliża do małego, a on nie ma kontaktu bezpośrednio z plasterkiem

U nas nocka trochę do bani dużo pobudek tzn. o 24, 2, 4 i o 6 już dzień dobry rodzice. Trochę płakał w nocy tak żałośnie, posmarowałam dentinoxem i przechodziło, czyżby zęby???

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Dziewczyny mam pytanko chcę kupić jakąś konkretną maskę do włosów (suche i zniszczone) ale nie wiem która brać, nie chce już żadnych Waxów, bo nie działają za bardzo p.o.m.ó.ż.c.i.e
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 06:45   #1562
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

asiol jezeli maly alergik to moze faktycznie lepiej wprowadzac nowosci powoli, 3-4 dni. a ilosc taka jaka maly zechce, jezeli po 2 lyzeczkach nadal otwiera paszcze to bym mu dala.

nowe rzeczy wprowadzaj rano lub kolo poludnia tak by nie zaklocily mu snu.

gdy masz juz kilka bezpiecznych produktow to mozesz je laczyc (uwaga na kombinacje pietruszka-seler, pojedynczo nic sie nie dzieje, razem moga uczulac).

Ja wprowadzalam nowe produkty co 2 dni. Jak na razie tylko brokul nam nei podszedl, ale zalecaja dopiero kolo 8 miesiaca ze wzgledu na gazopednosc (maly dzis plakal w nocy przez baki) wiec sie wstrzymamy.

kleik ryzowy dostawal kilka dni a potem przeszlismy na warzywka i owoce. Teraz jestesmy na 3 posilkach: owsianka z rodzynkami/owocami rano, obiadek/warzywka/zupka w poludnie i kaszka 'zdrowy brzuszek' nestle z owocami o 5. zaczelam od lyzeczki kaszki i powoli zwiekszam mu.

nie wiem tylko ile glutenu ma ta kaszka 5 zboz, wiec nei wiem czy dolaczyc jeszcze kasze manna czy nie. napisalam do nestle ale jakos nei odpowiadaja

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 06:50   #1563
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
thankju

DZIEŃ DOBRY

Tryskam humorem od rana, pomimo pobudki o 4:30, żeby dać niuni smoka, bo się coś przebudziła, puściła pirdka i poszła spać hehe
Ale wczoraj miałam odlotowy wieczór z moim żulem hehehe ODLOTOWY Jakaś seksualna bestia w niego wstąpiła

Wstaliśmy o 5:50.

Dzisiaj śniadaniowa rozpusta - kanapeczki z nutellą Łeh Łeh Łeh

Pogoda nadal beznadziejna.. Zimno.. Ale chociaż nie pada to może na spacer później krótki wyskoczymy..Tylko mamy spacerówkę tylko, bo gondolę oddałam do rodziców.. Bo u nas nie ma gdzie tego trzymać.. No i nie wiem czy w spacerówce nie będzie niuni za zimno?

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

dacie radę
kurcze macie jakis ODLOTOWY maraton? ja na szczescie dostalam druga @ wiec mam wymowke

blee Nutella z chlebem... z bananem i nalesnikiem

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Goldika nasza mata z jednej strony ma bajery, z drugiej jest gladka i miala pelno odczepianyh bajerow- zabke, pszczolke, pileczke i cos tam jeszcze
Zul przyjezdza ale poki co nadal czekam na jego zaproszenie nastawiam sie na pocz czerwca
Tiny Love troche tansza jest od Taf Toys... hmmm

a patent koca z poszewka od koldry bardzo ciekawy! wyprobuje
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 06:50   #1564
fatal21
Wtajemniczenie

Witamy w ten mrozny poranek u mnie słonecznie i 0na termometrze
Stary 2012-05-08, 06:52   #1565
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Te plasterki są na anturalnych olejkach eterycznych, ja naklejam na wózek od zewnętrznej strony (na górze od budki) i jest ok nic się nie zbliża do małego, a on nie ma kontaktu bezpośrednio z plasterkiem

U nas nocka trochę do bani dużo pobudek tzn. o 24, 2, 4 i o 6 już dzień dobry rodzice. Trochę płakał w nocy tak żałośnie, posmarowałam dentinoxem i przechodziło, czyżby zęby???

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Dziewczyny mam pytanko chcę kupić jakąś konkretną maskę do włosów (suche i zniszczone) ale nie wiem która brać, nie chce już żadnych Waxów, bo nie działają za bardzo p.o.m.ó.ż.c.i.e
chcesz maske ktora zaktycznie nawilzy Ci wlosy czy da efekt od mycia do mycia?
jak od mycia do mycia to Loreal Intensive Repair Cellular z drogich.
W miare dobra dajaca serio jakies efekty to drogeryjna maska Loreal elseve zolta z czerwona nakretka (nazwy nie pamietam) ok 20zl.

A jezeli chcialabys serio odzywic sobie wlosy to musialabys zafundowac im oleje
Stary 2012-05-08, 06:53   #1566
mol_aa
Zadomowienie

Muszę się pochwalić, we wtorek 6 miesięcy temu o 17,15 urodził się Piter
Zleciał nam ten czas błyskawicznie
Stary 2012-05-08, 06:54   #1567
goldika
Zakorzenienie

wczoraj na kolacje mlody dostal kleik kukurydziany ktory w calosci po godzinie wyrzygal
a dzis od rana zrobil wodnista kupke... nie wiem czy leciec juz do lekarza czy to choroba czy reakcja na nieszczesliwy kleik?
boje sie zeby sie nie odwodnil... ale 1rzadka plynna kupa to chyba malo
jezu jak sie boje o niego.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 06:56   #1568
mol_aa
Zadomowienie

Goldika takie serio podreperowanie włosów, bo maski na "chwile" sie nie sprawdzaja
Stary 2012-05-08, 07:03   #1569
goldika
Zakorzenienie

Dygotko pamietasz jak zamawialas przescieradla z allegro? Od kogo kupowalas? Bo dzis ja musze zamowic do naszego lozka sypialnianego

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Goldika takie serio podreperowanie włosów, bo maski na "chwile" sie nie sprawdzaja
no to oleje one nawilzaja. Ale pod olej trzeba dac mgielke nawilzajaca. Ja wszystko sama robie sobie z polproduktow.

A sprobuj np do jakiejs maski co masz w domu dodac 1-2lyzki oliwy z oliwek. I taka maske trzymaj na wlosach z godzine.
Albo sama oliwe naloz na min 2h.

Ja mgielki pod oleje robie z hydrolatu aloesowego, d-pantenolu, keratyny hydrolizowanej, mocznika i mleczka pszczelego. Spryskuje tym wlosy zeyb byly lekko wilgotne i nakladam olej (mam rozne oleje)

Dobra jest tez ponoc domowa maska z miodu i zoltka ale sama jej nie stosuje bo nie lubie jedzenia na wlosach

Jezeli nie chce Ci sie bawic to mozesz kupic maske Stapiz Sleek Line z wyciagiem z pestek slonecznika. Mam ja i jest dobra taka: http://allegro.pl/stapiz-sleek-line-...307539292.html
Stary 2012-05-08, 07:04   #1570
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
wczoraj na kolacje mlody dostal kleik kukurydziany ktory w calosci po godzinie wyrzygal
a dzis od rana zrobil wodnista kupke... nie wiem czy leciec juz do lekarza czy to choroba czy reakcja na nieszczesliwy kleik?
boje sie zeby sie nie odwodnil... ale 1rzadka plynna kupa to chyba malo
jezu jak sie boje o niego.
reakcja na kleik jak na moje oko
1 wodnista kupa nie prowadzi do odwodnienia, musiałby ich robić kilkanaście dziennie, u nas nawet jak było swego czasu 6-8 (alergia) to nie kazano się martwić tylko częściej przystawiać/ dopajać i obserwować dziecko
spokojnie

laski, mam pytanie- dostałam skierowanie z prywatnego gabinetu na rehabilitację, lecę do rodzinnego - muszę taszczyć ze sobą młodego czy przepisze bez problemu? miałyście taką sytuację?

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

włosy to mam fatalne, kiedy przestaną wypadać
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:10   #1571
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
reakcja na kleik jak na moje oko
1 wodnista kupa nie prowadzi do odwodnienia, musiałby ich robić kilkanaście dziennie, u nas nawet jak było swego czasu 6-8 (alergia) to nie kazano się martwić tylko częściej przystawiać/ dopajać i obserwować dziecko
spokojnie

laski, mam pytanie- dostałam skierowanie z prywatnego gabinetu na rehabilitację, lecę do rodzinnego - muszę taszczyć ze sobą młodego czy przepisze bez problemu? miałyście taką sytuację?

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

pogooglowalam i dowiedzialam sie, ze kleik kukurydziany czesto wywoluje biegunke boze jaka ja jestem glupia... najpierw zatwardzilam go ryzowym, teraz rozwolnilam kukurydzianym... wspolczuje temu dziecku takiej matki
dzieki za pomoc i objasnienie

z lekarzem nie pomoge, unikam jak ognia.
Stary 2012-05-08, 07:15   #1572
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
blee Nutella z chlebem... z bananem i nalesnikiem

Ze świeżą bułeczką Naleśniki też uwielbiam tj T y

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
klask i:
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:18   #1573
elf27
Zadomowienie

PRINC widzę, że szalejesz nie mam na myśli nutelli

GOLDI inaczej się nie da jak tylko sprawdzić na żywym organizmie, skąd będziesz wiedziała co małemu szkodzi a co nie? to co ja mam powiedzieć, że jestem w ogóle do skoro po wszystkim co jadłam były mega bóle brzusia, sraczki i wysypki - to dopiero matka potwór
wyluzuj, to nie Twoja wina, na razie odstaw i spróbuj za jakiś czas
ja od dzisiaj znowu próbuję z ryżowym, ehhh
a dynią pluje młody na odległość
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:23   #1574
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
PRINC widzę, że szalejesz nie mam na myśli nutelli

GOLDI inaczej się nie da jak tylko sprawdzić na żywym organizmie, skąd będziesz wiedziała co małemu szkodzi a co nie? to co ja mam powiedzieć, że jestem w ogóle do skoro po wszystkim co jadłam były mega bóle brzusia, sraczki i wysypki - to dopiero matka potwór
wyluzuj, to nie Twoja wina, na razie odstaw i spróbuj za jakiś czas
ja od dzisiaj znowu próbuję z ryżowym, ehhh
a dynią pluje młody na odległość
ja odstawiam te cholerne kleiki, dzis juz powinny byc w paczkomacie kaszki Holle po ktorych nie mielismy zadnych problemow. i w mam nestlowskie szajsy.
Kochana ale Twoj maluch to alergik wiec nie mozesz siebie o nic obwiniac
Stary 2012-05-08, 07:24   #1575
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

witam
Ja dwa razy bylam po skierowanie bez dzieci- raz na rehabilitacje eaz do neurologa
Tez kocham nutelle, najbardziej z... Lyzeczka a na chlebku to jeszcze z maslem orzechowym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 07:29   #1576
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

witamy i my
noc ciezka tylko o 2 i o 5 nie było pobudki, wiec ziewam na kilometr
u nas młoda uwielbia dynie, jako jedyny posilek zjada cały słoiczek 180ml, poza tym brokuły i marchew, nie lubi połaczeń z ziemniakiem, z owocków wygrywa poki co morela, pozniej jabuszko, kaszka brzoskwina ewentusalnie malina na banaqn jest wysypka

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:30   #1577
fatal21
Wtajemniczenie

Hm nutella wczoraj mialam mega słodki dzien i nutella z rurkami waflowymi poszla.
Stary 2012-05-08, 07:41   #1578
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:
pogooglowalam i dowiedzialam sie, ze kleik kukurydziany czesto wywoluje biegunke boze jaka ja jestem glupia... najpierw zatwardzilam go ryzowym, teraz rozwolnilam kukurydzianym... wspolczuje temu dziecku takiej matki
dzieki za pomoc i objasnienie

z lekarzem nie pomoge, unikam jak ognia.
Goldi nawet tak nie mów, chciałaś dobrze a skąd mogłaś wiedzieć jak Olek zareaguje. Miałam to samo z Piterem, jak nie mleko go uczulało to gluten, tylko, że po glutenie reakcji nie było w k.upce ale pod oczkiem go wysypało strasznie, a ja dalej glupia podawałam mu gluten, bo mysłałam ze to od marchewki

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Ojej marzy mi się nutella, prosto z łyżeczki, jak przestane karmić to kupię sobie słoik nutelli i będę jeść póki się nie
Stary 2012-05-08, 07:50   #1579
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Goldi nawet tak nie mów, chciałaś dobrze a skąd mogłaś wiedzieć jak Olek zareaguje. Miałam to samo z Piterem, jak nie mleko go uczulało to gluten, tylko, że po glutenie reakcji nie było w k.upce ale pod oczkiem go wysypało strasznie, a ja dalej glupia podawałam mu gluten, bo mysłałam ze to od marchewki

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Ojej marzy mi się nutella, prosto z łyżeczki, jak przestane karmić to kupię sobie słoik nutelli i będę jeść póki się nie
masz racje, chyba nie ma co sie za bardzo obwiniac bo to nie taka prosta sprawa z dziecmi no ale szkoda mi go... wrzoczaj tak zwymiotowal ze materac mokry, koldra, cale wloski mial posklejane, do tego nie wiedzial co sie stalo i byl taki zdezorientowany bo przez sen zwymiotowal

co do nutelli to ja tak mialam z tatarem... przestalam karmic to sama wciagnelam przez weekend 1,5kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 08:03   #1580
ja_dalia
Wtajemniczenie

witamy

u nas okey... cos mam jakies dziwne dni ostatnio... sama nie wiem co chce...

Cytat:

kliknelam sobie ksiazke Cobena na allegro bo jedna wlasnie koncze...

kocham Cobena.... mam prawie wszystkie... koncze klinike a teraz juz nowa wyszła, więc jak skończe to zakupię

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:10   #1581
tuszka
Raczkowanie

Witajcie,
Wrocilismy z majówki u .... Teściów. Pojechaliśmy w zeszłą sobotę na 5cio miesięcznicę Franka i tak zostaliśmy ponad tydzień
Nie będę Was nadrabiala, wolę być na bieżąco.
Na 15.30 idziemy do pediatry, wyskoczyly jakieś dziwne zaognione krostki.

Przez ten tydzień wyszły Frankowi 2 zębole !!!!
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:11   #1582
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
a chusteczki pampers pachna podonie jak do tych pamoers sensitive????????5 zł za sztuke to chyba nie duzo??
5zł to norma. ja od poczatku uzywam bambino, tylko wkurza mnie juz ich zapach:/ gdzieś raz kupiliśmy leviatanowskie, fajne były, bdb czyściły, tylko objetościowo do bani, bo jakis mały śmieszny prostokącik...
Cytat:
Ale mnie Zul wkurzyl jego jedynym zasranym obowiazkiem jest wieczorna kapiel mlodego. A ten juz wkurzony bo spodenki od pizamy mial mu zalozyc i stwierdzil, ze wali to, nie zaklada bo mlody za bardzo nogami macha i mu sie nie chce teraz. Zjechalam go to od razu mu je ubral...
mój ostatnio tez wyjechał, że może by jej nie kąpać... cały dzień go nie ma, dzieckiem się nie zajmuje i jeszcze te 5 min kąpieli jej żałuje wrrr...
Cytat:
Goldi dajesz kaszki holle?? mój to jakoś dziwnie na nie reagował i jak już je kaszkę to to nestle, bo tamtą pluł, nie mam już pomysłu jak go przekonać do tej kaszki
może zetrzyj troszkę jabłuszka? ja tak moją uczyłam jedzenia kaszki...tylko zagęszczałam jeszcze kleikiem ryżowym, bo ona je tylko cycusia i łyżeczką...
Cytat:
ja odstawiam te cholerne kleiki, dzis juz powinny byc w paczkomacie kaszki Holle po ktorych nie mielismy zadnych problemow. i w mam nestlowskie szajsy.
a próbowałaś z bobovity? mojej pani też niepodchodzą produkty z nestle

dziewczyny wiecie co...chyba ślepnę, ani w okularach ani bez przed komp siedzieć się nie da...normalnie co chwilę musze potrzasnąc głową jak ten dałn, wszystko mi się rozmazuje...chyba zrobię sobie dzień przerwy od wiszenia tutaj, bo później już całkiem nic nie namacam
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:16   #1583
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
witamy

u nas okey... cos mam jakies dziwne dni ostatnio... sama nie wiem co chce...

kocham Cobena.... mam prawie wszystkie... koncze klinike a teraz juz nowa wyszła, więc jak skończe to zakupię
ja czytam teraz Mistyfikacje, Klinike wczoraj kliknelam a ta nowa klikne jak upoluje uzywana na allegro bo to zawsze taniej

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
Witajcie,
Wrocilismy z majówki u .... Teściów. Pojechaliśmy w zeszłą sobotę na 5cio miesięcznicę Franka i tak zostaliśmy ponad tydzień
Nie będę Was nadrabiala, wolę być na bieżąco.
Na 15.30 idziemy do pediatry, wyskoczyly jakieś dziwne zaognione krostki.

wow gratuluje zebolkow

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

pokszyfka te chlopy to jednak... chlopy. W sumie nie ma co nazywac ich beznadziejami, kiepa, leniami etc... slowo mezczyzna przeciez jest prawie synonimem
Stary 2012-05-08, 08:19   #1584
glamourous
Zakorzenienie

Poksyfko ja tez mam wrazemie ze sie coraz slepsza robie
Serio do tv coraz czesciej okulary wyciagam

Kurcze zaraz ide z malymi na rehabilitacje i nie wiem jak ich ubrac bo ma dworze piekne slonko ale na termometrze 2 stopnie
Stary 2012-05-08, 08:24   #1585
rudominka
Raczkowanie

Cytat:
No to balujemy klask i:
Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
witamy i my
noc ciezka tylko o 2 i o 5 nie było pobudki, wiec ziewam na kilometr
u nas młoda uwielbia dynie, jako jedyny posilek zjada cały słoiczek 180ml, poza tym brokuły i marchew, nie lubi połaczeń z ziemniakiem, z owocków wygrywa poki co morela, pozniej jabuszko, kaszka brzoskwina ewentusalnie malina na banaqn jest wysypka
Na bananie którejś firmy doczytałam, że dodają kwasek cytrynowy, w innym jest sok cytrynowy - po to aby nie czerniał. Obstawiam, że to reakcja na cytrynę, a nie sam banan. Chyba, że dawałaś młodej takiego zwykłego banana - to wtedy chemię bym obstawiała a nie sam owoc jako taki.

A u nas właśnie połączenia z ziemniakiem wygrywają w porównaniu z ryżem. Hitem jest dynia-ziemniak i ziemniaki ze szpinakiem. Ale i tak 125 g to max, co moje dziecię jest w stanie zjeść.

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
Gratki klask i:
Czyżby bezboleśnie się udało?

U nas od rana piękne słoneczko świeci, na następne spanie młodej idziemy na spacerek.
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:26   #1586
domi7ks
Zakorzenienie

Hej Dżagi

Goldiko to reakcja na kleik Takie rzeczy, niestety, będą się zdarzać

Pokszyfko ja też ślepne, a jakoś do okulisty mi nie po drodze ale zakładam okluary do kompa moje stare

Wy szalejecie a u mnie libido zero Mamuski karmiące też tak macie? Jak dobrze, że Tz pojechał, bo ile można uciekać :/ to do nie nie podobne, bo nakupowałam strojów, a nie mam kiedy w nich wskoczyć

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:26   #1587
fatal21
Wtajemniczenie

Hm nutella wczoraj mialam mega słodki dzien i nutella z rurkami waflowymi poszla.
Stary 2012-05-08, 08:30   #1588
mol_aa
Zadomowienie

Moja maruda ma już 2 drzemkę dzisiaj a śpi max 40min.

Pokszyfko mi po ciąży strasznie wzrok się pogorszył, już przed nosiłam okulary, a wadę miałam małą -0.5 a teraz -1,25

Rudominko mojego też banan uczula, czy ze słoiczka czy świeży zawsze po bananie pełen krostek

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej Dżagi

Wy szalejecie a u mnie libido zero Mamuski karmiące też tak macie? Jak dobrze, że Tz pojechał, bo ile można uciekać :/ to do nie nie podobne, bo nakupowałam strojów, a nie mam kiedy w nich wskoczyć
Mnie też ostatnio jakoś chętka opuściła, mały jest bardzo absorbujący, a to jeszcze praca, w domu trzeba coś zrobić, wieczorami nie mam już sily na nic, a rano mi się nie chce, bo każde 5 min z zamkniętymi oczami jest dla mnie zbawienne. Nie powiem są dni, że hohoho, ale w porównaniu do tego co było przed ciążą to jest zerooo. Mam cichą nadzieje, ze mi przejdzie i to szybko
Stary 2012-05-08, 08:35   #1589
fatal21
Wtajemniczenie

Domg jak dobrze ze napisalas bo myslalam ze ja z innej planety jak czytam Princesski opowiesci.czy po karmieniu to libido wzrosnie bo Tz zalamany
Stary 2012-05-08, 08:37   #1590
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też ostatnio jakoś chętka opuściła, mały jest bardzo absorbujący, a to jeszcze praca, w domu trzeba coś zrobić, wieczorami nie mam już sily na nic, a rano mi się nie chce, bo każde 5 min z zamkniętymi oczami jest dla mnie zbawienne. Nie powiem są dni, że hohoho, ale w porównaniu do tego co było przed ciążą to jest zerooo. Mam cichą nadzieje, ze mi przejdzie i to szybko
No właśnie hoho raz na jakiś czas i starczy...
Polusie też karmiłam długo i jakos po paru mies wróciło wszystko do normy...ale teraz przy dwójce dzieciach jest gorzej, jestem kamień, nieugięta

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Domg jak dobrze ze napisalas bo myslalam ze ja z innej planety jak czytam Princesski opowiesci.czy po karmieniu to libido wzrosnie bo Tz zalamany
mój Tż też
dziś Michałek konczy 5 miesiecy, mam zamiar mu już dać słoiczek

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości