![]() |
#1561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 2
nanka musisz iść, masz jeszcze mrozaczka, a w tej klinice nie możesz iść do innego lekarza, w sumie to nie powinno mieć wpływu na uczestnictwo w programie... dziewczyno nie poddajemy się!!!
Może w spróbuj poszukać innej kliniki wiem, że to wymaga czasu i kasy na dojazdy, ale ja też zaczęłam w Białymstoku, a przecież w Warszawie też są kliniki tylko lekarze kierują, tam bo tam się wszystko zaczęło... Ja mam 400km w obie strony to nie jest mało, muszę brać urlop, a jeszcze zepsuły nam się 2 samochody więc kombinacje jeszcze z samochodem dochodzą, pomijając inne problemy, o których wczoraj pisałam... Dopóki masz szanse trzeba próbować!!! Może nowy lekarz spojrzy świeżym okiem każe iść na histeroskopię może coś tam się dopatrzą i naprawią, kochana nie poddawaj się walczymy dalej!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest jakaa nowa metoda in vitro jak niby plemniki słabe ale tak tez można ja wykonać
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Nanka nie marudzimy tylko idziemy do gin!
![]() ![]() U mnie stymulacja odłożona dopóki mój M nie zrobi badania nasienia... Dziewczyny co u was? meldowac się ![]()
#1564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pójdę tylko mam @ giganta zalewa mnie jak wiepsza
![]() |
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie prowadzisz teraz obserwacji żadnych czy po prostu nie udostępniasz wykresu? Jakiś poważny wypadek miałaś? ![]() ![]() ![]() Kasik, my też kiedyś mieliśmy przeboje z byłą TŻ-a (mówiłam Ci, że mają razem syna, więc niestety nie może z nią zerwać kontaktu - mimo, że mieszka on z nami i to my we dwójkę go wychowujemy, a nie ona) - na szczęście teraz [odpukać] nie robi większych problemów ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Ja czekam na @ - dzisiaj mam 14. dzień po pęknieciu drugiego pęcherzyka, także do niedzieli powinna się pojawić. Niby temperatury cały czas ładne (w szoku jestem, bo Dupka ostatni raz brałam w sobotę, a po odstawieniu zawsze szybciej mi spadała - więc może ten mój organizm trochę się zaczął ogarniać: bo i pęcherzyki same pękły i progesteron najwyraźniej musi być dobry) - aczkolwiek brzuch dzisiaj mnie już bardziej pobolewa, więc sądzę, że jutro będzie spadek ![]() Chyba, że... okaże się, że sporo później pękł jeszcze jeden pęcherzyk ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wypadek to dostałam porządnego kopniaka w twarz od swoich marzeń jakimi są konie ![]() Swoją drogą często zerkam do Ciebie na wykres, trzymam kciuki by nie spadła ![]()
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O rany, a ja w ramach oderwania myśli od starań postanowiłam nauczyć się jeździć konno ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ![]() ![]()
![]() |
#1568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sprawdź teraz na OV ![]()
![]() |
#1570 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że ciąży nad nami jakieś fatum. Jakieś "coś" które nie chce abyśmy zostały mamami
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() Niezłą hipoterapię zaliczyłas ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- A to jeszcze nie zrobiliście?? ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Żyje, ale miałam tak intensywny tydzień, że nie miałam na nic czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Raczkowanie
|
kosta6, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! oby Ci się wiodło w życiu jak najlepiej i, żeby spełniły Ci się wszystkie marzenia łącznie z tym najważniejszym
![]() ja wczoraj wreszcie miałam okazję pooglądać tlc. akurat leciał program o parach starających się o dziecko dzięki in vitro. nie wiem czy któraś z Was oglądała, ale jeśli nie - streszczę. wczoraj było o parze, która starała się 7 lat. 3 in vitro zakończyły się poronieniem. czwarte okazało się szczęśliwe i doczekali się podwójnego cudu, 2 chłopczyków. także musimy być dzielne. też nam się uda. buziole |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz widać ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w poprzednim cyklu miałam podobnie: akurat tuż przed owulką zachorowałam na anginę ![]()
![]() |
#1573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim za życzenia, mam nadzieje że wkońcu się spełną te wymarzone II ![]() ![]()
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
Kosta inaczej być nie może tylko II krechy najlepszego i spełnienia w końcu życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Rozeznanie
|
haaaaaaaaaaallllllllllooo ooooooooo
żyje tam kto? czy wam też się tak nic nie chce jak mi ? i jeszcze te święta do bani, dokładnie rok temu w święta miałam IUI ![]()
#1576 |
Rozeznanie
|
Nanka kazda z nas jest pewnie lekko zniechecona...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje myśli troche odpłynęły od starań przez "hipoterapie" ![]() Wizyte mam dopiero za tydzień w czwartek, prawdopodobnie bede już po owulce a planowałam monit na ten cykl jednak wypadek pokrzyżował mi plany... Zapytam czy nie dałby mi luteiny, może mam niedomoge lutealną? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- P.S znacie jakieś dobre kremy na blizny pooperacyjne??
![]() |
#1578 |
Rozeznanie
|
[/COLOR]P.S znacie jakieś dobre kremy na blizny pooperacyjne??[/QUOTE]
Ja znam ale powiem Ci jego nazwe dopiero kiedy bede w domu bo teraz dokladnie nie pamietam Wysle Ci na priva bo nie chce robic reklamy. Jeszcze mnie zbanuja. |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Raczkowanie
|
Ja znam ale powiem Ci jego nazwe dopiero kiedy bede w domu bo teraz dokladnie nie pamietam Wysle Ci na priva bo nie chce robic reklamy. Jeszcze mnie zbanuja.[/QUOTE]
Okey, dziękuję ![]()
#1580 |
Zakorzenienie
|
hey, ja też mam doła...
Kosta dwóch kresek ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Raczkowanie
|
Jest weekend nie ma się co dołować tylko wypełnić jakoś myśli. Albo udać się do fryzjera na jakieś zmiany, może zakupy.
![]()
#1582 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
wczoraj w głowie narodził mi się pewien pomysł. a podsunęła mi go moja mama - pielęgniarka. nie wiem czy zrobiła to świadomie, czy nie, ale... coś w tym może być. w skrócie - moi rodzice nie wiedzą, że staramy się o dziecko - ma to być niespodzianka. zakomunikowałam, że przyjdzie do nich recepta dla mnie. moja mama oczywiście musiała się wypytać na co. więc jej odpowiedziałam, że mam podwyższoną insulinę i zakończyłam temat. wiec moja mama, jak to moja mama zakomunikowała mi, że jak byłam mała to chorowałam na celiaklię i byłam na diecie bezglutenowej. i kazała mi sobie o tym poczytać. ja oczywiście karteczkę z nazwą tej choroby rzuciłam w kąt i tam sobie przez tydzień leżała. wczoraj jednak wieczorem poczytałam o tej chorobie. i co? szuka się jej przy problemach z płodnością! może jednak teraz zacznę przyglądać sięz większą uwagą produktom bez glutemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Raczkowanie
|
Ja używałam kiedyś contratubex i teraz też go kupiłam ale pielęgniarka która ściągała mi szwy poleciła No-Scar perła bo tamten to podobno poprzednia epoka... Dla mnie był ok po operacji nim smarowałam blizny i ładnie wyglądają
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może warto, żebyś zrobiła sobie jakieś testy z krwi? Nie wiem czy jest coś takiego, co może jednoznacznie określić tą chorobę. Mnie jakiś czas temu alergolog po takich zwykłych testach kazał nie jeść nic z glutenem przez miesiąc, potem testy powtórzył, zresztą kazał mi też zwracać uwagę na to jak się czuję. Na szczęście wszystko było ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1586 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Simonee, gdzieś się podziała? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Raczkowanie
|
Zastój na forum.
Ja czekam na @... Boli mniej jajnik, tak jak przed każdą. Szkoda, że nie ma żadnych jednoznacznych objawów początków ciąży, bo tak, pozostaje tylko czekanie i myślenie. Pamiętam, jak byłam kiedyś w markecie przed terminem zbliżającej się @ i zakręciło mi się w głowie nagle - ale się ucieszyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Rozeznanie
|
Ja to ostatnio mialam wszystkie objawy ,częste sikanie, nudności normalnie juz w ciąży byłam
A tu jak zwykle nic Mam wrażenie ze dziewczyny z forum się wykruszaja
#1590 |
Raczkowanie
|
Ja jestem... A dziś się dowiedziałam od koleżanki że jej bliźniaki są po invitro...
Kończą już 4 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.