![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Hej
![]() U mnie od wczoraj bez zmian. Ale... zaczynam podejrzewać mojego TŻ o ciążę ![]() ![]() dziś 28 dc, zobaczymy...
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś już wstałam w stanie bolesnej obojętności. Z mężem nie rozmawiam, a on chyba uważa, że wszystko z jego strony jest w porządku. Niech tak myśli. Próby szczerej rozmowy kończą się obwinianiem mnie o wszystko. Trudno. Nie będzie więcej staranek. Dziecko to wielkie szczęście, ale niesie ze sobą też różne problemy a wygląda na to, że z problemami jestem sama, więc trudno. Pracy szukam od zaraz... Siedzę sobie z herbatką. Pada śnieg... Mam nadzieję, że dzis nikt się do mnie nie przytoczy... Choć pewnie kierownik wpadnie zapytać jak leci... Strasznie zmęczona jestem, choć wczoraj tyle spałam... ![]() Będę zaglądać... Pa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | ||
Raczkowanie
|
Caroline Gratulacjeee
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co to są za badania?? jaki jest koszt?? może jutro bym poszła zrobić na własną rękę?? Cytat:
Sama nie wiem co powinnam zrobić teraz od dziś mam brać clo przez 5 dni i co i nie wiem nic boję się teraz co robić!! Kurka no wkurza mnie, że co baba jest lekarzem i sie nie zna nie wie co trzeba i jakie moga być powody tego!! Masakra!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Tacca ![]() ![]()
![]() |
#1624 |
Wtajemniczenie
|
Poproszę o zmianę: 3.02- zatem cykl nr 2
![]()
#1625 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() co tu zaglądam , to takie fajne wieści Dziewczyny, gratulacje ogromne! ![]()
#1626 |
Zakorzenienie
|
Aleksa FT3 i ft4 to sa hormony tarczycy, kostz po ok. 15 zł u mnie, przeciwciała antyTG i antyTPO pozwalają stwierdzic czy nie masz horoby autoimmunologicznej, np hashimoto. Koszt po ok. 30 zł, z tym ze na anty TPO sie u mnie czeka chyba trzy dni, reszta jest w tym samym dniu.
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Tincia przytulam mocno i trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki fluidkujcie mnie!!
czekam na wyniki bety... jeszcze 3 h uhhhhhhhhh
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
Lady kciuki sa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Przykro mi... Trzymam kciuki za nowy cykl!
![]() Cytat:
![]() ![]() Przeglądałam sobie oferty pracy i nic nie ma... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
ladyMK
![]()
![]() |
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Badanka robi się z krwi, u mnie to koszt około 24 zł za jedno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
tacca, doskonale cię rozumiem. U mnie na szczęście było tak, że TŻ nie obarczał mnie poczuciem winy za to, co się dzieje, a innych ludzi, że są słabo kumaci i pytał "mam tam iść i zrobić porządek?"
Na szczęście chwilowo atmosfera się poprawiła... ale czuję, że to tylko cisza przed burzą. Tak już niestety jest. Wczoraj mało brakowało a pokłóciłabym się z TŻ i to tak fest. W sumie od dawna mam na to małą ochotę ![]() Chodzę od jakiego dłuższego czasu przemęczona, TŻ chciał, abym zrobiła zdjęcia jakimś przedmiotom. A naprawdę bardzo mi się nie chciało, powiedziałam co ma ustawić, jak zrobić zdjęcie. Oczywiście tak udawał, że nie potrafi nagle obslugiwać aparatu (lustrzankę mam), że zaczęłam na niego krzyczeć, że z lenistwa świetnie udaje głupka. To się zdenerwował na mnie, że mi tak ciężko i w ogóle, ale wstałam, wzięłam aparat, ten nagle nie chce mi go dać, rzuca się jak wesz na grzebieniu, trzyma ten aparat i próbuje nim rzucić z tych (niepotrzebnych) nerwów. To jeszcze dostało mu się ode mnie za to, że najchętniej by wszystko co ma w rękach niszczył. Chciałam się nieodzywać przez jakiś czas, ale szybko próbował naprawić sytuację. A ja o 21 wskoczylam pod kołderkę spać (przez TŻ i tak nie zasnęłam szybciej niż w ciągu ostatnich dni, ale chociaż przyjemnie było). No i ciągle pyta się, co mi dolega, że tak mi zimno. Chodzę, zamykam okna, odkręcam grzejniki a ten zaraz otwiera okna i zakręca kaloryfery. Ehhh... A dziś wydobyłam z szafki stanik awaryjny na moje przedokresowe piersi. Dziś nie bolą tak boląco, ale aż szczypią, na szczęście są dobrze trzymane i nie skaczą, dzięki czemu mogę chodzić... No i dziś też się źle czuję.
#1634 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no właśnie zajażyłam, że to miałam i wyszło oki!! ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Karolcia miałaś ochotę się kłócić lubisz to?? hmm dziwne ja nie nawidze!! dziwne, że cały czas Ci niedobrze jak to nie będzie ciąża to współczuję, że tak masz heheh ale pewnie cosić tam Ci się rozwija ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę tego uczucia mdłości, w pracy piję miętę zmieszaną z normalną herbatą bo chyba nie dałabym rady. Owszem, zdarza mi się czasem takie coś... Z testowaniem postanowiłam poczekać, więc będę wytrwała.
![]() |
#1636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że minie Ci ten stan i będzie wszystko dobrze ![]() ![]()
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
Tincia
![]() ![]() Tacca ![]() ![]() Alexa nie martw się na zapas, zaufaj tej gince choć na jeden cykl i zrób to co ona mówi ![]() Paulinko ja wczoraj wieczorem wcale nie mogłam wyświetlić strony wizażu ![]() Lady MK ![]() ![]() Karolca ja też tak mam, że czasami już nie wytrzymam i wybuchnę, bo ewidentnie coś mi przeszkadza i samo mówienie nic nie daje, ale krzyk i awantura pomagają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Długi dzień się zapowiada... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny!
![]() Tacca Kochana bardzo Ci współczuję tej całej sytuacji z pracą i niezrozumienia dla Twoich zmartwień i stresów przez TŻ ![]() Co do pracy to chyba wiem, co przeżywasz, bo byłam w podobnej sytuacji. Byłam przemęczona (wychodziłam z domu o 6 a wracałam o 20 a raz w tyg o 23 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lady cały czas trzymam kciuki za Twoją betę ![]() Karolca za Twój test też ![]() ![]() ![]() Tincia szkoda, że @ przyszła... Trzymam kciuki za nowy cykl ![]()
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-02-03 o 09:30 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
alexa, dziś mam już 28 dc, zważywszy, że owulacja była około 12 dnia to licząc od niej 2 tygodnie @ powinnam dostać przedwczoraj. Znając życie i mój organizm w ciągu ostatniego roku okres w tygodniu dostałam dwa razy, a tak zawsze albo w sobotę lub w niedzielę.
nadia, my też się godzimy... ja w ogóle nie potrafie połozyć się spać skłocona.
#1641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jakiej, żadnej nie ma. Ja się do sprzedaży nie nadaję, wolałabym pracować bez kontaktu z ludźmi... A tu ogłoszenia z przedstawicielstwa handlowego... Przejrzałam wszystkie BIPy i też guzik. Nic to. W jeden dzień jeszcze nikt pracy nie znalazł... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do nowej pracy, zaglądaj codziennie w internet, może gazety ( w poniedziałki jest dodatek Praca w Wyborczej ![]() ![]()
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że bez "znajomości" nic nie znajdę...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
niestety dziewczyny nie udało się.
Czekam na @ po odstawieniu lutka i....20 cykl czas zacząć
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Masakryczna pogoda dziś u mnie...wieje jak w kieleckiem i do tego pada ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wyjaśnicie sobie wszystko i więcej takich dąsów nie będzie ![]() I nie przerywajcie staranek!!! Kochana nie jesteś żadnym problemem tylko wielkim szczęściem dla męża a gorsze dni i kłótnie każdemu sie zdarzają...kochacie się a to najważniejsze - wszystkie problemy da się rozwiązać! Trzymam mocnoie kciuki, za znalezienie satysfakcjonującej pracy ![]() ![]() Masz nas, żeby się wyżalić i jak tylko coś leży na sercu wal tu jak w dym ![]() Będzie dobrze! ![]() już trzymam kciuki za nowy cykl ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 20 staraczki kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 ![]() Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 ![]() Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 ![]() Karolca - (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 19, last @ 8,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 9, last @ 1,02 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 39, last @ 1,02 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Kobra913, Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() Dziewczyny chyba usunę te dziewczyny ze staranek zawieszonych, które się nie udzielają ![]() Usunąć czy nie?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
paulinka, myślę, że te, które się nie udzielają, można śmiało usunąć... bo ja też ich w ogóle nie kojarzę
![]()
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana kiedy testujesz?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Paulinko myślę, że możesz je usunąć
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.