![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Nie ma sprawy
![]() Cytat:
![]() Mój Tż powiedział dzisiaj, że wyglądam jak pensjonarka (granatowe proste spodnie, biała koszula z kołnieżykiem zapięta pod szyję i spięta broszkę - kameą. Do tego gładko zaczesane włosy. Tż w weekend oglądał i też mówił, że fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Kawka pewnie wyglądała jak ta mała: http://www.joemonster.org/filmy/33398/Za_duzo_horrorow
swoją drogą uwielbiam te reakcje ludzi na nią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie najlepszy był koń z tym filmie. I ta żabka
![]()
#1599 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ale mam do nadrobienia.... ale nadrobię wieczorem ![]() Teraz wpadłam powiedzieć, że weekend miałam mega cudowny ![]() Kongres był rewelacyjny- poza tym, że zrobili nas w ciula, bo na miejscu się dowiedziałyśmy, że warsztaty nie są dla studentów.... Także mogłam jechać dzień później, ale... nie ma tego złego. W sobotę byłam na wykładach od 9 do 19 i było MEGA. Po prostu... wow, szacunek dla niektórych, jak potrafią się przygotować na coś takiego. Byłam wykładach 2 Francuzów, Szwajcara i Polaka i siedziałam z wielkimi oczami i notowałam, notowałam, notowałam Aaaaaaaaaaaaaaa....szał. W taki sposób mówili, że nawet dziecko zrozumiałoby o co chodzi, a jednocześnie... no cóż- ci zagraniczni pokazali, że medycyna weterynaryjna w Polsce dosłownie leży (tak jak i ludzka w wielu dziedzinach). Mnie kardiologia raczej nie kręciła, ale po jednym wykładzie stwierdziłam- "jutro też idę do tego gościa". W sobotę wróciłam do domu późno- dobrze, że K. wyszedł po mnie na przystanek, bo miałam 4 torby z różnymi ulotkami, teczkami, notesami i gadżetami, którymi nas wszyscy zarzucali + kupiłam 3 cholernie ciężkie książki- wyglądałam z tym wszystkim jak Rumun na wycieczce. K. zaraz po przyjściu do domu zabrał mnie... do Wedla na gorącą czekoladę ![]() ![]() W niedzielę znowu wykłady i tu w piórka trochę obrosłam ![]() ![]() ![]() Podczas tej rozmowy zauważyłam że się na mnie patrzy nasz rektor [w ogóle to jak nie wiesz gdzie złapać wszystkich prowadzących- jedź na kongres. Nie dość że wszyscy "ważni" to jeszcze tacy mili... za jedno "dzień dobry" podawali rękę, zapraszali na kawę/herbatę i rozmawiali jak ze starymi znajomymi.... zupełnie inni ludzie]. Po rozmowie z panem profesorem Pouchelon ![]() ![]() Po kongresie K. zabrał mnie na naleśniki na pikantnie, a później znowu do Wedla- na deser malinowy. Zamuliło nas strasznie, więc poszliśmy na krótki spacer, a o 18 spotkałam się z kolegami z Leżajska. Przekazanie mnie nastąpiło przy centralnym- K. powiedział że boi się mnie samą puścić bo się zgubię i poprosił chłopaków, żeby mnie potem bezpiecznie wsadzili w jakiś środek transportu. Pojechaliśmy do fajnej knajpy- siedzieliśmy w takim jakby pokoju i można było opowiadać anegdoty z życia wzięte. Jak się większości spodobały- dostawało się strzała czystej ZIMNEJ wódki; a jak się nie spodobało, to CIEPŁEJ ![]() Najpierw "moi" nie mogli się rozkręcić, ale później stwierdzili, że jak mnie spiją to zostanę dłużej (to też było takie słodkie, bo chcieli, żebym została i pojechała do domu dzisiaj) i tak, zaczął Zbyszek... wziął mikrofon i mówi "powiem to, na rzecz koleżanki, która bardzo usilnie próbuje się dostać dzisiaj do lublina, a my ze wszystkich sił próbujemy ją spić". I tak dostałam 5 strzałów...z czego 2 ciepłe... po 2 piwach trochę mnie ścięło, ale ostro trzymałam się wersji powrotu do domu. Odprowadzili mnie na tramwaj, wsadzili w odpowiedni numer; K. przyszedł z moimi bambetlami po mnie- bo inaczej byśmy nie zdążyli. Do autobusu dotarłam na styk ![]() W drodze powrotnej dostałam SMSa "impreza w tej knajpie jest co miesiąc więc mam nadzieję, że wiesz co robisz za miesiąc". I tak oto, wróciłam szczęśliwa ![]()
#1600 |
Zakorzenienie
|
Olka, fajnie, że miałaś udany weekend, choć ja po pięciu strzałach wódki naraz bym umarła
![]() http://www.joemonster.org/art/18415/...aka_do_grubasa hołli szit! Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-10-24 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]()
#1602 |
Zakorzenienie
|
wasze relacje fajnie się czyta
![]() ![]() swoją drogą niezła musiała być orgia że tyle z Was narzeka teraz na bóle pleców i nie tylko ![]() Med jaki Ty masz śliczny kolor włosów :eek ![]() ![]() ![]() ![]() Kawa wygląd jak z horrora - normalna sprawa wszak halloween się zbliża ![]() ehhh trza się zebrać do Tesco na zakupy ![]()
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Elna Opowiadaj
![]()
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() olka, to no fajny weekend miałaś ![]() ![]() Grape, ja patrząc na te zdjęcia pomyślałam :"Boże, jak ja wyglądam ![]() ![]() ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-10-24 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Olka super, że weekend bardzo Ci się udał
![]() ![]() Cytat:
![]() opowiadaj ![]()
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() nom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
masakra!!! dlaczego on to zrobił??? ![]() heeeej!!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
Katastrofa... Ale widać, że bardzo się starał, po ilości i jakości jedzenia.
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kurde.... wiem, ze eksperyment... ale jak bym w życiu nie zdecydowała się na taki eksperyment.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Elenka czeeeść!! I jak było?
![]() ![]() Ja się dzisiaj obudziłam o 3.30 z wrażeniem,że o czymś zapomnieliśmy. Zrobiłam sobie rachunek sumienia i zaczęłam się zastanawiać,czy to my mieliśmy przesłać do Katolickiego zaświadczenie o ślubie czy Ksiądz.M.utwierdz amnie,że Ksiądz,ale dalej mnie to niepokoi.Jesli Ksiądz nie wysłał to ansz ślub tak jakby będzie nieważny w KK!!!1 ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
no coś Ty
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam kobietki za życzenia
![]() ![]() ![]() i zazdraszczam zlotu ....wypiłam wasze zdrowie ![]() Chciałam was trochę nadrobić ,ale będzie relacja. Rano byłam w kościółku bo musiałam przyjąć komunię a my mieliśmy tylko nabożeństwo więc załatwiłam to z rana. I trafiłam na mszę z okazji 50. rocznicy ślubu ![]() Potem do fryzjera. Miała mnie czesać całkiem inna fryzjerka, która to robi od zawsze i nie potrzebowałam wcześniej fryzury próbnej. Ale okazało się, że zrobiła to całkiem inna laska i się strasznie ofuczała, że nie byłam wcześniej - do tego tak się powoli ruszała, że spóźniłam się na makijaż. Ale w sumie i to i to wyszło super. Bratowa, brat i Natalka byli w domu od rana ![]() ![]() ![]() ![]() Mój mąż jak to ma w zwyczaju spóźnił się, nie było więc żadnych wykupin tylko błogosławieństwo i do kościoła. W kościele było super. M. się pobał, że ksiądz nam zepsuje uroczystość i poprosił innego. Bardzo miłego i sympatycznego. Siedziałam i siedziałam i tak sobie myślałam - rany to naprawdę my !!! Oczywiście złapał mnie taki atak kaszlu, że musiałam się posiłkować hallsem - miałam problem jak się go potem pozbyć. Pogoda była super, ale zimno. Wesele też było udane. Orkiestra to był strzał w 10. Nawet z nimi nie ustaliliśmy piosenki na 1. taniec, a wyszło super. No i nie było cudownych rodziców mam a inna świetna piosenka. Za to jestem im strasznie wdzięczna, choć to podobno mój małż o to zadbał ![]() ![]() Tak mi to szybko minęło, że ja chcę więcej ![]() ![]() ![]() no i najważniejsze - mój okres poczuł się do odpowiedzialności i przyszedł dopiero dziś ![]()
#1617 |
Zakorzenienie
|
Olka ja już się nie łapię
![]() ![]() Łeee a ja mam zablokowanego joemonstera:/ ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Elenka to super,że się udało ![]() Kiedy będą fotki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Elena to super,że było tak jak chciałaś
![]()
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie to samo pomyślałam - tycie tyciem, ale cholera wie, jakich on sobie problemów narobi (cholesterol, cukier itp.). Cytat:
no i fajnie, że jesteście zgodni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.