Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-12, 08:21   #1561
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Zapomnia³am Wam siê pochwaliæ ja leñ kanapowy æwiczy³am wczoraj dywanówkê, co prawd± tylko 5 minut od 22:25-22:30 ale ruszy³am siê. Mam nadziejê, ¿e teraz co dziennie bêdê chocia¿ 5 minut ruchu zalicza³a - poza co dzienn± bieganin±.
Je¿eli nie - proszê nawrzeszczeæ na mnie.
Raporty bêdê zdawa³a zawsze nastêpnego dnia czy siê ruszy³am minionego.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 09:10   #1562
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Tego rozgrzewaj±cego, nie polecam-strasznie pali! Jedyne co kupisz to mase³ko, oliwki ju¿ nie ma w sprzeda¿y. Mase³ko jest ok-gêste, kremowe, dobrze nawil¿a, pachnie any¿em

A na blender ile planujesz wydaæ? Bo osobi¶cie polecam od siebie Zelmera. Jedyny blender o takiej du¿ej mocy (700w) w dobrej cenie, jest porzadnie i estetycznie wykonany. Dla porównania przeciêtny blender ma 250-300w. W Neonecie jest teraz w promocji http://www.neonet.pl/zelmer_491_45_nerro.html
O kuuurcze to mnie zasmuci³a¶ t± oliwk± Znasz mo¿e jakie¶ inne z równie dobrym dzia³aniem w tej cenie? Popatrzê na KWC jeszcze, ale smuteczek mnie ogarn±³ trochê
A dla mnie to w³a¶nie fajnie, ¿e pali - ja lubiê takie efekty, uwielbiam k³a¶æ na twarzy cynamon ze ¶mietan±

Na blender planujê wydaæ do 70 z³, upatrzy³am sobie Bosha, ma ¶wietne opinie w necie i jest ma³y. http://www.euro.com.pl/blendery/bosc...0.bhtml#opinie
Ja siê nie znam na blenderach kompletnie Je¶li robiê b³±d to mnie popraw bardzo proszê

Dzisiaj 20 km w pó³torej godziny. Jestem ca³a mokra, mam ko³nierz od potu bo jest parno i wiêkszo¶æ drogi jecha³am pod do¶æ silny wiatr. Chyba Grudzi±dzanie wyrabiaj± normê do weekendu bo wszêdzie koparki, traktorki, ¶mieciarki i inne zawalidrogi, w po³±czeniu z tym wiatrem z³apa³am lekki wk*rw.

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 09:14   #1563
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
próbuje do³±czyæ do klubu i mam jaki¶ problem? bo pomimo zaproszenia pokazuje ze nie mam uprawnien??
to dziwne, nie mam pojecia dlaczego ,zobacz mo¿e co¶ masz w ustawieniach ,a jak problem sie nie rozwi±ze napisz do adminki.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

nurek119

jeste¶ w klubie bo mam widocznosc wiec co ci tam sie pokazuje?
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 09:24   #1564
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
O kuuurcze to mnie zasmuci³a¶ t± oliwk± Znasz mo¿e jakie¶ inne z równie dobrym dzia³aniem w tej cenie? Popatrzê na KWC jeszcze, ale smuteczek mnie ogarn±³ trochê
A dla mnie to w³a¶nie fajnie, ¿e pali - ja lubiê takie efekty, uwielbiam k³a¶æ na twarzy cynamon ze ¶mietan±

Na blender planujê wydaæ do 70 z³, upatrzy³am sobie Bosha, ma ¶wietne opinie w necie i jest ma³y. http://www.euro.com.pl/blendery/bosc...0.bhtml#opinie
Ja siê nie znam na blenderach kompletnie Je¶li robiê b³±d to mnie popraw bardzo proszê

Dzisiaj 20 km w pó³torej godziny. Jestem ca³a mokra, mam ko³nierz od potu bo jest parno i wiêkszo¶æ drogi jecha³am pod do¶æ silny wiatr. Chyba Grudzi±dzanie wyrabiaj± normê do weekendu bo wszêdzie koparki, traktorki, ¶mieciarki i inne zawalidrogi, w po³±czeniu z tym wiatrem z³apa³am lekki wk*rw.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...llulitowa.html

albo

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ke-orange.html

Oba olejki znajdziesz w Rossmannie

A do czego chcesz u¿ywaæ blendera? Ten bosch do koktajli, czy jaki¶ musów, kremów wystarczy w zupe³no¶ci. Je¶li chcesz robiæ co¶ innego to polecam do³o¿yc te 3dyszki i kupiæ co¶ o wiêkszej mocy Ja mam tego zelmera co Ci wcze¶niej linkowa³am i mielê nim miêso, kruszê lód i w ogóle wszystko

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 10:06   #1565
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...llulitowa.html

albo

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ke-orange.html

Oba olejki znajdziesz w Rossmannie

A do czego chcesz u¿ywaæ blendera? Ten bosch do koktajli, czy jaki¶ musów, kremów wystarczy w zupe³no¶ci. Je¶li chcesz robiæ co¶ innego to polecam do³o¿yc te 3dyszki i kupiæ co¶ o wiêkszej mocy Ja mam tego zelmera co Ci wcze¶niej linkowa³am i mielê nim miêso, kruszê lód i w ogóle wszystko
Tej pierwszej oliwki u¿ywam, chcia³am u¿ywaæ dwóch Te¿ my¶la³am o Alterze, ale strasznie drogo wychodzi Kupiê sobie zwyczajn± albo w ¿elu, te¿ da radê. Ale dziêki tak czy inaczej

Ja blendera chcê u¿ywaæ do produkowania sorbetów w domu taki ¶rednio zmro¿ony chyba tym boshem pójdzie Do miêska mam maszynê, to bêdzie g³ównie do avocado, marchwi itp. Buraki te¿ jakie¶ w³±czê, jak w liceum babcia mi robi³a co rano sokowirówk± soczek warzywny to mia³am grzywê jak koñ i pazury jak lew

Do Bosha przekona³am siê ostatnio, kupi³am ich pralkê [poni¿ej 1000 z³]i jest ¶wietna

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

LadyDagaMilon Mam do Ciebie parê pytañ odno¶nie tych pasów neoprenowych bo opinie w necie s± tak rozbie¿ne, ¿e sama nie wiem

- czy nie wyrabiaj± im siê rzepy szybko?

- czy nie robi± Ci siê pod nim obtarcia, odparzenia?

- z czego one s±? tzn s± szorstkie w dotyku?

- na co zwróciæ uwagê przy wyborze?

Mam nadziejê, ¿e mi odpowiesz, bo internauci miêdl± tylko ¿e ¿eby chudn±æ trzeba æwiczyæ i ¿e nie ma cudów, no dziêkujê, ja mam skoñczone piêtna¶cie lat, poza tym od groma konserwatywnych koksów na KFD odradza, albo ja jestem têpakiem i nie umiem szukaæ w necie [co jest mo¿liwe, bo mam cierpliwo¶æ g³odnego kota przy filecie].
z góry dziêki za pomoc ;*

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 10:33   #1566
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

ja za chwilê bêdê æwiczyæ. pogoda dzi¶ nie dopisuje specjalnie
znaczy niby s³oñce siê pojawia ale deszczowe chmury wygladaj± z³owieszczo.

mój genialny brat nadepn±³ na okulary, wiêc mama mnie wyrwala z domu ko³o 12 (ani nie poæwiczy³am, ani obiadu nie zrobi³am) do optyka, bo brat nie ma kasy (uczy siê) a bez okularów jest prawie tak slepy jak ja. wiêc musia³am jechaæ do miasta

skoro ju¿ tam by³am to wybra³am siê do przyjació³ki (5 km z buta a busa brak). jest niepe³nosprawna (ruchowo z g³ow± w teorii jest wszystko ok) i siê ni± kiedy¶ opiekowa³am. teraz to jako¶ zasta³o. nawet mówi do mnie mama :P wraca³am biegiem aby na bus do domu zd±¿yæ, wiêc jakby nie patrzeæ mia³am porcjê ruchu

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 10:36   #1567
201709081028
Konto usuniête

amidale
osnosnie pasów to powiem ci ze mozesz kupic pas za 3z³ jak i za 50z³ za szt

jako¶c nie jest tu na 1 mscu z racji iz pasy siê do¶c szybko zu¿ywaj± noszone na codzieñ , oczywisicie nie nosimy ich ca³y dzieñ czy broñ bo¿e w nocy bo to napewno grozi odparzeniom!

Ja pasy uzywam TYLKO I WY£¡CZNIE DO ÆWICZEÑ!

- czy nie wyrabiaj± im siê rzepy szybko?-
rzepy s± na ca³ej d³ugosci pasa ,nieumiejetne szrpanie przy sciaganiu napewno przyspieszy jego zniszczenie, ale taki pas kosztuje kilka z³otych wiec jak po 4mcach bedziesz musia³a zakupiæ to portfel Twój nie ucierpi zabardzo, szkoda by by³o wydawac 50z³ na taki sam ,no moze z troszkê lepszej mazi ale uwierz mi ¿e tak samo sie on zuzyje, daje g³owe bo mia³±m taki dro¿szy kilka lat temu i nie widzia³am róznicy poza kwot±! chodzi mi o zwyk³y pas neoprenowy
http://allegro.pl/pas-neoprenowy-wys...287329300.html

pas na brzuch lepiej miec szerszy od 20-30cm
na uda 15-20 styka

Tak jak wspomnia³am wy¿ej ! pasa nie nosimy 24h
NIGDY NIE MIA£AM ODPARZEÑ ! kiedy¶ mia³am ca³y dzieñ ,na wycieczcce rowerowej to fakt ze mia³am pogniecion± skórê ,ale po 5 min zesz³o , co do obtarc to jezeli zle zapniesz pas ¿e rzep bêdzie dotyka³ skóry mo¿esz siê spodziewac otaræ!

sa mieciutkie od spodu z czarnej g±beczki na zwen±trz materia³ ,nie jest napewno szorstki.

Ja osobi¶cie nie wydziwiam bo jak pisa³am wy¿ej ten za 50 i za 4z³ zuzyje sie tak samo i obydwa w nieumiejêtnym u¿yciu moga spowodowac otarcia,odpoarzenia itd.

Ja mam jeszcze taki :
http://allegro.pl/pas-neoprenowy-spo...275308401.html

nak³adam go na ten niebieski i cwiczê w dwóch

cyt:
Mam nadziejê, ¿e mi odpowiesz, bo internauci miêdl± tylko ¿e ¿eby chudn±æ trzeba æwiczyæ i ¿e nie ma cudów, n

No pewnie chodzi im tu g³wnie ze sam pas nie odchudzi naszego cia³a to zrozumia³e
nie ma pasów cud , jak w reklamach typu:
sauna belt ¿e lezysz zak³adasz pas i miesnie same pracuj±! to naci±ganie ,
tu pas akurat fajnie wspomaga spalanie tkanki t³uszczowej przy wysi³ku fizycznym w miejscach gdzie jest za³ozony ,skóra poci sie 1000% mocniej i szybciej spala no to jest moje zdanie ,widzê po sobie po mcu CWICZEÑ +PAS
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjêcie3543.jpg (48,4 KB, 13 za³adowañ)

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-06-12 o 10:39

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 10:44   #1568
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
amidale
osnosnie pasów to powiem ci ze mozesz kupic pas za 3z³ jak i za 50z³ za szt

jako¶c nie jest tu na 1 mscu z racji iz pasy siê do¶c szybko zu¿ywaj± noszone na codzieñ , oczywisicie nie nosimy ich ca³y dzieñ czy broñ bo¿e w nocy bo to napewno grozi odparzeniom!

Ja pasy uzywam TYLKO I WY£¡CZNIE DO ÆWICZEÑ!

- czy nie wyrabiaj± im siê rzepy szybko?-
rzepy s± na ca³ej d³ugosci pasa ,nieumiejetne szrpanie przy sciaganiu napewno przyspieszy jego zniszczenie, ale taki pas kosztuje kilka z³otych wiec jak po 4mcach bedziesz musia³a zakupiæ to portfel Twój nie ucierpi zabardzo, szkoda by by³o wydawac 50z³ na taki sam ,no moze z troszkê lepszej mazi ale uwierz mi ¿e tak samo sie on zuzyje, daje g³owe bo mia³±m taki dro¿szy kilka lat temu i nie widzia³am róznicy poza kwot±! chodzi mi o zwyk³y pas neoprenowy
http://allegro.pl/pas-neoprenowy-wys...287329300.html

pas na brzuch lepiej miec szerszy od 20-30cm
na uda 15-20 styka

Tak jak wspomnia³am wy¿ej ! pasa nie nosimy 24h
NIGDY NIE MIA£AM ODPARZEÑ ! kiedy¶ mia³am ca³y dzieñ ,na wycieczcce rowerowej to fakt ze mia³am pogniecion± skórê ,ale po 5 min zesz³o , co do obtarc to jezeli zle zapniesz pas ¿e rzep bêdzie dotyka³ skóry mo¿esz siê spodziewac otaræ!

sa mieciutkie od spodu z czarnej g±beczki na zwen±trz materia³ ,nie jest napewno szorstki.

Ja osobi¶cie nie wydziwiam bo jak pisa³am wy¿ej ten za 50 i za 4z³ zuzyje sie tak samo i obydwa w nieumiejêtnym u¿yciu moga spowodowac otarcia,odpoarzenia itd.

Ja mam jeszcze taki :
http://allegro.pl/pas-neoprenowy-spo...275308401.html

nak³adam go na ten niebieski i cwiczê w dwóch

cyt:
Mam nadziejê, ¿e mi odpowiesz, bo internauci miêdl± tylko ¿e ¿eby chudn±æ trzeba æwiczyæ i ¿e nie ma cudów, n

No pewnie chodzi im tu g³wnie ze sam pas nie odchudzi naszego cia³a to zrozumia³e
nie ma pasów cud , jak w reklamach typu:
sauna belt ¿e lezysz zak³adasz pas i miesnie same pracuj±! to naci±ganie ,
tu pas akurat fajnie wspomaga spalanie tkanki t³uszczowej przy wysi³ku fizycznym w miejscach gdzie jest za³ozony ,skóra poci sie 1000% mocniej i szybciej spala no to jest moje zdanie ,widzê po sobie po mcu CWICZEÑ +PAS

Oooo dziêki wielkie, w takim razie siê wykosztujê

Ja mam ogromne tendencje do odparzeñ i w ogóle wszelkich urazów mechanicznych, strasznie delikatna skóra, nawet od palenia mi siê nie zmienia.

Wiem o co im chodzi, po prostu nie mie¶ci mi siê w g³owie ¿e s± ludzie którzy wierz± ¿e mo¿na "le¿eæ i chudn±æ"... No chyba ¿e z odkurzaczem do tego ca³ego majonezu pod skór±.

Dziêki wielkie kochana

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 11:45   #1569
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dziewczyny a s³ysza³y¶cie kiedy¶ o occie jab³kowym jako wspomagaczu odchudzania ? Co o tym s±dzicie ?

Stary 2014-06-12, 12:04   #1570
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny a s³ysza³y¶cie kiedy¶ o occie jab³kowym jako wspomagaczu odchudzania ? Co o tym s±dzicie ?

Oprócz parowania i pachniêcia octem jab³kowym nie zarejestrowa³am ¿adnych zmian w jego piciu. W smaku do wytrzymania-gorsze ¶wiñstwa siê pija³o-ale przez kilka pierwszych dni jest nie kontrolowany odruch wymiotny
Na mnie nie podzia³a³o -nie schud³am nic a nic
Ok wstawiam foto z wrze¶nia tamtego roku( z T¯ nie wie,¿e bêdzie upubliczniany-a sam dziwnie w styczniu wrzuci³ filmik z naszymi zdjêciami z wesela na yt ) i z maja. Jestem kiepska w zestawianiu zdjêæ a T¯ w pracy wiêc wybaczcie je¶li jest jako¶æ nie ten teges

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Jestem jaka¶ ograniczona i nie umiem dodaæ zdjêcia do klubu wyskakuje mi abym wpisa³a jakie¶ URL WTF?! luz za³o¿y³a album,którego tez nie umiem za³o¿yæ
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 12:13   #1571
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ

Oprócz parowania i pachniêcia octem jab³kowym nie zarejestrowa³am ¿adnych zmian w jego piciu. W smaku do wytrzymania-gorsze ¶wiñstwa siê pija³o-ale przez kilka pierwszych dni jest nie kontrolowany odruch wymiotny
Ok wstawiam foto z wrze¶nia tamtego roku( z T¯ nie wie,¿e bêdzie upubliczniany-a sam dziwnie w styczniu wrzuci³ filmik z naszymi zdjêciami z wesela na yt ) i z maja. Jestem kiepska w zestawianiu zdjêæ a T¯ w pracy wiêc wybaczcie je¶li jest jako¶æ nie ten teges

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Jestem jaka¶ ograniczona i nie umiem dodaæ zdjêcia do klubu wyskakuje mi abym wpisa³a jakie¶ URL WTF?! luz za³o¿y³a album,którego tez nie umiem za³o¿yæ
na panelu kontrolnym masz po lewej Networking i kluby ,albumy
klik na album i utwórz potem a zlbumu bedzie udostepnij w klubie

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
ja pi³am 12lat temu ocet jab³kowy z herbat± roibos i ³yzeczk± miodu
moze nie schud³am jakos tam wielce ale za to trzyma³am linie, przy occie trzeba BARDZO UWA¯AC by NIE PIÆ GO ZBYT DU¯O.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 12:16   #1572
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
na panelu kontrolnym masz po lewej Networking i kluby ,albumy
klik na album i utwórz potem a zlbumu bedzie udostepnij w klubie

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

ja pi³am 12lat temu ocet jab³kowy z herbat± roibos i ³yzeczk± miodu
moze nie schud³am jakos tam wielce ale za to trzyma³am linie, przy occie trzeba BARDZO UWA¯AC by NIE PIÆ GO ZBYT DU¯O.
Dziêki kochana ju¿ dodane
Zgadzam siê z tym rozs±dnym piciem tego octu. Szczerze Malinka jak masz ochotê to po testuj
A co z tym piciem wrz±tku? Która¶ z kole¿anek mia³a testowaæ-z tego co pamiêtam
Stary 2014-06-12, 12:20   #1573
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Dziêki kochana ju¿ dodane
Zgadzam siê z tym rozs±dnym piciem tego octu. Szczerze Malinka jak masz ochotê to po testuj
A co z tym piciem wrz±tku? Która¶ z kole¿anek mia³a testowaæ-z tego co pamiêtam
co? kto chcia³ traktowaæ swoj± krtañ wrzatkiem ?
Stary 2014-06-12, 12:20   #1574
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

zauwa¿y³am,¿e w ogóle nie widaæ podpisów na zdjêciach-s± tylko czerwone kreski. Nie umiem tego z mieniæ mo¿e T¯ co¶ zaradzi jak wróci.
Podrzucam Was jeszcze sesyjkê z sesji plenerowej na yt

http://www.youtube.com/watch?v=R5tp_36LWX4
Stary 2014-06-12, 12:29   #1575
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Macie i moje fotki. Szczzególnie zmianê widaæ na twarzy, na brzuchu marszczy mi siê bluzka na tych nowszych

Nie ma sensu siê malowaæ do zdjêc na tematy figury wiêc nie odpowiadam za oblanie siê gor±cym napojem, przestrach, koszmary nocne, bóle oczu, spontaniczny zap³on, zniesmaczenie, refluks ¿o³±dka, przeciekanie dachu i marszczenie siê skóry na karku.

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 12:29   #1576
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
zauwa¿y³am,¿e w ogóle nie widaæ podpisów na zdjêciach-s± tylko czerwone kreski. Nie umiem tego z mieniæ mo¿e T¯ co¶ zaradzi jak wróci.
Podrzucam Was jeszcze sesyjkê z sesji plenerowej na yt

http://www.youtube.com/watch?v=R5tp_36LWX4
sesja extra a powiedz co paliliscie i dlaczego?
Stary 2014-06-12, 12:33   #1577
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez siabra Poka¿ wiadomo¶æ
Czy kto¶ z was s³ysza³ o piciu wrz±tku? postanowi³am wypróbowac - 1 szklanka dziennie. Podobno pomaga w trawieniu http://pastereczka.blogspot.com/2012...cie-czyli.html
Dokopa³am siê

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
sesja extra a powiedz co paliliscie i dlaczego?
Dziêkuje Cygarko do zdjêæ w stylu "ojca chrzestnego" wizja naszej Pani fotograf a palenie to ¶ciema, ja tylko przyk³ada³am do ust a T¯ kaza³a wci±gaæ i puszczaæ dymki to biedny prawie siê udusi³
Stary 2014-06-12, 12:34   #1578
aamidale
Rozeznanie

Ej a widaæ te moje zdjecia? bo ja na profilu sobie ustawilam ze album prywatny ma byc i tera nie wiem czy tak mo¿na

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 12:39   #1579
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Ej a widaæ te moje zdjecia? bo ja na profilu sobie ustawilam ze album prywatny ma byc i tera nie wiem czy tak mo¿na
jo widaæ postepów ³adnie sie zmieniasz
za 2 mce to kurka staniesz za miot³± i cie widac nie bedzie

tak foty s±! musisz miec prywatny bo wszyscy by mogli go ogladac ,ja tez mam prywatny , zdjecia tylko te z albumu które udostepnisz w klubie sa widoczne .

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Dokopa³am siê

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Dziêkuje Cygarko do zdjêæ w stylu "ojca chrzestnego" wizja naszej Pani fotograf a palenie to ¶ciema, ja tylko przyk³ada³am do ust a T¯ kaza³a wci±gaæ i puszczaæ dymki to biedny prawie siê udusi³
aha, mysla³am ze moze jakas rodzinna tradycha cy cu¶

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 12:42   #1580
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
widaæ widaæ mega efekty
tylko mi tak mozolnie idzie

LadyDagaMilon brzydzimy siê fajek i palaczy
Stary 2014-06-12, 12:46   #1581
aamidale
Rozeznanie

Oooo no to ¶wietnie, dziêki Ja do fotogenicznych niestety nigdy nie nale¿a³am, wiêc na ¿ywo wygl±da to jeszcze lepiej. Generalnie czujê siê inaczej, nie mêcz± mnie ju¿ rzeczy, które jeszcze dwa tygodnie temu sprawia³y mi problem.

Idê wyrobiæ resztê rowerowej normy, pó³ godzinki ju¿ za mn±, zaraz jeszcze jedno i znowu skoñczê wcze¶niej Ale czekam twardo na pieni±¿ki, jak przyjd± to bêdzie dzieñ Wielkich Zakupów Kosmetycznych !

[A narzeczony jak zwykle bêdzie plu³ i mia³ drogeryjne duszno¶ci ]

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
widaæ widaæ mega efekty
tylko mi tak mozolnie idzie

LadyDagaMilon brzydzimy siê fajek i palaczy
Ej nie brzyd¼ siê mn±, ja Ciê lubiê
Ale roze¶miana jeste¶, ja nie umiem siê u¶miechaæ na zdjêciach

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 12:53   #1582
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Oooo no to ¶wietnie, dziêki Ja do fotogenicznych niestety nigdy nie nale¿a³am, wiêc na ¿ywo wygl±da to jeszcze lepiej. Generalnie czujê siê inaczej, nie mêcz± mnie ju¿ rzeczy, które jeszcze dwa tygodnie temu sprawia³y mi problem.

Idê wyrobiæ resztê rowerowej normy, pó³ godzinki ju¿ za mn±, zaraz jeszcze jedno i znowu skoñczê wcze¶niej Ale czekam twardo na pieni±¿ki, jak przyjd± to bêdzie dzieñ Wielkich Zakupów Kosmetycznych !

[A narzeczony jak zwykle bêdzie plu³ i mia³ drogeryjne duszno¶ci ]

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Kurde usmiechaj sie ,taka ³adna z ciebie dziewczyna ,powinnas przykleic sobie banana
Stary 2014-06-12, 12:55   #1583
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:

[A narzeczony jak zwykle bêdzie plu³ i mia³ drogeryjne duszno¶ci :D]

Kocham Twoje teksty s± nie do podrobienia
Ciebie UWIELBIAM przepraszam je¶li Ciê urazi³am zapomnia³am,¿e walczysz z paleniem
Pochwal siê zakupami
Roze¶miana bo roz¶mieszali specjalnie do zdjêæ :P

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-12 o 12:56
Stary 2014-06-12, 12:56   #1584
misha8787
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

hey
Cytat:

.
mysle ze ten blender dobrze sie sprawdzi do sorbetow. Braun ma swietne blendery( mialam kilka lat) , ale drozsze. I wymiatasz z ta jazda na rowerze!
misha8787 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 12:57   #1585
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Kurde usmiechaj sie ,taka ³adna z ciebie dziewczyna ,powinnas przykleic sobie banana
Popieram do Twojego temperamentu banan od ucha do ucha
Stary 2014-06-12, 13:43   #1586
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dziewczyny ale wy szybko chudniecie, jestem pod totalnym wra¿eniem.
Gor±ce brawa dla wszystkich klask i:kla ski:
Jutro kolejna chwila prawdy, w³azimy na wagê.
Proszê, proszê, proszê - tylko pilnujcie mnie z tymi chocia¿ 5 minutowymi æwiczeniami - bo w przeciwnym razie Ja potrzebujê motywatora do dzia³ania.
A ja bêdê pamiêta³a by co rano zdaæ Wam raport z dnia ubieg³ego

Stary 2014-06-12, 13:47   #1587
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Kocham Twoje teksty s± nie do podrobienia
Ciebie UWIELBIAM przepraszam je¶li Ciê urazi³am zapomnia³am,¿e walczysz z paleniem
Pochwal siê zakupami
Roze¶miana bo roz¶mieszali specjalnie do zdjêæ :P
Cytat:
Popieram do Twojego temperamentu banan od ucha do ucha
Dziêkujê Wam ogromnie, jeste¶cie kochane
Jak mi siê robi zdjêcie i ja o tym wiem to strasznie siê irytujê i niecierpliwiê bo muszê staæ spokojnie, po prostu nie potrafiê siê sztucznie ¶miaæ jak sobie zrobiê zdjêcie z r±si to prawie zawsze mam u¶miech na nim, ale tak to za ciêzka praca

Cytat:
Napisane przez misha8787 Poka¿ wiadomo¶æ
hey

mysle ze ten blender dobrze sie sprawdzi do sorbetow. Braun ma swietne blendery( mialam kilka lat) , ale drozsze. I wymiatasz z ta jazda na rowerze!
Brauna nigdy nic nie mia³am, raczej zdecydujê siê na tego Boscha, widzê ¿e nie ma "wodotrysków" a ja lubiê proste narzêdzia o konkretnym przeznaczeniu. Dziêki wielkie za opiniê

Dziêkujê, ja kocham rower. W³a¶nie jestem po kolejnej czê¶ci, wyczai³am ¿e jak siê na stacjonarnym w trakcie jazdy kolana kieruje do siebie to pracuj± bardziej te miê¶nie po wewnêtrznej stronie ud! Je¼dzi³am tak 10 minut z 30 i spoci³am siê bardziej ni¿ poprzedni± czê¶ci±, poza tym czujê w koñcu te miê¶nie! A to by³ dla mnie ogromny problem, nigdy ich nie æwiczy³am bo nie umia³am. Zapewne Ameryki nie odkry³am ale dla mnie sukces ogrooomny

O ile dzi¶ mi przyjdzie ta kasa to jasne, ¿e od razu siê pochwalê

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Dziewczyny ale wy szybko chudniecie, jestem pod totalnym wra¿eniem.
Gor±ce brawa dla wszystkich klask i:kla ski:
Jutro kolejna chwila prawdy, w³azimy na wagê.
Proszê, proszê, proszê - tylko pilnujcie mnie z tymi chocia¿ 5 minutowymi æwiczeniami - bo w przeciwnym razie Ja potrzebujê motywatora do dzia³ania.
A ja bêdê pamiêta³a by co rano zdaæ Wam raport z dnia ubieg³ego
A o której wracasz z pracy i jeste¶ na tyle wypoczêta, by zaczynaæ?

Na moje spoko, ¿e zaczynasz od piêciu minutek, efekty bêd± choæby w ruszeniu miê¶ni, potem mo¿esz sobie przecie¿ ten czas wyd³u¿aæ stopniowo

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 13:59   #1588
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 779

Hej laseczki

Ja Was czytam i ¶ledzê i podziwiam

Mam takie trochê nieskromne pytanie, bo wiem, ¿e nie wypowiadam siê tuatj tak aktywnie jak Wy... Przyjmiecie mnie do Waszego klubu?

Te¿ bym mo¿e fotki dorzuci³a i przy okazji siê jeszcze bardziej zmotywowa³a Waszymi spadkami, których gartulujê z ca³ego serducha!

1992MaDziuLeK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 14:02   #1589
aamidale
Rozeznanie

Aa jednak ruszam zaraz na miasto, tylko niech mi w³osy wyschn± po tej udowej rze¼ni

1992MaDziuLeK to LadyDagaMilon ustala, napisz do Niej

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 15:45   #1590
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Hej dziewczyny, wybaczcie, ¿e ostatnio ma³o piszê, ale nie do¶æ, ¿e mam zapieprz straszny i ma³o czasu, to z³apa³ mnie straszny smutek, ¿e mi kompletnie nie idzie.
Mam strasznie du¿o stresu i rozregulowany tryb ¿ycia, brak snu, nie wiem czy to tego wina . W ka¿dym razie trzymam siê limitu kalorii (nie makro), æwiczê i efektów brak. Chyba ju¿ kompletnie zw±tpi³am w swoje mo¿liwo¶ci.

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.