|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Zobacz Aventa, z tego co pamiętam mają podwójne zamykanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
A u nas próba jedzenia z butelki nieudana. Nowa butelka, świeże mleczko i wielki ryk 😢
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1593 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 | |||||
Wtajemniczenie
|
Od paru dni Milek ma turboładowanie w dzień, prawi nie spi,jest tak ciekawy świata, na szczęscie baardzo mało marudny
![]() Kupiłam mu dzis w pepco spodnie długie takie niby dresowe i bluzeczke z krótkim rękawem. chciałam jeszcze body z długim rękawem, ale były za drogie jak na pepcowe rzeczy i pożałowałam za kawałek szmatki 18 zł ![]() Jeśli chodzi o kp, i zadowolenie Milka, to dla niego liczy sie tylko pełny brzuszek, on nie był wisicycem ![]() Ja wiem, ze przystawianie+picie itd. pomaga, ale problem w tym, ze jego NIE DA SIE przystawiac ![]() ![]() Dziś na noc zjadł z butli i jak konczył( dałam malutko)szybko wcisnełam cyca, chwila zaskoczenia ale jadł dalej ![]() ![]() Marcia, ja nie mierze laktatorem ile mam mleka, mi chodziło, że widze,że jest mniej ![]() Dzięki za odpowiedzi o tym kubeczku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
dopiero teraz wiem, co czują dzieciaczki, mnie boli cała połowa twarzy i ucho od jednego zęba ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() to podobnie jak u nas, tylko nie wyjec a marudeniec jak nie ma rączek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() A moze lekarz źle zobaczył, nas przy K. tez jedna dr nastraszyła, ale kilku innych stwierdziło, ze jest ok i nigdy nie było tego na szczęście. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() I mnóstwo zdrówka dla Mii ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() U nas córcia robi nam prezenty na dzień matki i ojca,M. jeszcze na tyle nie kumaty ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Esor w tamtym tygo tym pisalysmy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Elena no wlasnie unas tez problem dac Zosi cyca ;-) ale ja nie umiem zobaczyc czy jest mniej czy nie. Nie wiem jak to sie sprawdza :-P po prostu karmię rzadziej i krocej widocznie jej tak trzeba.. Ale gorzej ze problem zeby ona chciala:-P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja myślałam, ze Zosia już chętnie wróciła do cycania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam 3 dni! W tel napisałam mega komentarz i zonk nie chce mi się dodać, chybaz a długo :conused: ktoś ma jakiegoś pomysła co z tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
Lamia mnie to nie dziwi....sama biore krem od syna na
azs teraz mam wysyp.na szyi a zdazylam sie pozbyc z rąk ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2016-06-20 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Troszke lepiej jest. Ale po ostatnim skoku jej to zostalo. Jest tak. Np rano zje jesCze prEz sen i ok. Potem na 1 drzemke jeszcze zje kolo 11. Ale potem nje chce po drzemce moze z 5 min. Albo i nie chce. Potem jak marudzi i proponije np po 1.5h to krzyk i wrzask. Wiec czekam. I po jakims czasie znów np 5 min pojje. I tak caly dzieb. Najgorszej jak dzis nakarmilam o 16 bo widac ze juz chciala. Ale ja musialam wychodzić po 17 i nie dala sie dokarmic. Za nic. Wiec o 18 musialam przyjść szybko nakarmic. I to najgorsze..
Juz teraz jest lepiej bo juz czesciej chce. Ale znow nie umien rozgryzc kiedy. Bo jak marudzi to wcale moze nie wziac a gorzej sie rozedrzec.. I tak kolo sie zamyka. Wiec myślę ze mamy ten sam problem. Ale ja np nie uwazam ze mam mniej mleka... Raczej tak samo tylko cycki przywykly jakos. Na szczescie w nocy dobrze je ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1604 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie chyba mniej- mniej je to i mniej sie produkuje, bo cycki pewnie myślą, ze nie trzeba tyle aż mleka ![]() w nocy tez nieźle, choć zdarzyło sie kilka razy, ze płakał, bo zjadł i dalej chciał, a nie leciało, to żeby nie dawac mm, oszukiwałam smoczkiem ![]() No trudno, jak się skończy kp, to dziecko z głodu mi nie umrze, tylko ja psychicznie nie jestem na to przygotowana ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info o woreczkach. Poszukam sobie ich. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Zocha zasnela ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1609 |
Raczkowanie
|
Moja samara zasnela po 6 godzinach bez drzemki. Pobila swoj rekord i malo nie wykonczyla matki. Mam nadzieje, ze to przez dzisiejsza dawke rotawirusa i jutro bedzie grzeczna...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Nie nadrobię, nie da się
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1612 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Elena ogólnie to cycki są z głową połączone
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potrzebuję porady.
Włosy malowałam ostatnio na święta lub chrzciny, to jakoś w kwietniu. Maluję na jasny blond. Mam ze 2.5 cm odrostu, no sporo go widać, ale nie chcialam malować ze względu na te wypadające włosy, ALE sama nie wiem. Na ślub i tak będę musiała pomalować, ale wtedy odrost będzie bardzo duży. Chyba gorzej będzie wtedy uzyskać równy kolor nie? zazwyczaj maluje mi mama ale wtedy pójdę do salonu (już kiedyś chodziłam) I nie wiem, czy może lepiej teraz malnąć, a potem we wrześniu znów, w salonie. Bo źle się czuje z tym odrostem, w sierpniu ślub przyjaciółki, i wiecie. No ale mogłabym przeżyć, nie koniec świata.. Aronoł ![]() Muszę w koncu zapisać się gdzieś na paznokcie i uderzyć do dekoracji sali i kościoła, bo nigdy się nie zbiorę. I pomyśleć nad butami, o losie jak mi się nie chce.
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lola u mnie nigdy z hormonaminie bylo problemu z alergiami na jedzenie tez nie....zrobie jutro zdjecie w dzien moge pokazac a poszukam tez z najgorszego nawrotu na twarzy to bylo niewesolo jak chcecie zobaczyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2016-06-20 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1617 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1618 | |||||||||
Zadomowienie
|
O bozena nadrobilam 3dni!
Cytat:
Na olx pojawił się w mega dobrej cenie lezaczek, ktory chciałam kupić kiedyś , tylko starszy model więc wysłałam do tz, to zaczął mi marudzic. On w ogóle ciągle na moje wybory marudzi, ale potem i tak jest tak jak ja chce tylko jakoś to marudzenie muszę przeżyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj byłam z małym w rodzinnej parafii na mszy, ale stałam na zewnątrz bo są schody prowadzące do środka. Mały jak trzasnął kupę to ludzir dookoła zaczęli sie śmiać. Musiałam mu pod tym drzewkiem pieluchę zmienić żeby w tej kupie nie leżał ![]() A dzisiaj juz zasnął koło 19.30 po kąpieli i mnie tez sen zmorzył, a miałam ćwiczyć ![]() ![]() Generalnie w ciagu dnia ma kilka drzemek, ale dosłownie po 20-30min, tylko że od kilku dni ma problem żeby zasnąć. Myślałam, że to po szczepieniu czwartkowym, ale dzisiaj też tak było. Oczy ledwo patrzą, a płacz bo nie chce np leżeć i wygina się w łuk. Mam nadzieję, że jednak przejdzie jeszcze 😯 A miałam się pytać, bo mam wanienkę 86cm i powoli zaczyna ledwo się miescic. Czy wanienkę potem kupuje się większą? My mamy prysznic więc tradycyjna wanna odpada ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Raczkowanie
|
Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016...
Kaaasi znam azs od nastoletnich czasow. Najgorsze jest to, ze tego nie da sie calkowicie wyleczyc i nawroty moga sie pojawic w najmniej spodziewanym momencie. Odkad zmienilam miejsce zamieszkania to jest o wiele lepiej ale czasami sa lekkie nawroty.
Wykalacka dobre z ta kupa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez jestinna Czas edycji: 2016-06-20 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016..
Agnieszka wpisałam cię na pierwszą stronę. Właśnie zobaczyłam że nasze dziewuszki tyle samo ważyły. Ile twoja teraz waży i ile ma tyg?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.