![]() |
#1561 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Ja tylko na chwilę. Chciałam pochwalić się, że dziś na wadze 54,7
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36588359]Hej ![]() Zobaczyłam dziś na wadze rano 56 z przodu ![]() ![]() Byłam na siłowni przed chwilą, jestem jednocześnie padnięta i pełna energii :P[/QUOTE] ![]() Miłego i dietetycznego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziewczyny co do mojego weekendu - nigdy ale to nigdy tyle nie zjadłam. I to niestety nie był jeden dzień bo zaczęło się w piątek w nocy. Jak w piątek waga pokazała ok 56,8 tak w poniedziałek po obżarstwie było 59,5kg! No ale wiadomo, że to zalegające jedzenie i dziś już jest 57,5 ![]() I powiem Wam, że ta złość na samą siebie mi służy bo dziś też na siłowni dałam sobie wycisk - 150min orbi, 30min bieżnia, 3km spacer co wg maszyn dało ok 1800 kcal spalonych ![]() A wczorajszy dzień pod względem diety idealny, chciałabym tak codziennie... plastikowa biedronka, Orlica za spadek ![]() Faktycznie coś nas malutko, dziewczyny musimy się trzymać bo coraz to mniejszą grupkę mamy. Agulaaaa, Traxx69, Gaia, Jujus, Myszunia19 co u Was? Tweet_83 pewnie niema jeszcze internetu w nowym mieszkaniu ale mam nadzieje, że szybko wróci do Nas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tam oj tam, było minęło ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie, laski co z Wami? ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Konto usunięte
|
Ja jestem, trochę mi się nie chce pisać bo się nie mam czym chwalić.
Poproszę baty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 | ||
Zakorzenienie
|
jestem jestem
![]() jestem tak zabiegana że masakra ![]() co do jedzenia to wczorajszy dzień tragiczny: ś: tost z serem i szynką potem 4 godzinne zbieranie grzybów- ale się nachodziłam potem jak wrociłam to z głodu mi się ręce trzesły ale zjadłam tylko batonik fitness bo musiałam lecieć dalej. o 5 dopiero zjadłam pare klusek śląskich z łyżką gulaszu i wieczór jogurt, trochę frytek z beztłuszczowej frytkownicy i kawałek - cienki- sera panierowanego Bo się Tzowi zachciało to mu zrobiłam. co do dziś to staram się pilnować: : ś: ciemna bułka - pół z twarożkiem i papryką a pół z pastą z tuńczyka i papryką+ pół szklanki herbaty o: kiełbaska swojska z grila z ciemnym pełnoziarnistym chlebem i kawałeczek sera pleśniowego ufff.... aaaaa i zwazylam sie dziś po 2 tygodniach- bałam się podejśc do wagi ale jakos się przemogłam i jest lepiej bo 60,5 kg. ![]() coraz bliżej do celu- małymi kroczkami;] ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- malo w sumie schudłam bo 2 tyg temu miałam 60.8 kg:/ ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36588359]Hej ![]() Zobaczyłam dziś na wadze rano 56 z przodu ![]() ![]() Byłam na siłowni przed chwilą, jestem jednocześnie padnięta i pełna energii :P[/QUOTE] gratulacje ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Plastikowa Biedronko Tobie równiez gratuluję spadków ![]()
![]() |
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
jestem laski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() siostra mówi, że wyglądam na nieźle zamuloną ![]() Gratuluję wszystkim dziewczynom spadków ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Rozeznanie
|
Należą mi się baty za wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek.
Zjadłam za dużo czekolady ![]() ![]() ![]() Dziś o 18 mam pierwsze zajęcia taneczne po wakacjach, więc w końcu zacznę chociaż trochę ćwiczyć... Muszę się wziąć za siebie! a teraz lecę do fryzjera! (miałam iść w sobotę, ale już mi nie starczyło czasu) pa ![]()
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
mój jadlospis może być?
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- zastanawia mnie czemu tak mało schudłam za dwa tygodnie.? może to wina tego że zjadłam wczoraj te frytki i ser? dziś na kolacje zrobie Tzowi spaghetti z ciemnym makaronem . Ja zjem chrupkie pieczywo z twarożkiem a spaghetti zjem jutro na obiad.
![]() |
#1569 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja dziś skusiłam się na tą mini-pizzę w pracy, ale myślę, że nie była taka zła. Owszem, dmuchana i pszenna, ale bez masy dodatków, tylko taka buła z pieczarkami, serem i keczupem, poza tym mała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
baty? to chyba mnie się należą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36605050]Bo dużo ćwiczysz i mięśnie zastępują tłuszczyk, a ważą więcej niż on
![]() [/QUOTE] Orlica w 2 tygodnie się mięśnie nie wyrobią u kobiety a zwłaszcza przy ujemnym bilansie kalorycznym. Ja myślę Myszunia, że może te frytki i ser zalegają jeszcze bo jakby nie patrzeć to dość ciężkostrawne. Zważ się za 2 dni, myślę że do tego czasu się unormuje i zobaczysz spadek ![]() agulaaaa to co wymieniłaś to jeszcze pikuś przy moim weekendzie ![]() ![]() No to mykaj po cichu a jutro wracaj na dobrą drogę ![]() Ja idę spać bo już 24. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1572 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, ja tez tu jestem
![]() Dzisiejsze jedzenie: śniadanie: bulka z ziarnami, z pomidorem, szynka i serem żółtym 2 sniadanie: nektarynka, kilka malin i borówek obiad: zupa pomidorowa z ryzem + troche gotowanego kurczaka podwieczorek: 3 wafle ryżowe z powidłami śliwkowymi kolacja: pęczek rzodkiewki z jogurtem naturalnym + jajko na miękko
![]() |
#1574 | |||||
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;36597033]Ja jestem, trochę mi się nie chce pisać bo się nie mam czym chwalić. Poproszę baty... ![]() A co przeskrobałaś? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36605050]Bo dużo ćwiczysz i mięśnie zastępują tłuszczyk, a ważą więcej niż on ![]() Ja dziś skusiłam się na tą mini-pizzę w pracy, ale myślę, że nie była taka zła. Owszem, dmuchana i pszenna, ale bez masy dodatków, tylko taka buła z pieczarkami, serem i keczupem, poza tym mała ![]() ![]() I ty też chcesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś sama nie wiem jak. Niby ok, ale czuję się pełna, pomimo że jednocześnie trochę głodna. @ dopiero za ponad tydzień, więc nie wiem. I: 5 małych placków ziemniaczanych (pieczonych, nie smażonych), trochę sałatki (robiłam akurat na obiad) II: kefir, gruszka III: fura sałatki: sałata lodowa, tuńczyk wsw, jajka, pestki dyni i słonecznika, papryka, ogórek kons, oliwa IV: resztka sałatki+placek pszenno-ryżowy crunchella V: niedługo będzie twaróg chudy skropiony oliwą, pomidor, papryka, ogórek konserwowy.
![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1576 |
Konto usunięte
|
Zjadłam czekoladę i trochę ciastek maślanych
![]() Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2012-09-18 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
moj jadłospis:
ś: bułka z : pół z twarożkiem i papryką , pół z pastą z tuńczyka i papryką + pół szklanki herbaty o: kiełbaska swojska zrobiona na patelni grilowej z ciemnym chlebkiem p: kefir z owocami p II: pół packi sunbites + lipton green tea k: ciemna bułeczka z białym serkiem, szczypiorkiem i żodkiewką(dopiero będe jadła) co do wagi to ja muszę sie dopiero konkretniej wziąść za ćwiczenia. ale się ugonie ostatnio przez dzien. a dziś byłam na spacerze z przyjaciółką ![]() powiedziała mi że mam mniejszy brzuch ![]() ![]() mam nadzieje że ta waga faktycznie się jeszcze zmniejszy. Agula to poszalałaś ![]()
![]() |
#1578 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;36607245]Zjadłam czekoladę i trochę ciastek maślanych ![]() No trudno. Postaraj się spalić choć trochę ćwiczeniami. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, zresztą były pieczone nie smażone wiec calkiem fajnie; ) A ja od zawsze nie lubie ziemniaczanych.
![]() |
#1580 |
Konto usunięte
|
A co myślicie o kluskach ziemniaczanych?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36610748]A co myślicie o kluskach ziemniaczanych?
![]() ![]() Zależy od Ciebie. Ja myślę, że możesz je jakoś wkomponować w jadłospis, zamiast skwareczków jakaś surówka i będzie ok. Ja wychodzę z założenia, że raz na jakiś czas można zjeść coś co się lubi, bo nie można sobie całe życie wszystkiego odmawiać. Byle z umiarem ![]() Pokręciłam właśnie pół godz hh i zrobiłam 2x30 spięć brzucha. Jutro powtórka z rozrywki (mam nadzieję ![]()
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Agulaaaa ja tak miałam w poniedziałek. W weekend tak się przejadłam, że w poniedziałek nawet jeść mi się nie chciało
![]() Orlica ja uważam tak jak plastikowa biedronka - wszystko można tylko z umiarem ![]() Traxx69 no cóż, było minęło - ruszaj na przód ![]() ![]() Ja dziś standardowo 3 godzinki ćwiczeń: 150 minut orbi, 30 min spacer na bieżni + 3 km spacer na świeżym powietrzu. Wg licznika spalone ponad 1800kcal. Zobaczę jutro czy waga się unormowała, jeśli tak to pomyślę o zmniejszeniu ilości ćwiczeń bo powiem Wam, że ledwo dałam dziś radę. A teraz do nocy będę sama, TŻ idzie na spotkanie integracyjne więc muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() rzeczywiście może czasem mniej ćwicz, słuchaj się swojego organizmu, ja przez stopę nie mogę ćwiczyć killera ![]() ![]() to jakiś relaksik na wieczór sobie zaplanuj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Rozeznanie
|
Ekhm. To ja też wczoraj sobie popiłam
![]() ![]() Dziękuję za baty. Widzę, że nie tylko ja o nie proszę ![]() Ja dziś jeszcze się trzymam. Zobaczymy co będzie później. Nie chce mi któraś przesłać filmiku z ćwiczeniami Ewki Ch. dla początkujących? ...to takie trochę nielegalne ![]() Agula efekt jojo jest straszny. Ja 2,5roku temu ważyłam ponad 60. Przeszłam na dietę i dobiłam do 53. Później oczywiście pare kilo wróciło i waga wahała się w granicach 55-57. Jednak dobrze, że jojo aż tak nie zadziałało, że wróciłam do 60kg. Jakbym teraz zobaczyła taki wynik to chyba bym się załamała. Sikorka jak Ty to robisz? Błagam, zmotywuj mnie jakoś do ćwiczeń.... Nawet jak mam czas to nie chce mi się ruszyć tyłka. Poza tym nie lubię gdy ktoś jest w domu kiedy ćwiczę, a mój brat non stop siedzi w pokoju obok. ![]() Planuję wyciągnąć dziś Tża do kina. Jaki film polecacie? ![]()
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() mój TZ ma dziś urodziny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1588 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie pomogę, nie jestem ostatnio na bieżąco ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś udany dzień. I: omlet z cukinią, pieczarkami, ogórkiem kons., ziarnami, papryka, pomidor+świeża bazylia II: kefir, kilka sporych śliwek III: 2 plastry schabu gotowanego + sałatka (papryka, sałata lodowa, ogórek, cukinia, ziarna, oliwa) IV: kalafior V: serek wiejski lekki z kiełkami, papryką, cukinią, ogórkiem konserwowym i pieczarkami Do tego dużo płynów (głównie herbatki). Zamierzam jeszcze zaliczyć hh i spięcia brzucha. Rano weszłam jeszcze raz na wagę, żeby sprawdzić, czy wczoraj to nie było jakieś chwilowe wahanie. I nie było, dziś pokazała 54,5 ![]()
![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
I: bułka z ziarnami z wędliną drobiową i papryką
II: parówka, dwie rzodkiewki i duży pomidor III: zupa kalafiorowa IV: 3 wafle ryżowe z powidłami śliwkowymi V: nektarynka VI: pól serka wiejskiego z wkrojoną papryką, rzodkiewka i ogórkiem kiszonym VII: kubek mleka i pól malutkiej bułeczki z masłem. ujdzie ![]()
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam sobie maraton filmowy, TŻ wrócił późno i powiem Wam że przydał mi się taki samotny odpoczynek ![]() Niestety sama przytyłam mocno w tym okresie więc wiem co masz na myśli. Ja chciałabym jeść "z głową"...niestety czasem jak wpadnę w trans to jest jakiś koszmar, wiem że jestem pojedzona ale jem jeszcze i jeszcze a później dopiero dociera do mnie ile zjadłam. Teraz 4 dzień jest wszystko idealnie z czego się bardzo cieszę. Dziś spotkałam koleżankę z którą byłam 2tygodnie temu na zakupach i powiedziała, że schudłam więc myślę że jest to sukces biorąc pod uwagę weekend ![]() A ja już sobie tak obiecuje, że zwolnię z ćwiczeniami ale coś mi wyjść nie chce... dziś się zagadałam ze znajomymi z siłowni i nawet nie wiem kiedy zleciały 3 godziny jak ćwiczyłam ![]() ![]() Letina co tu dużo mówić to czasu mam za dużo...nie chce siedzieć w domu bo zawsze na siłowni mam jakiś kontakt z ludźmi a ja lubię towarzystwo - tym bardziej, że gaduła ze mnie ![]() ![]() Myszunia19 i jak się udała niespodzianka? Plastikowa biedronka coś jest w tych 3 dniach, u mnie też tyle trwał powrót do normalności ![]() ![]() eewelinaa92 VII posiłek taki nie bardzo. Mleko na noc chyba nie jest zbyt dobre, bułka niestety też. Następnym razem np ugotuj sobie jajko ![]() A teraz godzinka odpoczynku po ćwiczeniach i pora obiadek gotować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.