Byłe tableciary plotkary II - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-17, 10:42   #1621
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Kiniu sukienka bardzo ladna..widac masz gust Ja dobralabym jeszcze do niej dlugie biale rekawiczki Bedziesz najslicznierjsza panna mloda

Dziekuje Wam dziewczynki za opinie na moj temat ale ja jakos nie czuje sie sliczna..kiedy patrze w lustro widze tylko wrak tego co bylo kiedys..Oliwia odebrala mi caly urok..gdyby jeszcze moj maz potwierdzal ze jestem sliczna byloby inaczej..

Karolinko swietny pomysl z tym fryzjerem..chyba tez sie wybiore..musze tylko poczekaz az wloski troche bardziej odrosna..

he he..a Oliwia wstala dzis pozniej niz mamusia..hihihihi..niemoz liwe..zawsze to o0na mnie budzi..no ale kiedy poczula ze mamusi nie ma w lozeczku juz byl placz..kocham to moje dziecko
Agatko dzieki za komplement, rekawiczek nie chce za bardzo, jakos tak nie lubie takich rzeczy, a poza tym sukienka jest smietankowa, jakos tego nie widac na zdjeciach

Agatko na prawde dobrze wygladasz, Oliwia nie odebrala Ci uroku, odpoczniesz sobie tylko troszeczka i bedziesz na pewno wygladac kwitnaco, a wypad do fryzjera to na prawde dobry pomysl, a na razie pomaluj sie ladnie i maz na pewno to doceni

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 11:00   #1622
Mijalea
Zakorzenienie

Kiniu, ja tez nie mialam rekawiczek mamy podobny gust widze.
Ale co to za pokazywanie tztowi zdjec sukni??
No chyba, ze tz nie chce miec niespodzianki
Moj maz krzyczal na mnie, jak mu mowilam chocby cos malo znaczacego o sukni, wiec pote sie zamknelam i nic nie mowilam, bo sie zloscil-nie chcial widziec NIC.
Ale za to potem byl zauroczony hm, kiedy to bylo

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 11:30   #1623
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kiniu, ja tez nie mialam rekawiczek mamy podobny gust widze.
Ale co to za pokazywanie tztowi zdjec sukni??
No chyba, ze tz nie chce miec niespodzianki
Moj maz krzyczal na mnie, jak mu mowilam chocby cos malo znaczacego o sukni, wiec pote sie zamknelam i nic nie mowilam, bo sie zloscil-nie chcial widziec NIC.
Ale za to potem byl zauroczony hm, kiedy to bylo
hehe, moj za to chce wiedziec w jakiej bede sukni, bardzo wybredny jest, a ta mu sie spodobala, ale na zywo jej nie zobaczy, dopiero jak po mnie przyjedzie w dniu slubu z kwiatami

ano widzisz Madziu, rzeczywiscie podobny gust mamy

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 11:50   #1624
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hehe, moj za to chce wiedziec w jakiej bede sukni, bardzo wybredny jest, a ta mu sie spodobala, ale na zywo jej nie zobaczy, dopiero jak po mnie przyjedzie w dniu slubu z kwiatami

ano widzisz Madziu, rzeczywiscie podobny gust mamy
KArolinko, zebys widziala, jak moj M jest wybredny, nie znosi tandety i tego co najczesciej jest na topie, np. jak laski nosza jeansy schowane w kozaki Na dodatek powiedzial, ze jak sie zjawi w kolorze ecru, to wychodzi z kosciola
Mialam wiec stresa, czy suknia sie spodoba, ale trafilam w 10

Stary 2008-01-17, 12:09   #1625
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
KArolinko, zebys widziala, jak moj M jest wybredny, nie znosi tandety i tego co najczesciej jest na topie, np. jak laski nosza jeansy schowane w kozaki Na dodatek powiedzial, ze jak sie zjawi w kolorze ecru, to wychodzi z kosciola
Mialam wiec stresa, czy suknia sie spodoba, ale trafilam w 10
hehehe, to tez niezly agent z niego, moj akurat nie ma nic przeciwko sukni ecru, na razie nic nie mowi, ze wyjdzie z kosciola, ale gdybym wybrala jakas usknie, ktora by sie mu nie spodobala, to pewnie tez by mi tak powiedzial

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 12:24   #1626
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki
Ale ksywka niedźwiadek do mnie przylgnęła Już nawet zastanawiałam się czy nie zrobić badań tarczycy bo taka senna chodzę, ale raczej to nie tarczyca tylko pogodaNo i lenistwo

Ray, cieszę się, że wszystko dobrze, teraz już do porodu z górki będzie.

Agatko, mała jest cudna, ma niesamowite oczyJa też ce taką!!!!

Asiu, widzę, żeś też senna się zrobiła, to chyba przechodzi na was

A ja właśnie wróciłam z... operyKoleżanka zadzwoniła, ze ma darmowe wejściówki na Madame ButterflyByło po prostu cudownie, piękna scenografia, genialne głosy. I moja ulubiona operaTakże się troszkę odchamiłam
A teraz idę męża pomolestować. Myślę, ze to będzie stosunkowo udana noc
Dobranoc dziewczynki
no widzisz Pomidorko zarazilas mnie ta sennoscia hihi
mam nadzieje, ze nocka sie udala

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Co u mnie hm.... w pracy troche nawału mamy i nie mam jak zaglądnąć a w domu to zawsze cos tam robie i czas leci, to lekcje odrabiamy to uczymy sie czegos z synkiem, ostatnio referat męczyliśmy "Ulubiony park w Warszawie" synek wybrał Park Ujazdowski

Mój M wczoraj wrócił z Berlina i troche przytulanek było, ale nic więcej.
Zreszta wczoraj ok 16 wyłączyli nam net w domu i do 19 musiałam czekać na tate aż coś zadziała wrr.

Gizelcia mała coraz fajniejsza sie robia ty kochana widze ze schudłas i ładnie wygladasz. Tylko ostatnio cos ze mna gadac nie chcesz

Pozdrawiam was dziewczynki
Nikitko to zycze Ci, zebys mogla troszke odetchnac w pracy i zajrzyj do nas czasem na pogaduchy, bo brakuje tu Ciebie kochanienka

Cytat:
Witam Was kobietki kochane

sprawdzcie swoje maile, wyslalam Wam zdjecia tylko w jednej sukni, ktora najbardziej mi odpowiadala, bo tamte wszystkie ktore na zdjeciach wygladaly slicznie, w rzeczywostosci okazaly sie fatalne, nie ukladaly sie tak jak trzeba i w ogole ach... szkoda gadac, ale prosze Was o ocene tej, kolorku moze tak bardzo nie widac, aparat pozjadal, to jest taki jakby smietankowy

prosze tylko nie zwracac uwagi na moja buzke i wlosy, bo to niestety efekt po calym dniu pracy, zmeczenia i jeszcze choroby

pozdrawiam Was serdecznie
Kiniu suknia bombowa, mowilam, ze ladnemu to we wszystkim ladnie, wiec co bys nie zalozyla byloby piekne, ale suknia naprawde sie super prezentuje, bedziesz bosko wygladac. Suknia rowniez w moim stylu
Nie ma nic, co by mi sie w niej nie podobalo Juz bym Cie chciala zobaczyc taka wystrojona, sliczna do slubu

Cytat:
hej dziewczyny!

Kiniu, baaaardzo mi sie podobasz w tej sukni...zreszta suknia w moim typie

Gizelciu mala jest oblednie slodka!!!!

Ja kochane niestety meczylam sie odtatnie 2 dni, mialam zapalenie oka, strasznie mocne. Bolalo ogromnie i myslalam, ze to juz koneic! Bol zajal prawie pol twarzy, w nocy w poniedzialek myslalam, ze z desperacji pojde do szpitala na piechote. Ale juz jest lepiej, tylko musze sie oszczedzac i przed kompem nie siedziec.

A wczoraj w koncu udalo nam sie obejrzec sliczne mieszkanie, 2 -poziomowe, z aneksem kuchennym, zasze o takim marzylam. Juz zaklepalismy i teraz czekam na podpisanie umowy
(meszkanko jest na wynajem, na swoje trzeba uzbierac, maz nie chce brak duzego kredytu)

pozdrawiam was
MAdziu oby bol przeszedl bezpowrotnie wspolczuje, ze sie tyle wycierpialas z tym zapaleniem oka gratuluje mieszkanka, brzmi bajecznie

Cytat:
A co do mieszkanka, my tez chcemy kupic , ale nestety tutaj na mieszkanko trzeba okolo 100 000 € , wiec troszke duuuzioo
ceny niestety duuuze a tu w Londynie to juz nie wspomne..... za takie najbardziej liche i male trzebaby bylo z 200 tysiecy dac.... a takie ktore moj maz remontuje to juz w milionach funtow sa liczone
poza Londynem juz ceny nizsze, najtansze tak jak w kazdym panstwie to chyba na peryferiach miasta

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
O rajuśku, cena mnie przygniotła No za nasze mieszkanie hcą 160 000 zł, ale cena jest do negocjacji, więc pewnie do 150 000 zjedziemy ale nie dziwię się, że nie możecie teraz mieszkania kupić, cena jest porażająca

A to widzę, że wasze mieszkanko będzie z ogródkiem. Nasze to mieszkanie w takim bloku-kamienicy z cegły,bez ogródka tylko ze strychem zagospodarowanym
Gratuluje kochana, bedziecie mieli swoje gniazdeczko
pozniej tylko malych niedzwiedziatek sie "dorobicie" i juz bedzie wszystko w komplecie

Cytat:
Suknia z kolekcji z tego roku, najnowsza, nawet na stronie jeszcze nie bylo

jak ja zobaczylam to tez tak sobie pomyslalam, bo w rzeczywistosci na prawde wyglada jeszcze lepiej, a okazalo sie, z eproducent polski i cena mnie normalnie powalila...pozytywnie...1 .650 zl
za to welon 380 zl, ale jak kupuje suknie, to mam rabat 50%
Super Kinus, ze za taka kwote tez bym dala za nia wiecej

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ja22 to fajnie

ja22 no wklejaj fotoski fryzurki tez... kurcze ja tez chetnie bym zrobila mezowi niespodzianke jakims balejage i w ogole no ale juz sobie daruje do porodu chemie.... ale na pewno po porodzie jak bede tylko sprawna i bede mogla mala zostawic tez wybiore sie do fryzjera dla relaxu i po balejage

ja sie zastanawiam czy i ja cesarki nie bede miec echhh.. rozchodzi mi sie to spojenie... jak sie za bardzo rozejdzie bede miec cesarke wolalabym nie no ale coz 13 lutego mam ostatnie usg to sie okaze jak tam sprawa wyglada
wspolczuje Ray z tym spojeniem, ze sie tak rozchodzi i Cie boli- a dlaczego nie mozna urodzic naturalnie jak sie za bardzo rozchodzi to spojenie??

Cytat:
Kiniu sukienka bardzo ladna..widac masz gustJa dobralabym jeszcze do niej dlugie biale rekawiczki Bedziesz najslicznierjsza panna mloda

Dziekuje Wam dziewczynki za opinie na moj temat ale ja jakos nie czuje sie sliczna..kiedy patrze w lustro widze tylko wrak tego co bylo kiedys..Oliwia odebrala mi caly urok..gdyby jeszcze moj maz potwierdzal ze jestem sliczna byloby inaczej..

Karolinko swietny pomysl z tym fryzjerem..chyba tez sie wybiore..musze tylko poczekaz az wloski troche bardziej odrosna..

he he..a Oliwia wstala dzis pozniej niz mamusia..hihihihi..niemoz liwe..zawsze to o0na mnie budzi..no ale kiedy poczula ze mamusi nie ma w lozeczku juz byl placz..kocham to moje dziecko
Gizelciu Kochana bardzo dobrze wygladasz, jestes zmeczona- male dzieciatko, praca, maz, obowiazki domowe itp... moze wez ciepla kapiel, zrelaksuj sie, umaluj troszke moze poprawi Ci to humorek a pozniej podejdz do lustra i powiedz do corci: "spojrz Oliwka jaka mamusia jest piekna, to po niej masz tyle uroku i wdzieku" bo to prawda i napisz Kochana jeszcze ta cudowna miksture jak to zrobic, zeby tak wyszczuplec po porodzie w tak krotkim czasie buziaczki i glowa do gory
Stary 2008-01-17, 12:35   #1627
kina2807
Zakorzenienie

Asiu dzieki, ciesze sie, ze Ci sie podoba suknia, no i ja w sukni, ale nie bylo tak rozowo wczoraj, jak zaczelam przymierzac te suknie, ktore tak pieknie wygladaly w katalogach, to byly istne pancerze i w cale ladnie w nich nie wygladalam

a zdjecia przeslalam dzisiaj szybciutko, bo wczoraj pisalas, ze juz sie doczekac nie mozesz, wiec pokombinowalam i juz rano wrzucilam je do komputerka w pracy

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 12:42   #1628
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu dzieki, ciesze sie, ze Ci sie podoba suknia, no i ja w sukni, ale nie bylo tak rozowo wczoraj, jak zaczelam przymierzac te suknie, ktore tak pieknie wygladaly w katalogach, to byly istne pancerze i w cale ladnie w nich nie wygladalam

a zdjecia przeslalam dzisiaj szybciutko, bo wczoraj pisalas, ze juz sie doczekac nie mozesz, wiec pokombinowalam i juz rano wrzucilam je do komputerka w pracy
nooo a jakie bylo moje zdziwienie jak otworzylam poczte a tam Kinia w sukni hihi

Kiniu to nie Ty zle w nich wygladalas, tylko to suknie byly zle
tak zawsze moj mezus mowi np jak chce cos kupic a tu nie moge sie zmiescic to mowi, ze to nie moje wymiary sa zle tylko np spodenki sa szyte na Chinczykow i dlatego sa za male
Stary 2008-01-17, 12:46   #1629
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
nooo a jakie bylo moje zdziwienie jak otworzylam poczte a tam Kinia w sukni hihi

Kiniu to nie Ty zle w nich wygladalas, tylko to suknie byly zle
tak zawsze moj mezus mowi np jak chce cos kupic a tu nie moge sie zmiescic to mowi, ze to nie moje wymiary sa zle tylko np spodenki sa szyte na Chinczykow i dlatego sa za male
heheheeh, dobre dobre

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 12:49   #1630
gizelcia
Zadomowienie

Asiu ja wcale tak bardzo nie wyszczuplalam..mam jeszcze troche brzuszka i to mnie drazni..nie umiem sie go pozbyc..wrrrr..moze zejdzie z czasem..a co robilam?NIC..Oliwia wszystko wysysa ze mnie
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 12:56   #1631
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu ja wcale tak bardzo nie wyszczuplalam..mam jeszcze troche brzuszka i to mnie drazni..nie umiem sie go pozbyc..wrrrr..moze zejdzie z czasem..a co robilam?NIC..Oliwia wszystko wysysa ze mnie
Agatko tez by mi sie taki maly, slodki "wysysacz" przydal
Podobno kobiety w ciagu pol roku po porodzie jako tako dochodza do siebie, Tobie to idzie naprawde w tempie ekspresowym dlatego mysle, ze uda Ci sie jeszcze poprawic to co chcesz, ale jak dla mnie jest juz super i wiecej usmiechu na twarzy poprosimy- wtedy to juz naprawde pieknie wygladasz!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 13:02   #1632
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Agatko to normalne, ze czujesz zmeczenie , ale naprawde nie wygladasz zle... Zmien lustro Tomek moglby czasem powiedziec jakis slodki komplement Uwierz nam, ze ladnie jest i brzuszek tez zgubisz

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 13:34   #1633
gusia..
Rozeznanie

Kiniu jeżeli moge prosić to również chciałabym zobaczyć Cię w sukni
Na prv wyślę Ci mail. Kurczę też bym tak jeszcze raz poprzygotowywała się do ślubu. Super sprawa
Stary 2008-01-17, 13:35   #1634
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Kiniu jeżeli moge prosić to również chciałabym zobaczyć Cię w sukni
Na prv wyślę Ci mail. Kurczę też bym tak jeszcze raz poprzygotowywała się do ślubu. Super sprawa
gusiu pewnie, dawaj maila, a ja ekspresowo przesle Ci fotki

a czy ja Ciebie juz widzialam? bo jesli nie to tez poprosilabym o jakies zdjatko

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 13:44   #1635
kina2807
Zakorzenienie

Gusiu mail juz poszedl

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 13:48   #1636
Mijalea
Zakorzenienie

Mezatko widzisz, w Anglii tak samo piorunsko drogo, moj maz to by chcial mieszkac w Polsce, bo wszystko mu sie takie tanie wydaje no ale tam nie bedzie miec tak dobrze platnej pracy

Agatko naprawde ladnie wygladasz, z niektorych kbiet po ciazy rosna potwory (bez urazy dla nikogo) mam na mysli, ze baaardzo duzo tyja i tego nie traca. A zobacz jak u ciebie ladnie wszytsko wraca do normy...tylko pozazdroscic.

Ciekawe, jak to bedzie u mnie, narazie ne widze zebym wiele przytyla, moze kilogram, ale do konca jeszcze daleeeeko i wszytsko sie moze zdarzyc

Stary 2008-01-17, 13:48   #1637
mezatka07
Zakorzenienie

Kinia jestes rozchwytywana
Stary 2008-01-17, 13:57   #1638
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Mezatko widzisz, w Anglii tak samo piorunsko drogo, moj maz to by chcial mieszkac w Polsce, bo wszystko mu sie takie tanie wydaje no ale tam nie bedzie miec tak dobrze platnej pracy

Agatko naprawde ladnie wygladasz, z niektorych kbiet po ciazy rosna potwory (bez urazy dla nikogo) mam na mysli, ze baaardzo duzo tyja i tego nie traca. A zobacz jak u ciebie ladnie wszytsko wraca do normy...tylko pozazdroscic.

Ciekawe, jak to bedzie u mnie, narazie ne widze zebym wiele przytyla, moze kilogram, ale do konca jeszcze daleeeeko i wszytsko sie moze zdarzyc
wlasnie Madziu nam teraz- mieszkajacym za granica wydaje sie, ze w Polsce taniej itp tylko ze cena mieszkan polskich w stosunku do polskich zarobkow pozostawia wiele do zyczenia........ i raczej niewiele osob moze sobie pozwolic na zakup za gotowke, w sumie to nawet wiekszosc ludzi nie moze nawet uzyskac kredytu
dlatego czasem oplaca sie wyjechac i pozniej zarobic na tym przeliczniku i stac w koncu czlowieka na cokolwiek wracajac do Polski
chociaz mnie np jak bylam w listopadzie to przerazily ceny wszystkiego...
tak zywnosc poszla w gore ze szok ceny serow np..... w lipcu jeszcze udalo sie kupic np za 17zl czy w promocji za 14 a teraz nie ma zadnej kwoty ponizej 20zl!! przewaznie wszystko ok 24 i w gore a promocji zadnych....
Stary 2008-01-17, 13:58   #1639
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia jestes rozchwytywana
hehe, zaraz wszystko przycichnie

Madziu a moze wyslalas bys nam na maile jakies zdjecie aktualne, jestem ciekawa jak wygladasz i jak Twoj brzusio sie prezentuje

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 14:01   #1640
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, zaraz wszystko przycichnie

Madziu a moze wyslalas bys nam na maile jakies zdjecie aktualne, jestem ciekawa jak wygladasz i jak Twoj brzusio sie prezentuje
To kiedy Kiniu wybierasz sie na kolejne przymiarki ??

Stary 2008-01-17, 14:05   #1641
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
To kiedy Kiniu wybierasz sie na kolejne przymiarki ??
jesli zdecyduje, ze to wlasnie ta suknia, w ktorej chce brac slub (a mysle, ze tak), to dopiero na poczatku maja pojde wplacic zaliczke i podpisac umowe, bo trzeba czekac 3 miesiace na suknie, szyja mi ja na moje wymiary, nie bede zamawiac jej juz teraz, bo idziemy od lutego na kurs tanca i moze troche mi sie sylwetka poprawi (mam taka nadzieje), wiec jak mnie zmierza w maju, to do sierpnia juz sie tak bardzo nie zmienie

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 14:10   #1642
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
jesli zdecyduje, ze to wlasnie ta suknia, w ktorej chce brac slub (a mysle, ze tak), to dopiero na poczatku maja pojde wplacic zaliczke i podpisac umowe, bo trzeba czekac 3 miesiace na suknie, szyja mi ja na moje wymiary, nie bede zamawiac jej juz teraz, bo idziemy od lutego na kurs tanca i moze troche mi sie sylwetka poprawi (mam taka nadzieje), wiec jak mnie zmierza w maju, to do sierpnia juz sie tak bardzo nie zmienie
to niezle- 3 miesiace wczesniej..........
ja zamowilam miesiac wczesniej i po 2 tygodniach mialam juz suknie w domu i tez mialam szyta wedle moich wymiarow wszystko i wyszla idealnie
Stary 2008-01-17, 14:14   #1643
mezatka07
Zakorzenienie

hahah Niktko fajne zdjecie
Stary 2008-01-17, 14:21   #1644
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
hahah Niktko fajne zdjecie
hehe, no fajne fajne, wczoraj dostalam je takze od kolegi z pracy

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 14:34   #1645
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hmmm to już będziesz miała wszystko z głowy jak ja bym chciala pierwsza zalozona suknie juz wziac i nie mierzyc ciagle

Asiu to pewnie zalezy od salony itd w jednych szybciej, a moze w innych byc dluzej...

Stary 2008-01-17, 14:40   #1646
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm to już będziesz miała wszystko z głowy jak ja bym chciala pierwsza zalozona suknie juz wziac i nie mierzyc ciagle

Asiu to pewnie zalezy od salony itd w jednych szybciej, a moze w innych byc dluzej...
raczej tak, bo jak wczesniej z mezem chodzilismy ogladac mniej wiecej suknie to tez strasznie roznie bylo z tymi terminami
w sumie to i tak lepiej zamowic wczesniej, zeby miec pewnosc, ze bedzie na czas a poza tym kazdemu moze zdazyc sie blad i cos zle uszyje itp i musi byc jeszcze czas na ewentualne poprawki
Stary 2008-01-17, 14:41   #1647
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Marcelko to nie byla pierwsza przymierzona suknia, pierwsze byly tragiczne po prostu, juz myslalam, ze nic na mnie nie bedzie dobre, a ta jakby na mnie uszyta, nawet w talii i z tylu wszystko dobrze lezy, a mi przewaznie sukienki odstaja z tylu miedzy pasem a pupa, a ta nie

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 14:50   #1648
mezatka07
Zakorzenienie

Kinia a powiedz czy przymierzalas ta suknie, ktora na fotkach z netu ocenilysmy najwyzej??
Stary 2008-01-17, 14:55   #1649
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia a powiedz czy przymierzalas ta suknie, ktora na fotkach z netu ocenilysmy najwyzej??
pewnie, ale okazalo sie po zalozeniu, ze ona ma ksztalt rybki i nie na moja figure jest, od pasa w gore byla ladna, ale ponizej juz gorzej, gdyby byla w litere A byloby wszystko ladnie, a tak ten dol mnie poszerzal i skracal, i biust wydawal sie jakis za duzy

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 15:00   #1650
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, ale okazalo sie po zalozeniu, ze ona ma ksztalt rybki i nie na moja figure jest, od pasa w gore byla ladna, ale ponizej juz gorzej, gdyby byla w litere A byloby wszystko ladnie, a tak ten dol mnie poszerzal i skracal, i biust wydawal sie jakis za duzy
Hehe biust za duzy to co by mi sie przydalo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości