|
|
#1591 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Ves
![]() zastrzeliłaś mnie, donosiki do US, omg Cytat:
![]() sprawdziłam katalogi online, nie wszystko mam pod blokiem ale Calvino w mokotowskich biblio jest, w zasięgu 20-minutowego spaceru. Więc niestety rozczaruję Twoje knigi, nie pozwiedzają sobie... Ale i tak Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do vatu, to na 1000% trzeba mieć dg i kasę fiskalną jak sprzedajesz coś ze srebrem i złotem. Ja srebra nie sprzedaję, robię jedynie dla siebie, rodziny i znajomych. Na sprzedaż byłoby niesrebro. I nigdzie nie mogę się doszukać czy sprzedaż biżu z metali nieszlachetnych też kryje jakieś niespodzianki ![]() Cytat:
![]() czego się boisz? Wypadaj ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- I usiłuję zjeść sałatkę z paluszków krabowych, do których przez pomyłkę wrzuciłam fetę. Połączenie co najmniej dziwne. Nie polecam. Jakbym zniknęła na trochę, to zapewne będzie znaczyło, że zaprzyjaźniam się z porcelaną sanitarną
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Zostałam sama w domu, pilnuję kociej gromadki. Ogarnęłam mieszkanie, na wieczór mam zachomikowaną butelkę wina. Planuję jakiś wieczór filmowy, ale nie wiem czy repertuar, który dostałam nie będzie zbyt "dołujący". Przyznam, że bardziej mam ochotę na coś lekkiego i "odmóżdżającego":brzy dal:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1594 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko w sumieby nie płacic podatku od tych kilku sztuk to powinno byc tak ujete ze to zrobiłas na własny uzytek ale np likwidujesz kolekcje w sensie ze nie zostało to zrobione na sprzedaż.co do reszty-najprosciej bedzie zadzwonic na informacje skarbową , ale tak mi sie wydaje ze takie rzeczy wrzucasz do ita w te inne źródła dochodów. no i nie masz mozliwosci odliczenia kosztów uzyskania przychodów-tzn jakos podobno sie da..ale to chyba skomplikowane
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
O, widzę, że Winter i Fav balowały wczoraj i tu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1596 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() jest taka możliwość deklarować inny dochód bez prowadzenia działalności? wklejam zdjęcia narożnika z tymczasową szmatą. i nie mam koncepcji jaki kolor narzuty i poduszek, w dalszej kolejności zasłon. co pasuje? reszta pokoju też jest taka jasna jak ściana po prawej, do tej pory miałam tylko kremowo-brązowe dodatki. korci mnie turkus albo fuksja
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-11-14 o 11:49 |
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narożnik bardzo stylowy ale kitek chyjowo się czuję ![]() to nie jest mój dzień
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-11-12 o 14:52 |
|
|
|
|
#1598 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. żeby mi film nie zbrzydził książki.. jeśli już,wolę najpierw widzieć potem czytać 3. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - Salę Samobójców, Erratum i Dom Zły. Mam je ochotę obejrzeć, ale nie wiem, czy dzisiaj
![]() Ostatnio z tego nagranego mi "pakietu" obejrzałam "Melancholię" von Triera.
|
|
|
#1600 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. jaki duży i puchaty kot ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
o tych dwóch pozostałych nic nie wiem..
|
||
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
suszy mnie
|
|
#1602 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no da sie, nawet trzeba ![]() bo dg jest wtedy jak robisz cos ciagle w zorganizowany sposób. a jak umyjesz sąsiadce okna na swieta i da ci za to stówe to powinnaś odprowadzic od tego podatek, a dg nie musisz ofkors do tego celu zakładac ![]() aaaaaa potrzebowałam kiedys pilnie wymiar motywu na tej tapecie tyle sie nakombinowałam a tu prosze-u agnes na scianie jest a po co narzuta?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-12 o 15:57 |
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do atmosfery- szmata była i należy mi się COŚ w związku z tym zakładam boty na szpilkach i spadam po żelki i papierosy i Kinley'a i może nawet salami Pick Hej Madzik! ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Agnes- narożnik Czy mój obr dla Ciebie może być w tej gamie kolorystycznej?
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Ju-
![]()
|
|
|
#1605 | |||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ja też dziś nie bardzo albo głowa albo coś mnie w żołądku ciśnie Cytat:
dziękuję ![]() a chcesz tego puchatego kota??? włosy są wszędzie... dlatego między innymi też skóra, jej się nie trzymają ![]() pokój słoneczny popołudniu Cytat:
Cytat:
![]() narzuta, żeby siedzieć na cieplejszym i nie ślizgać się, podobno są takie antypoślizgowe z przyssawkami? poza tym boję się, żeby kota nie drapała, na razie jest grzeczna Polly liczę na Ciebie - jaki kolor byś widziała?? Cytat:
jak najbardziej idę po kawę - 1-sza dzisiaj
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-11-12 o 16:49 |
|||||
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Zacząłem z nudów grać w Tibie
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1608 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
mi się bardzo podoba, jest przecudownie brzydka nie mogę tylko zgadnąć czym ona głównie pachnie, syropem na kaszel? jakąś maścią? znam to ale nie mogę sobie przypomnieć co to.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
włosy wszędzie są w komplecie z kotem, chyba że bierzesz sfinksa ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1609 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nic mi nie wiadomo żeby trzeba było od razu wchodzić w VAT czy mieć kasę.U mnie dziś byli goście stąd pomorek z mojej strony
|
||
|
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() (zapytany przez kolegów gdzie tak się spieszy, odpowiedział, że grać w Tibię )Dobrze, że do szkoły w ogóle chodził ![]() ).Miałam trochę ciężki dzień delikatnie mówiąc ![]() A i szukając na strychu Emancypantek znalazłam Kubusia Fatalistę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze myślę ![]() A jeśli tylko od czasu do czasu sprzedaję nadwyżki to odpuszczam formalności? Pasował by mi taki układ
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-12 o 18:06 |
|
|
|
|
#1612 |
|
Nindżopesz
|
Mnie Sala mało wzruszyła, z ostatnio widzianych to chyba tylko Antychrysta określiłabym mianem psychozy
|
|
|
|
#1613 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
zasłony typowo dekoracyjne, zasłaniać będą roletki docelowo Cytat:
a jak się zainteresuje to poleci na all
|
|
#1614 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Więc jak sprzedasz raz na pół roku kilka sztuk to spoko ale w przypadku donosu ciężko będzie wytłumaczyć comiesięczne nadwyżki Z drugiej strony ja niby chcę biżuteriować zarobkowo i nieustannie ale sprzedaż jest na tyle mała, że można próbować wciskać kit o nadwyżce
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem świeżo po seansie "Sali Samobójców". Dobry, ostatnia scena chwyta za gardło
. Dobra rola Agaty Kuleszy. Idę zapalić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-11-12 o 18:38 |
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to za niedługo parę rzeczy testowo wystawię i zobaczymy czy cokolwiek się sprzeda
|
|
#1617 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
no i chodził za mną ten kawałek turn me on...
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
I ostatnia scena zaiste mocna. Wkurzała mnie za to zaciągająca Sylwia.
|
||
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi jakoś rola Gąsiorowskiej "nie grała"... Nie byłam w stanie uwierzyć w jej silną, charyzmatyczną
bohaterkę, która ciągnie za sobą grupę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

Zostałam sama w domu, pilnuję kociej gromadki. Ogarnęłam mieszkanie, na wieczór mam zachomikowaną butelkę wina. Planuję jakiś wieczór filmowy, ale nie wiem czy repertuar, który dostałam nie będzie zbyt "dołujący". Przyznam, że bardziej mam ochotę na coś lekkiego i "odmóżdżającego":brzy dal: