![]() |
#1531 |
Raczkowanie
|
![]()
Witamina D do końca pierwszego roku- wiem od pediatry. Kupiłam żyrafkę małemu najwyżej czegoś sobie nie kupię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
smoczki mam takie http://allegro.pl/avent-smoczek-smoc...322539417.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wózek ten pierwszy mi się podoba ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ufff wkońcu usiadłam przed kompem ![]() ![]() Ja też dzisiaj gotowałam brokuły z ziemniakami ale dam jutro małej na obiadek. Pierwszy raz jej dam do jedzenia więc nie wiem czy będą jej smakowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
niby tak,ale ma go byc mniej pewnie dlatego,że jest mdły jak piszesz
#1536 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Goldi-mi chodziło o smoczki do butelki:P
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-07 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wozka Tz naprawil to co popsul ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- nie mam pojecia dlaczego ma byc go mniej ale po sobie wiem, ze samego ziemniaka lub jego przewagi bym nie zjadla ![]() Z brokulem wyszeld bardzo smaczny ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() ja mam tylko jedna butle Avent i mam smoczek 3przeplywowy, mial byc do rzadkiej kaszki ale mlody kaszke tylko z lyzeczki chce jesc. A do Tomme Tippee mam obecnie smoczki 3+ ![]() Mola faktycznie dzis swieto brokula chyba ![]() te plasterki na owady mnie zaciekawily, my spacerujemy ciagle wzdluz wody wiec wiadomo ile tam komarzysk siedzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
A przraszam nasza mata to tez taf toys, z tiny love mamyksiazeczke- domek i cos tam innego
I ta piknkowa duza to tez taf toys bedzie
#1540 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Muff w 100% się zgodzę, aż sie buzia cieszy jak mały wsuwa z apetytem, jak możesz to dorzuć przepis w klubie ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
jak dla mnie pampers sensitive są za suche, pachną podobnie, ale trzeba dwa razy wiecej chusteczek zużyć przy zmianie pampka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
Goldika ach ten tzt
![]() Moze teraz ty dyskretnie cos zepsuj ![]() Ja dzis poogladalam wozki w sklepie, pieeekny wybor ale Dla blizniakow oczywiscie nic ![]() ![]() KurCze jazda sie zaczyna, chlopcy zalapali ta fazke leku separacyjnego ![]() Zostawilam ich z mama i skoczylam Na poczte- wrzask dopoki nie wrocilam... Kapie jednego- drugi w tym czasie placze za mama, zwariowac idzie. Myslalam ze jak maja siebie nawzajem to jakos latwiej np ze zlobkiem idzie, ale chyba nie do konca...
![]() |
#1542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde chcialabym taka ale nieprzemakalna z jednej strony ale droga jest strasznie :/ ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() o kurka to bedziesz musiala miec obu do siebie przyklejonych na raz... a zaraz przeciez do pracy idziesz i tak. Zula juz zaprosilas? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
Goldika-a to kaszke robisz na swoim odciagnietym mleku??
jakie plasterki na owady?????? Molaa chusteczek uzywam tylko na wyjezdzie,w domu to płatek i woda
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam dylemat czy przechodzac na mleko nastepne zostac przy Enfamilu czy przejsc na Bebilon. Bebilon wyszedlby troche taniej kupujac opakowania 1200 za ok 55zl, bo za 1200g enfamilu place 66zl. Ale czy warto... chyba z pediatra o tym pogadam. ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- kliknelam sobie ksiazke Cobena na allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja daje nestle "zdrowy brzuszek kaszka 5 zboz z lipa" o 5, lyzeczka. robie na wodzie dodaje troche swojego mleka i jakis owoc Junior zle sypia ostatnio, a dzis mial hardcoroiwy dzien. Zostawilam go z mama i pojechalam troche porzadkowac dom po remoncie i musialam wracac w te pendy bo mlody ledwie na oczy wodzial z placzu, nic go nie uspokajalo. piersia chce karmic do roku
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko lubi tylko mleczne produkty,zupy ze smakiem zjadla moze 5 lyzeczek,reszta poszla na sile,ale dopchnela cyckiem,jak wszystko z reszta.Jak tak jej odpowiada,to na razie nie bede wmuszac.Na kolacje zrobilam jej papke orkiszowo-owsiana-sytuacja podobna,jak z zupa,ale z cycka nie lecialo (wtf ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zakorzenienie
|
Goldika nasza mata z jednej strony ma bajery, z drugiej jest gladka i miala pelno odczepianyh bajerow- zabke, pszczolke, pileczke i cos tam jeszcze
Zul przyjezdza ale poki co nadal czekam na jego zaproszenie ![]()
#1548 |
Zakorzenienie
|
a te plastr mosbsbito nie msja zadnej nf,ze nie moga byc stosowane w poblizu dzieci ponizej 1 roku??
#1549 |
Zakorzenienie
|
U nas tylko cyc i nic więcej. Jutro synek kończy 5 miesięcy i planuje mu rozszerzyć dietke i dać już coś... Ja jeszcze nawet nie podawałam mu swojego mleka w butelce, bo jakoś nie było okazji odciągać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
Ogladacie majewskiego zjarzebinami
![]()
#1551 |
Wtajemniczenie
|
co Was zaczynam czytac to dochodzi strona czy dwie :P
u nas oki, choc mloda świruje od wczoraj - ino mama, ino rączki... a tak to ryk :/ nie wiem czy zeby, ale dzis buta swego jadla, wiec zakupialm gryzak... wiecej jutrem, bo dzis juz padam... buziam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Wtajemniczenie
|
Witam ja na chwilke bo korzystam z neta na mojej kom i dostaje ku...cy.u Nas ok pozdrawiamy ciotki.
#1553 |
Zakorzenienie
|
Dygotko jesli karmisz piersia, to ja bym jeszcze dawala, pytalam pediatry ostatnio, mi kazala zliczyc ile zjada mm, ale jesli tylko z czasu podajesz albo wcale to lepiej dac. Mowila jeszcze, ze jak smaruje filtrem min 30 na dwor, to jakies wielkie ilosci D z promieni sie nie wytwarzaja, wiec lepiej podac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze karmie cycem plus obiadki, kaszka i deserki. Jeszcze z miesiąc po karmie i do pracy rodacy;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. dla mnie te sensitive strasznie smierdza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Wtajemniczenie
|
pila moze ktoras z was mleko migdalowe??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do chusteczek, to kupilam dada z pantenolem, do tylka sa swietne, zostawiaja tlusta warstewke, ze nie trzeba linomagu, tylko do rak niezbyt sie nadaja ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | ||||
Rozeznanie
|
ŁaŁ nadgoniłam Was
![]() jutro lecę z maluchem na zajecia umuzykalniajace ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo ja mlodemu zaczełam rozszerzać dietę wlasnie kleikiem i sie zastanawiam co teraz bedzie ...... po pierwszym razie nie zauwazylam zeby się zakleił ![]() Cytat:
codziennie się daje po łyżeczce (małej czy więcej) i jak z kaszką ile tej kaszki? na początek? bosz dal mnie to doakrmianie bąbla to czarna magia ....... próbowałam wyciagnąć jakies info od pediatry, bo młody prawdopodobnie alergik (cały czas ma za uszami i nabuziaku placki suche i kupy rzadkie) ale pediatra zwątpiła i stwierdziłą że jestm przewrazliwona i jak mnie to dokarmianie tak stresuje to mlody moze do konca 6 miesiaca jechać tylko na cycku dalej ![]() ide spac ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DZIEŃ DOBRY ![]() Tryskam humorem od rana, pomimo pobudki o 4:30, żeby dać niuni smoka, bo się coś przebudziła, puściła pirdka i poszła spać hehe Ale wczoraj miałam odlotowy wieczór z moim żulem hehehe ODLOTOWY ![]() ![]() Wstaliśmy o 5:50. Dzisiaj śniadaniowa rozpusta - kanapeczki z nutellą ![]() Pogoda nadal beznadziejna.. Zimno.. Ale chociaż nie pada to może na spacer później krótki wyskoczymy..Tylko mamy spacerówkę tylko, bo gondolę oddałam do rodziców.. Bo u nas nie ma gdzie tego trzymać.. No i nie wiem czy w spacerówce nie będzie niuni za zimno? ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.