|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
![]() Ale nie palę, kawę piję rzadko, wino też, więc w sumie takich przebarwień nie mam, moje zęby są żółte same z siebie ![]() Cytat:
![]() U mnie od jutra też będzie dwadzieścia parę ![]() Laski, w lidlu będzie Tydzień Linessa. Jakieś produkty o obniżonej zawartości tłuszczu. Własnie przeglądam gazetkę i zaznaczam co chcę :P |
||
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
JCy 10 cm za mało?
Ja w tym roku przestanę być nastolatką, dziiiiwne :P. Czuję się staro! Czas zbyt szybko mija!
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
A ja za niecały miesiąc zostanę pełnoletnia
![]() ![]() U mnie dzisiaj dietetycznie ok |
|
|
|
#1594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
)Ale mi dziwnie minęła ta niedziela zero odpoczynku, wkręcałam sobie jakieś dziwne misje.Ze spaceru wróciłam z dwoma sweterkami wątpliwej jakości (magia przecen mnie pochłonęła) i sporym ubytkiem w portfelu. Dieta jak zwykle na średnim poziomie ![]() Cytat:
i kiecką 30 grudnia, było coś?xDCytat:
A za argument dzięki, faktycznie może podziałać ![]() Cytat:
![]() Wyszukałam sobie zdjęć Mirandy. popadłam w lekką depresję :| musiałaś? :P
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-01-09 o 22:47 |
|||
|
|
|
#1595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak masz racje czas za szybko leci od jutra spalam tłuszcz
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A pewnie i tak wyższa niż ja jesteś :P.
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Łee, ja mam w tym roku 22, wiecie jak to dołuje?
![]() Winyl, ale 10 cm za mało do posiadanej wagi! ja też gdybym miała 10cm więcej przy mojej wadze byłabym super. Bo to nie chodzi o to, że ważymy za dużo, tylko mamy za mało wzrostu ![]() ania, pisz jakie misje i czemu chodzi o TŻta ![]() Miranda jest boska, nienawidze jej. Ja paski olałam, powodują u mnie zbyt wielką nadwrażliwość, a do tego kawałek plomby mi się przy ich stosowaniu ukruszył i boli... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
cześć dziewczyny
zgodnie z tytułem wątku potrzebuję dokładnie 5 kilogramów na minus ![]() moja obecna waga - 60 kg moja docelowa waga - 55 kg mój wzrost - 173 cm mogłabym dołączyć do Was? nie ma mnie kto zmobilizować
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku ta Wasza Miranda rzeczywiście figurkę ma cud-miód, ale jaka Ona jest brzydka z twarzy strasznie mi się nie podoba!
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Ania, 30 grudnia tylko życzenia
Kiecki mam dwie bo mam nieładne plecy i jak mi te kilka krostek nie zniknie to zakładam zabudowaną ![]() Waga omg 48kg. ![]() Jeszcze przytyłam :| ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej pipki
![]() Faktycznie nie narzekajcie na wiek, ja też w tym roku 22 Winyl - dwudzieste urodziny były dla mnie mocną traumą, współczuję Ci że w tym roku będziesz przez to przechodziła ![]() Cytat:
![]() Nie chciałam tego napisać ![]() Winyl- Miranda brzydka z twarzy? A mi się właśnie podoba, bardzo oryginalna;p trochę jak elf ![]() I okazało się, że jest z Orlando Bloomem ![]() PSYHE! Ja też pięknie tyję Ale od dzisiaj tylko chudniemy ![]() Co do exa- tak trzymaj A... I jeszcze jedno. Walczyłam z tym,żeby tego tutaj nie napisać, ale jednak muszę! Jak tu siedzę rano, to słucham audycji radiowych. I właśnie była REKLAMA LIDLA! Jak ja ich nienawidzę! Kto to wymyślił na was też tak działają?! we mnie wzbudzają agresję ;/
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-01-10 o 07:42 |
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
TAK!!!!!!!!! pomarańcze 1 ,88 mango cos tam...udusic idzie!
ja mialam lekkie zalamanie, dlatego z mojej strony cisza na forum, dietowo w miare sie trzymam, troche tylko odpuscilam z cwiczeniami, ale juz dzisiaj na pilatesie byłam, ała...:O szok, niby tylko oddechy i napinanie, a to TYLKO to jest MEGA AŻ!!! no nic, uciekam na cwiczenia;p trzymajcie sie!
|
#1603 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
powodzenia!Co planujez robić, aby zrzucić swoje kochane 5 kg ![]() Wiemy, bo mi stuknie tyle samo i przechodzę kryzys wieku średniego ![]() Dzisiaj śniadanie połączone z drugim: - jajko na twardo ze szczypiorkiem i łyżeczką majonezu - 2 kromki chleba razowego z serkiem topionym - 2 łyżki surówki z pora Niezbyt dietetycznie z tym majonezem i serem, ale muszę mieć energię na cały dzień na uczelni, a po pobudce o 5 wcisnęłam w siebie tylko kawe. Kupiłam sobie materiałowe rurki granatowe w Cameiu na wyprzedaży za 40 zł, są takie obcisłe i podkreślają tyłek. Usłyszałam sporo komplementów, a TŻ nie mógł utrzymać rąk przy sobie To mi poprawiło humor i dało kopa do zdrowego gotowania.
|
|
#1604 |
|
Rozeznanie
|
No więc od dzisiaj konkretnie biorę za siebie ćwiczenia itd. Tylko muszę czekać aż TŻ wróci z pracy bo auto zabral a musze zrobic zdrowe zakupy. Na śniadanie niestety były 2 parówki drobiowe i kromka chleba ale nic innego nie zdążyłam kupić a w weekend nas nie było. Ale to śniadanie więc spale.
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej . A ja dzisiaj już zdążyłam zgrzeszyć colą. Poza tym ok, tylko nie wiem czy dzisiaj zjem obiad .
|
|
#1606 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Ostatnio na prawdę umiemy się dogadac Dzisiaj byłam na solarium i zaczynam chodzic częściej żeby do 100dniówki nie byc bledziuchem. Zaraz chyba zamówię tę kiece z allegro co wam pokazywałam i stanik z silikonowymi plecami... właśnie jestem po obiadku pierożki z serem mmm
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
A jakie były tematy prac milusia. Super że sie dogadujecie
Zamawiaj, zamawiaj napewno bedziesz swietnie w niej wygladac. A ja mysle co na obiadek nie mam pomyslu
|
|
|
|
#1608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od dzisiaj mam diete: chleb z mousli i grapefruity
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz co jesz to od razu sie zmotywujesz ja tak mam, jak widze jadlospisy inncyh dziewczyn i swoj to od razu sama wiem ze jest źle!![]() Cytat:
![]() sniadanko pyszne, tez zaraz jajka zjem ![]() co Wy dziewczyny, 22 to kryzys? dla mnie to nie ma zadnego znaczenia. latka leca, to normalne mysle ze 25 lat to taki przelom bedzie ja wczoraj wsunelam pizze z da grasoo (lubiecie tam jesc?), oj byla rozpusta. Teraz caly tydzien grzecznie bedzie
|
|
#1610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tutaj masz pytania z tematami prac http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...arams=Itemnr=8
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Do dupy mam dzisiaj dzień. TŻ jest na mnie zły (i tak lepiej, bo był wściekły) za ekscesy na imprezie (koleś chciał mnie obmacywać, a ja byłam zbyt pijana, żeby to zauważyć, bo po % wyłącza mi się reakcja na dotyk i koleżanka mnie odciągnęła na bok). Nie chcę drażnić lwa, więc poczekam, aż pierwszy się odezwie. Więcej się tak nie spiję. Wkurzony jest, bo ja zawsze mądra, że nic mi się nie stanie, taka pewna tego jestem, a teraz jakiś gość nie mógł utrzymać łap przy sobie. Mam nauczkę i tyle. Dietetycznie ok. Nawet jeść mi się nie chce z tego wszystkiego. Echhh. |
|
|
|
#1612 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jak ja kończyłam 18 lat to ryczałam jak bóbr :P TŻ powiedział,że już nie będę księżniczką tylko księżna,a ja już w ryk. Trudny dzień to był
![]() Cytat:
Cytat:
A reklama lidla leci na rmf fm, masakra przed świętami o pomarańczach było, jeszcze gorsza :PCytat:
![]() ![]() Cytat:
kebowa najlepsza :P ale jak ja z tż wchłonę dużą na pół to na 2 m-ce mamy zaspokojony apetyt na pizzę ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Ci TŻ nagadał Dowiedział się, bo mu powiedziałam. Nie chciałam przed nim ukrywać niewygodnych faktów. Dzwonił do mnie i powiedział, że jest zły, a rano to go nosiło, ale nie stracił zaufania, bo wie, że nie dałam temu kolesiowi przyzwolenia na cokolwiek. Nie usprawiedliwiam się spiciem, że straciłam reakcję na bodźce i więcej tak nie zrobię, bo mój facet jest dla mnie najważniejszy na świecie i nie chcę znów wywinąć takiego numeru. Brzuch mnie boli, wypiłam za dużo wody |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Miss Pudernica
|
Super będzie jak dobiję do 55!
![]() Cytat:
Też lubię kebabową pizze z Da grasso:! Na szczęście mam do niej daleko. Ale za to teraz mam lubelską z Indexu pod ręką, ta jest najlepsza na świecie Monia obłażą niestety:/ mi co prawda tylko od swetra, bo zwierza nie mam, ale przypuszczam, że wtedy by było widać na nich całe futro. Nieobłażące mam czarne rurki z Cubusa, czarne, ale z jeansu. Też je lubię, bo są dobrze uszyte, nie spadają z tyłka, no i mieszczę się tam w 38 ![]() Dzisiaj zrobiłam dietetytczny obiad na najbliższe 2-3 dni i jestem z siebie dumna. Starłam marchewkę i pietruszkę, pokroiłam pół cebuli, załałam do połowy wodą zagotowałam. Potem dodałam filet z mintaja (600 g), świeżą natkę pietruszki i koperek (tzn z zamrażalnika), pogotowałam aż wszystko było miękkie. Plus pieprz ziołowy i trochę Ziarenek Smaku. Pyszne wyszło
|
|
#1615 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
aante to prawda ostatnio w każdym wątku się spotykamy
ach te noworoczne postanowienia zazdroszczę rurek, ja wyglądam w nich jak słoń ![]() sesja to chyba najgorszy czas na odchudzanie.. w kółko bym coś jadła..
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem wyluzowana az za bardzo.ostatnio na wakacjach tak bylo, od tamtej pory bez nerwow. Ale wtedy idiotycznie sie zachowalam. To jeszcze zostalo po tym jak rok bylam sama. Sama nie wiem czy źle sie zachowuje, jak wypije mam kontrole, ale chyba za duzo zaufania Moj TZ to podejrzliwy troche potrafi cwaniak podejsc jak z kims gadam i nagle mnie objac i pocalowac![]() z kolei niektore laski, jak wypija, zachowuja sie tak obrzydliwie, ze w glowie sie nie miesci. Napewno kazda z Was zna conajmniej 2 przypadki ![]() Cytat:
![]() przepis swietny! to taka potrawka np do ryzu czy jak? nigdy nie jadlam tak zrobionej ryby musi byc pyszna, ryby uwielbiaaaaaaam! no coś Ty! napewno nie jest tak źle! ja bez rurek bym zyc nie mogla a co do sesji i diety - ja wlasnie na odwrot, dzien w sumie calkiem rozbity, i wydluzony ale do nauki dzban herbaty, ziolek, czegokolwiek. Pamietam ze warzywa sobie przegryzalam. No chyba ze mowa o podjadaniu ze stresu, to co innego, choc tego problemu nie mam![]() Dzien zaliczam do zdrowych i udanych! Od jutra smigam do pracy caly tydzien wiec znow cos zrzuce
|
|
#1617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane moje
*****Wtorek ![]() Waga: 57,3 Wymiary bez zmian.81/65/89;udo 49,7 Wczoraj pan z DHL przywiózł mi moją suszarkę Chodzi jak kombajn, wygląda jak odkurzacz Przed chwilą użyłam jej po raz pierwszy. co prawda spodziewałam się, że A) - po jej użyciu będę miała napuszoną szopę, albo B)- po jej użyciu będę miała turbo sexy fryzurę jak po wyjściu od fryzjera.Jesteście ciekawe co otrzymałam? ![]() Aa otrzymałam efekt zadowalający Jak na pierwszy raz - całkiem ok, myślę że jak dopasuję odpowiedni kosmetyk, może być super Cytat:
sam seks! też mam spodnie tego typu, czarne i takie kawa z mlekiem - świetne są ![]() Cytat:
Pożycz kasę od rodziców jak nie masz, w niektórych sklepach można wynaleźć naprawdę fajne egzemplarze ![]() 22 - lekki kryzys :P jak idę do ulubionego klubu, jest najgorzej, same gimnazjalistki Da Grasso uwielbiam ![]() Cytat:
Będzie ok )) Mój TŻ też się nie odzywa jak go wkurzę i faktycznie tak jest lepiej :pCytat:
![]() Na początku byłam zła, że TŻ tak reaguje, bo to przecież tylko kolega! xD Ale raz, że kolega napalony na co innego niż na rozmowę, a 2 -że jakby TŻ gadał z jakąś dziunią na imprezie, to chyba bym wyszła z siebie
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
AaaAa! I jeszcze jedno!
![]() AGNES! I jak, będzie dzidzia na wątku, będziemy ciociami? Hop,hop, gdzie jesteś ![]() Właśnie włosy wyschły mi już w 100% (nie suszyłam do końca suszarką) - jest mega jednak kocham tą suszarkę A teraz lecę na koło ;]
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Oj oj ja też mam koło
![]() ja tam takich cudów i wynalazków nie potrzebuję, mam mega krótkie włosy, rano woda w palce, palce we włosy i heja na uczelnie \leże i kwicze, wymiarów nie podaje ![]() a jak musisz coś chrupać to polecam pestki dyni, odechce Ci sie otwierać je ciągle i zawracać sobie głowę okropnymi łupinkami i przestaniesz chcieć cokolwiek jeść ![]() dzisiaj lece na power fit na fitness;p
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
aniabaniaa żadna specjalna dieta
tak sobie kupiłam w sklepie i jem
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

A co do efektu to mam z natury ciemne zęby, u mnie w rodzinie wszyscy takie mają, ale nawet trochę mi się wybieliły

tak masz racje czas za szybko leci

strasznie mi się nie podoba!

na was też tak działają?! we mnie wzbudzają agresję ;/

ale do nauki dzban herbaty, ziolek, czegokolwiek. Pamietam ze warzywa sobie przegryzalam. No chyba ze mowa o podjadaniu ze stresu, to co innego, choc tego problemu nie mam