![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Straciłeś przywilej życzenia mi kolorowych snów !
#1592 |
Raczkowanie
|
bo dowód miłości jest wtedy, kiedy bez żadnych gestów, przychodzisz i mnie przytulasz. ♥ maanslaughter - < 3 !
![]() |
#1593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paralogiczna, SparklyAngel - okradłam ![]() ___________________
'There'll be no last chance to promise to never mess it up again' Nie będzie ostatniej szansy na obietnicę, że więcej tego nie schrzanisz. 'Sweet pain of watching Your back as you walk' Słodki ból patrzenia na Twoje plecy kiedy odchodzisz. 'I remember every word You said' Pamiętam każde słowo, które powiedziałeś. 'It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside' To ciężka rzecz udawać uśmiech, kiedy czuję jak załamuję się wewnątrz.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-09-12 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Raczkowanie
|
Nocą gdy jasne gwiazdy rozświetlały leżącą postać w półmroku, gdy oświetlały łzy kapiące na podłogę, gdy sprawiały, że mokre oczy błyszczały jeszcze bardziej, wtedy gdy wszystko wyglądało magicznie, jakaś czarna magia zabrała mi Ciebie. Zabrała choć wszystkimi siłami i całą mocą jaką znalazłam w sobie starałam się zatrzymać Ciebie na tym świecie. I choć szpitalne łóżko już wystygło, i choć już Go zabrano, ja leżałam na tej zimnej podłodze i cierpiałam szlochając cicho, błagając by ten koszmar się skończył....
[*] |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
śliczny jest
![]() dlaczego niektóre wspomnienia nie mogą rozpłynąć się w powietrzu jak dym z kilkunastu kolejnych papierosów wypalanych jako leków na 'nie pamiętanie' ? teraz wiem już, że nic ważniejszego od Ciebie nie istnieje.
![]() |
#1597 |
Raczkowanie
|
nanana , sama nie wiem czego chcę .
świat o nas będzie pisał w tomach, nic nas nie pokona.
#1598 |
Zadomowienie
|
dziękuję.
i boję się Cię stracić znów. jeśli bezpowrotnie? Twoj widok sprawia, że szaleję.
![]() |
#1599 |
Raczkowanie
|
xxgroszek07xx - Jej .. ja chce Ciebie dużo dużo więcej
![]() maanslaughter - ![]() kamisha - piękne <33 naiwnie__- eee bardzo mi przykro . zostałaś okradziona Bejbe ![]() _mandarynka - ![]() Primadonna- standardowo ![]() poprostuAsiss - <kradnie i ucieka> ![]() ![]() LoveYourEyes - ohh ahh ehh ! ![]() x_truskawka_x- okradzionaaaa ![]() justsmilebaby- musiałam <33 Chocolaaate - ![]() ![]() + I marzenia jak kredki układam w piórniku . Każdy dzień jest okazją . Im dłużej zwlekasz , tym bardziej boli . Prosty gest może naprawić wyrządzone krzywdy . Łatwiej odpuścić i cierpieć , niż zwyczajnie zapomnieć ? Wspomnieniami koloruje szarość rzeczywistości . I w dupie mam Twoje przeprosiny . I nie obchodzi mnie , że żałujesz . I .. no przytul mnie wreszcie ! ![]() Pewnego dnia zabiorę Cię na spacer . Spacer po wspomnieniach . Przypomnę Ci każdą wspólnie spędzoną chwilę . Pokaże jak było pięknie i jacy byliśmy szczęśliwi . Sprawię , żę pokochasz mnie na nowo . A pózniej karze Ci odejśc i o mnie zapomnieć .Powodzenia . ![]() ![]()
#1600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
____________________ - wszystkiego najlepszego.
- dziękuję za pamięć.. - proszę. co prawda ostatnio postanowiłam nie zaśmiecać sobie głowy głupotami, ale niektórych rzeczy jeszcze zapomnieć nie mogę.. '- człowiek nie może tyle czuć, bo by eksplodował.. - Ty to czujesz coś tylko po piwie!'
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Rozeznanie
|
W butach rozwiązane sznurówki. Idziesz w nich bezinteresownie przez miasto. Nagle nie zauważasz krawężnika. Potykasz się i upadasz. Już nawet nie masz siły, aby wstać. Tak bardzo Ci odebrał życie. He got the soul back from me and he walked away. Odebrał mi duszę i odszedł. Już na mojej drodze nie świeci się zielone światełko.
Jest tylko czerwone, chodź czasem zaświeci się pomarańczowe i się przygotowuję, aby zacząć nowy etap życia, lecz wszystko na nic. Cały czas stoję w miejscu i stoję. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-09-12 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Przyczajenie
|
LoveYourEyes - uwielbiam Cię ! ♥
'' Najbardziej lubiła siadać na schodku, i patrzeć przed siebie. Kiedy tak siedziała, ciepła herbata ogrzewała jej dłonie, a wiatr delikatnie muskał jej twarz myślała o tym, jak przecudownie by było, gdybyś był w tym momencie obok niej. '' ( gdzieś to znalazłam. ) " Leżała na zielonej trawie i wpatrywała się w niebo, bo ono przypominało jej Jego błękitne oczy. " ( przepraszam, jeśli już było. ) postanowienia :
- nauka. - nauka. - nauka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Rozeznanie
|
![]() ` Od dziś się spełnią nasze sny. Od dziś nas nie rozdzieli nic. Bo świat w ramionach naszych jest.. Tak, chcę ! ` [ Magness ] ` Uwielbiam ryzyko, gdy wiem, że na końcu drogi będziesz Ty.. ` Nie masz do stracenia nic.. W oku błysk. ` ` Dopóki nie zamknie Ci się powieka.. Dziś jest człowiek, jutro nie ma człowieka.. ` [ Pih . ] -,-
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
...
- wiesz jak to jest z facetami... - Wiem. Miałem przeżycia z facetami. To świnie. / rozmowa z przyjacielem / Długa rozmowa z Tobą, potem 22:22. Jestem w niebie! Przyjaciele nie zawodzą. Kiedyś trzymałeś się tej zasady. Właśnie, kiedyś. Miłość, chyba, nie jest dla mnie. Uwielbiam to uczucie, kiedy chcesz, żebym była zazdrosna. Skarbie, ja nie mam o co być. Ufam Ci. Bezgranicznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Raczkowanie
|
mad_woman - czy to aby na pewno chodzi o mnie? Nie wierzę
![]() siatkaara - no a o kogo innego niż o ciebie skarbie? ![]() Kradziejka_ - oczywiście, że o ciebie ![]() ![]() z innej bajki - przywłaszczam sobie co nieco ![]() ![]() ![]() ___
"Jeśli los daje, to daje po kawałku, jeśli zabiera, to wszystko na raz" /John Webster/ "Szczęście przychodzi do tego, kto za nim nie goni" /Jan Werich/ "Szczęście innych ludzi zachwyca nas tylko dlatego, że w nie wierzymy" /Marcel Proust/ "Szczęście podobnie jak duży spadek, zawsze przydarza się komuś innemu" "Szczęście często przydarza się tym, którzy nie uwzględnili go w swoich planach" "Wyrzeczenie się szczęścia wymaga wielkiej odwagi" /Corneille/ "Szanuj szczęście, jest tylko wypożyczone" /Pam Brown/ "To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia" /Paul Holbach/ "To wielka sztuka umieć kierować swoim szczęściem, a nie tylko czekać na nie" /Baltasar Gracian/ Z takiej małej książeczki "Jak być szczęśliwym" Może coś komuś przypadnie do gustu ![]()
![]() |
#1606 |
Zadomowienie
|
♥ Dziękuję. ;* ________________ Siedzieli na dachu wierzowca i nasycali swoje spojrzenia jeszcze bławatkowym niebem, jeszcze puchowymi chmurami, jeszcze truskawkowym powietrzem.. Kiedy była dzieckiem, kochała się w smaku powietrza.. Stukot jego kroków echem roznosił się po jej głowie. Twój szept drepcze po ścieżkach moich myśli.. Odbierz mi głos, bym mogła prawdziwie milczeć. Odbierz mi wzrok, bym mogła prawdziwie widzieć Odbierz mi słuch, bym mogła prawdziwie słyszeć, ale zostaw mi uczucie, bo czuję prawdziwie.. Do dzisiaj słyszę Twój ironiczny śmiech. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-09-12 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
BAN stały
|
dziękuje.dziękuje.dziękuj e
![]() Cytat:
dziękuje za niego,widnieje w moim statusie na gg juz ![]() ...
nie bój się o mnie, jestem wystarczająco duża by zrozumieć słowa 'wypier.dalaj' schowany, gdzieś na dnie głowy on. jeszcze resztki wczorajszego wczoraj plątają mi się po głowie, jeszcze resztki byłego Ciebie plątają się tu . nim stawisz krok w przód głęboko zastanów się, czy oby na pewno tego właśnie chcesz . ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Raczkowanie
|
Ależ oczywiście , że o Ciebie złotko ;P
![]() + Kiedyś przyjazń była bezinteresowna , a miłość szczera. Kiedyś byłeś przyjacielem , którego kochałam . Krzyczę w niebo , mając nadzieję , że mnie usłyszysz . Śpij dobrze Aniołku .[*] ![]() Czasami życie zabiera tych , którzy powinni żyć wiecznie . Tak dla przykładu . Czasami odchodzą Ci , których najbardziej kochamy . Tak dla przykładu . Czasami odchodzą Ci , których najbardziej cenimy . Tak dla przykładu . Wszytko po to , by uświadomić nam jak kruche jest ludzkie życie . Żyj chwilą , wykorzystaj swój czas . Czasem warto się zatrzymać, popatrzeć na całe swoje życie, żeby móc zacząć naprawdę żyć . Dostrzegając wady, trzeba starć się je zmienić i to najlepiej zaczynając od teraz . Od dziś . Bo przecież właśnie dzisiaj zaczyna się nasze jutro ![]()
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-09-12 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zadomowienie
|
co czuję?
jak opisać nic? tą pustkę, co wypala cię od środka? leżę na dnie twojego umysłu, cała we mgle, tonę! przyjdź, bo tonę podaj chociaż brzytwę, już nie marzę o dłoni.
![]() |
#1610 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi tam nie jest przykro ![]() <33 Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wyje.bany ![]() boskaś. ; * No wreszcie nadrobiłam. Nie pędźcie tak ! ![]() Uwielbiam stan pt; nic, niewazne, wszystko dobrze, taa.
` Zobacz polowa serca to łza - tylko ona zostaje, gdy się je złamie.` To nic że odszełeś, W końcu przerabiałam już scenariusz życia bez Ciebie. Teraz po dwóch latach, nadal wiem że lepszego od Ciebie nie będzie. A ty dalej powtarzaj że kiedyś mi przejdzie. Mogłabym codziennie opowiadać Ci o moim uczuciu. Mogłabym przygotowywać Ci śniadanie od łóżka, A wieczorami przygotowywać kolację. Nie zabraniałabym Ci oglądać głupich meczów w telewizji, Nie marudziłabym gdybyś za często pił tanie wina. Mogłabym naprawdę, tylko wystarczyło mnie kochać.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-09-12 o 14:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Raczkowanie
|
marikab - prawie codziennie? widocznie mam niedosyt Ciebie, bo wydawało mi się, że dłużej.
![]() Paralogiczna - cieszę się. ![]() . . . . . . . . . . . ,,Z kimś, kto usłyszy bicie serca. Kto nie przejdzie obojętnie, gdy podniesie się ciśnienie we krwi lub gdy krew będzie zalewać kolejne jeszcze słoneczne dni życia. Tak... Właśnie z kimś takim trwać.''
#1612 |
Rozeznanie
|
móc cofnąć czas do czasów gdy byłaś przy mnie ..
tak cholernie tego nie ogarniam. i co wieczór pytam się siebie czy jeszcze kiedykolwiek będzie dobrze .
#1613 |
Zakorzenienie
|
S.O.S. I fell in love. //
S.O.S. Zakochałam się.
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
-Te Twoje zielone oczy są przepiękne.
-Szkoda, że tym spojrzeniem nie potrafiłam Ci zatrzymać. Myślałam, że te wszystkie obietnice to na serio. Ała. Mówiłeś, że to nie będzie bolało! W takim razie chyba nikt Cię nigdy nie zranił. Jeszcze jeden raz mieć stuprocentową pewność, że Ci zależy. Pozory mylą. To dobrze, bo wyglądasz na kompletnego kretyna. Wybaczyłam. Chyba niepotrzebnie. Dać Ci drugą szansę, przeżyć jeszcze raz te piękne chwilę i potem cierpieć.? Czy może od razu powiedzieć 'spie*rdalaj' i cierpieć tak samo.? Chyba to drugie rozwiązanie jest odpowiednie. Przynajmniej zostanę usatysfakcjonowana. Nie lubię ranić, ale zemsta jest taka słodka. Zawsze byłam spokojną dziewczynką. Zawsze byłam pilną uczennicą. Zawsze słuchałam rodziców. Pojawiłeś się Ty. A Ja zmieniłam się na niegrzeczną, chamską, pyskatą idiotkę. Zobacz jaki masz na mnie wpływ zrozum. Kocham Cię. |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Raczkowanie
|
teraz pewniej widzę to,
że poranki nie wystarczą, by zapomnieć o Tobie jak najzwyklej. zapach bzu w powietrzu i szczęście za firanką. 'z Tobą się budzić i w Tobie oddychać, Tobą się poić i w Tobie zasypiać' a w środku i tak wiesz, że zabija cie to i zaburza wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Raczkowanie
|
o kurcze. rumienię się.
![]() Dziękuję.! ![]() *** Kiedy myślisz że życie jest piękne, wypowiadasz jedno słowo i wszystko się pie*rzy. *** Ey, przez ciebie znów rysuję serduszka. </3 *** Raz się żyje.- mocny argument. *** I będę się jarać twoją porażką do końca naszych chwil. ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-12 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=x_truskawka_x;22017 120]
Kradziejka_ - oczywiście, że o ciebie ![]() ![]() Ojj, zwruszyłam się aż ![]() ![]() ___ ` Nie ma większego szczęścia poza niewzruszoną pewnością, że jest na tym świecie człowiek, który kocha nas z całego serca, umie docenić nasze zdolności, a każdą wadę potrafi przyjmować z uśmiechem ` ![]() ; )
![]() |
#1618 |
Raczkowanie
|
changime -Na zdrówko skarbie
![]() Spluwa zamiast serca i proch zamiast mózgu, to jest Twój problem więc nie wmawiaj mi że to wszystko moja wina.! -Pocałuj mnie! -Po co? -Dla badań naukowych, chcę sprawdzić dlaczego wszystkie tak na Ciebie lecą. Przy Tobie pokochałam życie < 3
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
![]() Koszmar, który nawiedza mnie każdej nocy, ma Twoje rysy. Przez przypadek trafiłam do miasta toksycznych uczuć. Gubię się w labiryncie ulic paranoicznych myśli; krzyczę przez zamknięte usta - wołam o pomoc. Wezmę Cię na ciekawą rozmowę - porozmawiamy niemoralnie o moralności. |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o jeju jak mi miło ![]() ![]() ![]() naiwnie__ - zostać uznana za boską przez Ciebie to niebywały zaszczyt ![]() ![]() _____________ nadzy aż po duszę razem zobaczyliśmy wschód słońca
żyję na ścieżce Twojej samotności Płonie w nas zachód słońca Nasza miłość jest gorzko-słodka. Oddycham dookoła ciebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.