|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Dzwony kościelne biją, znów komuś złamałeś serce.
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ♥
Miło mieć kogoś kto kocha mnie wtedy, kiedy nienawidzę całego świata. "Promises we plan to break are made in whispered voices." Obietnice, które planowaliśmy złamać, wypowiadaliśmy szeptem. |
|
|
|
#1623 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli płaczesz rób to z klasą, niech łzy spadają z każdym uderzeniem dziesięciocentymetrowego obcasa.
może to minęło zbyt szybko, A może po prostu nie miało istnieć ? ale bądź pewny. jeśli ty mnie nie zawołasz, ja odejdę. I ty tez nie mów nic, no może prócz tego ze zależy Ci. Nie planujmy lat, wszystko byle nie tak... że od końca naszych stóp, po końce naszych dłoni do końca świata, aż po grób, że jakby coś - to nic. |
|
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
'- dlaczego jesteś smutna?
- bo bardzo kogoś kocham. za bardzo. - kogo? - weź głupka nie udawaj. - nie udaję, tylko grzecznie pytam. - to grzecznie spójrz w lustro. '
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
`Wiesz co jest gorsze od płakania w poduszkę? Pustka. Taka chwila kiedy po prostu siedzisz i wpatrujesz się w niebo, wiesz, że nie możesz nic zrobić i ogarnia cię to przerażające poczucie bezsilności, które zżera cię od środka. A Ty nie robisz nic. Po prostu się przyglądasz.`
|
#1626 | |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co, bardzo mi miło
Cytat:
Moja najdłuższa przerwa odkąd wróciłam trwała 1 dzień, oprócz chwilki wakacji To ja powinnam na Ciebie krzyczeć, że mało Cię tu ![]() Mnie również jest miło kontrastowa0, Kradziejka_, mad_woman, siatkaara - okradłam ________________
Nakryłam się kołdrą po samą głowę udając "focha". Jak gdyby nigdy nic, wyszedł bez słowa. "Przecież ja tylko udawałam, co jest?" - pomyślałam. Chwilę potem wrócił z różą i słodkim "przepraszam" wychodzącym z Jego ust. To było tak słodkie, że nie miałam sumienia przyznać, że tylko udawałam. Dzwonisz i mówisz, że Ci przykro? Trzeba było myśleć wcześniej. Zanim uzależniłeś mój umysł od codziennych rozmów z Tobą, zanim moje oczy nie przepełniły się tak ogromnym żalem, a serce nie pękło, zanim każda godzina nie była tak cholernie trudna i zanim wszystko nie traciło sensu.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-09-12 o 19:50 |
|
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
potrafisz zmotywować . Nie wiedziałam , że tak łatwo wzbudzić w Tobie zazdrość.Tylko z nim gadałam , a Ty się już cały dzień nie uśmiechałeś i nie odezwałeś ani jednym słowem .
Lubię ją , ale chcę pokazać , że jesteś mój . - lubisz sobie schlebiać . - owszem , lubię chleb ![]() gwiazdkę z nieba . ? ; o uwielbiam kiedy nie dajesz mi dojść do słowa i mówisz 'widziałem jak z nim gadałaś.będziesz jeszcze tego żałowała , zobaczysz.to szmaciarz.' chyba nie możesz zaprzeczyć , że nie jesteś o mnie zazdrosny . nienawidzę tych sytuacji , kiedy unikam spotkania z Tobą , choć dobrze wiem , że tego chcesz . Nawet nie napiszę bo jest mi bardziej przykro niż Tobie .
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno mnie odgadnąć, więc może lepiej nie próbuj? W rezultacie i tak Ci się nie uda, mam sto masek, na każdą okazję inną.
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
mad_woman- podobało się ? : )
' ' Czasami tak ciężko jest zamknąć pewien rozdział życia i powiedzieć sobie: "to już koniec", ale w końcu musimy spojrzeć prawdzie prosto w oczy, pójść naprzód i już się nie odwrócić... ' odwaga, strach, miłość.
|
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
na dnie szafy schowałam pudełko z rzeczami od ciebie,
no i wyciągam je co wieczór, otwieram wino i wspominam czasy gdy byłam szczęśliwa. !!
|
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
Czy zdradził Cię kiedyś przyjaciel? Czy zawalił Ci się kiedyś cały świat?
Kolejny raz przeżyć śmierć, po czym wykluczyć Ciebie z życia. Całuj mnie. A co! Niech się patrzą.! Budujesz zaufanie, by potem i tak wszystko spier*olić. Serce biło dwa razy szybciej. Usta czule przywierały do jego zimnych policzków. " Bądź " Tak to się zaczęło.
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Nie potrafiłam wytłumaczyć mu, że to wszystko Jego wina, nie potrafiłam powiedzieć mu, że wiem o Niej.
Dlaczego zawsze jest tak, że im bardziej się starasz to tym bardziej wszystko się chrzani? Zauważyłam Cię z kumplami. Postanowiłam Cię zignorować, bo pomyślałam, że wstydzisz się mnie przed Nimi. A Ty podbiegłeś do Mnie, pocałowałeś tak jak zawsze, tak jak wtedy Gdy jesteśmy sami, chwyciłeś Moją dłoń i z wysoko uniesioną głową podszedłeś do kolegów mówiąc 'A to mój Skarb' . I jak tu Cię nie kochać? <3 Mówią, że miłość boli. Ja osobiście uważam, że to kłamstwo. Boli rozstanie, kłótnie i wszelkie problemy wynikające z Zakochania. Sama miłość jest piękna <3 |
|
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
Zatapiam się bez pamięci w czekoladowej głębi Twych oczu.
Gdy spoglądam na te iskierki tańczące w Twoich oczach nie mogę się nie uśmiechnąć. Twoje ' kocham ' nie brzmi już tak jak dawniej.
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały
![]() Patisia jest na bieżąco ;d ![]() "Otwórz te drzwi, na zgodę się pokochamy
Terroryzować fochem możesz swoich starych Przysięgam od dziś oddam ci się bez reszty Zgaszę światło, wiem że tęsknisz bardzo Postawmy na jakość jak Cambridge Audio Jakieś sensi alko, czas jak u Prousta Marzę o szepcie, słowach na ustach "
|
|
#1635 |
|
Raczkowanie
|
Nie. ty chyba żartujesz.
Ty.? Marikab.? Okradłaś mnie.? o kurde. przez chwilę zapomniałam o oddychaniu. To ja ciebie okradam.! Jeshu, jaki zaszczyt. ![]() ![]() Bierz ile chcesz. Na zdrowie.! *** Obiecałeś, że będziesz mnie łapał przy każdym moim upadku. Obiecałeś, że przy tobie nic mi się nie stanie. To wytłumacz mi teraz jakim prawem mam teraz złamane serce.? *** Te twoje puste obietnice bez pokrycia, śmieszą mnie już kotku. *** Są dni, kiedy uśmiechasz się nawet do cherbaty. *** Zakochałam się w tobie. I brnę w to błoto. Wiesz co ja robię.? Ja kocham cię Idioto.! ***
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-12 o 21:36 |
|
|
|
#1636 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba przeżyć wszystko, co jest nam dane. Całą radość i cały smutek.
Nie wolno nam się od tego uchylić. Nie przeżyty smutek, przed którym uciekliśmy, i tak kiedyś nas dopadnie. Hanna Krall Czujesz, że możesz wszystko, Wiele optymizmu, Wiele wspaniałych chwil, Uśmiechu, radości, ciepłych słów... Nie smuć się, że ktoś opuścił, Że Twoje dobre serce odrzucił, Los, kiedyś Cię wynagrodzi, Jeśli nadzieję masz w sercu... Zimni, niczym lód, chodzą po świecie ludzie, ze wzrokiem obojętnym, tak bardzo, że przerażają. Wyrafinowanymi sposobami, manipulują innych uczuciami… W ciemnych zakamarkach ludzkiego umysłu, odnajdujemy to, co najgorsze, myśli, których wstydzimy się wypowiedzieć wciąż gramy, nawet przed sobą samym.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-09-12 o 21:00 |
|
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny ; *
' kochanie nakarmij mnie snami ' i wiesz, bez ziół smakujesz mi ' siedzimy na dachach, bawimy się powietrzem ' róża twą być już nie chcę ' kochanie, zrobię dla Ciebię wszytsko. co zechcesz powiedz tylko.. ' żyję z głową w chmurach. niełatwo żyć w swoim świecie ' fruzie wolą optymistów ![]() ' przez ciebie popadam w depresje, już nie wiem kim naprawdę jestem ' nic cie tak nie ośmiesza jak pozory ' niewiele się pomyliłam nazywając Cię ch*ujem ' pocałuj noc w najwyższą z gwiaz! ' niewiele Ci mogę dać, bo sama niewiele mam ' to silniejsze od wszystkiego co znam ' faceci są tepi jeśli chodzi o kobiety ' piękna dziewczyna nie wierzy w swoją inteligencje, mądra dziewczyna nie wierzy w swoją urodę.. ' jedno twe ciepłe spojrzenie wynagradza godzinę płaczu ' podotykajmy się kochanie, wejrzyj do mej namiętności
|
#1639 |
|
Rozeznanie
|
To aż tak boli, że boję się jutra.
Chciałabym, żebyś choć przez chwilę ukoił te cierpienie. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
_changime - na zdrowie
![]() mad_woman - dziękuję Kochanaa - płomyczku <3 --- "kiedyś napcham Ci do mordy tych *******onych czerwonych czereśni, a potem każę Ci je wyrzygać zobaczysz jak się czułam kiedy karmiłeś mnie szczęściem i kazałeś w jednym momencie całkowicie usunąć je z mojego wnętrza." "Lepiej żałować za grzechy, niż za stracone okazje" chciałam żeby mnie ktoś kochał, i żebyś był to Ty. potrafiła stanąć na środku ogrodu, a deszcz spływał po jej twarzy razem ze łzami rozmazując makijaż. a mówi się ,że po deszczu zawsze wychodzi słońce. chciałaby był w jej życiu choćby cząstką. Bała się ,że pozwalając mu odejść, przekreśliła wszystko, a On nigdy juz nie wróci. był jej marzeniem, którego nie potrafiła dosięgnąć. po mimo lat, nic się w jej sercu nie zmieniło. czuła się niepotrzebna. Koc zastępował ciepło jego ciała. Gorąca herbata zastępowała ciepło jego dłoni. Zdjęcie zastępowało jego obecność... ból w lewej piersi nie pozwalał jej zasnąć. |
|
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
+ Bardziej niż srodków przeciwbólowych potrzebuję Ciebie . Czy kiedykolwiek czułaś jak każda część Twojego ciałą błaga o Jego dotyk ? Jak usta pragną Jego pocałunków ? Jak uszy potrzebują Jego czułych słów? Jak dłonie potrzebują ciepła Jego dłoni ? Jak oczy tęsknią za Jego spojrzeniem? A serce pragnie Jego miłości ? Nie . Więc nie mów mi , że doskonale mnie rozumiesz. Tęsknota za Tobą wypala we mnie resztki życia . Wiadomość . Drżenie rąk . Ty . Nadzieja . I ... Znów rozczarowanie . W każdym oddechu modlitwa o Ciebie . Kiedy myślę o Tobie czuje Twój zapach , słyszę Twój głos , czuję na skórze Twój dotyk i pie###lony ból w sercu .
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-09-12 o 21:23 |
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
Czekając na coś magicznego tracimy zwykłe dni. A prawdą jest, że to, co najpiękniejsze przychodzi niespodziewanie.
Słowo, które można zinterpretować według własnego uznania i własnej woli. Jedni kojarzą miłość z przyjemnością inni z niebezpieczeństwem. Zeszyt pełen serduszek, a na ostatniej stronie Twoje inicjały ![]() Za bardzo go kochałam. a miłość nie rządziła się zasadami logiki . Teraz się pozbierałam. Nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać. Ale jestem. Wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień. Ona ma swoja prywatną rzeczywistość, nie jest zatruta chorym światem. Bo wszyscy od czasu do czasu ukrywamy emocje. Przyklejamy uśmiechniętą maskę, mając nadzieje, ze nikomu nie uda się przez nią przedrzeć. Ekran mojego telefonu już dawno przestał wyświetlać twoje imię. Nie ma go w ostatnio odebranych wiadomościach ani połączeniach.
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
masz, tutaj rachunek. - jaki rachunek do cholery?! - jak to jaki? ten za, 398 nieprzespanych nocy, 879 zużytych chusteczek, 6 litrów wypitego wina, 297 wypalonych papierosów, 12 zjedzonych tabliczek czekolady i 8 litrów pochłoniętych lodów. + 22% vat, za opuchnięte oczy i rozmazany tusz.
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
caroline060 patrysiowa_ dziękuje, kocham Was. ty jesteś miłością,
którą zapamiętam na zawsze czy nasze wspomnienia przetrwają? hej, złap mnie za rękę! nie pozwól mi czekać ty spoglądasz wprost przez moje serce
|
|
#1646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kradnę ;p ___________________ 'zostaw go! Ostrzegam Cię, jak połamie Ci serce
na kawałki, to pamiętaj- ja tego nie posprzątam.' 'Nie jesteś złym człowiekiem. Jesteś dobrym człowiekiem, któremu przytrafiło się wiele złego..'
|
|
|
#1647 |
|
Przyczajenie
|
'Chcę Ci coś powiedzieć ale brakuje słów żeby wyrazić to co czuję
Mogałabym to namalować lecz nie wymyślił nikt kolorów które można użyć.'
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." |
|
|
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
Niemożliwe
O i jeszcze naiwnie__ mnie okradła Co ja tu widzę Proszę sobie nie myśleć, że pozostaję Wam dziewczynki dłużna, bo kradnę, aż się uszy trzęsą ![]() ___ ` .. a wtedy, gdy po raz kolejny moje palce po zakurzonych strunach dzwonią, czuję.. Czuję, że unoszę się nad ziemią.. ; (
będę wierzyć, że pokonam ból, pokonam lęk.. nim będziemy sami łukiem ciał rozgrzanych, narysuję je.. ich każdy mały cień.. ![]() Edytowane przez Kradziejka_ Czas edycji: 2010-09-12 o 23:29 |
|
|
|
#1649 |
|
Przyczajenie
|
ja nie widzę w nim nic intrygującego.po prostu znam go na wylot.
każdą część jego ciała, jego myśli, marzenia, pragnienia, talenty i minusy, prócz czarnych myśli - z nich nikt nigdy się nie spowiada. kotku, zastanawiam się czy to ja jestem aż tak inteligentna, czy po prostu ty żyjesz tutaj już kilka dobrych wieków. i zatrzymałeś się gdzieś w średniowieczu. marnie egzystując do dziś. gdyby faceci tak naprawdę pokazywali swoją mięskość. nosiliby mini. ![]() na wszelki wypadek, gdyby wpadł Ci do głowy głupi pomysł rozgryzienia mnie, zostawię w domu swoją osobowość, całkiem spokojnym krokiem przetnę Ci drogę i całkiem ironicznie spojrzę ci w twarz. z iskierkami w oczach. niewerbalnie oznajmię Ci że, mam zamiar słowa przeistoczyć w czyny.
|
|
#1650 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały dziewczynki, są mega motywujące! Widzę jak dzień staje się krótszy Zbliżamy się do końca. w medycynie pęknięte serce to problemy rozwarstwieniem aorty. czy coś takiego. Podobno nie ma jednej w życiu miłości. Podobno mamy wiele szans na znalezienie drugiej połówki i dlatego popełniamy błędy. Nawet moje przyjaciółki, które go iście nie znosiły, zaczęły podziwiać jego cierpliwość do mnie i mojego stanowczego 'nie'. Ostatnio ja i moje złamane serce byliśmy głównym tematem rozmów damsko-damskich. apogeum tęsknoty. Odkrycie roku dwutysięcznego dziesiątego - jestem tchórzem! Też mi odkrycie. bo tak ciężko być odważną w dzisiejszym świecie. Była północ i walczyły ze sobą dwie części mnie - rozum z rozumem dla odmiany. jak to?! przez to, że jestem starsza nie mogę już chować się pod łóżko, tupać nogami i zachowywać się totalnie nieodpowiedzialnie?!
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.