ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 12:58   #1591
karadka
Zadomowienie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez galloway Pokaż wiadomość
grewano ja na Twoim miejscu wróciłabym do diety, a ten tydzień obżarstwa potraktuj jako krótki epizod w czasie diety, a to że przytyłaś to też się nie martw, zanim Ci się to odłoży w tłuszczyk to trochę musi minąć czasu,więc nic straconego i szybciej to zrzucisz niż gdybyś np. postanowiła wrócić do diety za miesiąc....I pamiętaj że ile razy będziesz próbować tyle będziesz miała zwycięstw nad sobą
galloway ma racje jak to tylko 1 raz to ok ale pamietaj ze jak Ci sie znowu zdarzy to moim zdanem nie ma sensu wracac do diety bo sobie bardzo organizm rozregulujesz a to nic dobrego i po kazdej nie skonczonej diecie moze to sie skonczyc jo-jo
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 13:16   #1592
vandros
Raczkowanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Czesc kochane!!!!
Elskede jak juz mowilam B O M B A. Nasza dzidziunia kl aski:brawo brawo moja droga
Dziewczyny o 4 rano wrocil moj Ł za statku, 2 miesiace go nei bylo. MAM GO DOSC, rany boskie jak on mi dziala na nerwy!!!! wkurza mnie jak nie wiem co, chce zeby znowu wyjechal i mnei nie draznil!!!! czy ja jestem zla kobieta
kurde no mam ochote go :atyaty : a w domu ma siedziec 4 tygodnie ja chyba zwariuje
vandros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 13:21   #1593
domino166
Raczkowanie

grewano-zgadzam się w 100% z karadką i galloway

Mimo ceny kupiłam ten proszek,za dużo naczytałam się na temat zakwaszenia organizmu na tej diecie -piję ,dam znać jakie efekty

Pozdrawiam dziewczyny z dużymi udamihaniula-robię dokładnie tak jak ty idę po spodnie wychodzę z bluzką
domino166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 13:23   #1594
Mariolcia =P
Zakorzenienie

mowisz o swoim TZ?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 13:28   #1595
domino166
Raczkowanie

vandros rozumiem,że mąż marynarz?Nie jesteś złą kobietą Jak tak często go nie ma,tak długo to za każdym razem musicie się oswajać ze sobą,nie jest to proste
Stary 2010-03-24, 13:46   #1596
galloway
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domino166 Pokaż wiadomość
grewano-zgadzam się w 100% z karadką i galloway

Mimo ceny kupiłam ten proszek,za dużo naczytałam się na temat zakwaszenia organizmu na tej diecie -piję ,dam znać jakie efekty

Pozdrawiam dziewczyny z dużymi udamihaniula-robię dokładnie tak jak ty idę po spodnie wychodzę z bluzką

domino
kupiłaś ten proszek w stacjonarnym czy online? jak w stacjonarnym to ile zapłaciłaś i jaki jest w smaku?
Stary 2010-03-24, 13:47   #1597
elskede
Rozeznanie

grewanko - ja bym sobie Dukana odpuscila, domyslam sie, ze ciezko by Ci bylo przetrwac Wielkanoc teraz, wpadlas w ciag i trudno Ci sie z niego wykarskac, zrob sobie najwyzej III faze juz, tylko jak ja zrobisz jak nie wiesz ile schudlas moze przejdz na normalna dietke, ale zrob sobie restrykcje jak na III fazie czyli max 2kromki chlebka dziennie, ograniczone owoce etc, ale uszy do gory, wpadaj tutaj, jestes zawsze mile widziana

dzieki haniulka

agamagdo - a noz, moze sie uda, kusi mnie pierun jak nie wiem

vandros - dzieki , odlicz do 10, wlacz ulubiona muzyke, wytrzep dywan i bedzie po zlosci takie sa uroki dlugiej rozlaki, zaraz nie bedziecie mogli bez siebie zyc , zycze Ci tego goraco

ale się namęczyłam, ale chociaż trochę kcal spaliłam jeszcze 200 brzuszkow (ale nie mowie o pelnych sklonach) i plan ruchu na dzisiaj wyczerpie (wczoraj też te brzuszki robilam i dzisiaj schabik nawet dawal sie we znaki)

elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-24, 13:49   #1598
vandros
Raczkowanie

Jeszcze nie maz, ale... mam nadzieje ze sie szybko przyzwyczaimy do siebie. ehh ciezkie zycie kobiety
ale ale kochane dziewczynki wazylam sie dzis i 0.1 kg w dol . obiecalam sobie ze sie nei bede wazyla w tygodniu, ale po przeczytaniu waszych wpisikow nei moglam sie powstrzymac tez zauwazylam ze na P trace wage a na PW waga sie utrzymuje.

Edytowane przez vandros
Czas edycji: 2010-03-24 o 13:53
vandros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 13:58   #1599
domino166
Raczkowanie

galloway-kupiłam w Aptece zapłaciłam 34,00,jest bez smaku tylko zawiesisty-rozpuszcza się w szklance wody jedną łyżeczkę -niesamowite jest to,że od razu zmienił mi się smak w ustach,nie mam tego niesmaku i nieprzyjemnego zapachu
Stary 2010-03-24, 14:56   #1600
agamagda
Rozeznanie

a ja się jakoś dzisiaj źle czuję
i psychocznie - waga w górę, prztłacza
i fizycznie - jakaś napuchnięta, brzuch mi wywaliło
do @ ok 10 dni
dziecko chorawe mam, do dr wieczorkiem
i jakoś takoś buu
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 15:37   #1601
monikaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Monikaja ważę ok. 59 kg. ale mam tylko 164 wzrostu, a czemu pytasz?

Haniula to Ty laska jesteś !!!!!!!!!!!!!! A ile chcesz schudnąć?
monikaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-24, 18:54   #1602
Megi428
Wtajemniczenie

Witajcie Dukanki
U mnie po ostatnim zastoju ze zwyżką spadek o całe 0,9 kg
Cała heppy jestem

Pisałyście o proszku zasadowym. Dzisiaj pytałam w zaprzyjaźnionej aptece o ten proszek i pani farmaceutka mnie uświadomiła że nie należy się samemu "odkwaszać" bez wyników, bez konsultacji z lekarzem. Mówiła że zbyt zasadowe środowisko organizmu też nie jest dobre, ale nie do końca ją zrozumiałam co miała na myśli.
Ale znalazłam dzisiaj na jednej stronie coś ciekawego cyt.

"
Wróćmy jednak do problemów związanych z zakwaszaniem.Jedynie w przypadku osób posiadających grupę krwi „O” powinna charakteryzować ich tkankę mięśniową niewielka kwasowość metaboliczna. Pozwala to im szybciej utylizować kalorie"

Ciekawe prawda? galloway, karadka, kasia przyznawać się jaką grupę krwi macie
Stary 2010-03-24, 19:36   #1603
haniula1803
Rozeznanie

Hej dziewczynki wieczorową porą
Czytałam dzisiaj o tym zakwaszeniu organizmu i mam wszystkie objawy! A głowa to mnie tak boli, że już nie moge normalnie funkcjonować. Dobrze, że dzisiaj już 3 dzień P i od jutra warzywka może to mi pomoże, a najgorsze jest to, że nikomu nie moge się pożalić bo i tak już wszyscy na mnie krzyczą że dosyć tego odchudzania:mad :

Monikaja, wcale nie jestem laska i tak jak pisałam moją zmorą są nogi(mam wielkie uda, obtłuszczone kolana i masywne łydki-że w kozakach się nie mieszcze i musze chodzić w botkach) Rozmiar góra 36 dół 40
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 20:03   #1604
karadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agamagda Pokaż wiadomość
a ja się jakoś dzisiaj źle czuję
i psychocznie - waga w górę, prztłacza
i fizycznie - jakaś napuchnięta, brzuch mi wywaliło
do @ ok 10 dni
dziecko chorawe mam, do dr wieczorkiem
i jakoś takoś buu
DZIUBASKU TY NASZ :przytul :GLOWA DO GORY NIE MA SIE CO SMUCIC!!!!!

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
Witajcie Dukanki
U mnie po ostatnim zastoju ze zwyżką spadek o całe 0,9 kg
Cała heppy jestem

Pisałyście o proszku zasadowym. Dzisiaj pytałam w zaprzyjaźnionej aptece o ten proszek i pani farmaceutka mnie uświadomiła że nie należy się samemu "odkwaszać" bez wyników, bez konsultacji z lekarzem. Mówiła że zbyt zasadowe środowisko organizmu też nie jest dobre, ale nie do końca ją zrozumiałam co miała na myśli.
Ale znalazłam dzisiaj na jednej stronie coś ciekawego cyt.

"Wróćmy jednak do problemów związanych z zakwaszaniem.Jedynie w przypadku osób posiadających grupę krwi „O” powinna charakteryzować ich tkankę mięśniową niewielka kwasowość metaboliczna. Pozwala to im szybciej utylizować kalorie"

Ciekawe prawda? galloway, karadka, kasia przyznawać się jaką grupę krwi macie
megi a tu masz jeszcze tylko zeby Ci sie od tych oklaskow w glowie nie poprzewracalo
a grupa krwi to z tego co pamietam b+

i poza tym to od dzisiaj warzywka i wlasnie pichce rybke zapiekana z kalafiorem, brokulami i pieczarkami - ciekawe czy wyjdzie
Stary 2010-03-24, 20:09   #1605
agamagda
Rozeznanie

karadka
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-24, 20:19   #1606
karadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agamagda Pokaż wiadomość
karadka
no no no a jak sie bedziesz smucic to pomysl sobie ze kazdy smutek to +0,1 na wadze!!! wiec albo widze usmiech od ucha do ucha albo jutro na + bedzie!
Stary 2010-03-24, 22:02   #1607
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
megi a tu masz jeszcze tylko zeby Ci sie od tych oklaskow w glowie nie poprzewracalo
a grupa krwi to z tego co pamietam b+
karadka dziękuję dziękuję
Stary 2010-03-25, 07:11   #1608
elskede
Rozeznanie

Karadko miałam z Tobą sen, że na moim bloku był neon, a na neonie jakiś Twój post, nowy wątek - ale taki bezsensowny, że aż sama podpisałaś, że taki jest już nie pamiętam co w nim było konkretnie, ale śmiechu miałam co nie miara Chyba za długo jestem na wizażu

Dzień dobry Dziewczynki

Stary 2010-03-25, 07:23   #1609
aniela40
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyneczki!!

Otoz moja kolezanka, ktora jest na diece tak dlugo jak ja, od jakis 2 tygodni narzeka na zawroty glowy, @ spoznia sie jej juz 3 tygodnie. Ja zauwazylam ze strasznie wypadaja mi wlosy i cos dziwnego dzieje sie z moja cera ( po umyciu zaczerwieniona, taka nie wiem jakas szara momentami) pod oczami dolki. Poki co moje objawy tlumacze sobei wisennym przesileneim bo zawsze w tym okresie mam problemy z wlosami i cera, a dolki pod oczami ma po babci, ale ... nie wiem juz sama.
Kochane powiedzcie czy mam sie czym przejmowac, czy moje problemy to rzeczywiscie przesilenie.
mam tak samo.zawroty głowy,starsznie osłabiona jestem i te dołki a to dopiero tydzien dietki.czy to przejdzie?????

aniela40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 07:47   #1610
karadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
Karadko miałam z Tobą sen, że na moim bloku był neon, a na neonie jakiś Twój post, nowy wątek - ale taki bezsensowny, że aż sama podpisałaś, że taki jest już nie pamiętam co w nim było konkretnie, ale śmiechu miałam co nie miara Chyba za długo jestem na wizażu

Dzień dobry Dziewczynki
elskede : rotfl::coje st: chyba padne ze smiechu!!!!!!!! dziekuje Ci kochana ze o mnie myslisz ale rozbawilas mnie do lez! no i chyba wysnilas mi -0,1 po pierwszym dniu pw potem wstawie przepis na rybke bo wyszla znakomicie!!!
szkoda ze nie mieszkasz w moich okolicach bo bysmy sie na kawe umowily jak bede w pl

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aniela40 Pokaż wiadomość
mam tak samo.zawroty głowy,starsznie osłabiona jestem i te dołki a to dopiero tydzien dietki.czy to przejdzie?????
Aniela - to przesilenie wiosenne! mnie od 3 dni bola wszystkie miesnie! od 2 dni nie robilam brzuszkow bo czuje sie jakbym miala zakwasy wszedzie!
ale wczoraj dostalam rowerek kolezanka stwierdzila ze i tak go nie uzywa i chciala sie go pozbyc a ja mam duzo miejsca wiec - jak to stwierdzil moj tz - nowy mebel (jak kupilam masazer i po tygodniu zapal minal to tak wlasnie go nazywal, ale na szczescie zapal powrocil i masazer w uzyciu )

wlasnie w dzien dobry tvn mowia o cukrze!!!
motto " nasza glowa lubi slodkie - reszta organizmu nie'' ale mowa glownie o napojach....
Stary 2010-03-25, 07:47   #1611
ewamik1971
Raczkowanie

Witam dziewczynki

Aniela ja w pierwszym tygodniu też strasznie słaba byłam nie miałam na nic siły czasami musiałam co chwilę przysiadać ale później to wszystko minęło.

Teraz naprawdę czuję się dobrze mam mnóstwo siły ,także trochę cierpliwości wszystko minie.

Ja z tymi słabościami radziłam sobie łamiąc z premedytacją zasady np jadłam malutkie ciasteczko-naprawdę po 15 min czułam się o niebo lepiej nie wiem czy ty będziesz chciała tak zrobić ale nie dajmy się zwariować mały grzeszek pod kontrolą naprawdę nie spowoduje że chudnięcie się zatrzyma

Zaczynam dojrzewać do tego żeby się zważyć bo po ubraniach widzę że jest dobrze ale ja naprawdę mam jakiś strach przed wagą chyba boję się spojrzeć prawdzie w oczy
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 08:04   #1612
karadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewamik1971 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Aniela ja w pierwszym tygodniu też strasznie słaba byłam nie miałam na nic siły czasami musiałam co chwilę przysiadać ale później to wszystko minęło.

Teraz naprawdę czuję się dobrze mam mnóstwo siły ,także trochę cierpliwości wszystko minie.

Ja z tymi słabościami radziłam sobie łamiąc z premedytacją zasady np jadłam malutkie ciasteczko-naprawdę po 15 min czułam się o niebo lepiej nie wiem czy ty będziesz chciała tak zrobić ale nie dajmy się zwariować mały grzeszek pod kontrolą naprawdę nie spowoduje że chudnięcie się zatrzyma

Zaczynam dojrzewać do tego żeby się zważyć bo po ubraniach widzę że jest dobrze ale ja naprawdę mam jakiś strach przed wagą chyba boję się spojrzeć prawdzie w oczy
nie daj sie!!!! przelam sie! i kropka! stan na ta wage!!!!!!
Stary 2010-03-25, 08:21   #1613
ewamik1971
Raczkowanie

Dzięki karadka jak będę u mamy to się zmierzę z moim demonem
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 08:48   #1614
galloway
Rozeznanie

ewamik masz się zważyć !!! najważniejsze że jest Ciebie mniej, cokolwiek ta waga pokaże, i będzie jeszcze jeszcze mniej....cyferki to dla nas pikuś
aniela chyba każda z Nas tak miała ale to przejdzie zobaczysz
karadka jeszcze tylko 0,3 i będzie Ciebie aż o 9kg mniej

Edytowane przez galloway
Czas edycji: 2010-03-25 o 08:50
galloway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 09:01   #1615
elskede
Rozeznanie

karadko, a to kiedy bedziesz w PL ? ja ogolnie jestem z lodzkiego, ale 10/11 kwietnia bede przykladowo w Krakowie takze jct daj znac, spikniemy sie

anielo - mysle, ze takie samopoczucie bedzie sie przewijalo podczas tej diety, ja bynajmniej mam takie stany co jakis czas i wtedy przychodzi zwatpienie co do diety i jej sensu, od razu na mysl przychodzi brak pracy nerek, wszystkie inne powody, ktore mozna sobie wkrecic. Takie sa uroki tej diety. Ale mam nadzieje, ze szybko sie z tego wykaraskasz, bo to nieprzyjemne jest

ewamik kochanie zwaz sie koniecznie, bo jak potem III faze poprowadzisz? Na kazdy zgubiony kilogram przypada 10 dni stabilizacji, przekonaj sie do tego nie ma na co czekać waga nie gryzie

Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-03-25 o 09:03
Stary 2010-03-25, 09:44   #1616
monti89
Raczkowanie

Witam Dukaneczki
Tyle piszecie że nie nadążam za Wami, muszę częściej tutaj zaglądać. Ja też od 2 dni jestem osłabiona, nic mi się nie chce, czuję się tak "nijako". Waga spada sobie powoli, wreszcie coś ruszyło po długim postoju. A propos tej grupy krwi..to ja mam grupę O RH-czyli że niby szybciej mój organizm spala kalorie? Jakoś w to nie wierzę bo zawsze miałam straszne wahania wagi ,po dużym obiedzie potrafiło mi się przytyć nawet kilogram

81,4...............70,4...................6 3
monti89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 10:05   #1617
karadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez galloway Pokaż wiadomość

ewamik masz się zważyć !!! najważniejsze że jest Ciebie mniej, cokolwiek ta waga pokaże, i będzie jeszcze jeszcze mniej....cyferki to dla nas pikuś
aniela chyba każda z Nas tak miała ale to przejdzie zobaczysz
karadka jeszcze tylko 0,3 i będzie Ciebie aż o 9kg mniej
oj kochana alez Ty mi potrafisz humorek poprawic a ja dodam ze jeszcze 1,3 i bedzie 10 mniej
ale Tobie idzie jeszcze lepiej - w koncu mialas mniej do zrzucenia niz ja a pedzisz jak burza!!!!

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
karadko, a to kiedy bedziesz w PL ? ja ogolnie jestem z lodzkiego, ale 10/11 kwietnia bede przykladowo w Krakowie takze jct daj znac, spikniemy sie

anielo - mysle, ze takie samopoczucie bedzie sie przewijalo podczas tej diety, ja bynajmniej mam takie stany co jakis czas i wtedy przychodzi zwatpienie co do diety i jej sensu, od razu na mysl przychodzi brak pracy nerek, wszystkie inne powody, ktore mozna sobie wkrecic. Takie sa uroki tej diety. Ale mam nadzieje, ze szybko sie z tego wykaraskasz, bo to nieprzyjemne jest

ewamik kochanie zwaz sie koniecznie, bo jak potem III faze poprowadzisz? Na kazdy zgubiony kilogram przypada 10 dni stabilizacji, przekonaj sie do tego nie ma na co czekać waga nie gryzie
dziubku ja koncem kwietnia bede

Cytat:
Napisane przez monti89 Pokaż wiadomość
Witam Dukaneczki
Tyle piszecie że nie nadążam za Wami, muszę częściej tutaj zaglądać. Ja też od 2 dni jestem osłabiona, nic mi się nie chce, czuję się tak "nijako". Waga spada sobie powoli, wreszcie coś ruszyło po długim postoju. A propos tej grupy krwi..to ja mam grupę O RH-czyli że niby szybciej mój organizm spala kalorie? Jakoś w to nie wierzę bo zawsze miałam straszne wahania wagi ,po dużym obiedzie potrafiło mi się przytyć nawet kilogram
o monti no prosze jednak o nas pamietasz no gwiazdo prawie 10!!!!! Ty dopiero idziesz jak burza!!! napisz co u Ciebie slychac bo dawno Cie nie bylo!!!

Edytowane przez karadka
Czas edycji: 2010-03-25 o 12:41

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 10:16   #1618
monti89
Raczkowanie

No jeszcze nie 10 ale 9,7kg mniej. A co u mnie... tak jak napisałam ostatnio jestem taka nie do życia. To pewnie przez to przesilenie wiosenne Nawet dodatkowo nie ćwiczę bo nie mam siły, tyle co 2 razy w tygodniu chodzę na aerobik. Wczoraj cały dzień kręciło mi się w głowie a na zajęciach może ze 2 razy zrobiło mi się ciemno przed oczami. Jem dużo więc to napewno nie od tego. Chce do niedzieli ważyć 70kg, ciekawe czy mi się uda.Mój mężczyzna schudł już 13kg i powiem Wam że czuję się tak jakbym była z kimś innym haha.On też to samo czuje-wczoraj w intymnej sytuacji stwierdził że tak schudłam że czuje się tak jakby mnie zdradzał

81,4...............70,4...................6 3

Edytowane przez monti89
Czas edycji: 2010-03-25 o 10:17
monti89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 10:36   #1619
haniula1803
Rozeznanie

Hej dziewczynki

Widze, że nie jestem sama i wy tez macie zawroty głowy, czujecie się słabo itd.

monti89 gratulacje prawie 10 kg. rewelacja

Ja dzisiaj mam ochotę na jakieś porzadne jedzonko robiła któraś już dukanową pizze? warto ją zrobić?
upiekłam już muffinki cytrynowe są pyyyyyyyszne ile można ich zjeść?

Edytowane przez haniula1803
Czas edycji: 2010-03-25 o 10:38
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 10:39   #1620
elskede
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monti89 Pokaż wiadomość
No jeszcze nie 10 ale 9,7kg mniej. A co u mnie... tak jak napisałam ostatnio jestem taka nie do życia. To pewnie przez to przesilenie wiosenne Nawet dodatkowo nie ćwiczę bo nie mam siły, tyle co 2 razy w tygodniu chodzę na aerobik. Wczoraj cały dzień kręciło mi się w głowie a na zajęciach może ze 2 razy zrobiło mi się ciemno przed oczami. Jem dużo więc to napewno nie od tego. Chce do niedzieli ważyć 70kg, ciekawe czy mi się uda.Mój mężczyzna schudł już 13kg i powiem Wam że czuję się tak jakbym była z kimś innym haha.On też to samo czuje-wczoraj w intymnej sytuacji stwierdził że tak schudłam że czuje się tak jakby mnie zdradzał
no to super, taki dreszczyk emocji tylko się cieszyć Kochanego ciala nigdy za wiele, ale lepiej byc zdrowszym

karadko - jakas ustawke sie moze zrobi, spokojnie

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości