|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz.XI - TŻtówki i ex-TŻtówki
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44274901]
A moje zdanie jest takie, że mogłabyś się ugryźć w język, zamiast gadać teksty w stylu "gratuluję, ale..." Zaręczyny to superważna sprawa w życiu każdego i wszelkie komentarze osób postronnych jak to one by nie wolały, mogą po prostu zepsuć nastrój i podniosłość chwili osobie najbardziej zainteresowanej, czyli świeżo upieczonej narzeczonej I na nic się tu nie zdaje tekst, że to tylko Twoje zdanie. [/QUOTE]wybacz ale będę mówiła to na co mam ochotę, nikogo w swojej wypowiedzi nie obraziłam więc mam do tego prawo tekst że to jest moje zdanie daje bardzo dużo, podkreśliłam to po to, by potem nie wyszło że narzucam swoje zdanie, bo nie narzucam a wyrażam, subtelna różnica. Z mojej strony to jest koniec tematu.
Wszyscy jesteśmy narkomanami - różne sa tylko używki. Edytowane przez catatonictoy Czas edycji: 2013-12-23 o 20:50 |
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44274901]ÕSuper, taki oryginalny! A to białe to co to jest, kamień jakiś szlifowany tak na okrągło?
Gorset odpada, bo sukienka ma po bokach w talii trójkątne wstawki z siateczki, nie chcę, żeby było widać gorset. A moje zdanie jest takie, że mogłabyś się ugryźć w język, zamiast gadać teksty w stylu "gratuluję, ale..." Zaręczyny to superważna sprawa w życiu każdego i wszelkie komentarze osób postronnych jak to one by nie wolały, mogą po prostu zepsuć nastrój i podniosłość chwili osobie najbardziej zainteresowanej, czyli świeżo upieczonej narzeczonej I na nic się tu nie zdaje tekst, że to tylko Twoje zdanie. ![]() Ja Ci Alekaz gratuluję z całego serca, na pewno zapamiętacie te świąteczne oświadczyny z zaskoczenia na całe życie Pff mnie? Nie sądzę, mocno wątpię ![]() Dokładnie Wzajemnie Ja tu za jakiś czas będę miała małego szczeniaczka labradorka na kilka godzin ja mam czarny a jest to jakas specjalna ceramika czy jakos tak. Askawtn kazdy moze wyrazac swoje zdanie naprawde i mi to nie robilo problemu bo kazdy ma inne zdanie jak by wszscy mieli takie same to by bylo nudno ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Wogle teraz szal swiateczny. Ludzie z calymi koszami jak by sklepy tydzien nie byly czynne. A to tylko wsumie nie cale 3 dni i koniec.
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szału to ja tego nie rozumiem ale moi rodzice tak samo wczoraj i dzisiaj jeszcze na zakupach byli i mi narzekali że kolejki, no dziwne jak każdy robi tak jak oni
|
|
#1564 |
|
Konto usunięte
|
Buu jednak nie przyjedzie do mnie mały szczeniaczek, a tak się cieszyłam
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44275737]Buu jednak nie przyjedzie do mnie mały szczeniaczek, a tak się cieszyłam
[/QUOTE]a czemu? ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- ta zakupy na ostatnia chwile, masakra. Jestem ciekawa co sie bedzie dzialo jutro u mnie bo dzis niby bylo strasznie duzo ludzi.
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
jako, że też nie wiem jak to będzie z wolną chwilą jutro:
myślę, że Wam miłości i szczęścia nie brakuje, a jeśli kiedyś wyda się Wam inaczej, to pragnę życzyć, abyście nigdy nie wątpiły i potrafiły doceniać to, co macie i tych, których macie, bo to jedna z najlepszych dróg do tego, by, kiedy za pięćdziesiąt lat usiądziecie w bujanym fotelu i weźmiecie do ręki herbatę, pomyśleć, że Wasze życie było godne przeżycia! człowiek nie samą miłością żyje, więc... zgody w rodzinie, byście zawsze miały dom, do którego możecie wracać i rodzicielskie ramiona, które Was utulą
zdrowia, bo jak ono nie daje powodów do zmartwień, to łatwiej jest się uśmiechać wiary w siebie i chodzenia z głową wpatrzoną albo przed siebie albo w niebo - nigdy w chodnik! ukończenia wszystkiego, co chcecie i rozpoczęcia tego, o czym marzycie, by się spełniło. nie zapominajcie o tych, których kochacie i którzy kochają Was wesołych Świąt |
|
|
|
#1567 |
|
Konto usunięte
|
Co do zakupów to mojej mamie się właśnie przypomniało, że nie kupiła wody mineralnej, więc jutro znów zakupy
A pieska nie będzie, bo TŻta sąsiad, który go kupił i chciał u mnie przetrzymać aż dzieci nie zasną, w ostatnim momencie zmienił zdanie i zawiózł go do teściów
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam, ze kupujesz pieska
|
|
#1569 |
|
Konto usunięte
|
Mama by mnie z domu wygoniła z drugim psem
|
|
|
|
#1570 | |
|
Skrzat leśny
|
Cytat:
Ja też nie wiem jak będzie jutro z czasem, a od 25 do sylwestra mnie na bank nie będzie, bo będę u TŻ, więc i ja Wam życzę pełnych radości, śmiechu i miłości świąt, a skoro jaka Wigilia taki przyszły rok, to niech będzie ten dzień jak najpiękniejszy i pełen pozytywnych emocji A mi życzcie, żebym jutro w końcu dostała @, bo wolę nie brać udziału w wigilii niż potem zdychać w 1 dzień świąt/u TŻ ![]() Jeśli chodzi o dzisiejsze/jutrzejsze tłumy, to ja współczuję wszystkim pracującym w sklepach... Choć dzisiaj chętnie bym za nich popracowała. Szał dziś jakich mało, korki na drogach ogromne jak nigdy. Uciekam spać, dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44274901]
Ja tu za jakiś czas będę miała małego szczeniaczka labradorka na kilka godzin ![]() szkoda że nie przyjechał ![]() ciekawe tylko czy to nie prezent dla dzieci, a potem nara alekaz, pierścionek bardzo fajny
|
|
#1573 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44265876]A my mamy
idziemy na zabawę ![]() Właśnie mnie dziś olśniło, że będę musiała po świętach kupić nowy biustonosz bez ramiączek do tej nowej sukienki.... trochę się boję, że będzie mi się zsuwać, jeszcze nie miałam nigdy takiego... [/QUOTE]Pokaż kieckę ![]() Ja nadal nie wiem w co się ubrać. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wesołych Świąt. Justynka Tobie oczywiście życzę spotkania tego wymarzonego, jedynego mężczyzny z którym przeżyjesz najpiękniejsze chwile. ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Ja dopiero z godzinkę temu usiadłam i dopiero mogę odpocząć. ![]() Muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj po raz pierwszy sama zrobiłam 2 ciasta: karpatkę i sernik. Jestem z siebie dumna. ![]() TŻ dał mi dzisiaj już prezent. I uwaga: nie są to noże ani garnki. Kupił mi śliczny komplet srebrnej biżuterii. Edytowane przez 201701300922 Czas edycji: 2013-12-23 o 23:32 |
||||
|
|
|
#1574 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie się dowiedziałam, że będę ciotką i już płaczę nad losem tego dziecka.
(Kuzynka strasznie tępa, co gorsza nie umie NIC zrobić - posprzątać nawet za sobą czy zając się czymkolwiek) |
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Ile ma lat?
|
|
#1576 |
|
Konto usunięte
|
Twoja rówieśnica
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
To przy dziecku szok przezyje
![]() Moja siostra tez przezyje
|
|
#1578 |
|
Konto usunięte
|
Dostanę szału, piszę w wątku o psie i ciśnienie mi skacze tak, że masakra
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
O jakim psie? Daj link
|
|
#1580 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wczoraj śniło mi się, że TŻ mnie porzucił i poszedł sobie do innej kobiety. Mi pękło serce i jak się obudziłam, to myślałam że to było naprawdę. Coś strasznego. Jemu natomiast w tą samą noc śniło się, że braliśmy ślub. Sprawdziłam znaczenie snów w senniku. Sen o własnym ślubie: "Jeśli jesteś osobą, która znalazła już swoją drugą połówkę, ale nie podjęliście jeszcze decyzji o wspólnym życiu, sen o ślubie jest projekcją pragnienia poślubienia drogiej Ci osoby. Czas zacząć poważniej myśleć nad związaniem się z Twoim partnerem/ partnerką na całe życie. Pamiętaj jednak, by nie podejmować tej decyzji w oparciu tylko o sny! Decyzja o ślubie musi być najbardziej racjonalną decyzją w naszym życiu i wbrew pozorom musi być pozbawiona wszelkich emocji. Nie lekceważ jednak tych snów - to one pokazują czego tak naprawdę pragniesz i o czym w skrytości ducha ostatnimi czasy myślisz." Ha, ciekawe czy tak jest.
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Princ, przeczytałam kawałek i póki co nóż mi się w kieszeni otwiera.
|
|
#1584 |
|
Konto usunięte
|
mi się dzisiaj śniło, że uwiliśmy z TŻ własne gniazdko
|
|
|
|
#1585 |
|
Konto usunięte
|
Przeczytaj końcówkę. Pozwolę sobie zacytować: Jak w ogóle można zaproponować kobiecie wyjazd z psem?!
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Może proroczy
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tępą dzidą trzeba być, żeby nie ogarniać, że pies to odpowiedzialność, ale i przyjaciel, z którym też można świetnie spędzić czas, nawet na wyjeździe. Przecież to nie przedmiot, który odstawiasz jak Ci zawadza
|
|
|
#1587 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry świątecznie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję, że link się wyświetla...Haha ufff obyło się bez noży ![]() Ej ale jaja kliknęłam w posta dysi, żeby zacytować, a pojawił mi się jakiś post wizazanki manolity o zdjęciach, z forum technicznego ![]() W każdym razie życzę Wam wesołych, spokojnych i radosnych świąt, miłości wzajemnej między Wami a Waszymi ukochanymi i rodziną, bogatego Gwiazdora i spełnienia marzeń A ja idę do pracy zarobić 18zł
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dziewczynki!!
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
daliśmy juz sobie z tż prezenty, bo pojechał do rodziców. A on był taki szczęśliwy z prezentu, że nawet nie wyobrażałam sobie, że tak mu sie spodoba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Zaręczyny to superważna sprawa w życiu każdego i wszelkie komentarze osób postronnych jak to one by nie wolały, mogą po prostu zepsuć nastrój i podniosłość chwili osobie najbardziej zainteresowanej, czyli świeżo upieczonej narzeczonej 

wiary w siebie i chodzenia z głową wpatrzoną albo przed siebie albo w niebo - nigdy w chodnik! ukończenia wszystkiego, co chcecie i rozpoczęcia tego, o czym marzycie, by się spełniło. nie zapominajcie o tych, których kochacie i którzy kochają Was 

Jemu natomiast w tą samą noc śniło się, że braliśmy ślub. 
kliknęłam w posta dysi, żeby zacytować, a pojawił mi się jakiś post wizazanki manolity o zdjęciach, z forum technicznego