![]() |
#1591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
![]() jak pisałam musze znalezc dobrego lekarza, popytac u znajomych co juz urodziły lub sa w ciazy i tez ciotki (jest dentystka wiec zna to srodowisko) tylko problem jest w tym ze chcialam pojsc do lekarza z wynikiem bety i rodzina jeszcze nic nie wie, ale w takim razie jak material pobieraja w godz jak nie mam jak pojsc wiec chyba podje do lekarza bez bety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
karolca organizm czuwa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1593 |
Zadomowienie
|
caroline wychodzi mi tez 3tydz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
magdulec i caroline
![]() ![]() ![]() Teraz lećcie do lekarza ![]() caroline Ty w szczególności i to zasuwaj do tego szpitala, bo do 16-go daleko |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Caroline GRATULUJE!!!
![]() ![]() ![]() Magdulec to jasne, że znów masz II kreski na teście ![]() ![]() Karolca masz moje mocno zaciśnięte kciuki ![]() ![]() ![]() Ale mamy piękny początek roku na wątku ![]()
#1596 |
Zakorzenienie
|
To kiedy planujesz lekarza? Ja jutro pójde na tą betę (u nas też w takich godzinach pobierają ale ja nie pracuję), w piątek będzie pewnie wynik i na poniedziałek postaram się umówić do jakiegos gina u mnie na NFZ zeby zerknął na te wyniki posiewu. Ale i tak 16 lutego pójdę na tą wizytę prywatnie, która mam umówioną
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że taka lipa z tym laboratorium ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Oj tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
dziękuję irmusia
![]() caroline, i jak było? ![]() No, ewentualnie w jakiś wiosenny,, słoneczny dzień ![]()
#1599 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no przecież nie mogło być inaczej ![]() Jeszcze raz GRATULUJĘ !!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() beta nie jest konieczna do wizyty u gina, jemu wystarczy data ostatniej @ i wykonanie usg. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- ![]() ![]()
#1601 |
Zakorzenienie
|
Caroline gratuluje
![]() Magdulec super ze juz nie plamisz ![]() ![]() ![]() Egewene ty pewnie bedziesz miec termin podobny do nas ![]() ![]() ![]() ja dzis zaliczyłam pierwsze haftowanko poranne...oj masakra ![]() ![]() Alexa no moim zdaniem też nierewelacyjna ta twoja tarczyca - nie kazała ci ginka zrobic FT3 FT4 i przeciwciał? |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
ale super
![]() dziewczyny magdulec i caroline GRATULACJE teraz dbać o siebie i maleństwa ![]() ![]() w końcu coś się rusza i czuje,że niebawem znów posypią się fasoleczki ![]() Egewene to trzymam kciuki,aby były 2 kropeczki-maleństwa ![]()
#1603 |
Zakorzenienie
|
Caroline GRATULACJE
![]() Mówiłam, ze falami idzie ![]() Alexa nie chciałam Cię nastraszyć - nie to było moim cele, ale co Ci będe słodzić i pisać, żebyś się nie martwiła bo nie ma czym. Właśnie jest. Znam dwie dziewczyny, które zbagatelizowały problemy z tarczycą (bo tylko lekka niedoczynność była) i poroniły. Niestety problemy z tarczyca bardzo mogą się odbić na ciąży i trzeba tego pilnować.
#1604 | |||
Zakorzenienie
|
2 godziny nie mogłam wejść na wizaż
![]() Cytat:
![]() ![]() na spożywczych zakupkach byłam wczoraj ![]() ale dziś na przerwie kupilam sobie bluzę za pół ceny ![]() nie mogło być inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nasz kciuki naprawdę mają MOC ![]() to za kogo teraz trzymamy dziewczyny?? Kolejna jest Karolca ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ale przynajmniej wiesz, że w ciąży jesteś ![]() Ja robiłam te przeciwciała tarczycowe i wszystko ok u mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 20 staraczki kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 ![]() Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 ![]() Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 ![]() Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 19, last @ 8,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 9, last @ 1,02 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 39, last @ 1,02 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Kobra913, Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() Zobaczcie jak ładnie na liście, 4 ludziki skaczące pod rząd ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- matko ile kresek!!! dziewuszki proszę o fluidki!!!!!!! mnie na razie podbrzusze ćmi, pare dni już, ale wtedy delikatnie i chwilowo, a dziś mocniej i dłużej, ale już mija Boję się, żeby to nie była moja psychika...
"Potrafię płakać a po chwili w siebie wierzyć, mimo doświadczeń mam cel, aby zwyciężyć" Szczęściara ![]() Edytowane przez LadyMK Czas edycji: 2011-02-02 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
No te ludki tak tam razem skaczą
![]() ![]() LadyMK no właśnie o to mi chodziło, zastanawiałam się czy to naturalny cykl czy jakaś stymulacja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
to już 3 cykl stymulowany, tylko teraz w końcu z drugiego jajnika, stąd moje nadzieje ogromne
![]()
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
![]() i pozostałym dziewczynkom też dziękuję... ![]() ![]()
#1610 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj na poprawę humoru wróciłam z pracy z nowymi modnymi okularami
![]()
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1613 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wspołczuje haftowanka, mi jak narazie nic nie dolega powzniejszego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocurkowi pewnie brakuje przyjaciółki... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Miałam dziś okropny dzień... Jak wróciłam do domu to się poryczałam... Muszę uciekać z tej pracy bo zwariuję... Na dodatek pokłóciłam się z mężem... Zamiast zwyczajnie mnie przytulić i wesprzeć, usłyszałam, że ja ciągle mam kłopoty, że mi się one wydają największe a nie zdaję sobie sprawy z tego jakie on ma czasem nieprzyjemności, bo mi o tym nie mówi. To mu powiedziałam, że w takim razie po co my jesteśmy małżeństwem skoro nawet o kłopotach mi nie mówi. I tak od słowa do słowa... Popłakałam sobie pospałam do grubo ponad 2ostej i nie odzywamy się... Jak wracałam do domu juz mi się tak płakać chciało i czułam się jakbym była ze szkła i przez byle co rozsypię się na tyisąc kawałków. A teraz czuję się tak, jakbym już się rozsypała... Nigdy w życiu nie czułam się taka samotna... Opuszczona i niekochana... A jutro znów jestem sama w pracy i pewnie znów wydarzy się coś strasznego... |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
Nadia e nieee
![]() Mogę Wam jedynie wrzucić zdjęcie oprawek w których robiłam okulary hehe ![]() Tacca ![]()
#1616 |
Zakorzenienie
|
Tacca
![]() ![]() ![]() danika współczuję i jednocześnie zazdroszczę ciążowych dolegliwości ![]()
#1617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Faceci czasami pewnych rzeczy nie rozumieją ![]() A Ty nie możesz być na nie. Pomyśl raczej "jestem zaj...ta i dam rade" Pamiętaj: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ![]() Współczuje, ale takie uroki ciąży ![]() Ja to i przy @ odstawiam rigolette i czasem jak pomyślę, że w ciąży może być tak dłuuugi czas, to mnie skręca, ale co tam ![]() ![]()
![]() |
#1618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z mężem na chwilę obecną nie czuję potrzeby rozmawiać... Jeśli on podchodzi do moich problemów w ten sposób, to co to jest za związek. A teraz mam problemów mnóstwo bo jeszcze sprawy spadkowe doszły od początku roku... Mąż już miał z tego powodu nieprzyjemności i oczywiście całą winą byłam obarczona. Ostatnio zastanawiam się po co my ze sobą jesteśmy, skoro ewidentnie lepiej było by mu bez takiego ciężaru. A ja przeżywam to wszystko x razy mocniej, bo to dotyczy mojej rodziny. Męża wielkopańska rodzina i tak uważa mnie za mniej niż zero. Nabrałam wstrętu do prawników z dziada pradziada i lekarzy... Mam tak wszystkiego dość i czuję się tak nic nie warta... Pogrzebano gdzieś chyba całe moje człowieczeństwo i to bez mojej zgody. W pracy źle się dzieje od dłuższego czasu.Tylko ja nigdy w nikim nie mogę znaleźć oparcia, bo tego oparcia oczekuje się ode mnie. A ja już dawno temu przestałam być silna. Wszystkie te sprawy mnie przerosły a każdy szuka oparcia we mnie. A ja jak się okazuje nie mam w kim. I zwyczajnie już nie mogę znieść tego wszystkiego. Cytat:
W mojej sytuacji raczej bym polemizowała z tą frazą.... Idę spać. Spokojnej nocki. Pewnie odezwę się jutro, chyba że nie wiem jak źle będzie... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Wtajemniczenie
|
EGWENE CAROLINE MAGDULEC
GRATULUJE ![]() ![]() piekny wysyp fasolinek i fasolkow ![]()
#1620 | ||
Zakorzenienie
|
Coś mi wizaż mulił strasznie wcześniej
![]() Cytat:
![]() Fajnie poprawićsobie humorek trafionym zakupem ![]() Cytat:
![]() Co do pracy to już nie raz przez nia płakałaś i dawno powinnaś ją zastawić, za dużo Cię to kosztuje ![]() ![]() Co do męża to mam nadzieję, że szybko wszystko się między Wami ułoży ![]() Ustalcie, że o wszystkim teraz będziecie rozmawiać i wszystkie problemy rozwiązywać razem...może męzuś nie mówi Ci o swoich kłopotach, bo widzi, że swoimi się bardzo przejmujesz i nie chce Ci jeszcze dokładać kolejnych... Wszystko będzie dobrze - po burzy zawsze świeci słońce ![]() Trzymam kciuki za Was i jeszcze raz przytulam mocno ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.