Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 11:44   #1621
nanaaaaa87
Zadomowienie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

ufff już Was prawie nadrobiłam

fioleciasto trzymaj sie!! i gratuluję 4 z egzaminu

Little brown nie przejmuj się tą kobietą, niektórzy ludzie tak mają, pewnie nie spodobało jej się to że nie będziesz mogła już uczyć jej dzieci, więc tak sobie bez sensu powiedziała o tych zarobkach... ludzie czasmi mówią jakieś dziwne, niesprawdzone rzeczy i nawet nie zdają sobie sprawy jak to może kogoś dotknąć i zdołować. Ciesz się że tak szybko znalazłaś pracę, będziesz miała stały dopływ gotówki, a może nawet uda Ci się jeszcze mieć kilka dodatkowych lekcji Tym bardziej, że to praca związana z Twoim kierunkiem i będziesz mogła zobaczyć jak to wszystko wygląda od środka i zdobyć jakieś doświadczenie, znajomości itp. Ja też pracowałam przez 3 miesiące jako sekretarka w szkole językowej i też niestety zarabiałam bardzo mało, jak opłaciłam studia, dojazdy i sieciówkę to zostawało mi 50 zł... więc to chyba normalne na tym stanowisku.

Ewelajna140 pewnie, że warto!! Tym bardziej, że jest bezpłatna, nigdy nie wiadomo kiedy może Ci się przydać

Honey7 ja też bezrobotna... ale ciągle szukam, wczoraj też wysłałam cv może się odezwą...
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:47   #1622
Coma_
Zadomowienie

Już dwie szczęśliwe posiadaczki nowej pracy - super! Choć troszeczkę Wam zazdroszczę sama wysłałam już ok. setki CV/LM i niestety nie jest kolorowo, od października byłam tylko na 2 rozmowach (które jak widać nic nie dały). O tyle mam dobrze, że mam już pracę... ale właśnie szukam tej "pierwszej" zgodnej z zainteresowaniami i kierunkiem studiów nawet jeżeli to będzie umowa zlecenie (a nie o pracę), nawet jeżeli to będzie pół etatu, nawet jeżeli będę miała mniejszą stawkę niż teraz - to biorę grunt to robić to, co się lubi albo budować doświadczenie na tym, co jest choć trochę związane z przyszłą, wymarzoną pracą A niedogodności? Phi... w końcu jesteśmy młode i nie wymagajmy, aby świat padał nam do stóp. Pierwsze prace nigdy nie są idealne... od pucybuta do milionera jak to mówią - uczą pokory i nie tylko Nie bądźmy wybredne

Cytat:
Napisane przez Little brown Pokaż wiadomość
(...)
Coma_ dzięki za link do obliczania pensji, z tego co widzę, to dla studentów pracujących na umowę zlecenie odciągają trochę mnie. Dziś się okaże, czy będę mogła zatrzymać jeszcze kilka godzin korków co też by się przydało.
Proszę nigdy nie byłam orłem w tego typu obliczeniach, więc takie unowocześnienia się przydają

Coma_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:31   #1623
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Beoneself a mogłabyś napisać coś więcej o swojej pracy? na czym ona polega itd? Widzę, że też jesteś rannym ptaszkiem?

Ja zaczynam dziś, ale idę tylko na 3-5h. Dostałam taki folder informacji, które muszę przyswoić

theoneandonly robiłam badani i są ok (mimo, że nie jem mięsa od 8 lat). U mnie stwierdzono hipotonię pierwotną- po prostu bardzo niskie ciśnienie krwi. Teraz łykam tylko magnez i potas, ale ostatnio coś zapominam

Coma_ dzięki za link do obliczania pensji, z tego co widzę, to dla studentów pracujących na umowę zlecenie odciągają trochę mnie. Dziś się okaże, czy będę mogła zatrzymać jeszcze kilka godzin korków co też by się przydało.
Pisz koniecznie jak tam pierwszy dzień w pracy!!!

A jeśli o mnie chodzi - to tak w duuużym skrócie - będę prowadzić salon mebli kuchennych, przygotowywać projekty, wyceny i tak dalej.
Cytat:
Napisane przez Coma_ Pokaż wiadomość
Już dwie szczęśliwe posiadaczki nowej pracy - super! Choć troszeczkę Wam zazdroszczę sama wysłałam już ok. setki CV/LM i niestety nie jest kolorowo, od października byłam tylko na 2 rozmowach (które jak widać nic nie dały). O tyle mam dobrze, że mam już pracę... ale właśnie szukam tej "pierwszej" zgodnej z zainteresowaniami i kierunkiem studiów nawet jeżeli to będzie umowa zlecenie (a nie o pracę), nawet jeżeli to będzie pół etatu, nawet jeżeli będę miała mniejszą stawkę niż teraz - to biorę grunt to robić to, co się lubi albo budować doświadczenie na tym, co jest choć trochę związane z przyszłą, wymarzoną pracą A niedogodności? Phi... w końcu jesteśmy młode i nie wymagajmy, aby świat padał nam do stóp. Pierwsze prace nigdy nie są idealne... od pucybuta do milionera jak to mówią - uczą pokory i nie tylko Nie bądźmy wybredne

Proszę nigdy nie byłam orłem w tego typu obliczeniach, więc takie unowocześnienia się przydają
Coma, a ty w co konkretnie uderzasz? Jakie miejsca pracy?

A co do bycia niewymagającą... to masz rację, nie można od razu oczekiwać kokosów i nie wiadomo jak wielkiego komfortu. Ale nie można też skazywać siebie na nie wiadomo jak wielkie niewygody z tytułu zdobywania cennego doświadczenia... dlatego właśnie zwolniłam się z poprzedniej firmy. No - ale miałam ogromnie dużo szczęścia znajdując nową pracę właściwie po tygodniu - i z tego co na razie widzę mam szansę całkiem fajnie się tu rozgościć - o ile się dobrze spiszę i nic nie zawalę

Inwestowanie w siebie, dodatkowe kursy, wszystkie nieprzespane noce spędzone nad "rozgryzaniem" programów - faktycznie mi się opłaciły
A wszyscy mi się na uczelni dziwili, gdy zapisałam się na kurs za który musiałam zapłacić 800zł. Prawda jest taka, że właśnie on pomógł mi znaleźć rok temu pracę w biurze Było ciężko, nie zaprzeczam, tymbardziej, że zarabiałam wtedy około 1000zł - ale dogadałam się z kwesturą i rozłożyli mi płatność na raty

Najważniejsze to widzieć przed sobą konkretny cel, nie dać się komukolwiek zniechęcić i... mieć bardzo dużo odwagi.
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 00:12   #1624
nanaaaaa87
Zadomowienie

Coma_ świetny blog! i bardzo motywujący przeczytałam od deski do deski
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 00:50   #1625
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
(...)
(...)
Na razie interesuje mnie wszystko co jest związane z pomocą innym, reso, psychologią, NGOs (np. praca w biurze fundacji, poradni itp.) ew. również z redagowaniem tekstu

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
Coma_ świetny blog! i bardzo motywujący przeczytałam od deski do deski
Dziękuję

Stary 2011-02-04, 08:20   #1626
Little brown
Raczkowanie

beoneself, pierwszy dzień w pracy jak najbardziej pozytywnie. Chociaż zostałam wrzucana od razu na głęboką wodę . Praca jak najbardziej mi się podoba, tylko, że muszę to wszystko jakoś ogarnąć, a nie jest tego mało. Wczoraj miałam okazję porozmawiać z lektorką- Amerykanką z NY
Do moich obowiązków należy też przyjmowanie wpłat itd więc to jest chyba najbardziej odpowiedzialna czynność, bo muszę wprowadzać dane do komputera, wystawiać fakturki i trzymać kasę w kasetce.
Udało mi się zostawić jeszcze 3-4 osoby na korki więc we dwa dni w tygodniu po pracy jadę jeszcze nauczać.

Dziś jestem totalnie do niczego...Położyłam się po północy i fatalnie spałam. Miało na to wpływ pewnie to że o 20 wypiłam kawę no i oczywiście pierwszy dzień w pracy.

Ktoś pytał na wątku czy studiuję dziennie. Tak i przyznam się szczerze, że jakby ktoś kilka lat temu powiedział mi że będzie tak, że będę jednocześnie studiować dwa kierunki dziennie, pisać magisterkę, pracować na pół etatu i jeszcze mieć 4 uczniów na korepetycje to pomyślałabym, że upadł na głowę

Zobaczymy jak dalej się to wszystko ułoży. Na pewno będę musiała przeorganizować swoje weekendy, które i tak spędzam z Tż bo to jedyny czas kiedy możemy się widzieć.

Beoneself widzę, że też masz odpowiedzialną pracę i mam nadzieję, że cały czas będziesz zadowolona.
Stary 2011-02-04, 10:26   #1627
chryja_bez_ryja
BAN stały

Dziewczyny Ja dalej chora, ale pamiętacie jak pisałam, że chyba 5 nie będzie ? Hahaha, jako jedyna z całego roku dostałam 5 I to pisząc z goraczka 38 stopni :P Wczo0raj z chirurgii też pisałam z taka goraczką i co? Też 5 Takim oto sposobem skonczyłam sesję V semestru z ocenami: 3,5 ; 4,5; 4,5; 4,5 ; 4;5; 5; 5; 5; Udało się, a teraz mogę dalej chorować (już 6 dzień ) Buziaki dziewczyny i dzięki za motywację Jak tylko wyzdrowieję to czekają na mnie dwie książki Lauren conrad po angielsku do przeczytania. A teraz slucham Harry'ego Pottera w oryginale

Coma_ jeszcze raz dzięki za namiary na Lang-8 na blogu, swietnie się bawię (i uczę)
chryja_bez_ryja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 11:08   #1628
Honey7
Zakorzenienie

chryja_bez_ryja no to gratuluje ;D i szybciutko zdrowiej ;**

Little brown podziwiam Cię, ja bym nie dała rady przy dwóch kierunkach, magisterce, pracy i do tego korepetycjach, kiedy Ty znajdujesz czas dla najbliższych ?
Stary 2011-02-04, 11:15   #1629
theoneandonly
Wtajemniczenie

Dzień dobry !
ja dzisiaj muszę ogarnąć swoją sypialnię i swoje ciuchy przede wszystkim.
Postawiłam sobie ambitny cel pozapisywania wszystkich ubrań jakie mam, aby się bardziej orientować w tym co mam( tym bardziej, że nie mam ubrań w jednym miejscu)
Coś czuję, że dużo roboty z tym będzie, mam nadzieję, że się nie zniechęcę.

Cytat:
Pisz koniecznie jak tam pierwszy dzień w pracy!!!

A jeśli o mnie chodzi - to tak w duuużym skrócie - będę prowadzić salon mebli kuchennych, przygotowywać projekty, wyceny i tak dalej.

A co do bycia niewymagającą... to masz rację, nie można od razu oczekiwać kokosów i nie wiadomo jak wielkiego komfortu. Ale nie można też skazywać siebie na nie wiadomo jak wielkie niewygody z tytułu zdobywania cennego doświadczenia... dlatego właśnie zwolniłam się z poprzedniej firmy. No - ale miałam ogromnie dużo szczęścia znajdując nową pracę właściwie po tygodniu - i z tego co na razie widzę mam szansę całkiem fajnie się tu rozgościć - o ile się dobrze spiszę i nic nie zawalę

Inwestowanie w siebie, dodatkowe kursy, wszystkie nieprzespane noce spędzone nad "rozgryzaniem" programów - faktycznie mi się opłaciły
A wszyscy mi się na uczelni dziwili, gdy zapisałam się na kurs za który musiałam zapłacić 800zł. Prawda jest taka, że właśnie on pomógł mi znaleźć rok temu pracę w biurze Było ciężko, nie zaprzeczam, tymbardziej, że zarabiałam wtedy około 1000zł - ale dogadałam się z kwesturą i rozłożyli mi płatność na raty

Najważniejsze to widzieć przed sobą konkretny cel, nie dać się komukolwiek zniechęcić i... mieć bardzo dużo odwagi.
Wow to świetnie
Znalezienie nowej pracy po tygodniu-gratulacje
a co to za kurs, który Ci tak pomógł?

Cytat:
beoneself, pierwszy dzień w pracy jak najbardziej pozytywnie. Chociaż zostałam wrzucana od razu na głęboką wodę . Praca jak najbardziej mi się podoba, tylko, że muszę to wszystko jakoś ogarnąć, a nie jest tego mało. Wczoraj miałam okazję porozmawiać z lektorką- Amerykanką z NY
Do moich obowiązków należy też przyjmowanie wpłat itd więc to jest chyba najbardziej odpowiedzialna czynność, bo muszę wprowadzać dane do komputera, wystawiać fakturki i trzymać kasę w kasetce.
Udało mi się zostawić jeszcze 3-4 osoby na korki więc we dwa dni w tygodniu po pracy jadę jeszcze nauczać.

Dziś jestem totalnie do niczego...Położyłam się po północy i fatalnie spałam. Miało na to wpływ pewnie to że o 20 wypiłam kawę no i oczywiście pierwszy dzień w pracy.

Ktoś pytał na wątku czy studiuję dziennie. Tak i przyznam się szczerze, że jakby ktoś kilka lat temu powiedział mi że będzie tak, że będę jednocześnie studiować dwa kierunki dziennie, pisać magisterkę, pracować na pół etatu i jeszcze mieć 4 uczniów na korepetycje to pomyślałabym, że upadł na głowę

Zobaczymy jak dalej się to wszystko ułoży. Na pewno będę musiała przeorganizować swoje weekendy, które i tak spędzam z Tż bo to jedyny czas kiedy możemy się widzieć.

Beoneself widzę, że też masz odpowiedzialną pracę i mam nadzieję, że cały czas będziesz zadowolona.
No to świetnie, że w nowej pracy ok.
Powodzenia życzę !
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 11:18   #1630
janee90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chryja_bez_ryja Pokaż wiadomość
Dziewczyny Ja dalej chora, ale pamiętacie jak pisałam, że chyba 5 nie będzie ? Hahaha, jako jedyna z całego roku dostałam 5 I to pisząc z goraczka 38 stopni :P Wczo0raj z chirurgii też pisałam z taka goraczką i co? Też 5 Takim oto sposobem skonczyłam sesję V semestru z ocenami: 3,5 ; 4,5; 4,5; 4,5 ; 4;5; 5; 5; 5; Udało się, a teraz mogę dalej chorować (już 6 dzień ) Buziaki dziewczyny i dzięki za motywację Jak tylko wyzdrowieję to czekają na mnie dwie książki Lauren conrad po angielsku do przeczytania. A teraz slucham Harry'ego Pottera w oryginale

Coma_ jeszcze raz dzięki za namiary na Lang-8 na blogu, swietnie się bawię (i uczę)

gratulacje!! super oceny

a ja dziś mam OSTATNI (!) egzamin ! ))

plan na dziś :
- pouczyć się jeszcze do egzaminu
- napisać go
- iść na imprezę z kumpelami z roku !!

Edytowane przez janee90
Czas edycji: 2011-02-04 o 11:20
janee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 11:41   #1631
pozycja77
Zadomowienie

witam! przejrzalam bardzo pobieznie wątek, i podoba mi się ta swoista grupa wsparcia, pozwolicie że dołaczę ??

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:29   #1632
janee90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
witam! przejrzalam bardzo pobieznie wątek, i podoba mi się ta swoista grupa wsparcia, pozwolicie że dołaczę ??
oczywiscie

ja już nie mam dziewczyny siły się uczyć , lecę pomalować paznokcie wziąć prysznic i na egzamin ...
Stary 2011-02-04, 14:30   #1633
Rarita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Jasne
A ja już jestem w końcu w domu i zaczynam ferie za chwilę jadę do lekarza bo jakoś mnie ta grypa coraz mocniej łapie, ale mam nadzieję że przez ten tydzień uda mi się zrealizować trochę moich planów i podszkolić języki
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:55   #1634
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chryja_bez_ryja Pokaż wiadomość

Nie ma za co! O Lang-8 dowiedziałam się na Wizażu, więc myślałam, że wiele osób wie o tej stronce Skończyłam wczoraj sesję i wreszcie mogę wrócić do mojego planu nauki, na Lang-8 też dziś zajrzę - nauka uzależnia

Harry Potter jako listening jest świetny (jeżeli ktoś go wcześniej czytał) już się boję co będzie jak mi się skończy (a jestem dopiero w połowie komnaty tajemnic)

Stary 2011-02-04, 16:19   #1635
Honey7
Zakorzenienie

pozycja77 witamy w grupie wsparcia

a moje plany są następujące:
zacząć czytać książkę- zrobione
niemiecki - 1 dział już za mną

zacząć kurs informatyczny - 1 wykład
znów przejrzeć oferty pracy
obejrzeć brzydule i prosto w serce
pomalować paznokcie
zrobić maseczke i wyregulować brwi (jutro dzień z TŻtem więc trzeba ładnie wyglądać )

no ja o Lang-8 jeszcze nie słyszałam ^^
Stary 2011-02-04, 17:05   #1636
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
pozycja77 witamy w grupie wsparcia

a moje plany są następujące:
zacząć czytać książkę- zrobione
niemiecki - 1 dział już za mną

zacząć kurs informatyczny - 1 wykład
znów przejrzeć oferty pracy
obejrzeć brzydule i prosto w serce
pomalować paznokcie
zrobić maseczke i wyregulować brwi (jutro dzień z TŻtem więc trzeba ładnie wyglądać )

no ja o Lang-8 jeszcze nie słyszałam ^^
Dzięki dziewczyny za przyjęcie
Honey, widzę ze szukasz pracy, możesz polecić jakieś fajne strony?? przeglądam wciąż pracuj, ale dawno nie znalazłam tam fajnego ogłoszenia
ja przejrzę jeszcze matematykę, a potem biegnę na spotkanie ze znajomymi ze starej pracy

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:54   #1637
Honey7
Zakorzenienie

pozycja no ja szukam na pracuj infopraca i gazeta.praca oraz na stronie swojego miasta chociaż tam mało ogłoszeń jest
Stary 2011-02-05, 11:09   #1638
moniaszelki
Zadomowienie

witajcie
ja sie dzis biorę za siebie tzn

-sprzątam w pokoju i w salonie, i w kuchni i łazience i ogólnie dom.
-nauka ang. - słówka co najmniej 20
-nauka espanol - -----||------------
-przeczytac 2 książki, przynajmniej trochę
-poćwiczyć
-nadrobić zaległości w nauce (notatkach)

to chyba tyle. ;d
miłego dnia kochane!
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:13   #1639
chryja_bez_ryja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
chryja_bez_ryja no to gratuluje ;D i szybciutko zdrowiej ;**
Cytat:
Napisane przez janee90 Pokaż wiadomość
gratulacje!! super oceny

a ja dziś mam OSTATNI (!) egzamin ! ))
Dzięki dziewczyny! janee90 i jak egzamin?
Cytat:
Napisane przez Coma_ Pokaż wiadomość
Nie ma za co! O Lang-8 dowiedziałam się na Wizażu, więc myślałam, że wiele osób wie o tej stronce Skończyłam wczoraj sesję i wreszcie mogę wrócić do mojego planu nauki, na Lang-8 też dziś zajrzę - nauka uzależnia

Harry Potter jako listening jest świetny (jeżeli ktoś go wcześniej czytał) już się boję co będzie jak mi się skończy (a jestem dopiero w połowie komnaty tajemnic)
No właśnie już czytałam, dlatego chce się zabrać za listening, niestety, choroba mnie na tyle zmogła,że nie dałam wczoraj rady Ale może dziś
Stary 2011-02-05, 11:33   #1640
Honey7
Zakorzenienie

A ja na dziś to mam plan spędzić z TŻtem cały dzień
Stary 2011-02-05, 13:41   #1641
Copykat
Zakorzenienie

Ja dziś już byłam na zakupach. Plan na resztę dnia:
- sprzątanie
- porządki w szafie
- przeczytać gazetę
- balety

Powinnam zacząć następny rozdział magisterki ale to sie raczej dziś nie uda

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 14:58   #1642
beoneself
Zakorzenienie

Dziewczyny, zdałam dzisiaj ostatni egzamin w sesji...
Jestem normalnie kozakiem, sama jestem w ciężkim szoku, że to wszystko ogarnęłam!!!
Stary 2011-02-05, 15:42   #1643
Rarita
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem normalnie kozakiem, sama jestem w ciężkim szoku, że to wszystko ogarnęłam!!!
Gratulacje
Ja mam niestety w tym semestrze jedną poprawkę ale pięć egzaminów zaliczyłam więc i tak nie jest najgorzej
Tymczasem dzisiaj spędziłam kilka godzin przygotowując wystawę fotograficzną mojego brata, przejechałam 6 km na rowerku stacjonarnym, przerobiłam wszystkie słówka i teraz siedzę nad gramatyką a za chwilę przyjdzie TŻ to sobie trochę poleniuchuję...
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 16:49   #1644
prvosenka
Raczkowanie

Dziewczyny jak czytam wasze posty to aż mnie nabiera ochota, żeby zrobić "coś" Zawsze brak mi motywacji i super pomysły i tak kończą się na niczym Ale widzę że będzie miał mnie kto mobilizować do pracy!!!
Mogę się przyłączyć?
prvosenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 17:58   #1645
moniaszelki
Zadomowienie

a ja jak zwykle prawie nic nie zrobilam ;]
tylko posprzatalam wlasciwie...

no coz. mialam mały kryzys ktory odebrał mi resztki sił.
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:40   #1646
Coffee With Milk
Zadomowienie

Trochę zaniedbałam się w pisaniu tutaj, ale na pewno się poprawię A tymczasem chciałam Wam pokazać stronę, którą dzisiaj odkryłam, może już ją znacie. Jest tam mnóstwo niesamowitych artykułów o rozwoju osobistym. Dużo jest przydatnych informacji jak walczyć z prokrastynacją. KLIK POLECAM
Coffee With Milk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 23:08   #1647
janee90
Raczkowanie

dziś robiłam małe podsumowanie moich noworocznych postanowień -
jeden cel zrealizowany - nauka i podejście do wszystkich egzaminów, nie mam jeszcze wyników z dwóch, wtedy okaże się czy zrealizuje się też mój drugi cel , a więc zdanie wszystkiego za pierwszym podejściem
mój plan na ferie - tylko tydzień

- nacieszyć się TŻetem, bo potem znów rzadko będziemy się widzieć..
- nacieszyć się znajomymi, a w szczególności przyjaciółką i przyjacielem, którzy studiują w innych miastach niż ja
- nadrobić zaległości jeżeli chodzi o filmy - dziś zaczęłam
- iść na zakupyyy

a jutro zajmę się nic nie robieniem i spotkam się z TŻ

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez moniaszelki Pokaż wiadomość
a ja jak zwykle prawie nic nie zrobilam ;]
tylko posprzatalam wlasciwie...

no coz. mialam mały kryzys ktory odebrał mi resztki sił.

tzn ? coś się stało ?
Stary 2011-02-06, 10:04   #1648
beoneself
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Zaczęły mi się ferie! Mam dzisiaj wolną niedzielę i wolny następny weekend, szaleństwo
Stary 2011-02-06, 11:48   #1649
chryja_bez_ryja
BAN stały

Cytat:
gratki
Stary 2011-02-06, 12:20   #1650
Honey7
Zakorzenienie

a mój plan na dziś to brak planu ;D
życzę wam miłej niedzieli

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości