Nafta kosmetyczna - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 14:16   #1621
Cogata
Rozeznanie

Dot.: nafta kosmetyczna

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Ja myję głowę tak samo jak Indios Bravos.
teoretycznie ja chyba też, ale pewnie nie za dokładnie.
Indios Bravos, dziękuję za poinstruowanie
Cogata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 18:50   #1622
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Ależ proszę
Ja dziś miałam naftę- umyłam tak i po pierwszym razie znów czyściutko

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-26, 18:31   #1623
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Dziewczynki Kochane! Nie krzyczcie - nie mam czasu czytać całego wątku...pomóżcie - gdzie Wy kupujecie tą naftę? Może jakaś dobra dusza z Warszawy mi podpowie... najchętniej bym tą Annę osławioną capnęła

P.S. Chodzi mi o to,gdzie w realu dostanę,bo w necie znalazłam

Edytowane przez mhm0808
Czas edycji: 2010-05-26 o 18:36
mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-26, 23:35   #1624
Cogata
Rozeznanie

Dostaniesz ją w najzwyklejszej aptece.

jestem po 1 nałożeniu nafty, włosy jeszcze się suszą, póki co wrażeń żadnych zobaczę rano, co z tego wyszło. zmyła się całkiem przyzwoicie, bez większych problemów (po zastosowaniu instrukcji zmywania przez Indios Bravos )
Stary 2010-05-27, 06:01   #1625
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Czyli jednak się przekonałaś?
Jaką kupiłaś?

Widzisz...za tę instrukcje powinni mi płacić

Stary 2010-05-27, 09:36   #1626
LolaBunny
Raczkowanie

Wink Dot.: nafta kosmetyczna

Ja tam ze 3 razy użyłam nafty z olejem rycynowym + żółtko albo balsam do włosów.
i jakoś efektu takiego WooooW nie widziałam. Nie miałam problemu ze zmywaniem ani nic.
A bardzo chce nawilżyć włosy.. bo już patrzeć nie mogę na te kłaki
Macie może jakieś porady specjalistyczne?
LolaBunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-27, 10:10   #1627
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez LolaBunny Pokaż wiadomość
Ja tam ze 3 razy użyłam nafty z olejem rycynowym + żółtko albo balsam do włosów.
i jakoś efektu takiego WooooW nie widziałam. Nie miałam problemu ze zmywaniem ani nic.
A bardzo chce nawilżyć włosy.. bo już patrzeć nie mogę na te kłaki
Macie może jakieś porady specjalistyczne?
A ile trzymałaś na głowie?
I jaką ilość? Bo jeśli dasłaś za mało nafty to też nie ma co oczekiwać
Zresztą...nafta to produktk, który działa...hmm...długofalow o
Nie zobaczysz od razu nie wiadomo jakich efektów Musisz poczekac, ponieważ ona naprawdę "naprawia" włosy a nie oblepia je silikonem dając uczucie natychmiastowej poprawy
Spokojnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 18:31   #1628
LolaBunny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość
A ile trzymałaś na głowie?
I jaką ilość? Bo jeśli dasłaś za mało nafty to też nie ma co oczekiwać
Zresztą...nafta to produktk, który działa...hmm...długofalow o
Nie zobaczysz od razu nie wiadomo jakich efektów Musisz poczekac, ponieważ ona naprawdę "naprawia" włosy a nie oblepia je silikonem dając uczucie natychmiastowej poprawy
Spokojnie

A z godzinę może więcej trzymałam... raz w tyg tak gdzieś robiłam..
A ilość.. to 2 łyżki dałam.. gdzieś na necie przeczytałam że tak trzeba. No nie wiem...
Ja strasznie nie cierpliwa jestem i w ogóle nie chce mi się aż 3 godziny czy 4 chodzić w oblepionych włosach. hehe problem mam ze zwykłymi 15minutowymi maseczkami Ale co sie nie zrobi dla pięknych włosów, prawda
Stary 2010-05-27, 19:01   #1629
tinulka17
Wtajemniczenie

Hej, kupiłam dzisiaj naftę i gdy miałam iść robić maseczke z udziałem nafty zastanawiałam się, czy ona mi nie zaszkodzi? żebym nie musiała później chodzić w czapce
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust'
RISE AGAINST! <3
tinulka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-28, 04:46   #1630
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Lola- na początku to można nawet mniej trzymać, bo nafta jest dość silna
Ale ja już wiem kto jest winowajcą
Jajko może być trzymane na głowie do max 40 minut, bo potem włosy wysusza Tak, tak- naprawdę Chodzi o proteiny zawarte w jajku- wszystko jest ok. właśnie do 40 min., ja np. odkąd zaczęłam maseczki z jajkiem trzymać przez pół godzinki a nie godzinę- włosy mam jak marzenie

