![]() |
#16261 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#16263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli leci mu z jednej dziurki i już kilka razy to idź z nim do laryngologa bo trzeba naczynko załapać- to od ręki lekarz robi, przypala płynem naczynko w błonie które się otworzyło i krwawi (wysiłek, upał, nagłe pochylenie się, mało picia, dłubanie w nosie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- a to nie wiem czemu się gapili ![]()
![]() |
#16264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#16265 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#16266 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Precelka totalnie zgadzam się z Tobą. Jak kiedyś przefarbowałam włosy z blondu na ciemny brąz to mi mój ex powiedział, że jakoś inaczej wyglądam ale w sumie nie wiedział dlaczego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16267 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() witam się jak zwykle serdecznie... buziam wszystkie ![]() obejrzałam sobie fotki wstawione na forum, bo z tego konta nie mam dostępu do albumików ![]() Gwen, Joasi... rewelacja... laseczki, do tego z pięknym biustem ![]() ![]() Olivko, gratuluję, że już po wszystkim... wracaj szybciutko i chwal się , ale tutaj.... na ogólnym ![]() Wiecie, od kiedy nie mam dostępu do swojego starego konta, rzadko tutaj bywam... jakoś tak nieswojo mi pisać z takiego "wybrakowanego" ![]() A ja już po urlopie ![]() ![]() ciąża - tydzień 32/33 , waga - 65 kg (jakoś tak dużo przybrałam na urlopie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16268 | |||
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj w robocie tez bez staniora !!!
I to w biurze - anteny sa ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() a wiecie co ? U mnie śa mega w Tesco - różne kolorki, żywe - za 22 zł/szt. Naprawde fajne, milusie. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16269 |
BAN stały
|
Siwa bez stanika jesteś w pracy?! ja bym się chyba nie odważyła ....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16270 |
Zakorzenienie
|
No bluzeczki wklejacie rewelka
![]() slinka leci ![]() horo A Ty jestes niska? Jaka przed ciaza mialas wagę? Super ze dzieciaczek juz duzy ![]() Nie moge sie doczekać razem z Tobą ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Wracajac do tego przywalania przez baby to przeciez mowilam Wam jak byla u mnie kuzynka, patrzy na mnie (a mialam juz swoje cyce ![]() ![]() I co Wy na to? ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- A jak mnie wczoraj znieczulenie puscilo to spac nie moglam, bolało mnie, ciagnelo. Dzis mniej ale nadal. Lyknelam nurofen forte to bylo mi niedobrze, potem z wrazenie krecilo mi sie w głowie jak tylko wstalam z lozka. Lezalam na wznak w koszulce sportowej, opatrunkach i bluzce jeszcze. I wszystko podkrwawiało wczoraj, opatrunki zmienialam. Dzis juz jednak chodze bez opatrunków. W bluzce bez stanika, bo na razie siedzę w domu. Stripów nie ruszam-dr nie kazał, mają same odpasc. Choc latwo nie beda mialy-na tej zaschnietej krwi. No ale bede dzielna. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2012-07-13 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#16271 |
Zadomowienie
|
Agata dasz radę
![]() ![]()
#16272 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16273 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() OLIWKO ![]() ![]() Dziewczyny czy ja tez mogę prosić o dietę o której mowa ![]() Któraś z was pisała o hula hoop , czy to daje jakieś widoczne efekty? JOASI wygladasz sexy ...... ![]() ![]() Ja tak czytam o tych waszych antenkach i powiem szczerze ze , nie znalazlabym odwagi żeby tak chodzić ![]() ![]() ![]() ![]() Ale najlepsze ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka dziewczyny ![]() A |
![]() ![]() |
![]() |
#16274 |
Zadomowienie
|
Drastyczne
![]()
#16275 |
Wtajemniczenie
|
taki telegram dostarczył mi kurier dzić rano
![]()
#16276 |
Wtajemniczenie
|
Gwen to najbardziej romantyczne podziękowanie jakie kiedykolwiek otrzymałam
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- co niezmienia faktu, że zupełnie niepotrzebne ![]()
#16277 | |
Raczkowanie
|
Super
![]() ![]() Kiedyś mojej teściowej takie posłałam .... ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Witaj tez na początku myślałam o tej klinice i o dr. Osuchu , ale ja jestem z Wrocławia i zdecydowałam ze jednak lepiej mieć lekarza pod nosem . Z tego co wiem bo tez juz tu pytałam o tego lekarza , to żadna z dziewczyn u niego nie robiła . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16280 |
Zakorzenienie
|
Kobietki napiszcie mi jak dbacie o wlosy. Chodzi mi o szampony, jakies maski. Czy uzywacie kosmetykow jak Kerastase?
