Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-27, 23:24   #1561
Joanna XL
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Zazdroszcze ciepła - bo ja wracając z kursu nieźle przemarzłam (no ale chodzę w cienkim płaszczyku bo grubsze kurtki zostawiłam u rodziców - nie bardzo miałam miejsce i uznałam że już się nie przydadzą)

Właśnie przejrzałam zdjęcia z chrztu i nie jestem zachwycona Jak waży się prawie 80 kg to jest się grubym koniec kropka (mam tu na myśli tylko siebie). Wydawało mi się że nie jest źle ale aparat jest bezlitosny
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 00:48   #1562
nadiaaa171
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Zazdroszcze ciepła - bo ja wracając z kursu nieźle przemarzłam (no ale chodzę w cienkim płaszczyku bo grubsze kurtki zostawiłam u rodziców - nie bardzo miałam miejsce i uznałam że już się nie przydadzą)

Właśnie przejrzałam zdjęcia z chrztu i nie jestem zachwycona Jak waży się prawie 80 kg to jest się grubym koniec kropka (mam tu na myśli tylko siebie). Wydawało mi się że nie jest źle ale aparat jest bezlitosny
O tak Joanna gdyby nie aparat j lustro żyłabym w błogiej nieświadomości
Ashya przykro mi ze tak wyszlo, nie zdazylam nawet pogratulować,ale niebawem znajdzieszkogos z kim od pieerwszego spotkania beda sypać się iskry

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 00:51   #1563
Ashya_
Zakorzenienie

Spoko i tak chyba jadę na majówkę z M. i jego znajomymi znam kilka osób a wolę to niż zamulac na chacie;p jak zerwalismy to widzę więcej zainteresowania niż wcześniej;p
Stary 2015-04-28, 00:52   #1564
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Spoko i tak chyba jadę na majówkę z M. i jego znajomymi znam kilka osób a wolę to niż zamulac na chacie;p jak zerwalismy to widzę więcej zainteresowania niż wcześniej;p
Oo widzisz, bywa i tak
Wiesz zerwanie zerwaniem , ale zabawić się można

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
Stary 2015-04-28, 00:52   #1565
Ashya_
Zakorzenienie

Hahaha tego nie wykluczam;p o ile @ nie bd matko co się ze mną stało:O
Stary 2015-04-28, 00:54   #1566
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Haha jak masz termin na majowke to musisz przetkać u mnie ostatnio podziałało i dostałam 3 dni wcześniej więc to jest jakis plan

Stary 2015-04-28, 00:57   #1567
Ashya_
Zakorzenienie

Hahahaha zazwyczaj się spóźnia więc na to liczę;p
Najwyżej obejde się smakiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-28, 00:59   #1568
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahaha zazwyczaj się spóźnia więc na to liczę;p
Najwyżej obejde się smakiem
że dosłownie smakiem ?

Stary 2015-04-28, 05:55   #1569
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
O tak Joanna gdyby nie aparat j lustro żyłabym w błogiej nieświadomości
Ashya przykro mi ze tak wyszlo, nie zdazylam nawet pogratulować,ale niebawem znajdzieszkogos z kim od pieerwszego spotkania beda sypać się iskry
No a u mnie w ogóle lustro jest jakby bardziej przyjazne - nie jest tak źle jak w nie patrzę Ale wiadomo ustawiam się odpowiednio , brzuchol wciagnę i trochę lepiej... A na zdjeciu zawsze ustawię się najgorzej jak to możliwe

Dziś wieczorem mamy nianię - więc na czysto na pewno nie będzie ...Ale jak wszystko będzie ok to może za tydzień wypuścimy się do kina (dziś pokręcimy się w okolicy na wszelki wypadek).
Wczoraj upiekłam chleb - pomyliłam oznaczenia TL z L - jedno to po niemiecku łyżeczka do herbaty, drugie łyżka - efekt bochenek słony jak Morze Martwe

---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ----------

Ashya jak masz kasę i możliwość to jasne że jedź i baw się pókiś młoda To niestety jakaś prawidłowość że faceci bardziej starają się o kobiety którym przesadnie nie zależy (albo wcale). Myślę że pokazałaś mu że znasz swoją wartość i nie dasz się źle traktować - i on zaczął myśleć że może stracił kogoś fajnego Ale byłabym ostrożna - bo łatwo dać się zranić a koleś niezbyt rokuje...
Stary 2015-04-28, 08:13   #1570
martolina1982
Zakorzenienie

heloł Piękne

Ashya eh ci faceci. Jak już brzemię odpowiedzialności spadło to poczuł chłopak wiecej luzu i zaraz zmiana. Taki niezobowiązujacy romansik widać mu bardziej pasuje. mam nadzieje, że się z tob zgrucha na tym wyjeździe a nie z jakąś inną panną, bo skoro nie jesteście razem to różnie może być. kiepsko byłoby na to patrzec.

eh aparaty...też nie znoszę. wiecie, że nawet nie mogę sobie zrobić porządnego selfie na profilowe, bo wychodzę jak maszkaron. jeszcze 1,5 roku temu jakoś jedno na dziesiec wychodziło ok, a teraz ...

zrobiłam sobie pazurki ombre. sama

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 08:30   #1571
patisia123
Zakorzenienie

ja polubiłam selfie ostatnio, śmiało cykaj Marta na profilowe
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-28, 09:10   #1572
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.

Nie pisałam już wczoraj, ale Mati ma zapalenie gardła. Dała mu antybiotyk, ale na razie nie wykupiłam. Wydaje mi się, że trochę się pospieszyła. Mam nadzieję, że się nie mylę.

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość

Wczoraj zaliczylam rower w srodku nocy, bo spac nie moglam wiec wlaczylam sobie cos w laptopie i przejechalam 30km/55min.
Wow, świetny czas jak na tyle kilometrów

Cytat:
Zazdroszcze ciepła - bo ja wracając z kursu nieźle przemarzłam

Na pocieszenie u mnie już 7 stopni, a wczoraj 23 Także ciepełko poszło w ...
Ja też nie lubię zdjęć, zawsze wychodzę jak kaszalot. A z tych ze chrztu Matina też nie byłam zadowolona, wielka pućka uwieczniona

Cytat:
Nie poznaję koleżanki

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie pazurki ombre. sama
Ja miałam dziś iść na pazurki... a siedzę z chorowitkiem.
Pokaż swoje.
Stary 2015-04-28, 09:26   #1573
Ashya_
Zakorzenienie

Marta o ładne są takie paznokcie nie martw się ja robię zawsze z 50 zdj i czasami się jedno trafia co do wyjazdu jedzie ok 12 osob z czego oprócz mnie 2 dziewczyny ze swoimi kolesiami także ja chyba mogę przebierać
Tamlin zdrówka dla Matinka też się właśnie nie poznaje

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2015-04-28 o 09:49
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 10:08   #1574
HaGie
Zadomowienie

Haha Ashya tak trzymaj, baw się dobrze na majówce i nie żałuj sobie

Martolina już lepiej się czujesz? Przeziębienie minęło?
Ja unikam aparatu jak ognia, nienawidze na siebie patrzeć na zdjęciach. A najgorsze jest to, że większość ludzi, z którymi mam przyjemność bywać fotografowana, to chudzielce, więc ja wyglądam jak wieloryb

Tamlin zdrówka dla Matiego Ta pogoda teraz taka zdradliwa. U nas przez ostatni tydzień było przepięknie i ciepło. Od wczoraj zimno jak diabli, mimo tego, że niebo błękitne i cały dzień słonecznie, no ale tylko 7-8 stopni.

Joanna XL, haha taka mała pomyłka, a jak SŁONO Cię kosztowała heh

Bakuś jestem pod wrażeniem Twojej kondycji. Praktycznie pierwszy czy drugi raz na rowerku, a już tyle kilometrów natrzaskałaś w tak krótkim czasie. U mnie to by było niemożliwe

Nadiaaa co słychać? Jak Ci idzie? Ja w weekend trochę popuściłam, bo grille, piwka i kawałek ciasta zaliczyłam.

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 11:59   #1575
martolina1982
Zakorzenienie

wyślę w domu z telefonu zdjecie paznokci.

tamlin moim zdaniem dobrz robisz czekająć chwilę. wiecie dla mnie przełomowym momentem były słowa pewnego speca od epidemiologii i chorób zakaźnych, nie pamietam nazwiska...on powiedział, ze jedna z grup infekcji to infekcje samowygaszajace, ktore w ciagu ok 7 dni czy leczone czy nie same sie zaleczają. dzięki temu już nie panikuje i nie wyskakuje z grubym działem od razy gdy dzieci lub mnie zaboli gardło czy poczujemy sie gorzej. łagodzę ból, goraczke, jesli jest wysoka, jakiś miód, cytryna, co tam mam ...i czekam te kilka dni. teraz też juz 3 dzien boli mnie gardlo, ale widze, ze juz nie goraczkuje, wiec jest poprawa.

dobra, spadam na kontrolę eh jak ja lubię tę władzę

04.05.2017 start!
Stary 2015-04-28, 14:00   #1576
Joanna XL
Zakorzenienie

No faktycznie Hagie W sumie zabawna pomyłka - bo mężowi jak cos robi za każdym raze m wyłuszczam różnicę między tymi łyżkami a tu sama się kopnęłam W sumie może to jego wina bo mi namieszał
U nas całe 9 stopni i przelotne opady Ale jutro już ma być 15 i słońce ... Obserwuje pogode na weekend nad morzem - i co dzień jest inna Wczoraj zapowiadali słoneczną sobotę/ niedziele dziś już tylko niedziela zostałaNo i 10-12 stopni...Ale może będzie dobrze

Muszę pochwalić polskich urzędników - właśnie dopisałam się do listy wyborców - da się to zrobić przez neta i zajmuje 5 min... Żadnych karteczek ani nic nie trzeba. Tak łatwo za granicą- a jak chciałam w Polsce w innym mieście głosować to musiałam kartkę z Urzędu w mieście rodzinnym załatwiać (ale może i to się zmieniło). Pozostał tylko jeden problem - nie wiem na kogo zagłosować
Stary 2015-04-28, 14:00   #1577
tamlin111
Zakorzenienie

Mati wstał dopiero przed 11-tą, nie gorączkuje, kaszle tez mniej więc chyba dobrze zrobiłam. Mam nadzieję.
Siedzi teraz z siostrą a ja choć na 2 godziny do pracy przyszłam.
Stary 2015-04-28, 15:28   #1578
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to tapatalk robi mi psikusa i nie pokazuje moich postow czy ich w ogóle nie ma? Piszę i piszę a żadna z Was mi nie odpowiada...
tapa...moich też nie ma
Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
81.8

Ja znów na L4- znów umieram...jest szansa, że tym razem schudnę od tego chorowania...czyści mnie równo na dwie strony...z tym, że wymioty idą mi lepiej niż ehm...kupa. Mam wrażenie że się przytkałam jakimś cudem i oddaję dziś już tylko "górą" poza tym mam okropne zawroty głowy- ledwo do lekarza się doczołgałam, bo ciągle mam karuzelę.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:15   #1579
bakus13
Rozeznanie

tamlin dzieki o ile mozna ostro wierzyc temu licznikowi

hagie hehe pewnie sie przyczynia do tego latanie co chwila z gory na dol w swoim domu i to nie drugi raz na rowerze 25km/47min, 20km/36min, 32km/60min, 20km/35min, 29km/53min, 30km/55min. Rozpisane w kolejnosci chronologicznej Dzis powinnam znowu ale od wczoraj strasznie zle sie czuje i nie wiem co z tym bedzie tak mnie gardlo rozbolalo wieczorem i mialam goraczke, ze w nocy nie moglam spac i wdzieczna zapasom apteczki dla dziecka skorzystalam. Jak ja sie ciesze, ze ostro na zas chomikuje leki

Cisnienie i duchota jest masakryczna u mnie
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-28, 17:15   #1580
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
No faktycznie Hagie W sumie zabawna pomyłka - bo mężowi jak cos robi za każdym raze m wyłuszczam różnicę między tymi łyżkami a tu sama się kopnęłam W sumie może to jego wina bo mi namieszał
U nas całe 9 stopni i przelotne opady Ale jutro już ma być 15 i słońce ... Obserwuje pogode na weekend nad morzem - i co dzień jest inna Wczoraj zapowiadali słoneczną sobotę/ niedziele dziś już tylko niedziela zostałaNo i 10-12 stopni...Ale może będzie dobrze

Muszę pochwalić polskich urzędników - właśnie dopisałam się do listy wyborców - da się to zrobić przez neta i zajmuje 5 min... Żadnych karteczek ani nic nie trzeba. Tak łatwo za granicą- a jak chciałam w Polsce w innym mieście głosować to musiałam kartkę z Urzędu w mieście rodzinnym załatwiać (ale może i to się zmieniło). Pozostał tylko jeden problem - nie wiem na kogo zagłosować
U nas chyba do wczoraj można się było rejestrować do głosowania. Rejestracja on-line, głosowanie korespondencyjne chyba. Już miałam otwartą tę stronkę z rejestracją, ale w końcu stwierdziłam, że i tak nie mam pojęcia na kogo głosować, w ogóle nie interesowałam się ostatnio polską polityką/politykami/kampanią... a na chybił trafił nie chcę głosu oddawać.

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Mati wstał dopiero przed 11-tą, nie gorączkuje, kaszle tez mniej więc chyba dobrze zrobiłam. Mam nadzieję.
Siedzi teraz z siostrą a ja choć na 2 godziny do pracy przyszłam.
Hehe widziałam na FB jak naleśniki wcinał

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
tapa...moich też nie ma

Ja znów na L4- znów umieram...jest szansa, że tym razem schudnę od tego chorowania...czyści mnie równo na dwie strony...z tym, że wymioty idą mi lepiej niż ehm...kupa. Mam wrażenie że się przytkałam jakimś cudem i oddaję dziś już tylko "górą" poza tym mam okropne zawroty głowy- ledwo do lekarza się doczołgałam, bo ciągle mam karuzelę.
Zdrówka

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
tamlin dzieki o ile mozna ostro wierzyc temu licznikowi

hagie hehe pewnie sie przyczynia do tego latanie co chwila z gory na dol w swoim domu i to nie drugi raz na rowerze 25km/47min, 20km/36min, 32km/60min, 20km/35min, 29km/53min, 30km/55min. Rozpisane w kolejnosci chronologicznej Dzis powinnam znowu ale od wczoraj strasznie zle sie czuje i nie wiem co z tym bedzie tak mnie gardlo rozbolalo wieczorem i mialam goraczke, ze w nocy nie moglam spac i wdzieczna zapasom apteczki dla dziecka skorzystalam. Jak ja sie ciesze, ze ostro na zas chomikuje leki

Cisnienie i duchota jest masakryczna u mnie
Eee to Ty dobra zawodniczka jesteś. JA też dużó po schodach w domu latam, a jednak jak usiądę na rowerek to raptem 10km przejadę i mam dosyć

99-->96
-->66
Stary 2015-04-28, 19:47   #1581
bakus13
Rozeznanie

Dobre i wciagajace seriale/programy sobie wlaczam, a im glupszy program tym mniej zwracam uwagi na to ile jezdze i ze w ogole jezdze. Do dlugiego jezdzenia sprawdzaja mi sie programy typu ''ekipy-z warszawy, jersay, cardiff, newcastle'' z troche madrzejszych ''real housewife new jersay'', ''kardashianki'', ''zona dla milionera". Obecnie przypomnial mi sie serial mlodziowy, ktory ogladalam jak bylam nastolatka o corce detektywa, ktora tez rozwiazywala rozne sprawy w tym jedna grubsza z jej gwaltem i zabojstwem przyjaciolki.

Robie na kolacje zapiekanke, bo mi sie zachcialo czegos innego, a nie zamierzam jechac 15-20km po jedzenie na wynos.
Stary 2015-04-28, 23:25   #1582
bakus13
Rozeznanie

29km/53min w chorobie, bo nie jadlam dzisiaj zdrowo i nie moglam sie z tym pogodzic. Mam nadzieje, ze szybciej usne, a moze od razu padne
Stary 2015-04-29, 08:06   #1583
insane_p
Zadomowienie

Dzien dobry

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 10:15   #1584
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.

Insane jak tam? Ogarnięta?

HaGie a Ty kiedy się zmierzysz z wagą?

Jestem zła, bo dziś ostatni dzień promocji w Rossmannie a ja nie mam jak iść Z Mateuszem to nie dam rady, bo on mi się da nawet 5ciu minut abym coś wybrała. Krop chu... wie o której wróci A ja podkład muszę mieć, i bronzer, i rozświetlacz, i korektor
Prosiłam siostrę aby została z nim godzinę, ale się uczy... Taaaa.
Może mamę poprosze aby po pracy zaszła na godzinkę.
Stary 2015-04-29, 10:21   #1585
patisia123
Zakorzenienie

ah siostra się uczy, może jednak znajdzie chwilkę.

ja kupiłam w sumie trzy podkłady, mój ukochany under20 i jeden z Rimmela, ale średnio wygląda na mojej cerze i miss sporty bubel.
zaszaleję chyba na promocji produktów do ust, z lakierami może też

rozświetlacz i bronzer mam z makeup revolution. jeszcze na długo starczą
Stary 2015-04-29, 12:00   #1586
HaGie
Zadomowienie

Hej

a tu znowu dziś jakieś przerwy techniczne były

Tamlin w piątek się zważę, 1-go maja

99-->96
-->66
Stary 2015-04-29, 12:12   #1587
tamlin111
Zakorzenienie

Patisia nie będę się prosić.
Mama też nie przyjdzie.
Trudno.

No nic idę do pracy. Z Boczusiem, także życzcie mi powodzenia.
Stary 2015-04-29, 12:14   #1588
patisia123
Zakorzenienie

może chociaż Krop wróci wcześniej!
Stary 2015-04-29, 12:36   #1589
Joanna XL
Zakorzenienie

Hagie to co pełną mobilizacja w maju? Mi by się przydało bo dosyć mam grubej siebie....

Wczoraj !mieliśmy pierwsza wizytę niani- testowo 2 h... Niania z dzieckiem dala reade ale kot ja terroryzowal cóż....
Za to poszlismy na zakupy- po buty dla mecze i praezent dla mojej przyjaciółki . I to jednak zupełnie inaczej bez dzieckaa podejrzewam ze ze starszym to jeszcze trudniej...
Za to dziś rano zaliczylismy pediatre mała miała cos jakby błonie na oczku od paru dni- oczywiście jak dotarlismy to juz nic nie miala za yto w efekcie głową mnie porządnie rozbolala
Stary 2015-04-29, 13:23   #1590
martolina1982
Zakorzenienie

heloł Piękne

tamlin eh rozumiem nerw. Też mnie rozwalaja takie chwile, gdy po prostu wypinka z każdej strony. Ja na promo chodze z gotowa rozpiska i tylko chwytam z półki i do kasy. Prze ten moment chyba Mati sklepu nie rozniesie.

ja z promocji jedynie podkład Maybeline Affinitone i koretor Eveline Art Scenic.

04.05.2017 start!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości