Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 2 wątku na odchowalni ?
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 3 9,09%
Przemuś ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 0 0%
Problemy brzuszkowe czasem mamy, ale uśmiechem to nadrabiamy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 0 0%
W roli mamy się sprawdzamy i w problemach się wspieramy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 4 12,12%
W maluszkach zakochane, zabiegane, zakrzątane - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 1 3,03%
Szczepienia i kolki za nami, niedługo pochwalimy się pierwszymi ząbkami. V-VI 2013 2 6,06%
Na naszym wątku już same niemowlaki i stają się za małe wszystkie bodziaki. V-VI 2013 0 0%
Dziwne dźwięki wydajemy gdy rozbawić dzieci chcemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 2 6,06%
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. Mamy V-VI 2013, cz.2 0 0%
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 4 12,12%
Śmieszne zabawy wymyślamy, by maluchy dobrze się rozwijały. Mamusie V-VI 2013, cz.2 0 0%
Mata, gryzak czy też smok daj mi mamo wszystko to. Mamusie V-VI 2013, cz.2 1 3,03%
Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 14 42,42%
Jedno cyckę wcina drugie butlą zapija inne papką pluje a co ja dziś ugotuję. 2 6,06%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-09, 16:54   #1561
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1

No alimenty bd chciala jak sam z siebie nie okresli ile i do którego placi. I na papierze chce to miec.

Niewiem jak ze zmiana nazwiska Z. Ma jego a chce by miala moje..

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 16:59   #1562
Innocence_89
Rozeznanie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Ash dobrze że Wam lot spokojnie minął, oby brzuszkowe problemy się jak najszybciej skończyły

lonley masakra z Twoimi teściami, ja też nienawidzę jak ktoś się wpiernicza i co chwile komentuje że to źle i tamto też

Veronic, śliczny ten Twój synek

wróciliśmy z bioderek i wszytsko ok teraz za miesiąc na usg i kontrolę Zamówiliśmy żarełko na chrzciny, kupiłam zaproszenia iii sukienkę sliczną

no to ja pokaże mojego małego rozrabiakę, na mój odrost nie zwracać uwagi idę jutro do fryzjera i przestanę być kocmołuchem
śliczności

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Hahaha! Pokazał jęzorek ciociom wizażowym Słodziak!
A co do odrostów... Ja farbowałam kudły na początku czerwca. Minął miesiąc a ja mam takie odrosty jakie zawsze miałam po co najmniej dwóch miesiącach... Miałam iść do fryzjera, ale na początku sierpnia musiałabym znowu (wesele mamy), więc zrezygnowałam- ze względu na kasę i poza tym szkoda mi kudłów miesiąc w miesiąc traktować rozjaśniaczem. Więc jak kocmołuch pochodzę sobie jeszcze troszkę

A to ja nie w temacie... Czyli pogoniłaś Go... No i brawo Zuch kobieta!!!

----

Mężu zabrał Małego ze sobą (poszli razem w kimono), więc mam minutkę i wstawię Wam foto- Justi pisała o buźce zalanej mleczkiem, zatem proszę bardzo (bardziej umorusana była w trakcie karmienia jak wypluł na chwilę cyca, ale nie zdążyłam aparatu włączyć)
I moje ulubione zdjęcie- Kubuś na haju po jedzeniu zdaje się mówić "spadówa! najadłem się i mam wywalone na wszystko i wszystkich!"
ale słodki

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 17:00   #1563
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Moja koleżanka urodziła dzisiaj. Od samego początku mówili, że będzie chłopak. Obkupiła się w rzeczy dla chłopca i jakie było jej zdziwienie jak urodziła się córka. Jednak takie rzeczy się zdarzają. A z tego co słyszłam to raczej można pomylić się w drugą stronę bo siusiak może się schować a nie odpaść, a jednak...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 17:04   #1564
banka26
Zakorzenienie

Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1

Helo my zalatwilismy becikowe ... Zrobilismy fote do dowodu i zlozylismy wniosek... Anpozniej lody w parku ...
A o to Michas

Pozniej was nadrobie
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 17:05   #1565
banka26
Zakorzenienie

Michas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1373385943362.jpg (92,9 KB, 35 załadowań)
Stary 2013-07-09, 17:13   #1566
komiksowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość

byłam u babci, tej zza ściany. chociaż raz konkretnie się z nią rozmawiało ;p na dole wynajmowali lokal aptece, która się teraz zlikwidowała, i mają zmartwienie bo nie płacą czynszu a ta kasa się zawsze przydawała, no i problem ze znalezieniem kogoś porządnego itp. i tak jakoś rzuciłam tekstem że ja to bym najchętniej zrobiła tam sklep z artykułami dziecięcymi .... a babcia podchwyciła i zrobił nam się cały plan, rzeczy od ciążowych po wszystkie wyprawkowe, ciuszki, buteleczki, no same wiecie kącik dla dzieci ... dwa piętra niżej więc mogłabym sprzedawać tam, nawet z Przemkiem leżącym w łóżeczku czy raczkującym po zapleczu .... moja mama szuka innej pracy a mąż jest bezrobotny i też by się zaangażowali. w okolicy nie ma takiego sklepu, a można go połączyć ze sprzedażą w necie. i babcia jest za, ale mój tata i wujek nie bardzo, bo wujek już raz próbował założyć sklep (ale nie tam) i wpakował się w ogromne długi. ja myślałam o dofinansowaniu z unii jakby się udało. no i ciągle mi to krąży po głowie .... wiadomo, czynsz byśmy płacili babci i mojemu tacie, no bo ta kasa jest potrzebna na remonty kamienicy, ale nie jest to taka ogromna suma o jakiej myślałam wcześniej no i pracowałabym w domu praktycznie. qrcze, marzenie ..... może uda mi się tatę namówić na upartego nawet bez czynszu by szło bo to "nasz" lokal ale taka bezczelna bym nie umiała być
Ja miałam firmę założoną z dotacji (wtedy ok. 18 tys). Pisz wniosek i do dzieła. Jesteś w "komfortowej" sytuacji - samotna matka bez pracy, mąż bezrobotny i fajny pomysł. To akurat może być Twój atut Vil. No i pomysł super, branża dziecięca zawsze się obroni, bo która z nas żałuje na coś dla dziecka, 3mam kciuki.

Cytat:
Mężu zabrał Małego ze sobą (poszli razem w kimono), więc mam minutkę i wstawię Wam foto- Justi pisała o buźce zalanej mleczkiem, zatem proszę bardzo (bardziej umorusana była w trakcie karmienia jak wypluł na chwilę cyca, ale nie zdążyłam aparatu włączyć)
I moje ulubione zdjęcie- Kubuś na haju po jedzeniu zdaje się mówić "spadówa! najadłem się i mam wywalone na wszystko i wszystkich!"
ale ufafluniony

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
dziewczyny piszecie tu tyle waznych rad i informacji a mi tak trudno sie na tym skupic, żeby cos sobie zapamietac "na zaś"

nadal chodze w dwupaku, w czwartek ide do szpitala, a tak nie chciałam wywoływanego porodu, nawet mi to przez myśl nie przeszło przez całą ciąże. Boje sie strasznie, bo wiem, ze porody wywołane nie należą do tych szybkich i sprawnych, no i nie jestem przygotowana na pobyt w szpitalu- jeśliby jeszcze zwlekali z wywołaniem
wiem, że macie teraz inne problemy ale musze sie uzewnetrznic bo psychika powoli wysiada
Pomyśl sobie, że niewywoływane porody też nie należą do najłatwiejszych i bardzo bolesnych (np mój). Powodzenia, będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Cześć

Uroczyście informuję, że Adaś pojawił się na świecie 5 lipca, sn przez poród wywoływany w połowie 37tc. Waga 2999g, 49cm

Póki co uczymy się siebie nawzajem ale myślę, że ogarniemy wszystko w najbliższym czasie.

Pozdrawiamy i do napisania
Miłej nauki w takim razie i jeszcze raz gratulacje

Przyszła babcia. Mały padł w końcu, bo coś nie mógł zasnąć. A babcia cała w skowronkach, że to dzięki niej...tia....jasne
Stary 2013-07-09, 18:25   #1567
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Wrocilam. Jak zlazlam z 3pietra to sie kapnelam ze torebki nie wzielam i znow rundka xD

Mloda w chuscie budzi zachwyt. 5min drogi i 3zaczepki. Najlepsza byla zaczepka Pana Zulka osiedlowego "piekne! Co trzeba zrobic by sie tam znalezc?" bo Zu buzka soe w cyce wtulila xD

Koty nakarmione, Z polezala w turystycznym lozeczku tym nowym rewelka!!

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 18:29   #1568
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Moje dziecię wczoraj pospało od 21.30 do 3.40 za to w dzień od 12 tylko 2 drzemki po pół godziny... teraz usnął o 19... zobaczymy ile pośpi

Z kupą coraz lepiej, dzisiaj zrobił jedną dużą i 2 kleksy
Stary 2013-07-09, 18:34   #1569
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-V

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
No alimenty bd chciala jak sam z siebie nie okresli ile i do którego placi. I na papierze chce to miec.

Niewiem jak ze zmiana nazwiska Z. Ma jego a chce by miala moje..

Nazwisko tylko sadownie ale jak bedzie mial prawa to raczej nie zmienia

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka urodziła dzisiaj. Od samego początku mówili, że będzie chłopak. Obkupiła się w rzeczy dla chłopca i jakie było jej zdziwienie jak urodziła się córka. Jednak takie rzeczy się zdarzają. A z tego co słyszłam to raczej można pomylić się w drugą stronę bo siusiak może się schować a nie odpaść, a jednak...

ooo to niezleeee

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Moje dziecię wczoraj pospało od 21.30 do 3.40 za to w dzień od 12 tylko 2 drzemki po pół godziny... teraz usnął o 19... zobaczymy ile pośpi

Z kupą coraz lepiej, dzisiaj zrobił jedną dużą i 2 kleksy

piekniee moj z kupa ma jeszcze problem

Cytat:
Wrocilam. Jak zlazlam z 3pietra to sie kapnelam ze torebki nie wzielam i znow rundka xD

Mloda w chuscie budzi zachwyt. 5min drogi i 3zaczepki. Najlepsza byla zaczepka Pana Zulka osiedlowego "piekne! Co trzeba zrobic by sie tam znalezc?" bo Zu buzka soe w cyce wtulila xD

Koty nakarmione, Z polezala w turystycznym lozeczku tym nowym rewelka!!

Mssz kotyy???
Stary 2013-07-09, 18:50   #1570
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzuch

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Nazwisko tylko sadownie ale jak bedzie mial prawa to raczej nie zmienia

ooo to niezleeee

piekniee moj z kupa ma jeszcze problem

Mssz kotyy???
U rodzicow . Dwie kotki

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-07-09, 18:54   #1571
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z

drugie podejscie do chusty - udalo sie! ale inne wiazanie, nie kieszonka. taki krzyz z przodu i z tylu, na dole obwiazane, i wsuwa sie dziecia do tego i rozsuwa te pasy krzyza, w tym jednego na tym stadium rozwoju tez na glowke, i gotowe i mlody nie krzyczy
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 19:12   #1572
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wysz

Cytat:
U rodzicow . Dwie kotki

A to u rodzicow jestes? Czy zabierasz kotki do siebie hee

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-09, 19:14   #1573
maluska88
Raczkowanie

dziewczyny czy którejś z was zanosi sie dziecko? Bo moj tak i nie wiem co robic juz .Masakra dziś zanosił sie z 4 razy jestesmy po szczypieni teraz spi ale ciagle budzi sie z krzykiem.
maluska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 19:27   #1574
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Oj w tym temacie to Banka pewnie jest ekspertem.

A my dalej nie mamy posiewu z kalu i w takim wypadku się nie szczepimy i w sumie się cieszę bo jest za gorąco i do tego goście i hałas to pewnie młoda gorzej by zniosla.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 19:32   #1575
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

Uroczyście informuję, że Adaś pojawił się na świecie 5 lipca, sn przez poród wywoływany w połowie 37tc. Waga 2999g, 49cm

Póki co uczymy się siebie nawzajem ale myślę, że ogarniemy wszystko w najbliższym czasie.

GRATULACJE dużo zdrówka dla malenstwa

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy którejś z was zanosi sie dziecko? Bo moj tak i nie wiem co robic juz .Masakra dziś zanosił sie z 4 razy jestesmy po szczypieni teraz spi ale ciagle budzi sie z krzykiem.
mój się zanosił przez pierwszy tydzięń podczas kąpania to musialam go wyjmować i przytulać ostatnio przy badaniu okulistycznym i teraz zauważylam ze w takich naprawde bolesnych dla niego sytuacjach podnosze go wtedy i przytulam ale widok straszny tak mi go szkoda ze prawie rycze z nim

Vil
bardzo fajny pomysl i przede wszystkim wygodna praca dla ciebie dzialaj

zaliczylam dzisiaj fryzjera od razu mi lepiej tz mial spacerowac z Kubusiem kolo zakladu fryzjerskiego to polazl na drugi koniec miasta do parku na lody ale dal rade maly sie nie obudzil
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 19:46   #1576
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
drugie podejscie do chusty - udalo sie! ale inne wiazanie, nie kieszonka. taki krzyz z przodu i z tylu, na dole obwiazane, i wsuwa sie dziecia do tego i rozsuwa te pasy krzyza, w tym jednego na tym stadium rozwoju tez na glowke, i gotowe i mlody nie krzyczy
Tez uzywam tego wiazania i like it!

Cytat:
A to u rodzicow jestes? Czy zabierasz kotki do siebie hee

Nie nie. Kotki u rodzicow bo oni pojechali na wakacje i chodze je karmic. Mieszkamy blisko siebie

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-07-09, 19:49   #1577
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
byłam u babci, tej zza ściany. chociaż raz konkretnie się z nią rozmawiało ;p na dole wynajmowali lokal aptece, która się teraz zlikwidowała, i mają zmartwienie bo nie płacą czynszu a ta kasa się zawsze przydawała, no i problem ze znalezieniem kogoś porządnego itp. i tak jakoś rzuciłam tekstem że ja to bym najchętniej zrobiła tam sklep z artykułami dziecięcymi .... a babcia podchwyciła i zrobił nam się cały plan, rzeczy od ciążowych po wszystkie wyprawkowe, ciuszki, buteleczki, no same wiecie kącik dla dzieci ... dwa piętra niżej więc mogłabym sprzedawać tam, nawet z Przemkiem leżącym w łóżeczku czy raczkującym po zapleczu .... moja mama szuka innej pracy a mąż jest bezrobotny i też by się zaangażowali. w okolicy nie ma takiego sklepu, a można go połączyć ze sprzedażą w necie. i babcia jest za, ale mój tata i wujek nie bardzo, bo wujek już raz próbował założyć sklep (ale nie tam) i wpakował się w ogromne długi. ja myślałam o dofinansowaniu z unii jakby się udało. no i ciągle mi to krąży po głowie .... wiadomo, czynsz byśmy płacili babci i mojemu tacie, no bo ta kasa jest potrzebna na remonty kamienicy, ale nie jest to taka ogromna suma o jakiej myślałam wcześniej no i pracowałabym w domu praktycznie. qrcze, marzenie ..... może uda mi się tatę namówić na upartego nawet bez czynszu by szło bo to "nasz" lokal ale taka bezczelna bym nie umiała być
trzymam

Cytat:

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
dziewczyny piszecie tu tyle waznych rad i informacji a mi tak trudno sie na tym skupic, żeby cos sobie zapamietac "na zaś"

nadal chodze w dwupaku, w czwartek ide do szpitala, a tak nie chciałam wywoływanego porodu, nawet mi to przez myśl nie przeszło przez całą ciąże. Boje sie strasznie, bo wiem, ze porody wywołane nie należą do tych szybkich i sprawnych, no i nie jestem przygotowana na pobyt w szpitalu- jeśliby jeszcze zwlekali z wywołaniem
wiem, że macie teraz inne problemy ale musze sie uzewnetrznic bo psychika powoli wysiada
trzymam żeby samo się rozkręciło a nawet jeśli się nie uda bądź dobrej myśli
Cytat:
Cześć

Gratuluję!!! I jestem ciekawa dlaczego wywoływaliście....
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
nieźle
Cytat:
Michas
ale fajny gość my też dziś robiliśmy zdjęcie do dowodu alee mamy samą głowę i mnie wyretuszowaną

Cloche jak nazywa się to wiązanie?? Bo z tego co ja kojarzę to tylko kieszonka nadaje się dla tak małego dziecka (prócz kolyski), pokaż zdjęcia
===
wyszliśmy z domu o 14:00 i wróciliśmy o 19:00 - padam!
ale załatwiłam dowód małemu, kilka innych spraw na mieście, byłam tez u gina na kontroli, wszystko super

noo i mamy 4 fotki młodego do dowodu - są tragiczne tak mi się na nich nie podoba za pół roku wymienimy

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-07-09 o 19:51
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:09   #1578
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Wlasnie a propos "tego wiazania" z X-ami. Nie wiem jak wyglada prawdziwa Panda ale przy mojej "pandzie" jest jak byk opis ze dla noworodkow tez spoko. I Z ma glowke cala potrzymana, nie chwieje sie ni nic.. Moze sa rozne "pandy"?
W tej wszystko lacznie z glowka jest pozadnie" prztmocowane"

Nie mam kompa wiec foto nie dodam a musze Wam to jakos pokazac! Cos wymysle..

Moj Pan i
Wladca teraz sobie wkrecil ze KOGOS MAM :hahahanawet jakbym chciala to nie mam czasu pazurow pomalowac a co dopiero mowic o absztyfikantach jakis padlam

Z sie meczy z zaśnięciem ;( cos jej sie nie podoba

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-07-09, 20:17   #1579
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
Tez uzywam tego wiazania i like it!

Nie nie. Kotki u rodzicow bo oni pojechali na wakacje i chodze je karmic. Mieszkamy blisko siebie

Aaa to juz rozumiem

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
trzymam

trzymam żeby samo się rozkręciło a nawet jeśli się nie uda bądź dobrej myśli

Gratuluję!!! I jestem ciekawa dlaczego wywoływaliście....

nieźle

ale fajny gość my też dziś robiliśmy zdjęcie do dowodu alee mamy samą głowę i mnie wyretuszowaną

Cloche jak nazywa się to wiązanie?? Bo z tego co ja kojarzę to tylko kieszonka nadaje się dla tak małego dziecka (prócz kolyski), pokaż zdjęcia
===
wyszliśmy z domu o 14:00 i wróciliśmy o 19:00 - padam!
ale załatwiłam dowód małemu, kilka innych spraw na mieście, byłam tez u gina na kontroli, wszystko super

noo i mamy 4 fotki młodego do dowodu - są tragiczne tak mi się na nich nie podoba za pół roku wymienimy
W dowodzie beda same hlowy komputerowo zeskanowane a czemu tragicznie wyszedl? Cos krevisz dawaj fote heee
Stary 2013-07-09, 20:23   #1580
Kinga_20
Zakorzenienie

Iwona ja miałam poród wywoływany i trwał 1h i 40 min. od momentu podłączenia oxy - także ja miałam szybki poród mimo, że wywoływany ;-)

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:24   #1581
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
W dowodzie beda same hlowy komputerowo zeskanowane a czemu tragicznie wyszedl? Cos krevisz dawaj fote heee
aha my dostaliśmy od razu takie wyretuszowane, no wygląda jak nie on nie będę na wątek wstawiała

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:29   #1582
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Gdy ci smutno, gdy Ci zle- idz do kucni-nazryj sie!

Dolek mnie lapie, do tego Z cos sie kreci i kombinuje cholerka wie czemu..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-07-09, 20:32   #1583
Veronic
Wtajemniczenie

hej

muszę Wam coś powiedzieć , wiem ,że nie należy cieszyć się zbyt szybko, ale ja już jestem szczęśliwa

zaczęłam dzisiaj Młodemu podawać Delicol no i mam w domu zupełnie inne dziecko

na spacerze był meeega spokojny, gapił się w wózku, machał nóżkami i rączkami, nic nie jęczał, nie prężył się, puszczał bączki bez płaczu, a potem ku mojemu wielkiemu zdziwieniu zrobił sam kupkę
a potem wróciliśmy do domku, wykąpaliśmy się, nakarmiliśmy i zasnął bez żadnych problemów, bez jęków, bez wiercenia się....

szooookk ,nie wiem czy to przypadek czy to zasługa tych kropelek nie powinnam wyciągać wniosków po 1 dniu....wiem...

jestem ciekawa co będzie w nocy i nad ranem, bo od 2 miesięcy codziennie ok4-5 rano się pręży i płacze, biedaczek

ciekawe czy faktycznie ma tą nietolerancję laktozy...
jeśli ją ma, to dzięki temu , kto wymyślił delicol

===
Wojtuś dziękuje za komplementy:r oza:
a główkę podnosi w sumie już od dawna,prawie, że od urodzenia ale tak wysoko i długo to od jakiś 2tyg
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:34   #1584
maluska88
Raczkowanie

jak zaladowac zdjecie
maluska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:38   #1585
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
hej

muszę Wam coś powiedzieć , wiem ,że nie należy cieszyć się zbyt szybko, ale ja już jestem szczęśliwa

zaczęłam dzisiaj Młodemu podawać Delicol no i mam w domu zupełnie inne dziecko

na spacerze był meeega spokojny, gapił się w wózku, machał nóżkami i rączkami, nic nie jęczał, nie prężył się, puszczał bączki bez płaczu, a potem ku mojemu wielkiemu zdziwieniu zrobił sam kupkę
a potem wróciliśmy do domku, wykąpaliśmy się, nakarmiliśmy i zasnął bez żadnych problemów, bez jęków, bez wiercenia się....

szooookk ,nie wiem czy to przypadek czy to zasługa tych kropelek nie powinnam wyciągać wniosków po 1 dniu....wiem...

jestem ciekawa co będzie w nocy i nad ranem, bo od 2 miesięcy codziennie ok4-5 rano się pręży i płacze, biedaczek

ciekawe czy faktycznie ma tą nietolerancję laktozy...
jeśli ją ma, to dzięki temu , kto wymyślił delicol

===
Wojtuś dziękuje za komplementy:r oza:
a główkę podnosi w sumie już od dawna,prawie, że od urodzenia ale tak wysoko i długo to od jakiś 2tyg
u nas też po delicolu przeszło ale to raczej przypadek był niż zasługa leku, bo już nic nie podaję i jest ok, jest prężenie z kupą zawsze ok 5-6 rano ale pręży i stęka bez płaczu wiec rzadko używam windi, po kilku godz sam robi

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
jak zaladowac zdjecie
taki spinacz kliknij i wstaw fote

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:49   #1586
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
u nas też po delicolu przeszło ale to raczej przypadek był niż zasługa leku, bo już nic nie podaję i jest ok, jest prężenie z kupą zawsze ok 5-6 rano ale pręży i stęka bez płaczu wiec rzadko używam windi, po kilku godz sam robi

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

taki spinacz kliknij i wstaw fote
hmmm no ciekawe
wnioski wyciągnę po kilku dniach

dobranoc
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:51   #1587
puchatkowa
Zakorzenienie

Veronic, Ankaaa206, Banka, Szprotka śliczne te Wasze Maluchy

Cynamonowa gratulacje raz jeszcze

Iwona mój wywoływany poród od podpięcia oxy trwał 3h z haczykiem także głowa do góry

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 20:59   #1588
Mysia mysz
Zakorzenienie

byliśmy z młodym w zoo często jadł, bo gorąco i spał

ale to co odwalił wieczorem to masakra 2h bawienia się z nim:/ cyc, przysypianie, kilka minut spokoju, znowu cyc i tak w kółko, po 2h się wkurzyłam, rozmroziłąm 100 ml mojego, wciągnął i padł

i teraz nie wiem o co kaman:/ może był tak padnięty, że nie miał siły ssać a głodny:/ kurde tylko w zoo byliśmy i na obiedzie u przyjaciółki, może jednak ten upał

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

a co do odplamiaczy lovela ma swój i działa na obsrane i obrzygane ciuchy
Stary 2013-07-09, 21:06   #1589
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Veronic, Ankaaa206, Banka, Szprotka śliczne te Wasze Maluchy

Cynamonowa gratulacje raz jeszcze

Iwona mój wywoływany poród od podpięcia oxy trwał 3h z haczykiem także głowa do góry

wszystkie mamy najpiekniejsze o najcudowniejsze maluszki

Cytat:
Gdy ci smutno, gdy Ci zle- idz do kucni-nazryj sie!

Dolek mnie lapie, do tego Z cos sie kreci i kombinuje cholerka wie czemu..

Dobre ale sie zrymiwalo hiiii nie doluj sieee masz nass

Cytat:
aha my dostaliśmy od razu takie wyretuszowane, no wygląda jak nie on nie będę na wątek wstawiała
To czekam w innym miejscu

Stary 2013-07-09, 21:07   #1590
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
doppelte x-trage
no nie wiem, mniej wiecej tak to wyglada...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02100.jpg (30,0 KB, 30 załadowań)
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości