|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
to wrzucaj fotkę
|
|
#1592 |
|
Rozeznanie
|
eeech, dziś już nie dam rady, bo mnie rodzice zaczną wypytywać, co ja tak te fotki butom robię
|
#1593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bajaaaa sto lat
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wida widac sluchaj ja w zeszlym roku w 3 latkach robilam kolorowe dni... najpierw czerwony... bylismy ubrani na czerwono jesismy jablka kolorowalismy i wogole ugotujcie cos czerwonego burzaczkowa zupe itd... a za 3 dni zrob no zielony dzien... i powtarzaj z nim co jakis czas ale ie wszystkie 4 kolory na raz... tylko jeden co jakis czas.. bo inaczej to mu sie pokielbasi... i sie niemartw moja iwi na grupie w 6 latkach ma dziewczynke ktora niezna kolorow na cyfry mowi litery na np 3 mowi u a na h np osiem.. wiec twoj terrorysta moze niebedzie mial najgorzej... aha i zrob mu duzo zabaw ruchowych np podawaj mu pilke i mow czerwony jak.. i niech konczy i jak dobre to punkt i kto ma wiecej punktow.. albo niech sie nierusza a jak powiesz jakis wyraz ktory jest w kolorze czerwonym np ogien czy burak czy cos to ma zaczac biegac i powoli powoli da rade![]() Cytat:
![]() Cytat:
my bedziemy maj czerwiec wozic zproszenia a potewierdzenie do polowy lipca (slub 8 sierpnien)
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńka oświeciłas mnie
![]() ![]() zajrzałam do umowy ufff na tydzien wcześniej podajć muszę ![]() w ogóle doczytałam, że płacę 50zł za pokój 2osobowy czyli 25zł od osoby za nocleg yeah ![]() channel gdzie leży? biały sweterk jest do zakupu z workiem buu
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-04 o 19:33 |
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja juz 2 godzine grzebie w tym bransoletkach i juz mi slabo powoli Jutro tz dostanie zadanie wybrac najladniejsza ![]() Kliwia mysle ze spokojnie wystarczy... Zapytaj u siebie w restauracji do kiedy musisz podac ostateczna liczbe gosci... Ja np musze podac w poniedzialek przed weselem liczbe orientacyjna i menu a w czwartek przed weselem dopiero konkretna...Takze mi by wystarczylo nawet jakby mi potwierdzili na tydzien przed, ale i tak pewnie napiszemy zeby miesiac przed potwierdzili bo wiadomo jak to z ludzmi ![]() dzieki cc_chanel...czyli moje typy sa do dupci kurcze bo w ogole tak jakos nie mam przekonania to kupowania bizuterii na allegro ale tu gdzie teraz mieszkam to kompletnie nie ma zadnego wyboru....wczoraj przeszlismy z tz wszystkie sklepy jubilerskie i wielka kiszka tutaj to tylko jakies aparty i kruki a tam bransoletki po 300 zl ;/ A nie mam czasu jechac do siebie bo u mnie to bym wiedziala gdzie wyhaczyc fajna bransoletke ![]() A ta 4 tez do dupci?? |
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
ale masz wyszczególnione że za pokój za dwie osoby bo może być napisane pokój dwuosobowy 50zł ale może im chodzić od osoby
ja dziś byłam z koleżanką na zakupach butów fajnych masa choć obiecałam sobie oszczędzać ale tyle rzeczy mi sie podoba ;(
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja juz 2 godzine grzebie w tym bransoletkach i juz mi slabo powoli Jutro tz dostanie zadanie wybrac najladniejsza ![]() Kliwia mysle ze spokojnie wystarczy... Zapytaj u siebie w restauracji do kiedy musisz podac ostateczna liczbe gosci... Ja np musze podac w poniedzialek przed weselem liczbe orientacyjna i menu a w czwartek przed weselem dopiero konkretna...Takze mi by wystarczylo nawet jakby mi potwierdzili na tydzien przed, ale i tak pewnie napiszemy zeby miesiac przed potwierdzili bo wiadomo jak to z ludzmi ![]() dzieki cc_chanel...czyli moje typy sa do dupci kurcze bo w ogole tak jakos nie mam przekonania to kupowania bizuterii na allegro ale tu gdzie teraz mieszkam to kompletnie nie ma zadnego wyboru....wczoraj przeszlismy z tz wszystkie sklepy jubilerskie i wielka kiszka tutaj to tylko jakies aparty i kruki a tam bransoletki po 300 zl ;/ A nie mam czasu jechac do siebie bo u mnie to bym wiedziala gdzie wyhaczyc fajna bransoletke ![]() A ta 4 tez do dupci?? |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole od 7 do 19 bylam w pracy jak uslysze gdzies ze nauczycielki maja super bo prauja po 5 godzin maja swieta wolne wakaacj itd to zabije.. ja pracje po 7 godzin siedze miedzy swietami w pracy z dziecmi i w wigilie i syylwestra tez wakacje cale mamy dyzur w przedszkolu... wiec to jest taka sama praca jak kazda inna bede kazala wszytskim dodawac ze fajnie to maja nauczycielki w szkole a nie w przedszkolu ![]() coz.. gdy praca jest pasja... fajnie by bylo jakby to byla praca tylk oz dziecmi bez dekoracji planow konspektow itd...
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńka mam napisane ze place za pokój dwusoobowy 50zł
Ale u mnie nie będzie opcji że będzie jedna osoba w pokoju
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny.Ale sie dzis wnerwilam.Jakies 3 miesiace temu kupilam w aptece tran w kapsulkach,biore go od tego czasu codziennie.I wiecie co .Dzis tak ogladam to opakownie i co znalazlam: najlepiej spozyc przed i data luty 2008
![]() ![]() ![]() A ja to bralam tyle czasu.Normalnie jutro specjalnie pojade do tamtej apteki i niezle opieprze te baby!Mam tylko nadzieje ze nie narobilam sobie szkod w oraganizmie
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(bo ja czytam gazety po niej). Książki też od niej pozyczam ![]() Ktosiu, Tęsknie tu za Tobą! Samba, podoba mi się komplet "Oliwka" Basiu, wszystkiego, co najlepsze! Atomufko, mnie najbliższy sklep zmusił do tego, że zawsze sprawdzam daty ważności
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-12-04 o 19:56 |
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze sprawdzam datę.Ale nie pomyslalam ze w aptece moze mnie spotkac cos takiego...
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym nie pomyślała
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
sorki za te duble moich postow ale normalnie net mi chodzi jakby chcial ale nie mogl ;/
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
no to ładnie w aptece takie rzeczy
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
Ja to znów wyskakuje z rewelacją dziś.
Kolejny szok ![]() My to chyba mamy szczęście. Nauki mielismy jednodniowe (bardzo fajne) i dziś bylismy zapisani do poradni,ktora polecila mi kolezanka z pracy. Wchodzimy a tam dziewucha tak ze 30 lat usmiechnieta bardzo fajna. Mówi nam jak to wyglada. Zapytaliśmy się czy te 3 spotkania mozemy za jednym razem. A ona "Pewnie, ja to Wam w ogóle moge tak pach pach pach na tych karteluszkach, bierzecie książeczkę za 10 zł i będziecie mieli z głowy" mi kopara opadła kocur tylko się usmiechnął. Więc ja mowię, ze tę książeczkę to my mamy z nauk bo tam byla Pani ktora mowila o naturalnym planowaniu rodziny... A ona ze super i zebysmy dali kartki to nam podstepluje ![]() Bylismy tam z 5 minut i mamy zalatwiona poradnie!! :bounce :![]() Mam jeszcze pytanko bi się dzis zastanawialismy - ile wczesniej powinno się rozdac zaproszenia? Z poczatku myslelismy ze moze na Wielkanoc, ale dzis poyslalam ze to moze za pozno (6 tygodni)... |
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Kaemo, my mamy ślub 1 sierpnia, a zaproszenia będziemy roznosić koniec kwietnia/początek maja
Myślę, że 2 miesiące to minimum.
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-12-04 o 20:16 |
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu ale Wam fajnie ze macie to z glowy Mi az slabo jak se o tym pomysle ale po nowym roku trzeba sie bedzie wziac za nauki itd itp.Ja mysle ze zaproszenia bedziemy rozdawac tak z 3 miechy wczesniej...tym bardziej ze rodzina (przynajmniej tzta rozsiana po calej poludniowej polsce) i troche nam to zajmie
|
|
|
|
|
#1609 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Olądaliśmy w kilku miejscach i ceny mniej więcej podobne, ale tam gdzie się zdecydowaliśmy Pan był bardzo profesjonalny i wogóle nawet nie wiedziałąm, że są 2 rodzaje robienia obrączek tak od spodu jedne na plasko a dugie na półokrągło żeby się łatwiej zdejmowało i wogóle lepiej się je nosi, naprawde widać różnice ale cena o 250zł więcej.. no ale w sumie obrączki całe życie się nosi więc może warto? Słyszal ktoś jeszcze o tym?Cytat:
nie mam przed tym oporów bo to spoko ludzie w sumie mogłabym już teraz ale wole poczekać do ślubu Tż ma tak samo ![]() kliwia fajowski bukiet taki świezy Cytat:
Jeszcze nie wie ile wcześniej będziemy musieli na sali potwierdzić ale myśle, żeby tak rozdać te zaproszenia w Wielkanoc no to do połowy maja maxymalnie mogliby potwierdzić mam nadzieje
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam właśnie z aerobiku, fajnie się tak zdrowo zmęczyć i teraz próbuję spłodzić kolejny fragment pracy lic. masakra po prostu. Kto wymyślił takie pierdoły to ja nie wiem ![]() Jeśli chodzi o formę zwracania się do teściów to będę mieć ogromny problem. Najchętniej zostałabym przy pan/pani, tym bardziej, że jak chodzi o teściową, to nie zasłużyła na mówienie do niej "mamo". Mamę mam tylko jedną, swoją i innej nie potrzebuje. Może z teściem przyjdzie mi łatwiej, bo to dla mnie naprawdę bardzo życzliwy człowiek. Wiele razy w nocy odwoził mnie do domu 20 km, bo przyjechałam ze szkoły i nie miałam jak wrócić i nigdy nie było opcji, że mu sie nie chce albo coś. I zawsze mówi do mnie "córuchna" ![]() Od teściowej słysze tylko takie protekcjonalne "dziecko". |
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje bardzo za wszystkie życzenia, jestem bardzo, bardzo wzruszona i zaskoczona taką ilością i różnorodnością życzeń
Bardzo mi miło, dziękuje dziewczynki przesyłam ogromne buziaki dla Was wszystkich i dla każdej z osobnaMisQa wreszcie sie odezwałaś jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą gdzie pracujesz jeśli można spytać?ktosia Ciebie również miło widzieć szkoda, że nie masz czasu na wizażowanie![]() Sas jak poszło w przedszkolu? cc_chanel jeśli można to dorzucę swój pomysł na utrwalenie kolorów przez twojego terrorystę- pokaż mu konkretny kolor i poproś by poszukał przedmiotów w mieszkaniu w takim kolorze, ale nie wprowadzaj od razu wielu kolorów tylko stopniowo, w miarę jak będzie zapamiętywał pokazuj mu nowe kolory i proś by powtarzał ich nazwy. Jeśli zaś chodzi o zapamiętanie podstawowych kolorów takich jak żółty, czerwony czy zielony to najszybciej załapie gdy zabawisz się z nim w ruch uliczny. Pokazuj mi wycięte koła z papieru w tym kolorze, powiedz jak samochody reagują na poszczególne światła sygnalizatora i poproś by zamienił sie w kierowcę i odpowiednio reagował na kolory. przy tym powtarzaj nazwę koloru. Myślę, że wtedy najszybciej załapie, w końcu facetów motoryzacja interesuje ![]() Tak jak myślałam pierścioneczek dostałam dzisiaj oczywiście pokaże jak tylko cyknę fotki![]() Ależ byłam dziś uradowana w pracy, bo okazało się, że moje maluchy pamiętały o moich imieninach wręczyły mi prezenty w postaci kwiatków, czekolady i laurki zaskoczyły mnie
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu wszytko co da sie zrobic z tym jednym kolorem i tak jak napisalam i ja i basia powoli nie za duzo kolorownajlepiej wprowadzac kolejny jak ten 1 umie.. to mu sie niepokielbasi... a przy nastepnym wracac do umianych i utrwalac ![]() a co do motoryzacji to fakt na to niewpadalam wkoncu facet
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-12-04 o 22:08 |
|
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
Od jutra spróbuję
jutro dzień zielony - czylo ogórkowa na obiad poza tym pochłonłęam na kolację :*kiełbaskę smażoną *4kromki chleba *pół makreli wędzonej * redsa jabłkowego i jakieś 50 dag bialej czekoaldy no i pół kilo frytek się robi w piekarniku ![]() i czemu ja wyglądam jak Anorekyczka?
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz mieć niezlła przemiane materii
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
nie dalej jak za pół godziny pójdę na kibelek poza tym czaem nie zjem nic przez pół dnia a czasem pół lodówki pochłonię i nic nie widać
|
|
#1616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
to jak Ty nie chcesz swoich kilogramów to ja je chętnie przygarnę
...Uwierz mi dobrze im będzie ze mną
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
Oddam 15 kg w dobre ręce
chcesz bierz
|
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przytyło mi się i nie mogę się pozbyc 4kg więc uważaj
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

więc z godnością i bez entuzjazmu powiedziałam "w zasadzie mogę się z panią spotkać, ale zależy kiedy" kobieta podaje szczegóły a ja ze znudzeniem "no dobrze, może być"
ale w końcu dzwoni babsztyl po 2 miesiącach to nie będę skakać z radości że mnie telefonem zaszczyca, bo wiem, że już mieli kogoś kto się nie sprawdził najwyraźniej.
ufff na tydzien wcześniej podajć muszę
bo ja juz 2 godzine grzebie w tym bransoletkach i juz mi slabo powoli 

Tęsknie tu za Tobą! 

:bounce :