Moc pozytywnego myślenia - część II - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-10, 09:32   #1591
ewe_jodko
Zadomowienie

GG do ewe_jodko Send a message via Skype™ to ewe_jodko
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
U Ciebie tylko 3 dnii???ja mam 5

Witam

Czuję, że żyję
widze ze ktos tu bardzo szczesliwy dzis jest

- Acheron
Parthenopaeus -
ewe_jodko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 09:39   #1592
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
U Ciebie tylko 3 dnii???ja mam 5

Witam

Czuję, że żyję
Nieee, u mnie nie 3, ale też zazwyczaj 5. Eh.
Stary 2011-04-10, 09:45   #1593
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez klaaa Pokaż wiadomość
no, ale miejmy nadzieje, że niedługo mi przejdzie, .
prZejdzie
Cytat:
Napisane przez ewe_jodko Pokaż wiadomość
widze ze ktos tu bardzo szczesliwy dzis jest
a co się będe smucić wolny dzień, jestem zakochana i nie mam żadnych zobowiązań... szczęśliwa jestem
Cytat:
Napisane przez doriiska Pokaż wiadomość
Nieee, u mnie nie 3, ale też zazwyczaj 5. Eh.
Aaa czaję...to ja mam najgorsze 2 dni z tych 5... baby mają gorzej od chłopów i przy tym obstaję i zdania nie zmienie
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 10:09   #1594
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:

ojeju...simsy!!!!moja ukochana gra!!! w nowszych wersjach ciagle produkowałam dzieci
Haha ja tez
Cytat:

a co się będe smucić wolny dzień, jestem zakochana i nie mam żadnych zobowiązań... szczęśliwa jestem
To cudownie
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 10:14   #1595
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa czaję...to ja mam najgorsze 2 dni z tych 5... baby mają gorzej od chłopów i przy tym obstaję i zdania nie zmienie
Jakby choć raz faceci mieli ciężki okres, to wtedy by nas zrozumieli. Ale z nich to takie mięczaki
Stary 2011-04-10, 10:15   #1596
paula-zla
Zakorzenienie

Niedawno wstałam, obudziło mnie szczebiotanie współlokatorek. Chyba za długo spałam, ponieważ głowa mnie boli. Wróciłam do czytania Niwińskiego i jestem pełna energii. Akurat czytam rozdział o osiąganiu sukcesów. Zrobiłam pyszne śniadanko i chyba niebawem będę się zabierać za sprzątanie pokoju, okna umyję, bo aż strach na nie patrzeć. A potem pewnie wyjdę na spacer, piękna pogoda we Wro
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 10:26   #1597
Mocny Akcent
Dolce vita

A ja zjadłam na śniadanie pizzę zostało się z wczoraj, to w micro odgrzałam...i czuję się pełna i mam wyrzuty sumienia
W Wawie pogoda średnia-pochmurno...
Jeszcze tylko kawkę se siorbnę
Doriiska faceci to w ogóle wg mnie mają w życiu lepiej pod każdym względem. To jest moje zdanie, oczywiście. I zawsze jak jest dyskusja i próbują faceci mnie przekonać o tym, jak to kobietom lżej...kończy się to moim wzburzeniem
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 10:30   #1598
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
A ja zjadłam na śniadanie pizzę zostało się z wczoraj, to w micro odgrzałam...i czuję się pełna i mam wyrzuty sumienia
W Wawie pogoda średnia-pochmurno...
Jeszcze tylko kawkę se siorbnę
Doriiska faceci to w ogóle wg mnie mają w życiu lepiej pod każdym względem. To jest moje zdanie, oczywiście. I zawsze jak jest dyskusja i próbują faceci mnie przekonać o tym, jak to kobietom lżej...kończy się to moim wzburzeniem

ale moje drogie panie, pamietajcie ze tak na prawde to kobieta jest "silniejszą płcią" i to fakt udowodniony naukowo!

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-10, 10:38   #1599
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też to irytuje
Stary 2011-04-10, 10:52   #1600
Still_Alive
Rozeznanie

byłam wczoraj na dyskotece, a że akurat jest w tej części miasta na której jest teren kibiców stali, a mój kolega gdy był młody czasem poszedł z bratem na jakąś ustawkę i był za resovią bo brat był to on automatycznie jakoś też. Jeździł czasem na mecze. Ale teraz ani na mecze nie chodzi ani nic. Ale w tym clubie wyczaili go ......... chłopak ma 24 lata, jak miał 14/16 to łaził na te mecze. No ale wyczaili go i już się bałam, że zaczną się bić, a tych pseudo kibiców (rany takie dresy bleee) to było tam masę. Kazali mi wszyscy udawać że jestem kolegi dziewczyną to może nic nie zrobią mu.
no ale nic się nie stało, ale kolega czuł się nie komfortowo przez całą imprezę urodzinową.

Potem znów siedzieliśmy w loży i do kolegi innego podszedł jakiś rąbnięty typek i wydarł się na niego kładąc mu na stole piwo dopite do połowy i drąc się że to "k***a jego k***a piwo .... " takimi przekleństwami jechał że makabra. Bo wcześniej się okazało, że kolega tańczył z swoją dziewczyną i położył na ich stoliku piwo bo tańczyli obok a tam tylko jedna osoba siedziała, i o nim zapomniał. I ochroniarz podszedł i kazał mu więcej nie zbliżać się do tamtego stolika . Kolega spytał dlaczego? A ten: bo to taki typ i masz się nie zbliżać .

PFFFFFFF

co jeszcze, była tam dawna dziewczyna mojego przyjaciela, mała blondynka, wymalowana ostro , usta czerwone. Tańczyła sama koło nas tak jakby bardzo chciała zwrócić uwagę moich kumpli (kiedyś jak była z przyjacielem to tam się z nimi trzymała)

I teraz co zrobiła co mi się nie spodobało. Zawołała mojego chłopaka coś tam z nim gadała a myśmy mieli iść palić. Akurat podeszłam i ona automatycznie zjechała mnie i strzeliła tak jakby focha. Mój mi później to opowiadał i że po tym stwierdził, że laski są do lasek wrogo nastawione. Cóż coś w tym jest.
Po za tym ona się przyjaźniła z byłą dziewczyną mojego chłopaka. Z tą dziewczyną mój był jakieś5 lat, miała swoje wady ale skoro z nią tyle był to ja nic do niej nie mam. A ta blond flądra kiedyś na imprezie jak też jakoś oni ją spotkali, opowidała mi, że ona z tą X się bardzo przyjaźniły, po czym tak po niej pojechała, że była pie******a, że kręciła z przyjacielem mojego chłopaka, nie no w ogóle tak po niej pojechała. Powiedziałam jej że nie mam ochoty tego słuchać.

W życiu bym na żadną dziewczynę z którą się przyjaźniłam bym tak nie powiedziała, a tym bardziej, że ona mi to opowiedziała, czyli to tak nie wiem. Kretynka jak dla mnie i tyle.

W ogóle obserwuje tych ludzi to brak mi słów naprawdę. Tak się cieszę że mam kilku takich prawdziwych przyjaciół, którzy mają mocny charakter i są ciekawymi ludźmi , nie banalnymi a wyróżniającymi się z tłumu

ale się rozpisałam, ale to przez to że wzbudziło to we mnie dziwne myśli heh
dobra ja muszę się ogarnąć bo dziadek na obiad niedługo przyjdzie

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:03   #1601
paula-zla
Zakorzenienie

Bo dziewczyny są piekielnie zazdrosne o inne dziewczyny
Moja koleżanka, z którą ostatnimi czasy spędzam bardzo dużo czasu jest niesamowicie atrakcyjną dziewczyną. Gdy idziemy razem to zwraca uwagę przechodniów, zwłaszcza mężczyzn. Kobiety patrzą na nią z zazdrością, to widać. Lustrują z dołu do góry, mierzą wzrokiem.
Ostatnio powiedziała mi, że nigdy nie miała za wiele koleżanek, zawsze trzymała się z facetami, ponieważ dziewczyny z góry są negatywnie do niej nastawione. To przez atrakcyjność, po prostu. Nie uważa się za żadną boginię, wręcz przeciwnie - ma bardzo duży dystans do siebie. I to jest cecha, którą niesamowicie w niej cenię.
Ale wiecie, żeby nie było, gdy poznałyśmy się to myślałam, że to pewna siebie, tleniona blondyneczka, która wszędzie wciśnie swoje trzy grosze. Z przykrością stwierdzam, że też uległam pozorom.

wymienię
Stary 2011-04-10, 11:12   #1602
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

W ogóle dla mnie dziewczyny są straszne jeśli chodzi o agresję i wbicie komuś szpili. Nawet w pracy, rzadko kiedy facet krzyczy czy mówi podniesionym głosem, a kobieta słodkim głosikiem potrafi powiedzieć takie rzeczy, że mam ochotę uciec zawsze się zastanawiam jak mąż z taką wytrzymuje
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:20   #1603
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
W ogóle dla mnie dziewczyny są straszne jeśli chodzi o agresję i wbicie komuś szpili. Nawet w pracy, rzadko kiedy facet krzyczy czy mówi podniesionym głosem, a kobieta słodkim głosikiem potrafi powiedzieć takie rzeczy, że mam ochotę uciec zawsze się zastanawiam jak mąż z taką wytrzymuje
widocznie, nie ktore panie boja sie konkurencji

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-10, 11:32   #1604
paula-zla
Zakorzenienie

W pracy czasem od klientek mogę wyczuć nutę sporej ironii i braku sympatii. O ile faceci w stadzie często popisują się i kozaczą to kobiety podstępnie cisną jadem. Kiedyś jedna babka powiedziała o mnie per dziewczynka. Kolega później się śmiał, że pewnie nie może sobie poradzić z procesem starzenia. Inna natomiast traktowała mnie jak służkę, gdy pytałam czy w czymś jej pomóc to powiedziała, że będzie rozmawiać z moim kolegą, natomiast od przynoszenia byłam ja.

wymienię
Stary 2011-04-10, 11:37   #1605
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
W pracy czasem od klientek mogę wyczuć nutę sporej ironii i braku sympatii. O ile faceci w stadzie często popisują się i kozaczą to kobiety podstępnie cisną jadem. Kiedyś jedna babka powiedziała o mnie per dziewczynka. Kolega później się śmiał, że pewnie nie może sobie poradzić z procesem starzenia. Inna natomiast traktowała mnie jak służkę, gdy pytałam czy w czymś jej pomóc to powiedziała, że będzie rozmawiać z moim kolegą, natomiast od przynoszenia byłam ja.
to juz jest szczyt wszystkiego:/ moze chciala pokazać że kazdy facet za nią leci na skinienie palcem :| niektore babska tak maja :| ja to w ogole ogolnie wole meskie towarzystwo z chlopakami szybciej sie porozumiesz

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-10, 11:37   #1606
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:
osz kurde, to chamówka :| , ah , a co do ładnych kobiet, mój kolega jest w organizacji studenckiej i przyjeżdżają studenci z różnych krajów i kilku zaprosił na swoje urodziny, i była taka piękna filipinka.....:roll eyes: zakochać się w buzi idzie. Nie mogłam się na nią napatrzyć , piękna po prostu filipinki, japonki ogólnie Azjatki są przepiękne. Choć nie wiem jakbym je rozróżniła jakbym wylądowała w Azji

Ja mam przyjaciółki które są prześliczne, i wiecie naprawdę dobrze mi z nimi bo lubią siebie, nie narzekają na siebie, nie muszę im sztucznie podnosić samooceny bo same znają swoją wartość. I to w nich lubię między innymi.

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:40   #1607
klaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość
Tak się cieszę że mam kilku takich prawdziwych przyjaciół, którzy mają mocny charakter i są ciekawymi ludźmi , nie banalnymi a wyróżniającymi się z tłumu
To tak jak ja, a najlepsze jest to, że na początku nie miałam o nich najlepszego zdania (ten początek trwał rok ), ale na szczęście poznałam ich lepiej i zmieniłam zdanie .

Też mnie czasami zastanawia taka zawiść dziewczyn niczym niespowodowana. Nieraz słyszę jak koleżanki bardzo nienawidzą innych dziewczyn, jak potrafią przyczepić się w nich do wszystkiego, a to wszystko bez żadnego powodu, tak po prostu. Nie rozumiem, nie wiem po co tracić energię na takie negatywne emocje.

Po Mszy humor mi się doskonale poprawił, właśnie zaczęły się u mnie rekolekcje, a ja byłam na mszy dla dzieci,a dzieci jak to dzieci różne mądre rzeczy mówią. Ksiądz przyniósł piłę łańcuchową i nawet ją włączył, więc było bardzo śmiesznie . Ten ksiądz to był jeden z niewielu ludzi w których głosie aż słychać uśmiech, radość, uwielbiam takich ludzi, jak się ich słyszy to od razu lepszy humor.

Ewe ja też wolę męskie towarzystwo. Jak się zastanowię ile mam dobrych koleżanek, a ilu kolegów, no to koledzy zdecydowanie wygrywają. Oni są jakoś naturalniejsi, nie sztuczni, mówią to co myślą. Nie wiem, z facetami idzie mi się lepiej dogadać, jak poznam faceta to bez problemu mam o czym z nim rozmawiać, a jakoś z dziewczyną gorzej się dogadać.

Edytowane przez klaaa
Czas edycji: 2011-04-10 o 11:47
klaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:54   #1608
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewe_jodko Pokaż wiadomość
to juz jest szczyt wszystkiego:/ moze chciala pokazać że kazdy facet za nią leci na skinienie palcem :| niektore babska tak maja :| ja to w ogole ogolnie wole meskie towarzystwo z chlopakami szybciej sie porozumiesz
Nie wiem, mój kolega nie miał wtedy czasu, ponieważ zajmował się innym klientem, natomiast ja byłam wolna, ale pani nie chciała ode mnie pomocy, więc musiała czekać, aż kolega się zwolni. Przyszła do nas ostatnio, zachowywała się jak kobieta znudzona życiem, czekała w kolejce do kasy, ponieważ był ruch - wymowne ziewanie i stukanie paznokciami o ladę. Dżizaz...

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość
osz kurde, to chamówka :| , ah , a co do ładnych kobiet, mój kolega jest w organizacji studenckiej i przyjeżdżają studenci z różnych krajów i kilku zaprosił na swoje urodziny, i była taka piękna filipinka.....:roll eyes: zakochać się w buzi idzie. Nie mogłam się na nią napatrzyć , piękna po prostu filipinki, japonki ogólnie Azjatki są przepiękne. Choć nie wiem jakbym je rozróżniła jakbym wylądowała w Azji

Ja mam przyjaciółki które są prześliczne, i wiecie naprawdę dobrze mi z nimi bo lubią siebie, nie narzekają na siebie, nie muszę im sztucznie podnosić samooceny bo same znają swoją wartość. I to w nich lubię między innymi.
Kiedyś miałam bardzo ładną koleżankę, która miała milion kompleksów. Na każdym kroku słyszała, że jest śliczna, jednak ciągle temu zaprzeczała i w kontrze wymieniała listę defektów, na które niewiele osób zwracało uwagę. To było bardzo męczące, bo każdy tłumaczył jej, że opowiada głupoty, obsypywał komplementami, a ona ciągle swoje: "nie lubię w sobie tego... tego... mam grube ude, wielki brzuch, wyglądam jak wieloryb". Czułam się o wiele gorsza od niej, a też mam wiele kompleksów. Straciłam dużo energii na rozmowy z nią, żeby podbudować jej ego... Szkoda czasu...

To jest właśnie to o czym mówisz. Wtedy byłam zazdrosna o nią, bo wszyscy o nią zabiegali, a ona w kółko powtarzała: "ale ja przecież jestem taka, i owaka..."
Teraz przy tej koleżance nie mam czegoś takiego, bo ona dobrze czuje się w swoim ciele, a z drobnym mankamentów potrafi żartować I wcale nie czuję się gorsza
Cytat:
Napisane przez klaaa Pokaż wiadomość
To tak jak ja, a najlepsze jest to, że na początku nie miałam o nich najlepszego zdania (ten początek trwał rok ), ale na szczęście poznałam ich lepiej i zmieniłam zdanie .

Też mnie czasami zastanawia taka zawiść dziewczyn niczym niespowodowana. Nieraz słyszę jak koleżanki bardzo nienawidzą innych dziewczyn, jak potrafią przyczepić się w nich do wszystkiego, a to wszystko bez żadnego powodu, tak po prostu. Nie rozumiem, nie wiem po co tracić energię na takie negatywne emocje.

Po Mszy humor mi się doskonale poprawił, właśnie zaczęły się u mnie rekolekcje, a ja byłam na mszy dla dzieci,a dzieci jak to dzieci różne mądre rzeczy mówią. Ksiądz przyniósł piłę łańcuchową i nawet ją włączył, więc było bardzo śmiesznie . Ten ksiądz to był jeden z niewielu ludzi w których głosie aż słychać uśmiech, radość, uwielbiam takich ludzi, jak się ich słyszy to od razu lepszy humor.
A najgorsza jest nienawiść do osób, których nie zna się osobiście! To jest masakra.

wymienię
Stary 2011-04-10, 12:06   #1609
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Ja miałam kiedyś taką przyjaciółkę, powinnam chyba dać " " która uważała się za 8 cud świata i widać było jak traktuje przez to swoje otoczenie... Potrafiła się chwalić że w pracy straż miejska ją podrywa, albo jakiś profesor w podeszłym wieku
W ogóle znam dużo ludzi, którzy mają o sobie wysokie mniemanie całkiem bezpodstawnie, bo ani jakąś rozległą wiedzą, ani urodą, ani cudownym charakterem nie grzeszą...
Stary 2011-04-10, 12:13   #1610
klaaa
Zadomowienie

Cytat:
Kiedyś miałam bardzo ładną koleżankę, która miała milion kompleksów. Na każdym kroku słyszała, że jest śliczna, jednak ciągle temu zaprzeczała i w kontrze wymieniała listę defektów, na które niewiele osób zwracało uwagę. To było bardzo męczące, bo każdy tłumaczył jej, że opowiada głupoty, obsypywał komplementami, a ona ciągle swoje: "nie lubię w sobie tego... tego... mam grube ude, wielki brzuch, wyglądam jak wieloryb". Czułam się o wiele gorsza od niej, a też mam wiele kompleksów. Straciłam dużo energii na rozmowy z nią, żeby podbudować jej ego... Szkoda czasu...
Ludzi z kompleksami to ja nigdy nie zrozumiem. Ostatnio moje koleżanki naszło na narzekanie, że są grube, a to są normalne szczupłe dziewczyny, co one chcą samą skórę i kości? I tylko powtarzanie, że są grube i muszą się odchudzać. Ja to uwielbiam miny facetów kiedy one o tym mówią, wyglądają jakby myśleli "Zwariowałaś, z czego ty chcesz się odchudzać?!", ale one dalej swoje. Ale niech tylko któryś raz w żarcie powie, że jest gruba, no to nigdy mu już tego nie zapomni.
klaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 12:32   #1611
paula-zla
Zakorzenienie

Dlatego też wolę rozmawiać z facetami, są bardziej konkretni

Ostatnio dostałam kominek do aromaterapii, bardzo przydatna rzecz. W ogóle mam fioła na punkcie zapachów, więc intensywnie eksploatuję wszelakie room spraye, zapachowe świeczki, zapachowe torebki do szaf, a teraz jeszcze aromaterapię. Aktualnie został mi tylko olejek pichtowy o jak dla mnie średnim zapachu, ale wietrzę w pokoju i całkiem przyjemnie olejek się roznosi po pomieszczeniu.
Muszę znowu kupić olejek pomarańczowy i będzie bajka na dobry początek dnia

wymienię
Stary 2011-04-10, 12:38   #1612
doriiska
Zakorzenienie

Dokładnie, faceci są mniej konfliktowi, prości Kobiety nie powiedzą sobie czegoś w twarz, tylko obgadują itp.

Paula, ja kiedyś kupiłam różane kadzidełka i powiem Ci, że jakoś nie spacjalnie mi się podobał ich zapach. Ostatnio w drogerii widziałam zapachowe saszetki do torebki i myślałam, czy by sobie takowej nie kupić
Stary 2011-04-10, 12:45   #1613
paula-zla
Zakorzenienie

Kadzidełka też uwielbiam, zwłaszcza kokosowe W kwestii kadzidełek wg mnie najlepszą jakość ma firma HEM. Opłaca się kupować mix kilkunastu zapachów, razem 200 kadzideł za ok. 20 zł na Allegro. W sklepach drożyzna, we Wrocławiu opakowanie kilku sztuk kosztuje 4,50 zł.

wymienię
Stary 2011-04-10, 12:48   #1614
doriiska
Zakorzenienie

Nie lubię kokosa :p Ale chętnie bym wypróbowała jakieś zapachy typu truskawka z wanilią itp.
Jutro powinnam dostać wypłatę, wiec moze zaszaleję
Stary 2011-04-10, 12:53   #1615
paula-zla
Zakorzenienie

Jest spory wybór na aukcjach, ale trzeba szukać

wymienię
Stary 2011-04-10, 13:00   #1616
doriiska
Zakorzenienie

Poszukam Jeszcze muszę zacząć odkładać na studia, bo jednak wybrałam zaoczne. Jeju, ciekawe, czy sobie z tym wszystkim poradzę..
Stary 2011-04-10, 13:04   #1617
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

czesc dziewczyny ale mialam zalatany tydzien, zero czasu dla siebie, dostepu do kompa
ja sie wlasnie pakuje, przeprowadzam sie

ogolnie tyle pozytywnych rzeczy sie dzieje, chce korzystac z tego co daje mi los, chociaz praca nie jest tak fajna jak myslalam ale wierze, że nawet jeśli sie nie udda, mam w sobie tyle sily, dostalam kopa, i znajde bez problemu inna.

Nie uwierzycie jaka dotalamoferte - kobieta, ktora ma środki finansowe jak to nazwala, dosc spora kwote, chce otworzyc gabinet, zadzwonila do mnie czy jej pomoge, stworze to z nią od podstaw. I nie wiem czy nie przegapilam świetnej okazji ktora dał mi los.. Ale moze nie jest za późno i jutro do niej zadzwonie!

ahhhh

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

wlasnie zastanawiam się, jak urzadzic sobie pokoik z TZ, jest jasny co mi sie strasznie podoba, pojde do jyska, czegos mi brakuje i moze znajde to cos. Ale olejki uwielbiam kadzidelka kojarza mi sie z węglowym zapachem , jakby paliły się sztuczne ognie hmm nie wiem byc moze to byl brzydki zapach, zainteresowalas mnie Paula tym opisem
Stary 2011-04-10, 13:06   #1618
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Witam wszystkich i życzę miłego dnia
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 17:39   #1619
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

kliknęłam sobie chińskie bańki do masażu na allegro, trzeba zadbać o skórę skoro tyle spódnic sobie nakupowałam
Stary 2011-04-10, 17:43   #1620
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
kliknęłam sobie chińskie bańki do masażu na allegro, trzeba zadbać o skórę skoro tyle spódnic sobie nakupowałam
O Ty, za dobrze Ci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości