![]() |
#15901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
znieczulenie miejscowe chyba miały, nie czuły ale wiedziały co się dzieje
![]() ![]() sedacja ![]() ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-07-08 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#15902 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() a mój mąż buja wory w Anglii - leje deszcz, synek w Łebie, a ja w domu przy pieluchach ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#15903 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do butow, to do nich widzialabym jakas dziko sexi ale i sportowa kreacje. Jakies super obcisle spodnie itd Popatrz na to: http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,35089 http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,33300 albo http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,34886 i jaka cena! ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-09 o 00:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#15904 |
Raczkowanie
|
Uff i po pracy
![]() Kochane jak bedziecie mialy chwilke czasu i troche ochoty prosze doradzcie! moje wymiary na str 527. Postaram sie jutro wrzucic wyjsciowke. Pozdrawiam i milej nocy ![]()
#15905 |
Raczkowanie
|
#15906 | ||
Zadomowienie
|
i ja
![]() ---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#15907 |
Rozeznanie
|
Dobrnęłam mniej więcej do końca i uważnie
![]() Jejku zostawić was na weeekend i potem w poniedziałek rano mam czytania a czytania w pracy... Ja to cały weekend na dworze spędziłam. Mama się śmieje, że gdyby wiedziała że tak pokocham wodę i pływanie to by mi do cycków się dorzuciła i bym miała już od kilku lat :P a nie ja całe lato spędzałam ukryta w domu bo nawet top się wstydziłam założyć! a teraz elegancko od rana do wieczora plażowanie albo inna forma rekreacji. Beatabo zazdroszczę ślicznych nóżek! i buty super ja mam 180 to mogę pomarzyć o obcasach jakicholwiek juz nie mówię o tych ![]() ![]() Olivka jeszcze tylko 5 dni ![]() jak tu przychodziłam to płakałaś że tak długo a to już zaraz! Będzie super mówię Ci! ![]()
#15908 |
BAN stały
|
Beatabo - sukienka jest ładna, taka dziewczęca i w sam raz na wesele. Ale buty wydaje mi się że powinny być delikatniejsze..może jakieś beżowe, nude.... buty w panterkę same w sobie sa ok, ale chyba nie do tego zestawu
![]() Oliwka jak tam samopoczucie "na chwilę" przed operacją? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#15910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no i się posłucham was dziewczynki i kupiłam szpileczki w kolorze nude... mam tylko nadzieję ![]() a wiecie co mnie jeszcze kusi jako że torebeczka będzie czarna zamarzyło mi się coś takiego http://allegro.pl/srtoik-welon-czarn...454388449.html co myślicie?? no no Oliwka już lada moment twój wyczekany dzień POWODZENIA ŻYCZĘ I TRZYMAĆ KCIUKI BĘDĘ ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez beatabo1986 Czas edycji: 2012-07-09 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15911 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Andzikus..ja pożeram slodycze na tony. czasami nic nie jem poza kinder mleczną kanapką albo czymś takim- jakiś wybór muszę dokonać. Nawet by mi ta moja dieta szła, ale po 3-4 dniach nie jedzenia słodyczy, jak mi wpadnie coś w ręce to się opanować nie potrafię i później znów skoki glukozy we krwi i apetyt na słodkie. Tylko mi się jakoś wbiło do móżdzka ze bez cukru mój mózg ospale pracuje. Jak mam przed sobą jakąś pracę umysłową to na zachęte zawsze obżeram sie słodyczami. Sesja +2 kg. Mam 4 uzależnienia, z których chyba jeszcze nie zaliczają do chorób społecznych. 1. net 2. kawa 3. zakupy (instynkt uśpiony jak omijam szerokim łukiem sklepy i od wypłaty do wypłaty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- STROIK SUPER!!! zrobiłaś mi na niego chrapkę. Ale ja bym go do tej różowej sukienki nie nakładała ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- a powiem wam jeszcze, za w lodówce mam kinder mlecznych kanapek..... pięć. Mama o mnie dba. Za dobrze... Jakbym się wyrpowadziła to bym rozwiazała wszystkie swoje problemy wagowe! na 100% ![]()
![]() |
#15912 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To jest mega fajne - chyba bedzie pasowało. ja też mam wesele we wrześniu, może pomyslę?? ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dziękuje za komentarze w albumie - może jednak zabiore ze soba ten strój do Chorwacji skoro mówicie że jest ok.
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-07-09 o 09:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#15913 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
beatabo1986 mnie taka siateczka nie przekonuje, u nas nie ma takiego trendu żeby coś takiego zakładać.
gwendolinka mam dokładnie takie same uzależnienia. A kawa to prawie non stop i nie potrafię tego wyeliminować. |
![]() ![]() |
![]() |
#15914 |
Raczkowanie
|
No niestety :P od 15 do 23 czyli 16-24 polskiego czasu :P system 4 na 2, 4 dni pracy 2 dni wolnego blaah.
#15915 |
Rozeznanie
|
Mi się podoba ten stroik
![]() ![]() Ja na szczęście kawy za bardzo nie lubię a słodyczy też nie tylko KOCHAM chipsy, paluszki, pizze i fast foody i bym mogła jeść i jeść i jeść!!! A moja dieta idzie kiepsko wydaje mi się że nawet po każdym weekendzie troszkę tyję więc boję się na wagę nawet wejść!
#15916 |
Zadomowienie
|
ja kiedys jadlam chipsy i fast foody codziennie prawie...a chipsy to jak jednego posmakuje to sie je i je... i jakoś mi odeszło samo. Nie jem chipsów, baaaaardzo rzadko się od kogoś poczęstuje. Nie kupuję wcale! Ja lubiłam zawsze też frytki z majonezem i placki ziemniaczane... ale jak sobie pomyślałam że to ma TYLE TŁUSZCZU, że musiałabym chyba przez tydzień jeżdzić na rolkach żeby spalić tłuszcz ...to jakoś mnie skutecznie odstrasza. Tak samo kanapki z kfc albo mc donald... jak kiedys patrze w tabele ze mega pocket czy cos takiego ma prawie 700 kcal!to uwierzcie, ze dziala to na psychikę. Pozwalam sobie tylko na takie do 500
![]() ![]() ![]() ![]()
#15917 |
Zadomowienie
|
hejka słonka!!!widzę że rozważania o diecie i kilogramch
![]() ja też mam coś takiego,miałam wam pisać nawet..na wadzę nie przytyłam bo odliczam implanty i mam fajną wagę nawet ![]() ![]() ![]() ![]() MAYU blizn nie wstawię bo na aparacie wychodzą ładne.phi ![]() ![]() i pytanie do długodystansowców ![]() bo ja jestem megaa zadowolona i wiecie co..moje piersi już po miesiącu wydają się mega naturalne..w życiu nikt nie powie że mam robione..chyba że w bikinik z trójkątami to tak no bo mega jędrne na 2 sznurkach po 2 dzieci raczej nie mogą być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RODZYNUŚ dziękuję za życzonka,oby mi służyły jak mi a albumiku napisałaś.,,i wzajemnie ![]() ktoś mi się pytał też o kostium w albumie,z łódką,celinko ty?? ![]() ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-07-09 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#15918 |
Zadomowienie
|
Pewnie ze tak! nawet po roku jest roznica do tego co bylo po połowie. Ja mam teraz cycki zupełnie inne! Zupelnie . Dziwnie się aż czuję, bo tak jakby troche obwisły
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Chociaz u mnie też inaczej bo ja miałam wszystko taaak ponaciągane że cycki wyglądały na początku jak z gumy ![]() Mimo wszystko CIEPRLIWOSĆ TO CNOTA ! HIHIHI
#15919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dodałam nowe zdjęcia kupiłam sobie biustonosz. firma NESSA (pierwsze słyszę...) model Blanca, rozmiar 70F ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15921 |
Zadomowienie
|
jestem przekonana klaudeczko że beda idealne i doskonałe takie jak chciałaś
![]() ![]() ![]() powiem Wam masakrę... zaczyna schodzić mi skóra z twarzy ![]() ![]()
#15922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale żeby tak powiedziała ze fajnie że na swoim postawiłam to nie .. dlatego mysle że i twój mąż będzie zadowolony i będzie sie cieszył razem z Toba. tylko teraz to ukrywa ![]() Edytowane przez bioaron Czas edycji: 2012-07-09 o 11:07 Powód: .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15923 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do randki...peeling nie pomoże???i daj że spokój,przecież lato jest,mogłaś się przypiec ![]() ![]() TONIU byłam i widziałam zbliżone...jak naturalne ię zbliżają,elegancko ![]()
![]() |
#15925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No na samym poczatku bylo 325 cc potem 350 cc ale doktorek pozniej z usmiechem a moze 375 cc bo roznica nie wielka, hehe i tak stanelo na tym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- jesli chcesz wysle Ci zaproszenie to zobaczysz sobie moja wyjsciowke ![]()
![]() |
#15926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- jakie masz wymiary? dal mnie rozmiarek super ja mam 290 i troche niedosytu acha juz doczytałam , mysle że wyjdzie piekne D, Edytowane przez bioaron Czas edycji: 2012-07-09 o 11:22 Powód: ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- jakie masz wymiary? dal mnie rozmiarek super ja mam 290 i troche niedosytu[/QUOTE] Moje wymiary to 75 pod biustem i 81 w wiec nie za duzo, w pasie 70 biodra 86, 164 wzrostu i 52kg :P raczej jstem drobna ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#15930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A faceci tak chyba juz maja przed to NIe niE a ciekawe czemu jak widzą wielkie cycki to sie slinia. Jak jest po to zadowoleni są i zęby szczerzą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.