|
|
#1591 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. III
Naomi zrób fotki swojej biblioteczki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o tyle dobrze, że jest z mojego miasta
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
To Ci się udało, choć z drugiej strony chyba bardziej kusi jak książka są na miejscu. :P
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=PlBTminu7MI aaa, ta recenzja mnie kusi, żeby kupić "Nieskończoność"...
Ale chyba na razie się powstrzymam, bo czekam na książkę Lisy Scottoline w lutym
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym na zdjęciu nic nie będzie widać.
|
|
#1596 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() A jak ta dziewczyna świetnie opowiada ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() przecież ty masz tyle wspaniałych tytułów, te perełki powinny błyszczeć u ciebie na półce półkach
|
|
#1597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem kto, ale któraś pisała, że chciałabym mieć dużą, rozsuwaną szafę na książki, żeby znajomi nie widzieli i nie prosili o wypożyczenie i mi się skojarzyło. :P A podejrzewam, że z braku miejsca tam są.
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie zaciekawiła ta książka... A mnie kuszą poniższe tytuły: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/13426...-mi-kim-jestem http://lubimyczytac.pl/ksiazka/47771/luk-triumfalny A to moje konto na Lubimy Czytać: http://lubimyczytac.pl/profil/251909/anja jeśli ktoś ma ochotę zajrzeć to zapraszam.
|
|
#1599 |
|
Konto usunięte
|
to ja też zapraszam na swoje konto, chociaż nic ciekawego tam za bardzo nie ma
![]() http://lubimyczytac.pl/profil/235294/beruska |
|
|
|
#1600 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na półce czeka mnie jego Klub Dumas i najnowższa powieść, która nie jest wpisana w tematykę typową dla Reverte poza tym miała dobrą reklamę więc może stąd taki rozgłos ![]() Cytat:
ja czekam przede wszystkim na Obiecaj mi, że będziesz wolny i Pięć dni w październiku ![]() Bosonoga królowa i Ta ostatnia noc to może nie do końca moja klimaty, ale też zebrały dobre opinie..więc pewnie też na nie zerknę
"I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
|
||
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czekam przede wszystkim na Obiecaj mi, że będziesz wolny.
Zawsze jednak jak przeglądam zapowiedzi wydawnicze to zwracam uwagę na literaturę hiszpańską i zauważyłam kilka tytułów planowanych w tym roku. Niestety nie podano za wielu szczegółów.
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie jestem fanką literatury hiszpańskiej, nie przepadam zresztą za tamtejszą kulturą, kuchnią itp. Wiem, że jestem wyjątkiem
Za to sama Hiszpania jako kraj podoba mi się bardzo, a w Barcelonie jestem zakochanaCytat:
I tak cieszę się, że udało mi się wygospodarować trochę miejsca w szafie, ale obawiam się, że to na długo nie wystarczy. Nie wiem co będę dalej robić z książkamiCo do konta na LC, to założyłam jakiś czas temu, ale nie podobało mi się i już nie pamiętam hasła ![]() Cytat:
|
|
#1603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
polecam
"I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Czytała któraś z was Lokatorkę Francis Cottam?
![]() Kupuję w ciemno, póki dostępne i na promocji, wg opinii na LC dobra książka, więc myślę, że będę zadowolona z zakupu.
Edytowane przez maggie_grace Czas edycji: 2014-01-07 o 21:20 |
|
|
|
#1605 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
ja się właśnie zastanawiam czy klinkąć zamówienie w Znaku. Za dwie książki z kodem wyszło mi 26,53, chyba się opłaca, nie?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
|
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1608 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie mówię! Swego czasu przyjmowałam tyle książek w miesiąc, teraz naprawdę staram się kupować i brać do recenzji jak najmniej.
Chociaż dzisiaj podczas wizyty w Tesco zauważyłam, że mnóstwo przecenionych książek mają - Świat Książki za 5-10zł, coś wspaniałego ![]() PS. Co to za Arkady, o których tak ostatnio często wspominacie?
|
#1610 |
|
Konto usunięte
|
cześć
chwalę się moim stosikiem z grudnia ![]() i właśnie popełniłam kolejne zamówienie, bo na bonito -30% |
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pół roku się przeprowadzam....licznik ksiązke pokazuje niemal 800 tytułow z czego zdecydowana większość jest nieprzeczytana (to już jest choroba albo jakies poważne zaburzenie )większość pochowana w szafach, wiec jak w trakcie przeprowadzki mój maz odkryje ile ja tego mam to mnie zamorduje![]() Ze sprzedażą to lipa- na allegro nigdy mi się nie udało nić sprzedać. Jedynie kilka sztuk na LC.
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! Edytowane przez mysia82 Czas edycji: 2014-01-08 o 08:59 |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4448979 1]cześć
chwalę się moim stosikiem z grudnia ![]() i właśnie popełniłam kolejne zamówienie, bo na bonito -30% fajny stosik ![]() Cytat:
. Uczyłam się hiszpańskiego i jakoś tak zainteresowałam Hiszpanią. Niestety przerwałam naukę więc nie opanowałam języka do perfekcji (a miałam talent do hiszpańskiego) czego bardzo żałuje.
|
|
#1613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1614 | ||
|
ćwir ćwir
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4448979 1]cześć
chwalę się moim stosikiem z grudnia ![]() i właśnie popełniłam kolejne zamówienie, bo na bonito -30% O, widzę u koleżanki jakiś dobry sprzęt chyba Czym robiłaś zdjęcie? :PCo do Bonito, to ta zniżka to pic na wodę Zamawiałam tuż przed Świętami książki, nie było wtedy żadnej przeceny i ceny są dokładnie takie, jak teraz z -30% Oni nigdy przecież nie sprzedają po cenach z okładek, a to -30% to niby od cen okładkowych, czyli codzienność ![]() Ale, ale... odkryłam, że koleżanka ma koleżankę tam pracującą, która ma zniżkę 10% na wszystko i wczoraj skorzystałam Jakby któraś z Was robiła większe zamówienie idące w setki i chciała skorzystać to dajcie znać Bo dla mniejszych kwot to nie opłaca się zawracać jej tyłka ![]() Cytat:
Prawie 800 książek, z czego pewnie z 200 minimum czeka na swoją kolej Pudła pomieszczą dużo, ale weź to później unieś...Cytat:
A Barcelona zupełnie nie ma dla mnie magii, co mnie rozczarowało, bo się na nią napaliłam (Zafon ), już Praga mi podeszła, która też jest dla mnie taka sobie. Ładne miasta, ale dla mnie bez tego czegoś.edit: z tymi przecenami to są przekrętasy
|
|
#1615 |
|
Irenosława Pierwsza
|
http://www.arkady.info/product/g3.html
tu ostatnio były książki po 7-8 zł ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4448979 1]cześć chwalę się moim stosikiem z grudnia ![]() i właśnie popełniła m kolejne zamówienie, bo na bonito -30%
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Paryż, Madryt, Rzym to stolice Europy, do których mi się marzy pojechać ( na razie zbieram fundusze). Książki to moga faktycznie zainspirować do podróży Oczywiście nie powstrzymałam się przed zakupami książkowymi - w Matrasie uzupełnili zapasy (nie wszystkich tytułów niestety) i przed chwilą kliknęłam książki, które znów są dostępne: http://www.matras.pl/amerykanscy-bogowie.html http://www.matras.pl/niewidzialny-straznik.html
|
|
#1617 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
Z tą sprzedażą to dla mnie tez lipa, kiedyś wystawiłam na Allegro książki chodliwe, nowości, za które płaciłam w księgarni po 26-30 zł i wystawiając na aukcjach po 20 zł nawet nie drgnęły, poszły po ok 14-16 Wtedy do nowej książki i tak muszę dołożyć +/- 13 -15zł... więc postawiłam na wymianę!!!!!!!
|
|
#1618 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Wracamy tam co roku od paru lat we dwie, a ja staram się jeszcze TŻta lub kogoś ze znajomych wyciągać na dodatkowy wyjazd Paryż jest piękny ma przepiękne kamienice i te poddasza W przyszłym miesiącu planuję zabrać TŻta, no ale te ceny podskoczyły Madryt jeszcze przede mną, ale przed nim jest dużo wyżej na liście Lizbona, marzę o niej
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jaki jest kod do Znak.com.pl rabatujący drugą książkę do 1gr? Dzisiaj pojawiło się kilka nowości
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

o tyle dobrze, że jest z mojego miasta
poza tym na zdjęciu nic nie będzie widać.

I teraz naprawdę nie wiem gdzie wepchnę kolejne 9 książek
Czym robiłaś zdjęcie? :P
Pudła pomieszczą dużo, ale weź to później unieś...
06.09.2014