![]() |
#1621 |
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Conry, a co do jajek to mi się wydaje, że chodzi tu raczej o poziom złego cholesterolu. Podobno mają go dosyć sporo. Ale przy okazji zawierają też mnóstwo witamin i mikroelementów, dlatego należy jeść te 3-4 jajka tygodniowo
![]() (chociaż ja np. jem 1-2 jajka na miesiąc, bo jakoś za nimi nie przepadam...)
![]() |
#1622 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wróciłam już z uczelni, odpoczęłam, najadłam się warzywek z patelni, a teraz zbieram się do nauki, bo czeka mnie hard egzamin z logiki, który chcę zdać perfect ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
♥
|
co do jajek to najlepiej jesc białka jaj niz całe jaja. np robiac jajecznice czy omlet brac np 2 jaja i żółtko w takim układzie mozna jesc nawet codziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Rozeznanie
|
Ja mam jutro głupi sprawdzian z historii i jakoś nie mogę się do tego zabrać... Nienawidzę historii...
![]() ![]() Ogólnie jestem już tak wymęczona tym tygodniem, że z utęsknieniem wypatruję sobotniego wieczoru, kiedy to będę mogła spokojnie położyć się w swoim łóżeczku i obejrzeć jakiś film... A że wczoraj nawinął się nam temat jajek, to dzisiaj postanowiłam zrobić sobie pastę jajeczną ![]() Poza tym ostatnio moja mama zaczęła regularnie gotować obiady dzięki czemu moje nawyki żywieniowe również się zmieniły. I tak jem rano śniadanie, potem przed południem II śniadanie w szkole, po przyjściu ze szkoły przegryzam jakieś małe co nieco i potem około 18:00 jem taką obiadokolację ![]() Jak myślicie, dobre takie rozwiązanie, czy nie? Bo szczerze mówiąc nie mam nigdy ani czasu, ani chęci na robienie sobie obiadu po przyjściu ze szkoły... Zresztą, od mamy lepiej smakuje ![]()
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
ale jestem zla
![]() jutro chce zaczac jakies oczyszczanie, ale tak patrze na necie to wszystkie jakies skomplikowane sa znacie jakies proste w przygotowaniu oczyszczanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja Ci proponuję w ramach oczyszczania coś takiego: rano pół kromki pieczywa pełnoziarnistego z cienkim plastrem chudego sera białego, potem w porze obiadowej dużego grejfruta i picie wody i herbat ziołowych między czasie. A potem przez następne dni musisz coś dodawać do tego jadłospisu, aż dojdziesz do tylu kalorii dziennie, ile zamierzasz spożywać w dalszym ciągu odchudzania ![]() Albo po prostu lepiej jutro rano wstać i powiedzieć sobie, że dzisiejszy dzień to nowe możliwości, więc nie powtórzyć wpadki ze wczoraj ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-12-04 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Rozeznanie
|
No właśnie mimo szczerych chęci dzisiaj nie poćwiczyłam, bo zaspałam i obudziłam się o 6.30, jak o 7 z domu powinnam wychodzić ^^'. A o 5 wstaję, jak mam na 8 do szkoły (dzisiaj miałam na 9), rano się myję itp a potem jadę ok 1,5h autobusem. A jako że jestem strasznie spóźnialska to muszę wstawać o 5 ;]
Też dzisiaj trochę się najadłam, bo wróciłam wkurzona od fryzjerki, prosiłam by podcięła mi końcówki tak ze 2cm a ona obcięła mi po 5cm w niektórych miejscach! :/ Już się w akcie desperacji zapisałam do stylisty na jutro, ale nie wiem, czy nie zrezygnuję bo w sumie nie jest chyba aż tak źle... Nie wiem, ale denerwuje mnie, że wyglądam no... jakoś tak zbyt dziewczęco ![]() ojj chętnie bym o 21 chodziła spać, a tak to czasem mi się zdarza, ze do 1.30 nie mogę zasnąć ![]() a topciu matma mnie tak 'pochłonęła', bo muszę się przed końcem semestru wygrzebać z zagrożenia ![]() kolejny dzień bez słodyczy!
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jutro jest nowy dzien i cos sobie pokombinuje z tym oczyszczaniem.... dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Wtajemniczenie
|
Heja Laski, co słychać?
![]()
![]() |
![]() |
#1630 |
Rozeznanie
|
<w dalszym ciągu załamana swoją fryzurą, choiaż wie, ze to nie koniec świata no ALE
![]()
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie wlasnie w piatek wybieram do fryzjera ![]() ![]() dietkowo pieknie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Wtajemniczenie
|
oj przestań, przestań! na pewno pięknie wyglądasz tylko sama siebie przekonujesz, że jest inaczej! a wklej nam teraz swoje zdjęcie w nowej fryzurze, co?
![]() |
![]() |
#1633 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj miałam wyjątkowy dzień. Byłam w Domu Dziecka. Nie będę Wam opowiadała jak było, bo tego się nie da opowiedzieć. To trzeba przeżyć, żeby zrozumieć. W każdym razie dzieciaczki były przecudne. Spaliłam przy nich mnóstwo kalorii, bo dzisiaj przez dwie godziny bawiłam się w ganianego kucanego, raz-dwa-trzy baba jaga patrzy, chowanego, stary niedźwiedź mocno śpi.... Oh i wiele innych. Robiliśmy nawet stanie na głowie ![]() Ostatnio moje myśli pochłaniał tylko problem mojej wagi i diety. Będąc tam, uzmysłowiłam sobie, że idealna figura to nie najważniejsza rzecz na świecie. Aż było mi głupio przed samą sobą... Po wyjściu stamtąd upewniłam się, że mój plan na przyszłość (że chcę zaadoptować dziecko) to nie czcze gadanie. Chcę to zrobić naprawdę. Jak tylko skończę studia. A jeśli chodzi o włosy, to ja swoje mam już strasznie zniszczone i należałoby podciąć końcówki, ale ja mam włosy ledwo sięgające do szyi, więc za bardzo nie ma z czego skracać. A nie chcę przed studniówką mieć takich całkiem krótkich, ale myślę nad zrobieniem sobie grzywki... Zresztą, jeszcze sama nie wiem... ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-12-05 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do domu dziecka- mnie takie miejsca zawsze przytlaczaja, jakos nie moge sie pozniej zebrac psychicznie i zawsze wtedy nienawidze ludzi i watpie w nich co to tego, ze bylo Ci glupio, ze sie waga przejmujjesz- moze to zabrzmi plytko, ale kazdy ma "inne problemy"... rozumiem, ze tych sie nie da porownac, ale to nie Twoja wina, ze komus rodzice zgotowali taki smutny los... a co do ratowania wlosow zapraszam na super watki o pielegnacji wlosow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powinnam je podcinać co dwa miesiące, ale nie chcę, bo moje włosy bardzo wolno rosną. O, to chyba jedyny problem. Moje włosy rosną w tempie... żółwim ![]()
![]() |
![]() |
#1637 |
Rozeznanie
|
no, ale straciłam pewność siebie przez tę fryzurę. zawsze po powrocie do domu patrzyłam w lustro i niby miałam wielkiego push-upa na głowie, ale jednak się sobie podobałam. teraz mam jeden wielki przyklap, a osobiście już wolę puszapa
![]() andziuchna to mi możesz coś poradzić na puszące i megapodatne na wilgoć włosy ![]() (wstawiam zdjęcia przed i po, widać bardzo jak mi skróciła -_-) topcia a co ty woontariuszką jesteś, czy z czego taka akcja dla tych dzieci? a poza tym już nie przesadzaj, że odhudzanie tak Cię pochłaniało, przecież jeszcze... nauka :P
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2008-12-26 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym, jak nie lubisz takich fryzjerskich wybryków, to chodź za każdym razem do tego samego fryzjera. Wtedy jest o wiele łatwiej ![]() a ja nie jestem wolontariuszką. Po prostu z klasą zorganizowaliśmy taką akcję. Mikołajki dla Domu Dziecka. Zamiast kupować sobie nawzajem prezenty, to kupiliśmy bardziej potrzebującym dzieciaczkom ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-12-05 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do porostu- o tym tez jest watek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() uhh sorry za offtop :P ide juz spacku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Rozeznanie
|
andziuchna dzięki wypróbuję jutro to OMO
![]() topcia ja do sprawdzonego fryzjera chodzę zawsze, ale na zmianę fryzury, no nie myślałam, że się tak porządzi przy zwykłym podcięciu końcówek. nie wiem, może i na tym zdjęciue tuż-po to i dobrze wyglądało, ale jak wracam do domu po całym dniu to nie wygląda najlepiej... ech, i tak muszę się pogodzić i już. może też coś będę robić na porost by rosły jeszcze szybciej ![]() no lecę spać, bo jak zwykle się zasiedziałam na allegro ![]()
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Rozeznanie
|
Andziuchna, bardzo Ci dziękujemy za te rady
![]() ![]() A ja dzisiaj dziewczynki, mam totalne oczyszczanie - czyli głodówka na wodzie i herbatkach ziołowych ![]()
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i powodzenia na oczyszczaniu ![]() ja sobie znalazlam oczyszczanie "owsiankowe" ale dopiero w piatek wyprobuje a no i doszlam do wniosku, ze jutro moj dzien wazenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Rozeznanie
|
Aha, sprawę Meridii mam już za sobą. Właściwie to moja mama zadecydowała za mnie i powiedziała, że mi tego nie wykupi. Zaborniła mi brania takich rzeczy.
Może z jednej strony to i lepiej...?
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
na pewno dasz rade sama
![]() a z podpisu widze, ze wazysz juz 69kg czyli przekroczylas magiczna 70 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Rozeznanie
|
No właśnie dzisiaj weszłam na wagę rano i pokazała 71 kg. A potem się okazało, że ona dodaje 1,9 kg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1647 |
Wtajemniczenie
|
Corny, uważam, że fryzurka ładna, nie narzekaj
![]() w ramach mikołajek zjadłam śliwkę sobie śliweczkę w czekoladzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A przypomnij mi proszę, ile masz wzrostu? Bo 69 kg to już naprawdę ładna waga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do śliwek, to myślę, że dzisiaj można sobie pozwolić ![]() Chociaż do mnie ten stary patałach (czyt. Mikołaj) nie przyszedł... ![]() Na dole dodaję zdjęcie sukienki, która ostatnio wpadła mi w oko... Zastanawiam się nad nią w kontekście studniówki, ale sama nie wiem... Doradźcie ![]()
![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
sliwka w czekoladzie
![]() ![]() co do sukienki to mi sie nie podoba ![]() ![]() ![]() a no i sie dzis umowilam w koncu do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.