Panny MŁode Śląsk ;) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-23, 14:01   #1591
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Ja zawsze na hali dostane buty. Mam problem przeważnie z butami zimowymi, a na hali zawsze znajde coś dla siebie lubie tam jeździć. Jak kupowałam buty na studniówkę to też zjeździłam pół śląska, a na hali od razu znalazłam.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:07   #1592
moniqa84
Rozeznanie

No az mi sie lezka uronila na widok usg ja juz tylko czekam na sierpien - slub a potem do dziela nie mam ochoty czekac na kariery i inne bo dziecko najwazniejsze a teraz tyle moich znajomych i z rodziny ma problemy z zajsciem ze nie chce zeby mi sie potem okazalo ze z moim zespolem PCO jest problem, a wracajac do tematu to bukiety cukierkowe - super pomysl, ja wlasnie mysle nad czyms oryginalnym i tak mi sie marzy zeby po zwyklym first dance - walcu zatancyc cos szybkiego rytmicznego tylko ciezko mi TZ namowic chociaz z niego tancerz niezly a co do butkow to ja swoje juz wklejalam - ale mysle nad tymi otwartymi zeby nie miec palcow podeptanych ale jak cale to satynowe bym chciala bo sa piekne a suknie slubne tez zazwyczaj - przynajmniej moja - maja cos satynowego
zabieram sie tez za zamawianie organtyny balonow itp a raczej przegladanie narazie ofert cenowych na all do przystrojenia klatki, samochodu i bramy przed sala (bo wewnatrz strojeni jest w cenie) tak na powitanie gosci
A samochodem jedziemy naszym - stwierdzilismy ze te 5 min (tyle odemnie do kosciola i potem tak samo na sale) nie warto wywalic kilku stow a brat kupil nowa skode roomster srebrna piekna bestia wiec jak "przystroimy" bedzie nasza limuzyna hehe a za to pozwolilam sobie na drozszego foto (pan halagan - wreszcie sie zdecydowalam)
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:16   #1593
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

moniqa84 dobrze, że macie już fotografa, jedno znów do odhaczenia
A masz pomysł na strojenie klatki? A balony i inne pierdółki, pokaż co wybierasz, albo nad czym się zastanawiasz, może tez coś podpatrzymy

A samochód to Wam się trafił Fajnie, skoda i do tego jaka, no i srebrny kolor, bardzo fajnie, a pieniążki w kieszeni - pana Hałagana

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:03   #1594
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
moniqa84 dobrze, że macie już fotografa, jedno znów do odhaczenia
A masz pomysł na strojenie klatki? A balony i inne pierdółki, pokaż co wybierasz, albo nad czym się zastanawiasz, może tez coś podpatrzymy

A samochód to Wam się trafił Fajnie, skoda i do tego jaka, no i srebrny kolor, bardzo fajnie, a pieniążki w kieszeni - pana Hałagana
Hehe no wlansie nie mojej ale coz w zdjeciach sie zakochalam szczegolnie tych z niby welonem bardzo dlugim.. a na klatke itp jak znajde oczywiscie wkleje, ale mysle zeby kupic trochebialego materialu i porobic girlandy z kokardami z tasiemek szerokich wkolorze zlota baloniki tez jak sala - zloto bez i roz lososiowy, tablica rejestracyjna .. i dlugo by wymieniac jak juz cos pokombinuje zaraz wklejam a teraz ide zrobic jest TZ - dzis podpatrzone w Taco w TG kukurydziane (chyba) nalesniki z kurczakiem i pieczarami z sosem serowym - a ja dieta wiec sam kurczak (choc niewiem czy wytrzymam ehhe)
Stary 2009-03-23, 16:54   #1595
chiante
Zadomowienie

Jak chcecie przystroić klatkę ( schodową hihi ) to w TG jest taki sklep plastyczny, mają tam mnóstwo ozdóbek. 2 lata temu, jak brat miał wesele, właśnie tam zaopatrzyliśmy się w baloniki i kokardy papierowe w starym złocie. Super to wyglądało Teraz też coś takiego planuje, ale żeby się nie powtarzać to wymyślę coś szałowego

chiante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 17:11   #1596
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja nad wystrojem klatki schodowej nie myślałam jeszcze, ale u mnie nigdy nie robi się niczego wielkiego tylko przystrojenie drzwi. Za to mam problem z wyborem bukietu, który Wam się najbardziej podoba, bo mam dość dużo na oku. Te dwa pierwsze myśle, że na pewno byłyby w innych kolorach, a ten drugi na pewno byłby trochę mniejszy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20_resize.jpg (15,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (102,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (23,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 916.jpg (36,9 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-03-23 o 17:13
Stary 2009-03-23, 17:15   #1597
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Nie wkleiły mi się wszystkie nie umiem tylu naraz w jednym poście dlatego musze drugi napisać. Nie wiem czy widzicie fotki, ale u mnie nic nie widać. Niestety fotki nie chcą mi się wklejać to powklejam linki
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...es/w.f.36.html
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...a3ea769c1.html
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...imagekm2s.html
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...yamazawa1.html
Troche tego dużo, ale nie umiem się zdecydować pomóżcie. No i jeszcze te cztery które wkeiłam poprzednio

Czas edycji: 2009-03-23 o 18:37
Stary 2009-03-23, 17:40   #1598
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

gabza śliczna ta twoja fasolka ja też chceeeeeeee

co d bukieciku to wybrałam dwa i musze sie zdecydowac chiciaz moja kwiaciarka i tak sie smieje ze jak mi wyciagnie katalogi to i tak zmienie zdanie wklejam wam to co póki co wybrałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 007_primary.jpg (26,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kalie i inne.jpg (42,7 KB, 18 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 18:57   #1599
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

co do strojenia klatki to sie nie bede wypowiadac bo mieszkam w domku na razie planuje tylko jakieś kiczowate balony

a co do butów to pochwalę się że jutro jade odebrać moje do katowic, bo są już gotowe - 3 tyg się robiły

anika, bukiety sliczne, szczegolnie ten drugi-uwielbiam kwiaty w takim kolorze

Edytowane przez LadySith
Czas edycji: 2009-03-23 o 19:03
LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 19:32   #1600
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

no i mi tez ten drugi coraz bardziej podoba jest taki wyrazisty mam nadzieje ze do sukni smietankowej bedzie psaował ,......chociaz pierwotnie byłam za pierwszym całym serduszkiem

Stary 2009-03-23, 20:24   #1601
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no i mi tez ten drugi coraz bardziej podoba jest taki wyrazisty mam nadzieje ze do sukni smietankowej bedzie psaował ,......chociaz pierwotnie byłam za pierwszym całym serduszkiem
a mnie podoba sie 3 z pierwszego postu z fotkami , ja wlansie planuje taki zwisajacy w kolorze biale roze plus zlote dodatki jak sie uda moze jakies roze herbaciane bo taki wystroj bede miala caly wiec chce zeby wszystko przez bukiet zaproszenia sale i aplikacje na sukni oraz krawat TZ byly w ten sam desen czyli cos bezowo zlotego..
wklejam cos na moj gust ale wiadomo to dopiero pierwsze co znalazlam chcialabym bardzeij "zwisajacy" i efektowny ale ten ma ladne kolory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet_201.jpg (18,7 KB, 18 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 21:54   #1602
kandeska
Przyczajenie

hej dziewczny macie może pomysł na sukienke na drugi dzień wesela?? już od jakiegoś czasu biegam po sklepach i ... wielkie nic chciałabym jasną a w sklepach jeszcze same ciemne (pozostałości chyba po sylwestrze i studniówkach ) a wesele zbiliża się małymi krokami
kandeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 22:05   #1603
Amelka4747
Raczkowanie

Dziewczyny czy któraś z Was może mi doradzić- wybieram się na rajd po salonach w Katowicach i nie wiem, które omijać a do których zajrzeć koniecznie. W sumie to nawet nie wiem od jakiego zacząć... Pomocy...
Amelka4747 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 05:32   #1604
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqa84 Pokaż wiadomość
a mnie podoba sie 3 z pierwszego postu z fotkami , ja wlansie planuje taki zwisajacy w kolorze biale roze plus zlote dodatki jak sie uda moze jakies roze herbaciane bo taki wystroj bede miala caly wiec chce zeby wszystko przez bukiet zaproszenia sale i aplikacje na sukni oraz krawat TZ byly w ten sam desen czyli cos bezowo zlotego..
wklejam cos na moj gust ale wiadomo to dopiero pierwsze co znalazlam chcialabym bardzeij "zwisajacy" i efektowny ale ten ma ladne kolory
Tutaj znalazłam dużo łądnych bukietów może Tobie też się przyda ta strona.
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html

kandeska a kiedy bierzesz ślub, bo ja 30 czerwca i po sukienke na poprawiny wybieram się dopiero gdzieś w maju, bo wtedy będzie już więcej do wyboru nie tylko ciemne.

Czas edycji: 2009-03-24 o 05:40
Stary 2009-03-24, 10:51   #1605
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Tutaj znalazłam dużo łądnych bukietów może Tobie też się przyda ta strona.
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html
bardzo dziekuje jak tylko bede miala czas bede buszowac za bukietem i za butami tez musze zaczac sie rozgladac
a jak tak piszecie o sukienkach na poprawiny to troche mi zal ze nie mam ale koszty by mnie niestety przerosly pozatym chcialam jechac na podroz poslubna a urlopu TZ ma jak na lekarstwo no i tak ..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 11:14   #1606
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Heh dziewczyny a ja w grudniu kupiłam śliczną sukieneczkę w jasnym kolorze i stwierdziłam, że pasowałaby na poprawiny Kupiłam bo już wcześniej strasznie mi się spodobała ale cena była za wysoka a potem ją przecenili więc nie namyślając się długo - kupiłam! No i teraz wisi sobie w szafie i czeka do przyszłego roku. W sumie może gdzieś ją założę, nie planuję kuować specjalnie sukienki na drugi dzień, mam nadzieję, że ta mi się nie znudzi

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 11:37   #1607
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo dziekuje jak tylko bede miala czas bede buszowac za bukietem i za butami tez musze zaczac sie rozgladac
a jak tak piszecie o sukienkach na poprawiny to troche mi zal ze nie mam ale koszty by mnie niestety przerosly pozatym chcialam jechac na podroz poslubna a urlopu TZ ma jak na lekarstwo no i tak ..
Ja chce mieć suknie na poprawiny, ale też nie mam za dużo kasy jednak moge pozwolić sobie na taką do 100zł mam nadzieję, że taką znajdę, a może ty też poszukasz jakieś tańszej zawsze można trafić na jakąś okazje i ja takiej właśnie będę szukała.
Stary 2009-03-24, 11:47   #1608
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry
Dołączam do grona z Sosnowca Mam pytanko.... możecie polecić makijażystę i fryzjerkę z moich okolic? Lub sąsiedniego miasta?
Czy Wy już macie suknie? Mnie sie na necie tyyyyyyyleeee podoba a w rzeczywistości widziałam tylko jedną godną uwagi ... załamie sie ;( .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 11:53   #1609
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dołączam do grona z Sosnowca Mam pytanko.... możecie polecić makijażystę i fryzjerkę z moich okolic? Lub sąsiedniego miasta?
Czy Wy już macie suknie? Mnie sie na necie tyyyyyyyleeee podoba a w rzeczywistości widziałam tylko jedną godną uwagi ... załamie sie ;( .
Nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz w Sosnowcu, ale ja wczoraj byłam na fryzurze i makijażu próbnym i jestem bardzo zadowolona, prześlę Ci na PW efekt. Na osiedlu Kalety jest taki fajny salonik. Natomiast odradzam salon Euforia, tam pani "makijażystka" nałożyła mi podkład o kilka tonów za ciemny i wyglądałam jak jakaś murzynka.
Stary 2009-03-24, 12:09   #1610
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Ja chce mieć suknie na poprawiny, ale też nie mam za dużo kasy jednak moge pozwolić sobie na taką do 100zł mam nadzieję, że taką znajdę, a może ty też poszukasz jakieś tańszej zawsze można trafić na jakąś okazje i ja takiej właśnie będę szukała.

ahh nie nie ja nie mam poprawin a nie sukienki chyba nie sprecyzowalam wypowiedzi - zdecydowalismy sie na 1 dzien badziej wypasny ale za to bez poprawin zreszta bylo by ciezko gosciom od TZ dojechac na drugi dzien znowu bo musza autobusem i raczej by sie nie wyspali i zamiast poprawin (zreszta poparta decyzja przez wszystkich rodzicow) jedziemy gdzies na tydzien - myslalam o budapeszcie ale tak na wlasna reke bo nie mamy tyle urlopu zeby pojechac gdzies dalej
wlasniemoze macie jakies hotele dopolecenia na wegrzech ew. slowacji, pozatym nie chcielismy sie splukac zeby bylo cos na po slubie :P a i tak jeden dzien to ogromny koszt
Stary 2009-03-24, 12:16   #1611
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
ahh nie nie ja nie mam poprawin a nie sukienki chyba nie sprecyzowalam wypowiedzi - zdecydowalismy sie na 1 dzien badziej wypasny ale za to bez poprawin zreszta bylo by ciezko gosciom od TZ dojechac na drugi dzien znowu bo musza autobusem i raczej by sie nie wyspali i zamiast poprawin (zreszta poparta decyzja przez wszystkich rodzicow) jedziemy gdzies na tydzien - myslalam o budapeszcie ale tak na wlasna reke bo nie mamy tyle urlopu zeby pojechac gdzies dalej
wlasniemoze macie jakies hotele dopolecenia na wegrzech ew. slowacji, pozatym nie chcielismy sie splukac zeby bylo cos na po slubie :P a i tak jeden dzien to ogromny koszt
Wiem coś o tym nas dwa dni wyjdą około 30 tys. (u mnie wszyscy chcieli mieć poprawiny, a goście przyjezdni będą spać u naszych rodziców) i to już staramy się jak możemy ciąć koszty ja kupiłam suknie ślubną za 700 zł z nowej kolekcji, ale miała mały mankament oczywiście krawcowa (za małą dopłatą) wszystko poprawi i będzie idelanie.
Stary 2009-03-24, 12:34   #1612
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Wiem coś o tym nas dwa dni wyjdą około 30 tys. (u mnie wszyscy chcieli mieć poprawiny, a goście przyjezdni będą spać u naszych rodziców) i to już staramy się jak możemy ciąć koszty ja kupiłam suknie ślubną za 700 zł z nowej kolekcji, ale miała mały mankament oczywiście krawcowa (za małą dopłatą) wszystko poprawi i będzie idelanie.
to i tak niezle bo ja jak wszystko podliczylam - tak na ponad 100 osob wyszlo mi ponad 40tys naszczescie wiekszosc pokrywaja rodzice pol na pol (z wyjatkiem zaplaty za gosci - kazdy za swoich chociaz moja mama wolala pol na pol mimo iz od TZ bedzie sporo wiecej - ale skoro rodzina to to rodzina) z rodzicami TZ mam nadzieje ze nie wyjdzie wiele wiecej bo max jaki zalozylam to 45 to i tak baardzo duzo ale jak na moje oko to taniej sie nie dalo oczywiscie spelniajac wymagania ktore sobie postawilismy bo oczywiscie gdyby zrobic w remizie u TZ itp.. to pewnie dalo by rade nawet za mniej niz 30 ale ja zawsze chcialam miec takie wesele a nie potancowke wiec trzeba zacisnac pasa i juz za to na diecie jak jestem to malo na jedzenie wydaje i nie chodze do resteuracji itp a to jednak spora oszczednosc jak widze na wlasnym przykladzie
Stary 2009-03-24, 12:39   #1613
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
to i tak niezle bo ja jak wszystko podliczylam - tak na ponad 100 osob wyszlo mi ponad 40tys naszczescie wiekszosc pokrywaja rodzice pol na pol (z wyjatkiem zaplaty za gosci - kazdy za swoich chociaz moja mama wolala pol na pol mimo iz od TZ bedzie sporo wiecej - ale skoro rodzina to to rodzina) z rodzicami TZ mam nadzieje ze nie wyjdzie wiele wiecej bo max jaki zalozylam to 45 to i tak baardzo duzo ale jak na moje oko to taniej sie nie dalo oczywiscie spelniajac wymagania ktore sobie postawilismy bo oczywiscie gdyby zrobic w remizie u TZ itp.. to pewnie dalo by rade nawet za mniej niz 30 ale ja zawsze chcialam miec takie wesele a nie potancowke wiec trzeba zacisnac pasa i juz za to na diecie jak jestem to malo na jedzenie wydaje i nie chodze do resteuracji itp a to jednak spora oszczednosc jak widze na wlasnym przykladzie
No ja też nie chciałam na jakieś sali na działkach czy coś w tym stylu. U nas będzie jakieś 80 osób i mniej więcej po tyle samo gości z obu stron, ale u mnie jest tak, że za sale i kościół płaci moja mama no i oczywiście moja suknia bukiet i dodatki, a reszta to mój TŻ, bo jego rodzice nie dają mu pieniędzy sam sobie zaoszczędził i jest z tego dumny. On już taki jest, ze zawsze woli za swoje, a moja mama mojej siostrze też płaciła więc nie chce robić wyjątku i mi także zapłaci.

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 12:57   #1614
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Kobitki wy mi powiedzcie co z trenem zrobić coraz bardziej mi siępodoba w tej mojej suknie ale... no własnie zawsze mam jakieś ale...
czy nie bedzie krępować ruchów i jak w kościele przecież pozamiatam całą podłogę w kościele.. kurcze poradźcie coś jak wy sobei z tymi obawami radzicie...

Stary 2009-03-24, 13:04   #1615
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz w Sosnowcu, ale ja wczoraj byłam na fryzurze i makijażu próbnym i jestem bardzo zadowolona, prześlę Ci na PW efekt. Na osiedlu Kalety jest taki fajny salonik. Natomiast odradzam salon Euforia, tam pani "makijażystka" nałożyła mi podkład o kilka tonów za ciemny i wyglądałam jak jakaś murzynka.

mieszkam na zagórzu - fotki super - o coś takiego właśnie mi chodzi!
poszukam namiar na ten salon. dzięki bardzo!

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Kobitki wy mi powiedzcie co z trenem zrobić coraz bardziej mi siępodoba w tej mojej suknie ale... no własnie zawsze mam jakieś ale...
czy nie bedzie krępować ruchów i jak w kościele przecież pozamiatam całą podłogę w kościele.. kurcze poradźcie coś jak wy sobei z tymi obawami radzicie...
ja Ci powiem tak: nie wyobrażam sobie sukni bez trenu!
nie mam jeszcze sukni, ale taka mi się włąsnie marzy. przecież każdy tren się podpina prawda? Ja sie poza tym nie przejmuje tym, że sobie pobrudze... może masz jakieś "małe dziewczynki" w rodzinie które poniosą tren? Ja tak chce zrobić .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:07   #1616
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja juz się zastanawiałam na jakimś dywanem takim długim, ale w kościele takiego nei mają a zeby kupic to tyle metrów to ogromny koszt

Stary 2009-03-24, 13:09   #1617
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
ja juz się zastanawiałam na jakimś dywanem takim długim, ale w kościele takiego nei mają a zeby kupic to tyle metrów to ogromny koszt
Co do tego dywanu to jeżeli masz zamówiony wystrój kościoła to oni powinni taki dywana mieć w ofercie przynajmniej ja tak mam

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 13:14   #1618
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Co do tego dywanu to jeżeli masz zamówiony wystrój kościoła to oni powinni taki dywana mieć w ofercie przynajmniej ja tak mam

no moja firma własnie nie ma niestety...

Stary 2009-03-24, 13:22   #1619
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
no moja firma własnie nie ma niestety...
Ale może dobrym rozwiązaniem byłaby dwójka małych dzieci które niosłyby Ci tren
Stary 2009-03-24, 14:32   #1620
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Hehe no wlansie nie mojej ale coz w zdjeciach sie zakochalam szczegolnie tych z niby welonem bardzo dlugim.. a na klatke itp jak znajde oczywiscie wkleje, ale mysle zeby kupic trochebialego materialu i porobic girlandy z kokardami z tasiemek szerokich wkolorze zlota baloniki tez jak sala - zloto bez i roz lososiowy, tablica rejestracyjna .. i dlugo by wymieniac jak juz cos pokombinuje zaraz wklejam a teraz ide zrobic jest TZ - dzis podpatrzone w Taco w TG kukurydziane (chyba) nalesniki z kurczakiem i pieczarami z sosem serowym - a ja dieta wiec sam kurczak (choc niewiem czy wytrzymam ehhe)
Pycha - uwielbiam jedzonka z Taco szczególnie buritto z kurczakiem

Cytat:
Napisane przez chiante Pokaż wiadomość
Jak chcecie przystroić klatkę ( schodową hihi ) to w TG jest taki sklep plastyczny, mają tam mnóstwo ozdóbek. 2 lata temu, jak brat miał wesele, właśnie tam zaopatrzyliśmy się w baloniki i kokardy papierowe w starym złocie. Super to wyglądało Teraz też coś takiego planuje, ale żeby się nie powtarzać to wymyślę coś szałowego
Gdzie kochana jest ten sklep dokładnie ?

Cytat:
Ja nad wystrojem klatki schodowej nie myślałam jeszcze, ale u mnie nigdy nie robi się niczego wielkiego tylko przystrojenie drzwi. Za to mam problem z wyborem bukietu, który Wam się najbardziej podoba, bo mam dość dużo na oku. Te dwa pierwsze myśle, że na pewno byłyby w innych kolorach, a ten drugi na pewno byłby trochę mniejszy.
4 mi sie podoba najbardziej

Cytat:
gabza śliczna ta twoja fasolka ja też chceeeeeeee

co d bukieciku to wybrałam dwa i musze sie zdecydowac chiciaz moja kwiaciarka i tak sie smieje ze jak mi wyciagnie katalogi to i tak zmienie zdanie wklejam wam to co póki co wybrałam
drugi mi sie bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez kandeska Pokaż wiadomość
hej dziewczny macie może pomysł na sukienke na drugi dzień wesela?? już od jakiegoś czasu biegam po sklepach i ... wielkie nic chciałabym jasną a w sklepach jeszcze same ciemne (pozostałości chyba po sylwestrze i studniówkach ) a wesele zbiliża się małymi krokami
ja juz mam
kupilam w zezlym roku w promocji dwie prawie identyczne w cocomore jest koloru takiego brudnego nito rożu nito fioletu, odcinana pod biustem z czarna kokardka i czarnymi wstawkami, dlugosc za kolanka, satynowa

Cytat:
Napisane przez Amelka4747 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was może mi doradzić- wybieram się na rajd po salonach w Katowicach i nie wiem, które omijać a do których zajrzeć koniecznie. W sumie to nawet nie wiem od jakiego zacząć... Pomocy...
polecam salon EVITA niedaleko empiku, bardzo duzy wybor, sympatyczna obsluga. Na ul. Andrzeja za dwporcem PKP jest tez kilka fajnych salonow

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Witamy u nas

Cytat:
Tylko raz w sumie masz okazje zalozyc takja suknie z trenem wiec sobie tego nie odmawiaj Ja tez sie marwtilam ze bedzie mi przeszkadza, a niech przeszkadza ale bedzie pieknie wygladac

Cytat:
To moze wypozyczysz dywan z innej firmy, kwiaciarni ?
Moja szwagierka miala kwiaciarnie z TG i mieli czerwony dywan
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości