|
|
#16141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Postaram się wrzucić jutro i w piątek za Ciebie odliczankę W sobote wyjeżdżam, więc nie wiem czy dam radę, ale też się postaram, potem mnie już nie będzie i ciężko z dostępnem do neta.Agatko no z tego co masz podane to równolatki (ja rocznik '89). Narzeczony się znajdzie prędzej czy później a teraz jeszcze możesz szaleć dowoli:P:P
|
|
#16142 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam duży problem mam pokrzywkę taką wysypke, meeeega swędzaca i drażniącą jest na całym ciele mam ją od niedzieli może utrzymywać się do 6tyg lub zmienic w stan przewlekły i nawet dłużej pomocy, cierpie przez to gówno, miała któraś do czynienia z tym draństwem jak tak to błagam o pomoc, jakieś rady coklwiek i koniecznie czy nie wyjdzie mi to w badaniach oczywiscie powiem swojej p.dr o tym incydencie ale wydaje mi sie ze nie bedzie to zadnym przeciwwskazaniem, a i oczywiscie byłam u dermatologa dała mi jakieś tabsy ale średnio pomagają bo dalej bąble się robią... No i oczywiście zapomniałabym kciukasy i pozdrowienia dla OLIWKI wracaj szybko cała i zdrowa ![]() ![]()
Edytowane przez patrycjaw1989 Czas edycji: 2012-07-11 o 15:15 |
|
|
|
|
#16144 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16145 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Dopiero nadrobilam wszystko Szybciutko to leci , tyle stronek od soboty OLIWKO ja rownież trzymam kciuki , życzę Ci żeby pierwsze najgorsze chwile szybko zleciały , powodzenia i dużo zdrówka KLAUDECZKO tak mi przykro , trzymaj sie kochana |
|
|
|
#16146 |
|
Raczkowanie
|
Oliwka, trzymam paluszki, wracaj do nas szybko i bardzo szczęśliwa!
|
#16147 | |
|
Zadomowienie
|
Mam wkladke 3 lata prawie ,krwawien zero czasem a czasem bywało ale tez prawie nic . Dr . Skwiercz jest gin ?[/QUOTE]
Celinnko to nie wiesz u kogo sie operujesz? ![]() Przeciez ona najlepiej Ci odpowie. Przy hormonach nie ma cyklu wiec jak nie ma krwawien mozesz robic wg mnie kiedy pasuje.[/QUOTE] ja biore tab.anty dr o tym wiedziala i mimo to dopasowala mi termin op miedzy 5 a 10 dniem cyklu ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- dziewczynki mozna zrobic cytologie przed okresem??bo mnie nigdy gin o to nie pyta a propo badania a bede wlasnie przed i chce zrobic ![]() klaudek trzymaj sie oliwka jeszcze raz powodzenia ![]() mam 13 dni do op moge wziac jak cos gripex w saszetkach???bo dzis strasznie zmoklam i chyba katar mi sie robi
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#16148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajdzie sie ale jaka ja stara juz bede ![]() a Ty juz ustawiona, dziecko duze ![]() I mozesz rowniez szalec ![]() ![]() kasik no tak ale ja dazylam do tego ze przy anty cyklu nie ma po prostu. i nie ma czegos takiego jak miesiaczka a krwawianie z odstawienia. no ale zakladam ze wszystkie biorące tabsy o tym wiedza
|
|
|
|
|
#16149 |
|
Raczkowanie
|
hejo
Nie ma to jak zachyrlana i pociagajaca jaak spluczka w klozecie ktos mi wirusika sprzedal... wiec dzis theraflu i wieczor pod pierzynka.Oliwko dziekuje za dodanie do odliczanki
|
#16150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do rozejścia, powinnaś się skontaktować najpierw z lekarzem , najlepiej chirurgiem aby ocenić jak poważne jest to rozejście. Bo jeśli jest zbyt duże to ćwiczeniami możesz sobie nieźle narozrabiać. Moje już prawie zanika ale też skontaktowałam się z lekarzem. Kazał mi robić prześwietlenia co pół roku jeśli będę miała wrażenie, że się powiększa i ćwiczyć. Możesz nosić też pas uciskowy taki jak po ciąży na brzuch ale wtedy musisz koniecznie dodać ćwiczenia aby nie rozleniwić mięśni. A co do ćwiczeń muszą być to bardziej ćwiczenia ściągające niż rozciągające. Czyli spięcia do środka, np Uniesione nogi i spinanie góry z lekkim zaokrągleniem pleców - to na górne, na dolne mięśnie jest trudniej bo wiele ćwiczeń opiera się na opuszczaniu nóg w dół np gdy leżysz na placach, to samo dotyczy nożyc. Łatwo jest to zaobserwować gdyż przy tych pozycjach rozstęp w mięśniach się pogłębia i powstaje między nimi miękka górka. Tego należy unikać. Więc na dolne należy unosić np pupę do góry, lub w pozycjach siedzących ciągnąć nogi, kolana do brzucha, pilnując aby plecy były lekko zaokrąglone bo wtedy chowasz "wnętrzności" do środka, jeśli wyprostujesz plecy i napniesz grzbiet wtedy też będzie się wybrzuszać. Skosy obojętnie, gdyż wszystkie wymagają spięć do środka. Trochę się rozpisałam. Mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
|
|
#16151 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mała ma 28.07 - 2 latka, starszy synek we wrześniu 5 lat. Ale Ona jest takim cyckiem strasznym, że nie pytaj. Wieczorem moge ja usypiac tylko ja no chyba że nie ma mnie w domu to wtedy mąż. Poza tym budzi sie jeszcze często. Ale juz powoli z tego wyrasta.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#16152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16153 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha Agatka nam z choinki spadła, małych dzieci nie widziała
wiesz czasem można na noc w komórce zamknąć to wtedy można się wyspać i nie trzeba oglądać kurde niedawno z brzuchem łaziłam, wózki pchałam a tu już najmniejsza ma 7 lat a najstarsza 14 i niedługo chyba przestane się do niej przyznawać bo podejrzanie patrzą![]() OLIWKA najbardziej wyczekane cycki na forum w końcu się urzeczywistnią będzie dobrze, nic się nie bój, dasz rade i oddychać i ruszać łapkami nie taki diabeł straszny, jeszcze się pośmiejesz ze swoich strachów dołączam się do narodowego trzymania kciukasów za Ciebie
|
|
#16154 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuje bardzo za pamiec i za kciuki
kochane jestescie bedzie mi łatwiej jak pomysle ze tyle dziewczyn o mnie myslalo i trzymalo kciuki za mnie![]() ![]() Kiciu dziekuje ze wkleisz odliczanke potem juz dziewczynki beda musialy zajac sie nia bo ja oficjalnie stane sie cycolina ![]() Znalazłam dzis małego ptaszka, dzidzie i wzielam ja biedna nie mogłam patrzec jak cierpi zrobiłam posłanko w pudełku po butach wysłałam papierem dałam jesc i pic teraz spi maleństwo mam nadzieje ze jak wroce w piatek to ptaszyna bedzie juz silniejsza![]() Mya dzięki wiesz za co fajnie wiedziec ze mam takie wsparcie i ze ktos mysli o mnie![]() Jem kolacje juz nie oamietam kiedy o tej godzinie jadłam no ale wole zjesc niz rano umierac z głoduAAAA TO JUZ JUTRO ![]() ![]()
|
#16155 |
|
Raczkowanie
|
Olivko, powodzenia jutro! wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
#16156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16157 |
|
Zadomowienie
|
Olivko, będę trzymać moooooocno kciuki
Pamiętaj o oddychaniu przeponą, a nóż pomoże jak belseno ![]() O cholercia, ale ja na prowadzenie się wysuwam
|
#16158 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny uciekam juz
dobranoc ![]() jutro o 1o trzymajcie kciuki zeby nie bolalo i zeby sie dobrze oddychalo
|
#16159 |
|
Zakorzenienie
|
I ja uciekam bo jutro bede rowniez u dr
Takze buziaki |
|
|
|
#16160 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana trzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybciutko Mocno ściskam za Ciebie kciuki!!!!Klaudeczka, mam nadzieję, że już lepiej z Twoim samopoczuciem odpowiedzialność za nich, wierzę, że zrobiłaś wszystko co mogłaś, żeby ratować ten biznes i napewno jesteś dobrą szefową ale jeśli biznes nie idzie to przecież nie możesz dokładać do interesu ![]() Kiedyś przeczytałam takie zdanie: "Jeśli idziesz przez piekło... ...nie zatrzymuj się, idź dalej" Poprostu je przejdź - tego Ci życzę Jooasi dostałaś moją PW? ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() Aniko gratuluję pierwszego miejsca w odliczance A mi dziś stuka 3 tygodnie chyba jakiegoś drinka z tej okazji wypije albo co...no jakoś muszę je uczcić bo nie wiem czy samo głaskanko im wystarczy? Codziennie je smaruję kremikiem i głaskam, mimo, że na dole i w sutkach nie mam czucia i im mówię, że są śliczniutkie i hmmm...tak jakby zaczęły mi odpowiadać....
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-12 o 01:10 |
||
|
|
|
#16161 | |
|
Zadomowienie
|
oliwko to dzis
anik jeszcze 4 dni ooojejuniu pytalam o gripex i nikt mi nie odpisal abuu mya by wiedzialapozdrowionka z rana ide do pracy zaraz nie to ze spac nie moge buziaki---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ---------- Cytat:
to jak z kwiatkami potem lepiej rosna a noz sie wybija bardziej hehh![]() ![]() anik zdrowko ok???? |
|
|
|
|
#16162 |
|
Zadomowienie
|
![]() Olivkaa200 12.07 - DZIŚ![]() ![]() POWODZENIA! TRZYMAMY KCIUKI ![]() ![]() anika75 16.07 - 5![]() madziullasz 19.07 - 8![]() kasikkk87 23.07 - 12![]() patrycjaw1989 02.08 - 17![]() Sif 20.08 - 40![]() Lenkii 06.09 - 64![]() Alex0912 12.11. - 112![]() Dzień dobry dziewczynki
|
#16163 |
|
Raczkowanie
|
POWODZENIA OLIVKO TRZYMAMY KCIUKI WRACAJ SZYBCIUTKO
|
#16164 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oliwka!!! dziś Twój wielki dzień! P O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! Witam Was dziewczynki. Ja dzisiaj piję poranną kawę, bo inaczej to zasnę na siedząco! |
|
|
|
|
#16165 |
|
Wtajemniczenie
|
O-liv-ka !! O-liv-ka !! O-liv-ka !!
![]() madziullasz dzięki, mi te mięśnie 14 lat temu puściły przy pierwszej ciazy i od tamtej pory nic złego się nie dzieje ale też już chyba nie da się ich całkowicie ściągnąć. miałam zalecony wtedy taki gorset na brzuch ale moja niunia długo w szpitalu była po zakażeniu gronkowcem, ja na krześle obok niej, nie dawałam rady i poszedł w kąt. najgorsze jest to że do ćwiczen mam strasznie słomiany zapał, zaczynam a po kilku tygodniach mnie nużą i lipa, potrzebowałabym kogoś kto by mnie za uszy ciągnął
|
|
#16166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A na katar polecam inchalacje ( 2 łyżki stołowe majeranku zalać gorącą wodą) i pooddychać pod ręczniczkiem ok 10 minut i przynajmniej to pomagało gdy byłam w ciąży. |
|
|
|
|
#16167 |
|
Zadomowienie
|
Olivkaaaaaaa Dziewczyny, mam dziurkę w zębie, a moja dentystka od dwóch miesięcy na zwolnieniu . Czy taka nieboląca dziurka jest przeciwwskazaniem? Właściwie to nie dziurka, tylko kawałek plomby mi się ukruszył, no ale gdy coś słodkiego jem, to czuję. Ja mam taki problem, że mam bardzo silny odruch wymiotny, moja dentystka już wie, kiedy ma wyjmować waciki i cierpliwie czeka, aż mi przejdzie. Kiedyś taka małpa jedna powiedziała, że mnie więcej nie przyjmie
|
#16168 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika ukruszona plomba nie jest problemem, gorzej jakieś gnijące korzenie i stan zapalny, odczucia pewnie z tego że odsłoniła się wrażliwa zębinka. nikt mnie przed operacją nie pytał o zęby.
postaram się dziś odpisać
|
|
#16169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#16170 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
anika75 wydaje mi się, że dziurka w zębie nie jest problemem. Ale zawsze możesz się upewnić ale mimo wszystko nie wydaje mi się żeby to mogło w czymkolwiek przeszkodzić.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

ide sie pakowac i jutro bede cycolinka

A my tu wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i czekamy na wieści : )
Olivkaa200 12.07 - JUTRO

ktos mi wirusika sprzedal... wiec dzis theraflu i wieczor pod pierzynka.

dobranoc