Takie drogie a skladowo szampony i odzywki bardzo srednie. |
![]() ![]() |
![]() |
#16281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie ze im mniej kombinujemy z włosami tym lepiej dla nich |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16282 |
Wtajemniczenie
|
Gwen Ty niedobry brzydalu
![]() ![]() Agatka ja stosowałam to Kerastese taką żółtą linię do wygładzania włosów, dla mnie do dupy, miałam gorsze włosy niż po tych z marketu kosmetykach no a ceny to widzę znasz ![]() ostatnio kupiłam Biosilk taka linia przez Korzuchowską reklamowana, dla mnie może być. powiem Ci że mnóstwo róznych rzeczy próbowałam także takich w salonach kupowanych i nie znalazłam nigdy czegoś super ekstra dla włosów. najlepiej chyba naturalne olejki na mnie działają np. arganowy czy kokosowy. ja mam dużo sztywnych puszących się włochów, takie nie do ujarzmienia i prawde mówić poddałam się, już ich nie gładze, pogniote przy suszeniu i mam takie na wpół skręcone, taki bałagan i tyle.
#16283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świete słowa ![]() Ale jak ktoś tak jak ja ma przekombinowane JUZ to teraz ratowac sie musi ![]() Czerwony znaczy do farbowanych? Jejku nie masz odrostu za 3mce? Ja jak farbowalam na bardzo jasny blond to co 3 tyg. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
no wlasnie ja tez tyle testuję i zawsze pytam moze ktos ma jakies swoje hity. Olejki fajna sprawa, ja musze rzadko i na chwilę bo mam cienkie wlosy i zaraz przyklap ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#16284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Luna myśle ze jeżeli chcesz robić na miejscu to Dr. Osuch to dobry wybór , mówię to kierując sie jego tytułami i doświadczeniem jakie posiada , tez sporo sie o nim naczytałam i same dobre opinie ma . Napewno należy do jednych z najlepszych i najdroższych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja niebardzo rozumiem. Bardzo duza czesc z nas robi kazda u innego lekarza, jestesmy z roznych stron Polski, czasem zzagranicy. Myslisz ze kazda pacjentka od dr X pisze na forum o swoich doswiadczeniach? jest to garstka. A do dr Osucha czeka się długo na operacje. No chyba o czyms to swiadczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16286 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Agatau88;35276189]
Świete słowa ![]() Ale jak ktoś tak jak ja ma przekombinowane JUZ to teraz ratowac sie musi ![]() Czerwony znaczy do farbowanych? Jejku nie masz odrostu za 3mce? Ja jak farbowalam na bardzo jasny blond to co 3 tyg.[COLOR="Silver"] AGATU spróbuj tego oleju z vatika , on naprawdę stawia na nogi nawet bardzo zniszczone włosy , oczywiście nie po kilku razach , trzeba być cierpliwym . Tak czerwony on jest do farbowanych i do rozjasnianych lub z pasemkami , także nadaje sie rownież do jasnych . Ja mam swoje ciemne włosy więc jak farbuje na ciemny brąz to nie widać odrostu prawie wcale , moj fryzjer tez mówi ze u mnie wcale nie widać odrostu . A farbuje je bo wtedy kolor jest głębszy i włosy ładnie błyszczą . |
![]() ![]() |
![]() |
#16287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale to musze znowu cos wcierac w te wlosiska. A wlasnie wiem ze jak sie farbuje jest ladniejszy. Ja mam swoj sredni blond, cale zycie prawie rozjasnialam na bardzo jasny i opamietalam sie i kilka dni temu zapigmentowalam na ciemniejszy kolor. Wlosy sa suche-to lata z rozjasniaczem, jego zasluga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi sie włosy bardzo przetluszczaja , ale jak robię tym olejkiem to mam dluzej swieze wlosy , mam wrazenie ze ten olejek na maxa oczyszcza wlosy i skore glowy , tylko trzeba porządnie go zmyć , conajmniej dwa razy , moja znajoma myła raz i mówi mi ze nie będzie tego wiecej nakladac bo szybko jej sie włosy przetluszczają , to ja jej mówię nie odpuszczaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16289 | |
Zadomowienie
|
siwa124 haaaa jak to, bez stanika smigasz?
![]() Opowiedzcie mi po krótce, jak cały proces trwa. Skąd namiary na chirurga (od jakiego lekarza, czy od razu jakoś same szukałyście?). Ile wizyt przed operacją jest? Jak długo się czeka? Nie wiem jak się do tego zabrać. Niedługo będę wreszcie w Polsce i chcę powoli załatwiać. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Buhahahaha dobre! ! ! ! Ale przykre, że tak w filmie ukazano tego faceta. Eeee serio to wytłumaczenie (w życiu codziennym), że oo bo muszą sobie faceci na duże cycole popatrzeć??? Co to za film? Ale text faceta straszny... Ja już zbieram na operację ![]()
![]() |
#16290 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny to jak juz na taki temat piszemy ![]() A więc kupiłam jakiś czas temu bronzer z chanel on jest taki w formie musu , w okrągłym opakowaniu, może któraś z was tez go kupiła ? No i problem mam z nim taki ze nie potrafię go nakładać ![]() Albo mam zły pedzle albo nie wiem o co chodzi , wychodzą mi plamy i nie równo sie nakłada . Z bronzerem w kamieniu nie mam takiego problemu , wogole nie wiem kiego ... Go kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Ja nie wiem , nie pamietam muszę mojego zapytać , ale to jakaś komedia była ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i jak to powiedział to po chwili KOCHNIE COFAM TO ...... COFAM TO Ale i tak wzięła z nim rozwód ![]() Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-07-13 o 14:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.