|
|
#1591 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
to kasa nie zła na mleko
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu Nutra ma 400g
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
to nie ma az tak zle
myslalam ze jest jakies male eeeee a kolezanka mi ostatnio mowila ze kupuje synkowi mleko za 60zl |
|
|
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sojowe przy AZS może pogorszyc - u nas tak bylo... ale jakby co mam na sprzedaz 1,5paki :P Cytat:
ten koles tak robi znajoma miala 19/.20 pytan dobrze, byla tak wykuta ze nie bylo mozlwosci by nie zdala a jednak ulał ją i nie bylo dyskusji
|
||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś Agatka Scio ma nietolerancję laktozy a nie AZS.
Scio ja już Ci pisałam, moja siostrzenica była na sojowym mleku i nic jej nie było. Musicie spróbować jak Agatka będzie reagować. Może będzie ok. Dziewczyny czy 6 puszek mleka po 400g to dużo??? Bo nam schodzi paczka 350g na 3-4 dni a Lilka je tylko na kolację i w nocy raz mleko. Na kolację robię 180ml mm a w nocy zjada koło 150. I to wszystko kiedy je mm. ostatnio kupiłam NAN podwójny, czyli 600g mleka tam było i starczyło na od niedzieli do niedzieli.
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
mi nutramigen starcza na 2,5 dnia
2 puchy na tydzien to malo... robimy proby z enfamilem bo jak ostatnio cos wyszlo, to podalam jej enfamil i nie wiem czy cos wykazal teraz jej zeszlo i sprobuje w weekend znow |
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Aga widze, ze próbujesz z Enfamilem
Agata nie ma azs bo ma skóre ładną, wysypka i łuszczenie to efekt alergii (czy to skaza czy nietolerancja to sama już nie wiem).Bzyczko mi puszka Nutry starcza na jakieś 3,5 dnia Agata je rano 180 ml + 7 miarek i na II śniadanie 150 ml + 5 miarek. Dziennie zjada obecne 93,1 g mleka. Z moich obliczeń wynika, ze 1 puszka powinna jej starczyć na 4 dni Czyli nie całe dwe puszki tygodniowo. 2x4=8. Czyli pi razy drzwi idzie 6-7 |
|
|
|
#1599 | |||
|
Zakorzenienie
|
I ktosibuuu
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry! Od godziny już siedze nad pracą, korzystam, że Marcelinka dosypia. Sprawdzam tą pracę już chyba 150 raz, cykam się przed oddaniem, wiecie jak jest Patrzę, czy wszędzie mam przypisy... masakra!Śnieg u mnie pada I pobolewa mnie ząb. Coś czuję, że się zepsuł pod plombą |
|||
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu coś mi się pomeszało wzoraj i robie na 210 wody
|
|
|
|
#1601 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, Iwka, Ana aerobik super! Bardzo mi się podobało. Na małym basenie, w sumie było 6 osób - także bardzo kameralnie, ale super. Jak mąż będzie jeździł w środy na kosza, to ja będę sobie chodziła na aerobik
![]() Iwka akcja zima u CIebie w pracy mi się nie podoba! Ludzie chyba powariowali! Kochana, może jakąś farelkę sobie noś i się dogrzewaj Marticha ja się piszę na drinka z parasolką, ja ja!!! ![]() Katunia nie, że się upominałam, tylko zagadałaś się z Aniczką i myślałam, że Ci umknęło Mogę Ci wysłać mmsa jak wygląda bo mam zdjęcie ![]() A śliwki to nic prostszego, śliwki zawijasz w boczek (najlepiej mieć cienkie plasterki, albo w szynkę schwarzwaldzką) spinasz wykałaczką i wkładasz do piekarnika żeby boczuś się wytopił i zrobił się chrupki. i już Trzeba tylko położyć je na papierze do pieczenia i piec jakieś 20min i w połowie przewrócić, żeby równomiernie się przyrumieniły. A co do takich szybkich przystawek, to ja też ostatnio kupuję pasztet (taki pieczony) i kroje w plasterki bądź w kostkę i podaję z korniszonami. Znikają jako pierwsze ![]() Scio mam nadzieje, że znajdziecie jakieś rozwiązanie co do tego mleczka. Miejmy nadzieje, że ta refundacja szybko będzie! ' Ktosiu praca jest na pewno ok. Już jej tak nie przeglądaj Aguś daj znać jak będziesz miała wyniki! Ale na pewno zdasz! Ja w Ciebie wierzę! Madzia ciężka sprawa! Mam nadzieje, że wszystko się szybko wyjaśni! ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Zapomniałam się przywitać! Witajcie!
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że na aerobiku Ci się podobało! No i masz super motywację by jeździć |
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia a palnąc cię ????? ty mi tu o sliweczkach w boczku!!!! tak z samego rana!!!!! UWIELBIAM JE!!!!
slinotok mam przez Ciebie:/ heloł ja dzis znow oczy na zapałki ps. dostałam od męza czekoladowy lakier do paznokci
|
|
#1605 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne te nasze dzieci, nawet normalnego mleka pić nie mogą ![]() Ola wczoraj jadła mandarynkę i żadnych nieprawidłowości nie zauważyłam ![]() Ktosiu oj uwierz mi, że niektórzy wykładowcy tacy są! z tym kolesiem się nie dyskutuje i koniec kropka, taki dup ek, ale na prawdę tak jest mam nadzieję, że zdam czekam za wynikami tydzień temu miałam egzamin z prawa cywilnego, byłam obkuta i porąbałam wszystkie odpowiedzi i nie zdałam na następny dzien poszłam na ustną poprawkę i poprawiłam z 2 na 4.0 i tak też mam w indeksiegadałam z nim na luzie i miałam 3 pytania, znajome poszły po mnie i jedno pytanie miały na które brakowało im 1 przykładu z 5, wyprosił za drzwi ![]() niektórzy tacy są u niego dobrze mi poszło, może dlatego, że jestem starościną i wszędzie się udzielam
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
nas tesciowa na tlusty czwratek zaprosila
wiec tez zamierzam podjesc
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Martus ty mi pisalas kiedys ze ta babeczka z dziubeki to twoja znajoma jest a
![]() a nie masz czasem ty u niej żadnej zniżki? bo se upatrzyłam bransoletke i sie zastanawiam jak mam ja kupic bo u mnei zlikwidowali stoisko
|
|
#1609 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
rosete smalec wchodzi w dupe
![]() a paczki, a pewnie ze kupie sobie Kocham Cie
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że was w trójkę zaprosiła ![]() u mnie tez pada ale nie narzekam na śnieg bo się ociepliło przynajmniej
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Rosiiiii oj ty niedobra!!!! moze z okazji tłustego ją teściowa poczęstuje nie bedzie az taka zołzowata
|
|
#1613 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny, damy dwie stówki i coś drobnego kupimy Gucia ja się ograniczam a ty mi tu taki smakołyki wypisujesz.
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też pada śnieg! A my dzisiaj z Danielem ruszamy na miasto, więc mam nadzieje, że przejdzie do 16... A co do tłustego czwartku, to ja znowu liczę na naszą sąsiadkę w pracy - na pewno przyniesie ![]() A robi genialne pączki! No i też zamierzam zjeść jakiegoś jednego ![]() Ale skoro za tydzień tłusty czwartek, to za 2 tyg jest środa popielcowa i nie jem mięsa Dobrze, że mi przypomniałaś. Muszę mężowi przypomnieć i jak chce jakieś mięsne specjały to ma tylko 2 tygodnie ![]() Katunia, Aniczka a co z Waszą sobotnią imprezą? Idziecie na zabawę? Rossi rozwaliłaś mnie! Jak zwykle! ![]() (tym, żeby Kliwia zabrała swoje pączki)
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-02-09 o 10:33 |
|
|
|
|
#1615 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NO MASZ WYBACZONE a na imprezke nei idziemy
|
|
|
#1617 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu moja mama mieli słoninę w maszynce i wrzuca do gara i to sie tak wytapia i wytapia
trzeba mieszać by słonina nie przywarła do gara i się nie spaliła. Robią się takie drobne skwarki. Pod sam koniec wrzuca cebulkę a ostatnio jeszcze dodała kiełbasy drobniutko pokrojonej. Nie wiem czy soli czy sypie wegety, ale chyba nie. Później tato na kanapkę sobie sypie czego tam chce.
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
bawie sie dzis w kucharke i mam pytanko ![]() znalazłam w K przepis Madzialenki na muffinki z pomidorami i fetą i mam pytanie, czy jak zamiast suszonych dam np. pomidory z puszki (akurat takie mam) to tez bedzie ok??? |
|
|
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że impreza odwołana! Też nie lubię takich sytuacji!
Cytat:
![]() Cytat:
Próbuj, próbuj i daj znać jak Ci wyszły ![]() Miałam iść na pogrzeb Szymborskiej, ale nie udało mi się zwolnić z pracy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

. Na stonie producenta niby info ze walczą o refundacje decyzja ma być na koniec lutego. Jak nie zrefundują to niestety Agate czeka kolejny eksperyment (eksperymentowaliśmy z Hippem zwykłym i po dwóch dnich z 3 miarkami w cągu dnia, wysypana, sucha łuszcząca skóra), albo spróbujemy przejść na pepti (modląc się zeby zaparć juz nie było) albo na jakieś sojowe 

Gratuluję, na razie po cichu
A potem zrobimy imprezę na wątku, jak już będziesz po marcowej rozmowie 

Agata nie ma azs bo ma skóre ładną, wysypka i łuszczenie to efekt alergii (czy to skaza czy nietolerancja to sama już nie wiem).