|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Cytat:
muszę się za to wziąć, z tym, że i mój mięciutki ![]() od jakiś dwóch tygodni ma tylko do spania, chowam w dzień bo zaraz brała no i babcie trzeba było oduczyć dawania w ciągu dnia ![]() ten smączek to jednak uwiązanie więc może się uda, chcę póki mam wolne jeszcze, dwa, w żłobku też wolą bez bo sie plącze i muszą szukać. Cytat:
![]() Cytat:
powtarzam się, ale nei cierpię jak M choruje ![]() dzisiaj idziemy do pulmonologa, mam nadzieję, że ten lekarz nie okaże się nie wypałem ![]() jakiś czas temu, ok miesiąca, dostawała tylko 2 razy, rano i wieczorem. Wtedy piła porcje 210 wody. Od dłuższego czasu jednorazowo pije sporo mniej więc daję Jej teraz 3 razy. Choć dziś do żłobka mleka nei dałam. Może w domu zje więcej ![]() chodzi spać ok 19, na mleko nudzi się, zależnie od tego ile zjadłą wieczorem, 6-7. Z reguły dosypia jeszcze 7:30-8. Drzemkę ma ok południa, godzinę, półtorej. Nocnego jedzenia już dawno odzwyczajałam, choć były 2 momenty, że przez jakiś czas do tego wróciła ![]() teraz atakuje dolna 4, więcmoże dlatego trochę gorzej je. ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- oj Ewka to co się dzieje? zadowolona z odwiedzin? ![]() tak saobie dzisiaj rano o Tobie myślałam i myślę, żeby Twój mąż też był tak za Tobą jak M zacznie się przemieszczać i zaczniesz rozszerzać dietę ![]() ale fajnie z tym alko, była okazja jak się patrzy ![]() aaaa, Asia, brawo za torbę! ![]() ![]() ja miałąm takie bóle. Ewka, ratę mamy 280, babka pierwsze 2-3 razy dała stówę, tak to 50. Tydzień z temu włąśnie przez pln (w ch leci) się z nią pokłóciliśmy, mięzy innymi za to, że na piec teraz nei da bo nie ma. Mój mąz ostro się wkurzył i siedzimy u moich ![]() ![]() a i za przyłączenie wyszło nam niecałe 2000zł, bez robocizny bo kolega nam robił i tylko my za to płaciliśmy. Dobrze z tym, że pożyczka bez żadnych kosztów bo od szanownego z roboty. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
z odwiedzin zadowolona
![]() w sobote siedze przy stole z mega tlustymi wlosami "brudna" bo robilam salatke placka(o 8 mialo przyjsc 2 kolegow 1 z zona co ost bylismy na weselu) wchodzi kol ktora przyjechala z Angli z dzieckiem bylam taka wkurzona odrazu ochrzanilam ze nie zadzwonili ![]() mialam placka kupnego wiec ich ugoscilam (okazalo sie pozniej ze pani mi sprzedala stary placek byl mega suchy ![]() ![]() pozniej wlasnie Ci koledzy i wczoraj byl tz wujek kuzyn(??) ten co ma scianke w Wawie z zona i dziecmi bo byli na wczasach i niedaleko przejezdzali ![]() a mi sie nie chce goic krocze boli jak jasna chol.era chodzic czasami mi ciezko ![]() znaczy goic sie goi tylko w 2 miejscach mam zgrubienie i czerwone i to boli chyba trzeba bedzie sie wybrac do gina ![]() to babka ladnie "daje ![]() mam nadzieje ze tz bedzie "za"mna narazie stoi murem ![]()
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
idź idź, po co się męczyć. Chyba T'ai miała problem z dłuższym bólem ale nei pamiętam czy coś z tym robiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
Ewcia wspolczuje bólu :/ Bieeedna juz trochę czasu minelo to powinno byc dobrze. A u nas od lat chodzi co 2 lata po koledzie. Tak sie przyjelo i tak jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty probuj podmywac sie naparem z kory debu. Ponoc super dziala. Sprobuj nie zaszkodzi ![]() Passion no właśnie dlatego dzis wizyta to powiem co i jak. Zawsze na wieczor mam takie cus. No i popatrz co z ta babka. Heh. Brak slow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Passion to u nas chyba już wszystkie 4ki sa .Chyba bo nie mogę sie dopatrzeć prawej górnej bo nie daje do dzioba zajrzeć
![]() ![]() M usypia koło 20 czasem i po 22 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Ewka, nie chcę Cię dobiajć, ale mi blizna jeszcze dokucza
![]() ![]() Passion, to dzisiaj ćwiczymy ![]() ![]() Pamiętam jak Wam ten piec nawalił ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Takaya, przytulam chorowitka ![]() Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2015-01-05 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
na górze 1, 2 i 4
na dole 1, 2 i jedna czwórka ooo, Asia, dzisiaj wizyta, trzymam kciuki ![]() Takaya, a jak u Was jedzenie wygląda? mi M spanie bardzo pasuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() dopiero na 20 mamy lekarza, zanoim wrócimy to będzie późnoooo bo to z 25km od nas u nas już nie było czego ratować, ba! powinniśmy zmienić jeszcze przed remontem ![]() zdrówka dla Zosi! powiedz mi czy pije jeszcze mm bo żadna mi nei chce odpisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, gojenie się rany troche dłużej trwa...niestety. Ja miałam jeszcze o tyle gorzej, że 1 szew mi puścił
![]() ludzie to nie mają zachamowań... tak się zwalić do nowo upieczonej mamy i noworodka... ![]() Passion, mój mm pije do tej pory ![]() Takaya, Badzia, zdrówka dla Maluszków! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Hej :0
Takaya, Badzia zdrówka dla dziewczynek ![]() Co do sylwka, nie było rewelacji spodziewałam się czegoś lepszego/innego. tzn. wyobrażałam sobie to trochę inaczej ![]() Dzisiaj zdycham, mam dzień kulminacyjny ![]()
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Passion u nas teraz jest o 2, 3 posiłki więcej niż zwykle
![]() ![]() W miedzy czasie banana, paróweczkę, jabłko,biszkopta albo ugryzie od nas z talerza bo non stop chodzi i krzyczy mniam mniam ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Passion znalazłam te spodnie w paseczki i mam jeszcze takie do rysowania dla M ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
DELL, dziękuję za odpowiedź
![]() Kuleczko, alko paruje ![]() Takaya, o mamo, dużo je ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
a i zapomniałam się pochwalić że zapisałam się na koncert Mrozu, tylko jeszcze nie wiem czy się załapię
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Passion to nie od alko tylko @ dziś strasznie rano bolał brzuch
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Passion ona tak od świąt dopiero tak wcześńiej to 5posiłków miała w czym tylko 3 takie porządne + jeden w nocy.Teraz to głodna non stop mimo,że katar ją męczy
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2015-01-05 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
badzia dell to mne pocieszylyscie
![]() przy nastepnym zalatwiam cc ![]() passion to pozno macie wizyte ![]() my w srode do poradni neonatologicznej ![]()
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
namówiłaś mnie
![]() Zoska zjada teraz mleko tylko wieczorem - 210 ml, wiecej nie chce ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Zdjęć nie mam bo nie brałam aparatu, sis mojego miała aparat ale kiedy jakieś zdjęcia przyśle to nie wiem i tak miałam chyba same siedzące
![]()
![]() |
#1607 | |||
Zakorzenienie
|
aaaaaaa
Cytat:
Cytat:
![]() prywatna wizyta, chcieli nas zapisac na luty ![]() ![]() o której? ![]() Cytat:
![]() dzięki za odpowiedź ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Badziu jak sobie pomysle o masazu szyjku to
![]() Passion wlasnie zastanawiam sie po co bo usg mamy w pozniejszym terminie Zobaczymy
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Ewka,u mnie takiego spa nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-05 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
Ewka kto Ci masowal ?
To Twoj Tz niezly chomik ![]() Joasia jak tam wizyta ? Pasion ty tez napisz po Musze zamówić poleczke wisząca na ten projektor bo narazie wisi na byle czym zeby do stołu pasowała. Jutro znowu obijanie sie i wylegiwanie ![]() Ewka jakbys urodzila teraz pewnke by nie bylo pielgrzymek takich. U nas kiedys tak chodzili ksieza jeszcze u rodzicow ze w jednym roku byli 2 razy a na nastepnym ani raz.
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
I po wizycie. Maly ma 2800. Chyba po Tatusiu taki duzy
![]() ![]() ![]() A te moje bole to po 1 od kaszlu bo po zatokach kaszel zostal. A po 2 moze to tez byc przez szyjke. Bo moglaby byc troche dluzsza. Ale jest dobrze ![]() ![]() Kuleczko półeczka wisząca ma byc w Biedrze za 35 zl. Loooknij sobie ![]() Ewcia co za masaz? ![]() Passion jak dziś M w zlobku? ![]() U nas piec naprawiony wiec ta zime jeszcze da rade. Ale cza zbierac na nowy ![]() Swoja droga wzielo mnie na szycie maskotek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
kuleczka no polozna
Asiu polozna masuje szyjke i wtedy szybciej sie rozwarcie robi ![]() ponoc juz sie od tego odchodzi ![]() ale jest to mega bolesne ... laska obok krzyczala podczas masazu a ja sie wiłam na łóżku z bolu ![]() Asiu to Antos kawał chlopa ![]() to teraz lezec i pachniec!
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Ewcia nie wiedziałam... Wspolczuje tego masazu :/ Mam nadzieje ze Ania obejdzie sie z nami delikatnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
Joasia duży Antek
![]() To teraz lez i odpoczywaj, dobrze ze pieca nie trzeba wymieniac juz. U rodziców tez byl wymieniany jakos w lecie albo wmtamtym roku a juz nie wiem tak to leci. Mam gazetkę, ale one są waskie a ja potrzebuje zeby glebokosc miala 30 cm Podobaja mi sie takie polokragle prosyokakty albo kwadraty ale kurde drogo wychodzi taka. Taka zwykla mam ale wlasnie jest za krótka. Ja kupilam sobie ostatnio te dywanki w biedrze co sa po 5 zl taki do lazienki fajny i mozna prac normalnie. Odepralam sie juz ufff Ewka to chyba nie byl masaż jakas sadystyczna ta pielegniarka była ![]()
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
No niestety jest to bolesne bo szyjka jest bardzo unerwiona
Ale w sumie jesli pomysle ze moze przez to moj porod trwal tylko 6 godz to spoko ![]() Znowu byl "gosc" ![]() Sasiad przyszedl z prezentem dla M Smiejemy sie z tz ze ta nowa szafa to akurat na ciuchy M
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
Panie ze zlobka tez stwierdziły ze koniec ze smoczkiem
![]() ![]() Udało mi się wyzebrac skierowanie do szpitala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko a widzisz nie sprawdzalam wymiarow. Na pewno cosik znajdziesz
![]() ![]() Ewcia kurde ja nic od nikogo o tym masazu nie slyszalam. Bede u Ani mojej poloznej w odwiedzinach to zapytam! ![]() A Wy ciuszkow.duzo nie mieliscie to teraz nadrabiacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Passion u lekarza ok? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Passion super ze M bedzie miala badania porobione
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.