![]() |
#1621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Dziękuję, miło jest, odpoczywamy
![]() ![]() ![]() Blanka też jestem ciekawa jak będzie z tymi moimi bólami ciążowym. Mam 168cm i w dniu testu ważyłam 49kg, teraz ostatnio 55,6kg - pół kg schudłam, więc to chyba taka tendencja w naszym 7miesiącu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
Wtajemniczenie
|
Norka, ja zawsze bede za Bieszczadami. Taka dzicz mi absolutnie odpowiada.
Pola współczuję Ci tych przeżyć z wiezadlami ![]() ![]() Haha Blanka padlam z Twojej Ninki i kopniaka, to cwaniara ! ![]() Emma dobrze, że wypoczywacie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny. Ja znowu milczałam, bo nadal jakoś nie mam czasu i humor tak fatalny,że bez siekiery nie podchodź. Nadrobiłam Was, ale nie odniosę się do każdej,wybaczcie.
Elu, zdrówka dla babci ![]() Norko, o ile dziecko pozwoli to podróżować można. My z synkiem pojechaliśmy nad morze gdy miał bodajże 5 miesięcy, daliśmy radę choć było ciężko, bo akurat miał silne objawy alergii,był niespokojny, a i w Nowym miejscu nie chciał spać. Za to im jest starszy tym lepiej nam się podróżuje, bo łatwiej go zagadać, zająć czymś ![]() Polu, życzę dużo sił. Ja często mam tak, że gdy brak mi humoru to nie mam kompletnie siły, jest mi słabo itp. Od zawsze tak było a teraz w ciąży i w ogóle od kiedy siedzę w domu i mogę sobie pozwolić na udręczanie się bez spinania pośladków bo jestem w pracy itp to jest to dużo częstsze. Teściowa dużo zajmuje się moim synkiem odkąd bolał mnie brzuch, ale i tak stoję dużo przy garach, bo mały co 1,5 godziny jest głodny, a jemu nie tak łatwo coś ugotować ![]() Życzę Wam udanych majówek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1624 |
Zadomowienie
|
A propos obwodów brzuszka ka mam 102 cm i we wtorek skończę 27 tyg
Asiaczek ja też przy garach dużo stoję i to mi daje popalić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Raczkowanie
|
Pola pytałaś jak remont. Do przodu, ale nadal masa roboty jeszcze. Liczę, że do połowy maja się skończy, potem ślub i biorę się za pranie i prasowanie ubranek, bo mam ich całe mnóstwo, także nie będzie lenistwa
![]() ![]() ![]() ![]() Ela, zdrówka dla babci ![]() Blanka niezła jest twoja mała. Moja musi mieć dobry dzień żeby mocniej pokopać, a dzisiaj to ma lenia, że szok, czasem czuję jakieś przekręcanie się, ale ogólnie cisza. A z tym spaślakiem niezłe, śmiałam się jak głupia do monitora ![]() ![]() ![]() ![]() Asiaczek ja też mam humorki jak nie wiem co. Dzisiaj rano płakałam z pół godziny, w sumie nie wiem nawet czemu ![]() Edytowane przez Kathyyy91 Czas edycji: 2018-04-28 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Blanka uśmiałam sie!
Kto lubi tacos? ImageUploadedByWizaz Forum1524949423.708085.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Zadomowienie
|
U mnie druga połowa dnia bardziej aktywna. Między innymi 6 km spaceru zaliczone. Jutro tez w planie- być moze po lesie, wyślę Wam zdjęcie mojej okolicy. Pisalyscie o gryzakach itp- ja mam mocne postanowienie niekupowania żadnych zabawek przed porodem, bo myśle ze to akurat wpadnie w prezentach. Ja w ogóle od jakichś 3 lat walczę z zakupoholizmem- dość skutecznie, mam raczej mało rzeczy i przemyślane zakupy i mam nadzieje ze przy dziecku nie wpadnę w szał zakupów. Dlatego pozwalam sobie na zachcianki typu jakiś fajny kocyk, ale staram się nie kupić np 10 par dżinsów czy butów dla niemowlaka których pewnie nie założy. Narazie się trzymam, zobaczymy jak będzie dalej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1628 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Od piątku w sumie się nie odzywałam, przeprowadzka zajęła mnóstwo czasu, a dziś jeszcze rano studia , a potem girl u znajomych. Teraz coś mnie zgaga męczy i ogólnie bezsenna noc się włączyła. Asiaczek O też ostatnio mnie humorki łapią, zbiera mi się na płacz,ale przechodzi po czasie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobają mi się te wszystkie rzeczy niemowlęce owszem, ale ubierze raz czy dwa to szkoda mi pieniędzy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1630 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za wszystkie słowa otuchy!
I mam dobre wieści, u babci mimo wszystkich wcześniejszych oznak i stanu prawdziwej agonii - to nie udar! To reakcja, na źle dobrany lek, za dużą dawkę, być może pomyłkę babci. W połowie też i błąd jej lekarza.. jak wczoraj rozmawiałam z ordynatorem, i powiedział, że jak tylko lek zejdzie z organizmu to babcia wróci do siebie - poczułam jak wszystko ze mnie zeszło, zrobiłam się głodna, nabrałam koloru, poczułam zmęczenie, niewyspanie, każdy mięsień - efekt przeprowadzki. Ale najważniejsze, że będzie dobrze, musi.. jeszcze raz ogromne dzięki, za wsparcie kciuki i dobre myśli. Miło było czytać, że jesteście ze mną ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przewinął się temat zaręczyn, u nas wymarzone dla mnie, bo w naszej nadmorskiej ukochanej miejscowości przy zachodzie słońca, na pustej dzikiej plaży ![]() ![]() ![]() Apropo wyjeżdżających w góry, planujących wyjazdy polecam Beskidy! ![]() ![]() Moje humorki też mocno dają mi się we znaki, szczególnie teraz w tym całym rozgardiaszu. Wczoraj prawie, że popłakałam się w sklepie, bo mąż kogoś wpuścił do kasy przed nami ![]() My już przeprowadzeni w 100% ![]() Teraz to tylko powoli układam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-04-29 o 06:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Wtajemniczenie
|
Asiaczku, rozumiem humorki aż za dobrze
![]() Karolinka, ja jeszcze nigdy nie jadlam tacos. Tak samo jak sushi ![]() Ja to mswet nie myslalam zeby kupic takiemu oseskowi jeansy..... nawet nie wiedzialabym jaki rozmiar ![]() Elu ! Co za cudpwne wiesci o babci ! Ale tez masakra z lekarzem, że tak nastraszyl.... w sumie sam mogl nie wiedzieć na początku, dobrze, że zrobili nadania szczegółowe ! I dobrze, że przeprowadzka juz skonczona ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Wtajemniczenie
|
Cześć moje Myszki! (jak pieszczotliwie, hohohoh
![]() Eluś ogromnie się cieszę, że z babcią będzie wszystko dobrze, tak ciągle się zastanawiałam co tam u Was, a teraz kamień z serca. ![]() Patrz jakie z nas agentki, miały być mytraxymytraxymytraxy już prawie, a tu proszę - Ty kupujesz Baliosa, a ja używkę Jedo Fyn. ![]() ![]() ![]() Superrr, że mieszkanko już przeniesione, teraz poukładać to wszystko, oj.. Jak Ci się tam bytuje? ![]() Blanka, i jak tam? Jak ruchy czujesz? Justynka, my z mężem też lubimy i wolimy dzicz od nawet umiarkowanej cywilizacji. A mąż do mnie wczoraj czy ja w ogóle dam radę chodzić po pagórkach.. hyhy.. Kathy, odzywajta się częściej! ![]() ![]() Karolinko, nigdy nie jadłam tacos. Błąd? ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-29 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pola mój humor na szczęście się poprawił. Elaaa cudowne wiadomości. Tak mi się dobrze spało, a Ewuncja wstała o 6:20 i koniec spania. Niedługo się ogarnę i jedziemy do teściów i po małża. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Elaaaa, kamień z serca, że babcia nie miała udaru! Dbaj o siebie i odpoczywaj - nie forsuj się za bardzo z urządzaniem nowego gniazdka ![]() My z mężem tez wolimy odpoczywać z dala od cywilizacji, ale w ciąży - szczególnie w moim przypadku - nie możemy sobie na to pozwolić. Póki co odpoczywamy lokalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Raczkowanie
|
Norka postaram sie być częściej, ale mam tak aktywne dni z tymi remontami i przygotowaniami weselnymi, że wieczorem już wcale nie wlaczam neta albo jak próbuje nadrobić, to zasypiam, albo już nie mam siły odpisać
![]() ![]() ![]() U nas co do poznania się z tż to było to już prawie 7 lat temu, na siodmą rocznicę może będzie Lenka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- 3 lata temu skończyłam też studia i wszyscy oczekiwali rychłego ślubu a tu cisza i cisza. A jak gruchnęło to i ciąża i slub w pakiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() Śniło mi się, ze miałam całe ciało w rozstepach.. Straszny sen i te rozstępy były takie głębokie brr... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
Zadomowienie
|
Dobry!
Ja też już od rana Was podczytuję. Lidusia była już dziś wyspana o 6:10 ![]() Kathy, też fajna Wasza historia i ładnie napisałaś ![]() ania, wczoraj mi uciekło... Daj spokój z tym wiekiem! ![]() ![]() ![]() Eluś, wspaniałe wieści! Teraz pamiętaj powolutku z tym układaniem ![]()
2006.03.28 ur. Maksymilian ![]() 2012.05.15 ur. Kajetan ![]() 2017.01.02 ur. Lidia ![]() 2018.07.05 ur. Beniamin ![]() Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-04-29 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
Ellaaa super ze z babcia to jednak nie udar!
I brawa dla meza i całej załogi za przeprowadzkę. Teraz sobie pewne urządzasz. Jak sie czujesz poki co??? Zua i Norka tacos sie strasznie łatwo robi i jest bardzo smaczne. Zalezy z czym ale ja zwykle najbardziej lubie z miesem mielonym. W tym opakowaniu jest tylko salsa, przyprawy do miesa i tacos. Dokupic trzeba mieso, pomidory, ser, śmietanę i sałatę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do mieszkanka, to jest super przestrzeń wiadomo. Z tym, że ciężko coś na razie znaleźć i trochę się wkurzam. A nad sobą mamy jakieś biegające dziecię, które ma mnóstwo energii ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A dziękuję, że pytasz. Jak na to wszystko czuje się naprawdę dobrze, nic mnie nie boli, psychicznie już też trochę lepiej. Jeszcze trochę i pewnie jak już babcia wróci do domu, my się tutaj poukladamy do reszty, wszystko wróci na swoje tory ![]() ![]() Tacos jest pychaaa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
Napisałam długi post i mi wcięło,więc teraz w skrócie
Elcia bardzo się cieszę ,że wszystko dobrze z babcią ( możesz odetchnąć), mąż i jego koledzy super . Mam nadzieję,że w nowym mieszkanku będzie Wam się wspaniałe mieszkało. ![]() Asiaczku ,Zua ![]() Kathy piękna historia! ![]() Ciekawa jestem ,co z Andrą !! Monya zdaj relację!Mam nadzieję,że miło spędzacie czas! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Wtajemniczenie
|
Jestem na miescie, tragedia dziewczyny, ledwo znaleźliśmy stolik żeby zjeść, juz kipialam ze złości ! Tłumy jak nie wiem, zamiast leżeć grzecznie na lezaczki to mi sie zachciało
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Wtajemniczenie
|
Eluś, na Jedo Fyn nie patrz, bo to biorę tylko dlatego, że używany w bardzo dobrym stanie i nie tak drogi, bo 350 zł. To nie moja klasa ani marzenia.
![]() ![]() ![]() ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-29 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj pisałam że opalam nogi na leżaczku i już wczoraj wieczorem miałam tego konsekwencje, czerwone i piekące od kolan w dół ![]() ![]() Elaaaa super wieści z babcią i z przeprowadzką teraz będzie z górki żeby się poukładać. Miłego popołudnia wam życzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Raczkowanie
|
Ela super że z babcią jest lepiej
![]() ![]() Nie wie jak u was, ale na Śląsku tak duszno że nie daje już rady, a gdzie tam poród :/ ![]() Byliśmy dzisiaj z synkiem oglądać makietę pociągów. Synek i maz zachwyceni ![]() ![]() ![]() Jak jesteście że Śląska i macie małego fana pociągów w domu to polecam makietę pociągów w tarnowskich górach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny to prawda, dziś na Śląsku tragedia, jest tak duszno,że nie mam siły nogami ruszać. Do tego mała mi coś uszkodziła..
Trochę nad pępkiem, czuję dziurę, jakby przestało mi coś trzymać tkankę, boli jak cholera przy głębszym oddechu, czy wstawanie z pozycji leżącej.. Poszłam tylko jak się mała rusza i coś strzelilo. Normalnie to czułam i słyszałam taki specyficzny odgłos.. No coś mi na bank zerwała. Elaaa super, że z babcią jest ok!, strasznie się cieszę ☺ Moja przez źle dobrany antybiotyk widzisz jak skończyła... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie w ten upalny dzien! Mialam dosc towarzyski weekend wiec duzo mnie tutaj nie bylo! A teraz siedzimy sobie z mezem i leniuchujemy na dworze. Za chwile pojdziemy na spacerek!
Summer zastanawialam sie nad balios s, ale nigdzie nie znalazlam go stacjonarnie w swojej okolicy, poza tym waga dla nas nie byla istotna bo mieszkam w domu... Norka z tą ceną wózków to tak nie do końca. Zaplacilam ponad 2000za swój, ktory oprócz wagi jest w porownaniu do balios bardzo zblizony, a ma wszystkie dodatki typu moskitiera, przeciwdeszczowka, spiworek, torba. Niby mozna dokupic do cybexa, ale pod kreską wyjdzie jednak wiecej niz za inne wózki (nawet jak dokupisz tylko torbe i to z babyono, to juz wychodzi tyle ile kosztuje espiro). Jednak rozumiem podejscie, to tez jakość, ktora jest reprezentowana przez marke. Dlatego nie oceniam tez czy ktos kupuje polski wozek czy zagramaniczny ![]() Elus super z Babcia! Dobrze ze mozecie odetchnac z ulga! Norka macie jakies konkretny cel na wypad w gory? My bylismy ostatnio w Karpaczu- moje ulubione miejsce ktore dla mnie jest stosunkowo blisko! Blanka ale rosnie Ci tam maly wariat ![]() Mój rozpycha sie i to jest takie nieprzyjemne- zaczyna wchodzic pod zebra... Zdecydowalam, ze zostawiam kocyk musztardowy... gadalam z mezem i moja mamą i stwierdzili, ze staramy sie oszczedzac ale kilka rzeczy dobrej jakosci z pewnego źródła mozna miec. I do tego Alicza sie kocyk ktory bedzie na kilka dobrych lat! Dziewczyny jak tam w ogole samopoczucia? Pola- jest lepiej czy dalej odczuwasz bole? Pozytywna- masz juz relaks? ![]() Poplakalam sie dzisiaj na rwlkamie z kauflanda z okazji dnia matki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Blanka doczytalam z tym "uszkodzeniem".. boli tez jak lezysz? Może po prostu Mala ulozyla sie niekomcortowo i teraz takie masz wrazenie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi. Uczę się cierpliwości ![]() Edytowane przez kropka_nad_i Czas edycji: 2018-04-29 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Nie, jak leżę to nie boli. Tylko przy oddechu, albo przy podnoszeniu się z pozycji leżącej.
Na moje oko mała nic nie uciska. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.