![]() |
#1561 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Zapomnia³am Wam siê pochwaliæ ja leñ kanapowy æwiczy³am wczoraj dywanówkê, co prawd± tylko 5 minut od 22:25-22:30 ale ruszy³am siê. Mam nadziejê, ¿e teraz co dziennie bêdê chocia¿ 5 minut ruchu zalicza³a - poza co dzienn± bieganin±.
Je¿eli nie - proszê nawrzeszczeæ na mnie. Raporty bêdê zdawa³a zawsze nastêpnego dnia czy siê ruszy³am minionego.
#1562 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() ![]() A dla mnie to w³a¶nie fajnie, ¿e pali - ja lubiê takie efekty, uwielbiam k³a¶æ na twarzy cynamon ze ¶mietan± ![]() Na blender planujê wydaæ do 70 z³, upatrzy³am sobie Bosha, ma ¶wietne opinie w necie i jest ma³y. http://www.euro.com.pl/blendery/bosc...0.bhtml#opinie Ja siê nie znam na blenderach kompletnie ![]() ![]() Dzisiaj 20 km w pó³torej godziny. Jestem ca³a mokra, mam ko³nierz od potu bo jest parno i wiêkszo¶æ drogi jecha³am pod do¶æ silny wiatr. Chyba Grudzi±dzanie wyrabiaj± normê do weekendu bo wszêdzie koparki, traktorki, ¶mieciarki i inne zawalidrogi, w po³±czeniu z tym wiatrem z³apa³am lekki wk*rw.
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- nurek119 jeste¶ w klubie bo mam widocznosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...llulitowa.html albo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ke-orange.html Oba olejki znajdziesz w Rossmannie ![]() A do czego chcesz u¿ywaæ blendera? Ten bosch do koktajli, czy jaki¶ musów, kremów wystarczy w zupe³no¶ci. Je¶li chcesz robiæ co¶ innego to polecam do³o¿yc te 3dyszki i kupiæ co¶ o wiêkszej mocy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja blendera chcê u¿ywaæ do produkowania sorbetów w domu ![]() ![]() ![]() Do Bosha przekona³am siê ostatnio, kupi³am ich pralkê [poni¿ej 1000 z³]i jest ¶wietna ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- LadyDagaMilon Mam do Ciebie parê pytañ odno¶nie tych pasów neoprenowych bo opinie w necie s± tak rozbie¿ne, ¿e sama nie wiem ![]() - czy nie wyrabiaj± im siê rzepy szybko? - czy nie robi± Ci siê pod nim obtarcia, odparzenia? - z czego one s±? tzn s± szorstkie w dotyku? - na co zwróciæ uwagê przy wyborze? Mam nadziejê, ¿e mi odpowiesz, bo internauci miêdl± tylko ¿e ¿eby chudn±æ trzeba æwiczyæ i ¿e nie ma cudów, no dziêkujê, ja mam skoñczone piêtna¶cie lat, poza tym od groma konserwatywnych koksów na KFD odradza, albo ja jestem têpakiem i nie umiem szukaæ w necie [co jest mo¿liwe, bo mam cierpliwo¶æ g³odnego kota przy filecie]. z góry dziêki za pomoc ;*
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
ja za chwilê bêdê æwiczyæ. pogoda dzi¶ nie dopisuje specjalnie
![]() znaczy niby s³oñce siê pojawia ale deszczowe chmury wygladaj± z³owieszczo. mój genialny brat nadepn±³ na okulary, wiêc mama mnie wyrwala z domu ko³o 12 (ani nie poæwiczy³am, ani obiadu nie zrobi³am) do optyka, bo brat nie ma kasy (uczy siê) a bez okularów jest prawie tak slepy jak ja. wiêc musia³am jechaæ do miasta skoro ju¿ tam by³am to wybra³am siê do przyjació³ki (5 km z buta a busa brak). jest niepe³nosprawna (ruchowo z g³ow± w teorii jest wszystko ok) i siê ni± kiedy¶ opiekowa³am. teraz to jako¶ zasta³o. nawet mówi do mnie mama :P wraca³am biegiem aby na bus do domu zd±¿yæ, wiêc jakby nie patrzeæ mia³am porcjê ruchu ![]()
![]() |
#1567 |
Konto usuniête
|
amidale
osnosnie pasów to powiem ci ze mozesz kupic pas za 3z³ jak i za 50z³ za szt jako¶c nie jest tu na 1 mscu z racji iz pasy siê do¶c szybko zu¿ywaj± noszone na codzieñ , oczywisicie nie nosimy ich ca³y dzieñ czy broñ bo¿e w nocy bo to napewno grozi odparzeniom! Ja pasy uzywam TYLKO I WY£¡CZNIE DO ÆWICZEÑ! - czy nie wyrabiaj± im siê rzepy szybko?- rzepy s± na ca³ej d³ugosci pasa ,nieumiejetne szrpanie przy sciaganiu napewno przyspieszy jego zniszczenie, ale taki pas kosztuje kilka z³otych wiec jak po 4mcach bedziesz musia³a zakupiæ to portfel Twój nie ucierpi zabardzo, szkoda by by³o wydawac 50z³ na taki sam ,no moze z troszkê lepszej mazi ale uwierz mi ¿e tak samo sie on zuzyje, daje g³owe bo mia³±m taki dro¿szy kilka lat temu i nie widzia³am róznicy poza kwot±! chodzi mi o zwyk³y pas neoprenowy http://allegro.pl/pas-neoprenowy-wys...287329300.html pas na brzuch lepiej miec szerszy od 20-30cm na uda 15-20 styka - czy nie robi± Ci siê pod nim obtarcia, odparzenia? Tak jak wspomnia³am wy¿ej ! pasa nie nosimy 24h NIGDY NIE MIA£AM ODPARZEÑ ! kiedy¶ mia³am ca³y dzieñ ,na wycieczcce rowerowej to fakt ze mia³am pogniecion± skórê ,ale po 5 min zesz³o , co do obtarc to jezeli zle zapniesz pas ¿e rzep bêdzie dotyka³ skóry mo¿esz siê spodziewac otaræ! - z czego one s±? tzn s± szorstkie w dotyku? sa mieciutkie od spodu z czarnej g±beczki na zwen±trz materia³ ,nie jest napewno szorstki. - na co zwróciæ uwagê przy wyborze? Ja osobi¶cie nie wydziwiam bo jak pisa³am wy¿ej ten za 50 i za 4z³ zuzyje sie tak samo i obydwa w nieumiejêtnym u¿yciu moga spowodowac otarcia,odpoarzenia itd. Ja mam jeszcze taki : http://allegro.pl/pas-neoprenowy-spo...275308401.html nak³adam go na ten niebieski i cwiczê w dwóch ![]() cyt: Mam nadziejê, ¿e mi odpowiesz, bo internauci miêdl± tylko ¿e ¿eby chudn±æ trzeba æwiczyæ i ¿e nie ma cudów, n No pewnie chodzi im tu g³wnie ze sam pas nie odchudzi naszego cia³a to zrozumia³e ![]() nie ma pasów cud , jak w reklamach typu: sauna belt ¿e lezysz zak³adasz pas i miesnie same pracuj±! ![]() tu pas akurat fajnie wspomaga spalanie tkanki t³uszczowej przy wysi³ku fizycznym w miejscach gdzie jest za³ozony ,skóra poci sie 1000% mocniej i szybciej spala ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-12 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oooo dziêki wielkie, w takim razie siê wykosztujê ![]() Ja mam ogromne tendencje do odparzeñ i w ogóle wszelkich urazów mechanicznych, strasznie delikatna skóra, nawet od palenia mi siê nie zmienia. Wiem o co im chodzi, po prostu nie mie¶ci mi siê w g³owie ¿e s± ludzie którzy wierz± ¿e mo¿na "le¿eæ i chudn±æ"... No chyba ¿e z odkurzaczem do tego ca³ego majonezu pod skór±. Dziêki wielkie kochana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a s³ysza³y¶cie kiedy¶ o occie jab³kowym jako wspomagaczu odchudzania ? Co o tym s±dzicie ?
#1570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz parowania i pachniêcia octem jab³kowym nie zarejestrowa³am ¿adnych zmian w jego piciu. W smaku do wytrzymania-gorsze ¶wiñstwa siê pija³o-ale przez kilka pierwszych dni jest nie kontrolowany odruch wymiotny ![]() Na mnie nie podzia³a³o -nie schud³am nic a nic ![]() Ok wstawiam foto z wrze¶nia tamtego roku( z T¯ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Jestem jaka¶ ograniczona i nie umiem dodaæ zdjêcia do klubu wyskakuje mi abym wpisa³a jakie¶ URL ![]() ![]()
![]() |
#1571 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() klik na album i utwórz potem a zlbumu bedzie udostepnij w klubie ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
moze nie schud³am jakos tam wielce ale za to trzyma³am linie, przy occie trzeba BARDZO UWA¯AC by NIE PIÆ GO ZBYT DU¯O. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam siê z tym rozs±dnym piciem tego octu. Szczerze Malinka jak masz ochotê to po testuj ![]() A co z tym piciem wrz±tku? Która¶ z kole¿anek mia³a testowaæ-z tego co pamiêtam ![]()
![]() |
#1573 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Podrzucam Was jeszcze sesyjkê z sesji plenerowej na yt http://www.youtube.com/watch?v=R5tp_36LWX4
#1575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie ma sensu siê malowaæ do zdjêc na tematy figury wiêc nie odpowiadam za oblanie siê gor±cym napojem, przestrach, koszmary nocne, bóle oczu, spontaniczny zap³on, zniesmaczenie, refluks ¿o³±dka, przeciekanie dachu i marszczenie siê skóry na karku.
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Dziêkuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1578 |
Rozeznanie
|
Ej a widaæ te moje zdjecia? bo ja na profilu sobie ustawilam ze album prywatny ma byc
![]() ![]()
![]() |
#1579 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() za 2 mce to kurka staniesz za miot³± i cie widac nie ![]() ![]() tak foty s±! musisz miec prywatny bo wszyscy by mogli go ogladac ,ja tez mam prywatny , zdjecia tylko te z albumu które udostepnisz w klubie sa widoczne . ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tylko mi tak mozolnie idzie ![]() LadyDagaMilon brzydzimy siê fajek i palaczy ![]()
![]() |
#1581 | |
Rozeznanie
|
Oooo no to ¶wietnie, dziêki
![]() Idê wyrobiæ resztê rowerowej normy, pó³ godzinki ju¿ za mn±, zaraz jeszcze jedno i znowu skoñczê wcze¶niej ![]() [A narzeczony jak zwykle bêdzie plu³ i mia³ drogeryjne duszno¶ci ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() Ale roze¶miana jeste¶, ja nie umiem siê u¶miechaæ na zdjêciach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciebie UWIELBIAM ![]() ![]() Pochwal siê zakupami ![]() Roze¶miana bo roz¶mieszali specjalnie do zdjêæ :P
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-12 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
hey
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1586 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale wy szybko chudniecie, jestem pod totalnym wra¿eniem.
Gor±ce brawa dla wszystkich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro kolejna chwila prawdy, w³azimy na wagê. Proszê, proszê, proszê - tylko pilnujcie mnie z tymi chocia¿ 5 minutowymi æwiczeniami - bo w przeciwnym razie ![]() A ja bêdê pamiêta³a by co rano zdaæ Wam raport z dnia ubieg³ego ![]()
#1587 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jak mi siê robi zdjêcie i ja o tym wiem to strasznie siê irytujê i niecierpliwiê bo muszê staæ spokojnie, po prostu nie potrafiê siê sztucznie ¶miaæ ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziêkujê, ja kocham rower. W³a¶nie jestem po kolejnej czê¶ci, wyczai³am ¿e jak siê na stacjonarnym w trakcie jazdy kolana kieruje do siebie to pracuj± bardziej te miê¶nie po wewnêtrznej stronie ud! Je¼dzi³am tak 10 minut z 30 i spoci³am siê bardziej ni¿ poprzedni± czê¶ci±, poza tym czujê w koñcu te miê¶nie! A to by³ dla mnie ogromny problem, nigdy ich nie æwiczy³am bo nie umia³am. Zapewne Ameryki nie odkry³am ale dla mnie sukces ogrooomny ![]() O ile dzi¶ mi przyjdzie ta kasa to jasne, ¿e od razu siê pochwalê ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Na moje spoko, ¿e zaczynasz od piêciu minutek, efekty bêd± choæby w ruszeniu miê¶ni, potem mo¿esz sobie przecie¿ ten czas wyd³u¿aæ stopniowo ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1588 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 779
|
Hej laseczki
![]() Ja Was czytam i ¶ledzê i podziwiam ![]() Mam takie trochê nieskromne pytanie, bo wiem, ¿e nie wypowiadam siê tuatj tak aktywnie jak Wy... Przyjmiecie mnie do Waszego klubu? ![]() Te¿ bym mo¿e fotki dorzuci³a i przy okazji siê jeszcze bardziej zmotywowa³a Waszymi spadkami, których gartulujê z ca³ego serducha! ![]()
#1589 |
Rozeznanie
|
Aa jednak ruszam zaraz na miasto, tylko niech mi w³osy wyschn± po tej udowej rze¼ni
![]() 1992MaDziuLeK to LadyDagaMilon ustala, napisz do Niej ![]()
![]() |
#1590 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Hej dziewczyny, wybaczcie, ¿e ostatnio ma³o piszê, ale nie do¶æ, ¿e mam zapieprz straszny i ma³o czasu, to z³apa³ mnie straszny smutek, ¿e mi kompletnie nie idzie.
Mam strasznie du¿o stresu i rozregulowany tryb ¿ycia, brak snu, nie wiem czy to tego wina ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.