|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, zgubiłam klucz od piwnicy!! Przeszukalam juz wszystko!! Łącznie z kieszeniami wszystkich rzeczy- nawet Werciowych bo ostatnio z nia byłam ![]() ![]() ![]() Teraz pytanie- do kogo się uderza o to by dostał się bez klucza i żeby wymienić zamek? Mój tż sam tego na bank nie zrobi ![]() ![]()
Weroniczka (05.04.2010r) ![]() "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) ![]() Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2013-03-14 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia
![]() Jasta twój poród wyglądał identycznie jak mój ![]() Monka fajna łazienka ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Asia od zamków to chyba ślusarz jest, nie mam pojęcia. Ja to nie musze się martwić o takie rzeczy, wystraczy że powiem i tż załatwia, a przeważnie sam wszystko zrobi ![]() ![]()
#1563 |
Zakorzenienie
|
Asiulek haha nie widziałas mojej poprzedniej łazienki
![]() ![]() Ja bym jeszcze poczekala , może sie znajdzie poczekaj do końca tyg w miedzy czasie szukaj . A gdzie iść to nie wiem ![]() Sara dzięki i pozostalym tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
Ja już się pogodziłam z tym, że go nie ma... wiem, że jak juz się dorwiemy do tego zamka to wtedy sie znajdzie
![]() ![]() monka- piękne te Twoje płytki. Ciekawe czy u nas też takie bym znalazła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- zazdroszczę... mój to ostatnio tylko problemy z wszystkiego robi... ech...
#1565 |
Zakorzenienie
|
Asiulek płaciliśmy 70 f za metr kwadratowy .
Znalazlam kafelki przez przypadek w katalogu w sklepie w którym cos szukaliśmy i myślałam ze maja lipe. Ten sklep nie sprzedawał ich tylko wspolpracowal z innym. ( zapomniałam nazwę) Jak je zobaczyłam to juz innych nie chciałam ![]() ![]() ![]() ![]() Moj wujek niechcial ich kłaść bo są za duże pod ogrzewanie podłogowe i mogą pękać , będę miała ubaw , bo moje białe na podłogę były małe . Wracając do najważniejszego, przeglądać strony, bierz katalogi nawet ze sklepów o ktorych myślisz ze nic tam nie ma i sa badziewne w asortyment , albo ze mały wybór bo możesz sie miło zaskoczyć jak ja . Pewnie z kluczem tak bedzie , po fakcie sie znajdzie. Mam - http://www.geminitiles.co.uk/product...ge=Ice%20White i http://www.ctdtiles.co.uk/ poszukaj firmy u was. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-03-14 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
monka- dla mnie ta cena to kosmos, więc odpada. Ja to bym chciała ciut taniej
![]()
#1567 |
Zakorzenienie
|
Monka swietne te plytki
![]() ![]() Najlepszego dla 3latka ![]() Powiem wam ze ja dzisiaj zdycham...nie dosc ze wczoraj ciocia przyjechala wczoraj to jeszcze zaczelam nowe cwiczenia w domu... masakra takie mam dzisiaj zakwasy... na brzuchu i wokol ramion... |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | ||
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia
![]() Cytat:
![]() nie ja też na niej nie jestem ,tak tylko chciałam z ciekawości spróbować co z czym się je ale nie to nie dla mnie chociaż kefir z cynamonem mi posmakował ,dosładzam sobie stewią Cytat:
A te mozaikowe Twoje są cudne jakbym takie spotkała zanim zrobiliśmy łazienkę to też bym chciała ,mówiłaś mozaika to myślałam że taka zwykła mozaika ,a ta jest piękna taka luksusowa ![]() na tej stronie co podałaś to są w cenie 69 PLN,to w sumie nie takie drogie. Aśka mówisz ,że Twój tż za grzeczny żeby włam zrobić ![]() CO do diety to właśnie wpieprzam chleb ze smalcem takim z cebulką,z mięsem ,pychotka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
libra, przeca to cena w GBF
![]() |
#1570 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez ja tez mam zakwasy ![]() Dzis daj sobie na looz , bo zakwasy i ciotka . ![]() Cytat:
![]() nie pamietam wlasnie ile maja ale chyba jak twoje ? ![]() nie moge tej mozaiki doczyscic ![]() Cene przeliczylas na sztuke ? wiesz bo nie pamietam wlasnie ile kosztowala 1 kafelka ![]() ![]() Tak jakos tak , bo cena za 1 sztuke cos ponad 12 f . takze bylas blisko z cena . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-03-14 o 10:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
W tym P90X jest niedziela wolna albo sam streching wiec luz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Asia ja tak miałam z kluczem od skrzynki listowej
![]() znalazł się po paru tygodniach w pralce, za uszczelką ![]() sprawdź pralkę ![]() a dorobić to nie wiem, musiałabyś uciąć kłódkę, czy na co tam macie? i dorobią jak ze stacyjką w aucie, wyciągasz stacyjkę i dorabiają, tak mi się wydaję ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Mamy papieża Franciszka strona polska na FB jego się tak szybko wzbogaca o fanów, że masakra, kilkaset osób co parę minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Megi,ale Ty się pięknie trzymasz ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Wszystkie najlepszego dla Kubusia ![]()
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
no jak ja otwieram to jak byk pisze PLN może dlatego że przez google chrome
![]() Cytat:
nie mów że to ćwiczysz ![]() powodzenia i wytrwałości życzę bo ciężko będzie Ana całe szczęście że ja nie odkryłam swoich bo już byłoby po moich hortensjach i różach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytalam , juz wiem o co biega . Zycze wytrwalosci ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieki, sprobuje potem , mam nadzieje ze w koncu pusci , bo od tego szorowana jeszcze ta pomiedzy wyszoruje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Całe hordy szpaków mi się zlatują do karmnika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
A dziękuję. Nie widziałaś mnie dzisiaj
![]() ![]() Nie badała dzisiaj i w końcu nie zapytałam o to wkładanie palców. Umówiłyśmy się na 6 tygodni po P. Na badanie i wypisanie recepty na Miranę. ![]() ![]() Bao - przekaż Kubusiowi najlepsze życzenia - dużo fajnych chłopięcych zabaw, wesołych kolegów, spokojnej i słuchającej się siostry... mało despotycznej mamy ![]()
#1581 |
Zakorzenienie
|
oj ze mna wytrzymalosciowo jest kiepsko... ale sie staram robic to wszystko choc rece mam wyjatkowo slabe... musze kupic expandera do nie widzi mi sie podciaganie na rurce..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na czas w szpitalu jak będziesz to Igorek z Tatą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, nawet by mu to do głowy nie przyszło ![]() ![]() A tym smalcem nie kuś, uwielbiam taki swojaczek... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak sobie myślę, że chyba ojciec kumpla jest ślusarzem ![]() Wróciłyśmy z werka ze spaceru. Zimno ale przyjemnie bo pięknie słoneczko świeci. Niestety można się podtopić w niektórych miejscach. Nie znoszę takiej chlapy. mała oczywiście wchodziła w te najgłębsze i szurała nogami. Buty całe mokre ale dały rade... stopy ciepłe i suche ![]() Ciasto marchewkowe siedzi w piekarniku, obiadek się gotuje, a ja kawkę spijam... ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Ciacho robię z podwójnej porcji bo mam większą tortownicę. Normalnie ma siedzieć ciacho ok 45 minut, ile przedłużyć mu posiedzenie??
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
libra, posyp se kardamonem smalczyk, to nie będziesz tyle wpylać
![]()
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
A ja juz prawie dwa tygodnie siedzę zamknięta w domu z dwójką dzieci
![]() Nataszka w końcu odzyskuje apetyty i zjadla dzisiaj słoiczek zupki. Jutro idziemy na kontrole i mam nadzieje ze juz bedzie czysto i nic tam im nie bedzie świstać. ![]() My z Tz dalej kaszlemy i kichamy. Megi - dlaczego Ty cały czas piszesz Mirana a nie Mirena? Teraz to codziennie czekam na Twój wpis i wiadomość ze to juz. ![]()
#1586 |
Zakorzenienie
|
ja smalcu nie znoszę...
masakra... ale dziś to o niczym czytać nie mogę, totalny brak apetytu... od paru dni. nawet kawy nie pije... czyli jest źle ![]() Asia dzwoń po kogoś, albo jeszcze poszukaj. a sanki może jeszcze będą potrzebne??? ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Libra tylko nie czerpanie , gon te szelmy
![]() ![]() Megi trzymajcie sie jeszcze te kilka dni . Nic nie rób , niech cie nic nie kusi . Pewnie tak tz- ta zajdziesz ze ci chłop na urlop pójdzie z wyczerpania ![]() Asiulek ni bata nie wiem , sprawdzaj patyczkiem . Moj mały śpi ![]() Az mnie korci zeby zrobić to ciasto , w następnym tyg do szkoły młody bedzie brał to zrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |||
Zakorzenienie
|
u sąsiada też czereśnia jak opędzlują moją bo wcześniejsza to do niego lecą
![]() wczoraj mój kocur sobie sikoreczkę na podwieczorek trzasnął ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze jest zlać ten tłuszcz z pieczenia mięsa i później zamrozić to można wykorzystać właśnie do takiego smalcu albo do sosu dodać później. Musisz chyba troszkę dłużej potrzymać ,sprawdź patyczkiem albo jak zacznie lekko odstawać od brzegów,to będzie gotowe o fuj ,kardamonu to chyba do bożego narodzenia nie ruszę ![]() Cytat:
![]() ponoć na przeziębienie herbatka z imbirem dobra Powodzenia u lekarza aj tam bo nie jadłas jeszcze dobrego ![]() A u mnie się kajmak gotuje na mazurek ,ciasto w lodówce już zarobione zbliża mi się termin @ ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Monka potrafią opierdzielić czereśnie w jeden ranek ,kiedyś aż mnei mendy zbudziły chyba przed 5 tak jazgotały ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
Libra- juz wyjęłam. Trzymałam prawie 10 minut dłużej. Nie spalił się wiec chyba będzie ok
![]() A na smalec mi smaka zrobiłaś i chyba w piątek zrobię ![]()
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od poniedziałku możecie czekać - wcześniej z Kaliną umówiona jestem, że nie. ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Tak , A. ma z nim siedzieć. Jak się zacznie muszę wyjąć odpowiednie obiady z zamrażalnika, bo A. to pewnie będzie chciał Igorowi bigos wciskać. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.