A ty to nakładasz przed myciem głowy, tak? Mam nadzieję, że aplikujesz potem na włosy jakąś maskę lub chociażby odżywkę? To jest, ze tak powiem...koniecznością wręcz

Tinulka- nie spróbujesz- nie przekonasz się. Jakoś żadna z nas nie wyłysiała z powodu nafty- nie przesadzajmy
Swoja drogą rychło wczas się zastanawiasz- po zakupie Hihi
Idź, rób maskę i nie marudź :P

Stary 2010-05-28, 09:27   #1631
LolaBunny
Raczkowanie

Wink Dot.: nafta kosmetyczna

Noo tak przed myciem. Też nie mam problemu potem z umyciem głowy, nie mam tłustych włosów. A Odżywkę daje zawsze..
Popróbuję jeszcze... a można w ogóle nie dać jajka? Bo ostatnio dałam tylko naftę, olejek rycynowy i balsam do włosów z jedwabiem. I nawet fajnie mi się to na włosy nakładało... lepiej niż z jajkiem.
Stary 2010-05-28, 11:32   #1632
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez LolaBunny Pokaż wiadomość
A z godzinę może więcej trzymałam... raz w tyg tak gdzieś robiłam..
A ilość.. to 2 łyżki dałam.. gdzieś na necie przeczytałam że tak trzeba. No nie wiem...
Ja strasznie nie cierpliwa jestem i w ogóle nie chce mi się aż 3 godziny czy 4 chodzić w oblepionych włosach. hehe problem mam ze zwykłymi 15minutowymi maseczkami Ale co sie nie zrobi dla pięknych włosów, prawda
Może po prostu za długo trzymałaś? Ja jeśli trzyma dłużej niż 20 minut, mam albo brzydkie włosy, albo nie widać żadnego efektu. A jak potrzymam 15-20 - są cudne

Indios Bravos
, ja starałam się uskutecznić Twój sposób ze zmywaniem nafty, ale nie umiem Albo za dużo nafty może nakładam. Nie wiem już sama. Ale przynajmniej po zmianie szamponu "naftowego" na Herbala wystarczy, jak umyję włosy 3 razy, a trzeci raz też jest już tylko dla komfortu psychicznego

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-28, 16:21   #1633
suneverytime
Przyczajenie

hej, kupiłam ostatnio naftę z olejkiem rycynowym, stosowałam ja na razie 2 razy. Z włosami nie ma zmian, ale okropnie mnie swędzi skóra głowy. Czy to może być przez naftę? Zmywam ją szamponem dla dzieci Oilatum soft.
suneverytime jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-28, 21:55   #1634
PanzerKitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez suneverytime Pokaż wiadomość
hej, kupiłam ostatnio naftę z olejkiem rycynowym, stosowałam ja na razie 2 razy. Z włosami nie ma zmian, ale okropnie mnie swędzi skóra głowy. Czy to może być przez naftę? Zmywam ją szamponem dla dzieci Oilatum soft.
Jak natrę skalp naftą to też mnie potem swędzi skóra głowy w sumie to nie wiem od czego A dziś zakupiłam naftę z witaminą A+e

PanzerKitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-28, 22:10   #1635
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suneverytime Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez PanzerKitty Pokaż wiadomość
Jak natrę skalp naftą to też mnie potem swędzi skóra głowy w sumie to nie wiem od czego A dziś zakupiłam naftę z witaminą A+e
Nafta może podrażniać. Nie powinno się jej trzymać na skórze głowy dłużej, niż zaleca producent. Warto pamiętać, że nafta to nie środek nawilżający
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 09:36   #1636
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Lola- myślę, ze mamy już taką porę roku, że jajeczko można odstawić
Sama dziś używam po raz ostatni lub przedostatni i robię przerwę letnią

Widzę, że Jyyli ma podobne podejście do jajka i długości trzymania go na włosach hihihi
A co do sposobu mycia to próbuj, próbuj...widzisz- Cogata załapała i jej się podoba To trzeba dużo cierpliwości...

Stary 2010-05-31, 17:57   #1637
scenecunt
BAN stały

kochane, kazdemu polecam nafte, owszem. ale to istna glupota stosowac ja czesciej niz raz na 2 tygodnie. moze wtedy uczynic wiecej szkody... wystarczy zwrocic uwage na jej mocne dzialanie
chyba nie chcecie zeby wam wlosiny powypadaly jeszcze bardziej.
i zero wcierania w skore glowy... od tego co najwyzej sluza ziolka i paluszki z nie za dlugimi paznokciami.
scenecunt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 15:34   #1638
Charlotte95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez scenecunt Pokaż wiadomość
kochane, kazdemu polecam nafte, owszem. ale to istna glupota stosowac ja czesciej niz raz na 2 tygodnie. moze wtedy uczynic wiecej szkody... wystarczy zwrocic uwage na jej mocne dzialanie
i zero wcierania w skore glowy... od tego co najwyzej sluza ziolka i paluszki z nie za dlugimi paznokciami.
Troszkę złe informacje podajesz...Nafta jak najbardziej nadaje się na skórę głowy, tak jak i ziółka w sumie A paznokcie, to chyba każdy wie, że od drapania to mu włosów nie przybędzie.
Charlotte95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 10:16   #1639
Magdalenka22
Raczkowanie

Nafte jak najbardziej nalezy wmasowac w skore glowy i pozostawic na 15-20 min max nie dluzej.....
Sama od lat uzywam nafty i zadnych innych odzywek i jestem bardzo zadowolona jak i moje wloski
Magdalenka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 11:28   #1640
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz zaraz, ale Ty chyba od niedawna stosujesz naftę? Tak przynajmniej wynika z Twoich wpisów na forum... Jeśli uważasz, że to "istna głupota" stosować ją częściej niż raz na dwa tygodnie, chętnie przeczytam, dlaczego tak uważasz. To, że nafta może wyrządzić szkodę jest, według Ciebie, spowodowane zbyt częstym jej stosowaniem? Ja myślę raczej, że jest spowodowane jej niewłaściwym stosowaniem lub, po prostu, podrażnieniem skóry.

Co do wcierania w skórę głowy- czemu nie powinno się tego robić? Chętnie przeczytam jakąś ciekawą publikację na ten temat (tym bardziej, że producenci nafty zalecają nakłądanie jej na skalp). A co do tych "nie za długich paznokci"... tu chodziło o wcieranie (opuszkami palców) czy o drapanie? Nie wiem, co do wcierania mają długie paznokcie

Cytat:
Napisane przez Magdalenka22 Pokaż wiadomość
Nafte jak najbardziej nalezy wmasowac w skore glowy i pozostawic na 15-20 min max nie dluzej.....
Sama od lat uzywam nafty i zadnych innych odzywek i jestem bardzo zadowolona jak i moje wloski
Stosujesz tylko naftę? A po umyciu włosów nic? Fajnie masz Ale proste włosy, częściej niż falowane, lubią ascetyczną pielęgnację
Stary 2010-06-03, 12:56   #1641
Magdalenka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Zaraz zaraz, ale Ty chyba od niedawna stosujesz naftę? Tak przynajmniej wynika z Twoich wpisów na forum... Jeśli uważasz, że to "istna głupota" stosować ją częściej niż raz na dwa tygodnie, chętnie przeczytam, dlaczego tak uważasz. To, że nafta może wyrządzić szkodę jest, według Ciebie, spowodowane zbyt częstym jej stosowaniem? Ja myślę raczej, że jest spowodowane jej niewłaściwym stosowaniem lub, po prostu, podrażnieniem skóry.

Co do wcierania w skórę głowy- czemu nie powinno się tego robić? Chętnie przeczytam jakąś ciekawą publikację na ten temat (tym bardziej, że producenci nafty zalecają nakłądanie jej na skalp). A co do tych "nie za długich paznokci"... tu chodziło o wcieranie (opuszkami palców) czy o drapanie? Nie wiem, co do wcierania mają długie paznokcie

Stosujesz tylko naftę? A po umyciu włosów nic? Fajnie masz Ale proste włosy, częściej niż falowane, lubią ascetyczną pielęgnację
Nie uzywam odzywek a przede wszystkim tych z gornych polek,uzywam tylko nafty i plokanek ziolowych. Nie wiem jak jest z pielegnacja falowanych wlosow poniewaz ja mam proste ,,druty'',co widac na zdjeciu ale wydaje mi sie,ze kazdy wlos jest inny i potrzebuje innej pielegnacji
Co do wcierania w skore glowy-aby wlosy nam rosly i polepszc ich kondycje nalezy ,,odzywiac '' ich cebulki wiec skore glowy bo tam sie zaczyna caly proces...
Stary 2010-06-03, 13:04   #1642
shopoholic
Rozeznanie

Cytat:
bzdury piszesz kochana...

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Magdalenka22 - Twoje włoski na avatarze? aaale długaśne <3 no i zawdzięczasz to nafcie.. żywa reklama
shopoholic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 13:26   #1643
Magdalenka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shopoholic Pokaż wiadomość
bzdury piszesz kochana...

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Magdalenka22 - Twoje włoski na avatarze? aaale długaśne <3 no i zawdzięczasz to nafcie.. żywa reklama
Tak to moje wloski na zdjeciu zdjecie z mojego prywatnego albumu.
Wydaje mi sie,ze to nie tylko nafta ale wiecej czynnikow ma wplyw na kondycje i dlugosc moich wlosow.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 13:32   #1644
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie uzywam odzywek a przede wszystkim tych z gornych polek,uzywam tylko nafty i plokanek ziolowych. Nie wiem jak jest z pielegnacja falowanych wlosow poniewaz ja mam proste ,,druty'',co widac na zdjeciu ale wydaje mi sie,ze kazdy wlos jest inny i potrzebuje innej pielegnacji
Co do wcierania w skore glowy-aby wlosy nam rosly i polepszc ich kondycje nalezy ,,odzywiac '' ich cebulki wiec skore glowy bo tam sie zaczyna caly proces...
No ja wiem, że od tego jest nafta, byłam ciekawa, co Wizażanka wyżej miała na myśli, kiedy pisała, by nafty nie wcierać w skórę głowy Może ona wie o czymś, o czym my nie wiemy
Stary 2010-06-04, 13:34   #1645
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

O proszę jakie ciekawostki

Scenecunt- a powiedz mi, moja droga- ile używasz juz tej nafty, że wiesz, iż używanie jej w takiej częstotliwości szkodzi?
A tak w ogóle...powinnaś troszeczkę zmienić podmiot wypowiedzi Moze TOBIE zaszkodziła a nie OGÓLNIE szkodzi Setki wypowiedzi mówią wręcz coś innego
Druga sprawa to wcieranie w skórę głowy. Nafta służy do tego żeby właśnie ją WCIERAĆ Niektórym może źle działać na końcówki włosów...czasem wysusza, ael ona ogólnie służy po to aby odżywiać cebulki i stymulować porost włosów- jak ma to robić bedąc aplikowana tylko na koncówki?

Magdalenka- Oddaj choć połówę tej długości

Stary 2010-06-04, 14:27   #1646
Aranjani
Rozeznanie

Cytat:
Święta racja. Nie należy zapominać o odżywianiu ich od wewnątrz, czyli doustnie. Dziewczyny wiecznie na diecie zwykle maja rzadkie włosy.
Magdalenka, kiedys miałam długość do polowy zadka, ale włosów było o połowę mniej niż u Ciebie. Pewnego dnia stwierdziłam, że wygląda to żałośnie i zetłam () do ramion. Całe zycie rozjaśniałam i to był mój największy błąd. Nigdy już () nie dotknę rozjaśniacza i farb chemicznych. Mam nadzieję, że kiedys uda mi sie wyhodować włoski gęste, treściwe i zdrowe.
Stary 2010-06-07, 09:43   #1647
Magdalenka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aranjani Pokaż wiadomość
Święta racja. Nie należy zapominać o odżywianiu ich od wewnątrz, czyli doustnie. Dziewczyny wiecznie na diecie zwykle maja rzadkie włosy.
Magdalenka, kiedys miałam długość do polowy zadka, ale włosów było o połowę mniej niż u Ciebie. Pewnego dnia stwierdziłam, że wygląda to żałośnie i zetłam () do ramion. Całe zycie rozjaśniałam i to był mój największy błąd. Nigdy już () nie dotknę rozjaśniacza i farb chemicznych. Mam nadzieję, że kiedys uda mi sie wyhodować włoski gęste, treściwe i zdrowe.
Z pewnoscia Ci sie uda,jesli odlozylas ta cala ,,chemie'' to tylko czekac cierpliwie na rezultat,zobaczysz wloski pieknie Ci sie za to odwdziecza
Stary 2010-06-07, 11:03   #1648
Cogata
Rozeznanie

Cytat:
Czyli jednak się przekonałaś?
Jaką kupiłaś?

Widzisz...za tę instrukcje powinni mi płacić
Anna z aloesem

oj powinni płacić powinni

użyłam już 2 razy, póki co również bez szczególnych efektów, ale wierzę, że trzeba poczekać

w ogóle to tragedia straszna mi się stała, poszłam do fryzjera w minioną środę, w piątek miałam wesele. Pokazałam fryzjerce zdjęcie, jak chcę mieć podciętą grzywkę, bo tylko po to do niej poszłam podcięcie końcówek i grzywka.
wyszłam z nieułożonym sianem na głowie, a wręcz szopą i 10% grzywki z tego co miałam, bo specjalnie czekałam aż urośnie mi długa grzywa. ścięła po skosie, pocieniowała i mam takie, za przeproszeniem huju muju i dzikie węże na czole jestem wściekła! ale nie na tyle, żeby iść jeszcze raz i ją opierniczyć i pokazać zdjęcia, z tym co chciałam mieć. ehhh ;/ ale jest jeden plus, jak zacznie odrastać, to w końcu osiągnę pożądany efekt.
wklejam fotkę tego co chciałam.
to co mam: to grzywka ścięta po skosie do połowy czoła...
na avatarze możecie zobaczyć, że mam dość wysokie czoło, więc takie poszarpane COŚ, wygląda wręcz komicznie...
Stary 2010-06-08, 15:52   #1649
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez Cogata Pokaż wiadomość
Anna z aloesem

oj powinni płacić powinni

użyłam już 2 razy, póki co również bez szczególnych efektów, ale wierzę, że trzeba poczekać

w ogóle to tragedia straszna mi się stała, poszłam do fryzjera w minioną środę, w piątek miałam wesele. Pokazałam fryzjerce zdjęcie, jak chcę mieć podciętą grzywkę, bo tylko po to do niej poszłam podcięcie końcówek i grzywka.
wyszłam z nieułożonym sianem na głowie, a wręcz szopą i 10% grzywki z tego co miałam, bo specjalnie czekałam aż urośnie mi długa grzywa. ścięła po skosie, pocieniowała i mam takie, za przeproszeniem huju muju i dzikie węże na czole jestem wściekła! ale nie na tyle, żeby iść jeszcze raz i ją opierniczyć i pokazać zdjęcia, z tym co chciałam mieć. ehhh ;/ ale jest jeden plus, jak zacznie odrastać, to w końcu osiągnę pożądany efekt.
wklejam fotkę tego co chciałam.
to co mam: to grzywka ścięta po skosie do połowy czoła...
na avatarze możecie zobaczyć, że mam dość wysokie czoło, więc takie poszarpane COŚ, wygląda wręcz komicznie...
Oj kochana...na pewno nie jest tak źle Trzabyło zobaczyć mnie kiedy fryzjerka ścięła ok. 30 cm moich gęstych czarnych loków...mam opisać Ci moją rozpacz i plany zamachu? :P

Co do nafty- bardzo dobre podejście trzeba trochu poczekać na efekty Ja też nie wymagam niewiadomo czego od razu
Teraz stosuję przed myciem raz na 2 tyg. a dodatkowo raz w tyg. jako dodatek do mojej cotygodniowej wypasionej maski
Sprawdza sie wszystko świetnie Moja mama nie widziała mnie ok. 2 tyg. i stwierdziła, że mi niesamowicie włosy urosły

To chyba już jest jakiś plus, prawda?

Stary 2010-06-11, 13:17   #1650
Cogata
Rozeznanie

Cytat:
Oj kochana...na pewno nie jest tak źle Trzabyło zobaczyć mnie kiedy fryzjerka ścięła ok. 30 cm moich gęstych czarnych loków...mam opisać Ci moją rozpacz i plany zamachu? :P

Co do nafty- bardzo dobre podejście trzeba trochu poczekać na efekty Ja też nie wymagam niewiadomo czego od razu
Teraz stosuję przed myciem raz na 2 tyg. a dodatkowo raz w tyg. jako dodatek do mojej cotygodniowej wypasionej maski
Sprawdza sie wszystko świetnie Moja mama nie widziała mnie ok. 2 tyg. i stwierdziła, że mi niesamowicie włosy urosły

To chyba już jest jakiś plus, prawda?
powiem Ci, że jest tragedia:/ bo podcięcie końcówek, miało wywołac efekt, lepiej układających się i wyglądających włosów, a przez tą wizytę, nie dość, że mam tragiczną grzywkę to i włosy sfiksowały ;/ w ogóle dochodzę do wniosku, że chyba długie mi nie wskazane, bo jak miałam do końca ucha, układały się idealnie i wyglądały jak włosy na zdjęciach w gazecie, a teraz im dłuższe tym gorsze

Pewnie, że plus i to jaki na dodatek po ok. 2 tyg. gratulacje!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości