Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-28, 22:07   #1621
Olushka
Zakorzenienie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Dziewczyny Durex truskawka nie piecze?

Marzy mi się żel który byłby jadalny, który by się nie kleił i jednocześnie który by nie piekł...

Z tymi żelami to nie jest prosta sprawa

Wczoraj pierwszy raz w życiu odmówiłam anala m in przez żel niebieski durexa- w cipkę szło gładko, a w tyłku zaczął mnie piec przez co się spięłam i facet za cholerę nie mógł we mnie wejść.
A najlepsze że rano już było wszystko ok

Nie wiem o co chodzi pierwszy raz miałam taką sytuację...
Nie polecam, bo jest chemiczny i się klei Blee...

redukcja od 05.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Olushka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-28, 23:18   #1622
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olushka Pokaż wiadomość
Nie polecam, bo jest chemiczny i się klei Blee...
Też nie polecam.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-29, 11:12   #1623
Ania94000
Przyczajenie

Hej! Jak ja nienawidzę jak piszę megadługą wiadomość i mi się strona wyłączy, albo się zmaże...
No więc od początku. W związku z tym, że nie mogę z moim tż współżyć normalnie (a o tym w wątku zbiorczym o bólu itp.) myślałam nad spróbowaniem anala. Problem jest taki, że ja parę lat temu przechodziłam zapalenie jelita grubego. Przyjmowałam wówczas tabletki i kolonoskopia wykazała, że już go nie mam (zapalenia), aczkolwiek problemy z wypróżnianiem pozostały. Kiedyś było to raz na tydzień lub dłużej, teraz raz na parę dni, rzadko kiedy parę dni pod rząd. Dodam, że rocznikowo mam 21 lat dopiero, a problemy z tym miałam od dawien dawna. Lewatyw miałam w swoim życiu sporo, więc nie byłoby to problemem, ale czy jest to konieczne? Chciałabym się także dowiedzieć jaki był wasz PIERWSZY raz analny.
Z góry dziękuję za wszystkie komentarze, nawet jak zostane zjechana że szukam rady z kosmosu.
Pozdrawiam!
Ania94000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-29, 11:34   #1624
RRoxana
Przyczajenie

ja myślę, że najlepiej to skonsultować z lekarzem, żeby on ocenił czy twoje ścianki w jelicie są na tyle mocne i stabline, ze sobie krzywdy nie zrobisz. Ja jestem przewrażliwiona na swoim punkcie i bym się bała tak bez wizyty u lekarza.
RRoxana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 07:05   #1625
cukierniczek
Raczkowanie

Może nie masz zaparć, tylko twoja dieta jest prawie bez resztkowa i dlatego takie rzadkie wypróżnienia? Jesli odżywiasz się w duze ilosci mięsa, celulozy - powinnaś mieć wypróżnienia 1 do 1 (1 na dzien), czasem 1 do 2 i to jest normalne. Jak chcesz częściej się wypróżniać, trzeba wzbogacić pokarm o np buraki, kawę, kefir (najlepiej działa rozpuszczalna, te skladniki zawsze na mnie najlepiej działały).

Według mnie nie możliwe jest aby chłopak mógł ci krzywde zrobić w jelicie. Stan zapalny mógł wynikać z powodu zbyt dużej ilości jakiejś bakterii. Jeśli uregulowana została flora bakteryjna, wszystko powinno wrócić do normy. Czy lekarz nie powiedział, z czego wynikał stan zapalny? Flore reguluje się kefirem.

Lewatywy konieczne nie sa ale czy nie lepiej ją zrobić jakiś czas przed i mieć spokój, że nic złego nie zostanie na członku faceta? ;p

Edytowane przez cukierniczek
Czas edycji: 2015-07-01 o 07:10
cukierniczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 12:39   #1626
BezFartuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ania94000 Pokaż wiadomość
Hej! Jak ja nienawidzę jak piszę megadługą wiadomość i mi się strona wyłączy, albo się zmaże...
No więc od początku. W związku z tym, że nie mogę z moim tż współżyć normalnie (a o tym w wątku zbiorczym o bólu itp.) myślałam nad spróbowaniem anala. Problem jest taki, że ja parę lat temu przechodziłam zapalenie jelita grubego. Przyjmowałam wówczas tabletki i kolonoskopia wykazała, że już go nie mam (zapalenia), aczkolwiek problemy z wypróżnianiem pozostały. Kiedyś było to raz na tydzień lub dłużej, teraz raz na parę dni, rzadko kiedy parę dni pod rząd. Dodam, że rocznikowo mam 21 lat dopiero, a problemy z tym miałam od dawien dawna. Lewatyw miałam w swoim życiu sporo, więc nie byłoby to problemem, ale czy jest to konieczne? Chciałabym się także dowiedzieć jaki był wasz PIERWSZY raz analny.
Z góry dziękuję za wszystkie komentarze, nawet jak zostane zjechana że szukam rady z kosmosu.
Pozdrawiam!
Mój pierwszy raz był... straszny - ale to chyba dlatego, że nie miałam pojęcia, na co się piszę. Przede wszystkim nie polecam wystartowania od razu z pełnym analnym seksem, lepiej najpierw przygotować pupkę palcami lub językiem. I duuuuużo żelu, bo bez tego z tyłkiem ani rusz
A co do Twojego dylematu z lewatywą - jeśli nie chcesz, to nie rób. Chodzi przede wszystkim o Twój komfort i o to, abyś w trakcie nie myślala "zostanie coś na nim, czy nie zostanie?" - bo to odbiera jakąkolwiek radość z analnych zabaw
Ps. W wolnej chwili zapraszam Cię tutaj: <reklama>- może Ci się przydać

Edytowane przez Mojwa
Czas edycji: 2015-07-01 o 13:02
BezFartuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 22:52   #1627
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BezFartuszka Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz był... straszny - ale to chyba dlatego, że nie miałam pojęcia, na co się piszę. Przede wszystkim nie polecam wystartowania od razu z pełnym analnym seksem, lepiej najpierw przygotować pupkę palcami lub językiem. I duuuuużo żelu, bo bez tego z tyłkiem ani rusz
A co do Twojego dylematu z lewatywą - jeśli nie chcesz, to nie rób. Chodzi przede wszystkim o Twój komfort i o to, abyś w trakcie nie myślala "zostanie coś na nim, czy nie zostanie?" - bo to odbiera jakąkolwiek radość z analnych zabaw
Ps. W wolnej chwili zapraszam Cię tutaj: <reklama>- może Ci się przydać
U mnie odwrotnie :d pierwszy raz anal mega zero bólu nic i to bez żelu same soki.
A teraz to ból i tyle z tego.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-02, 20:20   #1628
acoto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
U mnie odwrotnie :d pierwszy raz anal mega zero bólu nic i to bez żelu same soki.
A teraz to ból i tyle z tego.
Identycznie jak u mnie! Jak znajdziesz jakieś rozwiązanie to daj znać, bo ja już odpuściłam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
acoto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-04, 11:15   #1629
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez acoto Pokaż wiadomość
Identycznie jak u mnie! Jak znajdziesz jakieś rozwiązanie to daj znać, bo ja już odpuściłam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
W przypadku "problematycznych" tyłków moich byłych dziewczyn, korek analny dobrze się sprawdzał. Dobrany do średnicy penisa.
Albo dwa różnej wielkości, aby najpierw jeden mniejszy, później drugi większy.
Najlepiej abyś przygotowała się wcześniej, przed przyjściem faceta i trochę w tym pochodziła.
"Rozkalibrowała" trochę pupę.
Oczywiście poślizg itp. ale sama poczujesz co potrzeba aby wszedł.
Możesz w trakcie przygotowań wysłać facetowi sms-a, że właśnie bawisz się dziurką w pupie, aby była dla niego odpowiednio gorąca i ciasna.
Na pewno podniesiesz mu ciśnienie.
Ja tego typu sms-a dostałem. Dobrze, że do spotkania nie było dużo czasu bo mózg mi się zaczął grzać a jajka parować...

Założenie tuż przed stosunkiem to trochę za późno.

Oczywiście można się bawić w grę wstępną z zakładaniem korka, sex oralny itp. ale czasem za szybko się człowiek dobiera- w głowie jest pytanie- czy to już.
Poza tym w trakcie takiej gry wstępnej przyjmuje się różne pozycje, a nie każda jest wygodna z korkiem w pupie.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 22:16   #1630
woj111
Przyczajenie

Cześć wszystkim,
Pierwszy post, więc nie zjedzcie mnie, jeśli coś nie tak lub nie tam gdzie trzeba piszę . Z żoną zastanawiamy się nad zakupem jakiegoś strapona. Macie coś godnego polecenia?
Mamy dylemat między mocowaniem z paskami, a bez. Dwie przykładowe aukcje (mam nadzieję, że nikt nie odczyta tego jako reklamę - pierwsze z brzegu z alledrogo) które zwróciły naszą uwagę:
<reklama>

Naszą wątpliwość budzi kwestia komfortu użytkowania. Czy ten bezpaskowy nie będzie po prostu wypadał lub w przypadku mocniejszych pchnięć powodował bólu? Wizualnie bardziej nam się podoba, ale jeszcze kwestia jak to się będzie sprawowało w praktyce.
Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam

linki do aukcji są niemile widziane u nowych użytkowników. Poszukaj np jakichś zdjęć i wrzuć.

Edytowane przez Mojwa
Czas edycji: 2015-07-05 o 22:27 Powód: reklama
woj111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-06, 14:13   #1631
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woj111 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim,
Pierwszy post, więc nie zjedzcie mnie, jeśli coś nie tak lub nie tam gdzie trzeba piszę . Z żoną zastanawiamy się nad zakupem jakiegoś strapona. Macie coś godnego polecenia?
Mamy dylemat między mocowaniem z paskami, a bez. Dwie przykładowe aukcje (mam nadzieję, że nikt nie odczyta tego jako reklamę - pierwsze z brzegu z alledrogo) które zwróciły naszą uwagę:
<reklama>

Naszą wątpliwość budzi kwestia komfortu użytkowania. Czy ten bezpaskowy nie będzie po prostu wypadał lub w przypadku mocniejszych pchnięć powodował bólu? Wizualnie bardziej nam się podoba, ale jeszcze kwestia jak to się będzie sprawowało w praktyce.
Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam

linki do aukcji są niemile widziane u nowych użytkowników. Poszukaj np jakichś zdjęć i wrzuć.

to bardzo indywidualna sprawa, zależy od tego, na ile wyćwiczona jest partnerka. na pierwszy raz radziłabym z paskami, bo i dla Ciebie to będzie nowe doznanie, jak już będziecie bardziej doświadczeni w temacie, to sięgajcie po bardziej rozwinięte gadżety btw jest tu gdzieś wątek o bdsm.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-06, 18:48   #1632
woj111
Przyczajenie

Dobrze, wrzucam więc przykładowe zdjęcia.
Opcja pierwsza:

Opcja druga:

Ogólnie, to będę wdzięczny za opinie, jeśli ktoś miał okazję korzystać z tego typu zabawek. Jeżeli natomiast macie jakieś inne propozycje co do konkretnego wyboru, to też z chęcią się zapoznam
O wątku BDSM nie pomyślałem. Jeśli nie wyczerpiemy tematu tutaj, to pewnie tam się podpytam.
Stary 2015-07-06, 21:22   #1633
Frezja__
Zakorzenienie

Woj111 ja korzystam z paskowego i dla mnie jest ok. Ale mamy w planach bezpaskowy. Od siebie mogę dodać, że jeżeli chcecie podwójny (na paskach) to taki układ jak na Twoich zdjęciach. Podwójny strapon kiedy wszystko jest w jednej linii jest średnio praktyczny przy niektórych pozycjach.
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-06, 21:45   #1634
Tonie93
Przyczajenie

Uważam, że jest to ten rodzaj seksu, który powinno się wpisać na zakazaną listę hehe. Nie jest ani przyjemny, ani celowy, po prostu bylejaki. Nie wiem, dlaczego facetom sprawia to taką przyjemność, ale dla mnie jest to zupełnie niezrozumiałe.
Tonie93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-07, 12:44   #1635
woj111
Przyczajenie

Dzięki za opinię, Frezja__. Wybór zapewne padnie na paskowy na początek. Jak pisała kahoko hino, najwyżej się później przesiądziemy na bezpaskowy.
Pozdrowienia
Stary 2015-07-07, 15:59   #1636
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woj111 Pokaż wiadomość
Dzięki za opinię, Frezja__. Wybór zapewne padnie na paskowy na początek. Jak pisała kahoko hino, najwyżej się później przesiądziemy na bezpaskowy.
Pozdrowienia
Wielu przyjemności w tym rodzaju seksu życzę
Stary 2015-07-12, 10:13   #1637
MalineczkaCalineczka
Raczkowanie

Uprawiam ze swoim partnerem seks analny już jakiś czas. Może o szczegółach i odczuciach w jakiejś kolejnej wiadomości. Mam taki drobny problem. Nie pozwalam mu lizać mojego odbytu. Nie wynika to z tego że mi by to jakoś przeszkadzało, nawet chciałabym spróbować problem jest w tym, że nie chcę by mój partner hmm natchnął się na odpad, wiecie o czym mowa. Moje pytanie, co wy robicie, jak się przed tym ustrzec, jak sie przygotowujecie ? Nie chciałabym by faceta coś takiego spotkało, mimo że on wielokrotnie powtarza że wie co się z tym wiąże. Mimo, że dokładnie sie umyje nadal mam obawy.
MalineczkaCalineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-12, 11:31   #1638
lubieinaczej
Raczkowanie

Witam jestem tu nowa i nie wiem czy było to pytanie czy nie jeżeli było to przepraszam.
Chciałam zapytać czym najlepiej nawilżać odbytnice i jakie prezerwatywy polecacie.?
lubieinaczej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-12, 11:44   #1639
awgusta
Та еще штучка ^^

My stosujemy durex extra safe i dużo śliny. Nie próbowaliśmy inne żeli jeszcze bo nie było takiej potrzeby.
Nigdy tez nie zaczynamy sexu analnego póki się nie rozgrzeje porządnie i nie porościągam sama dziureczki najpierw jednym paluszkiem a później dokładam kolejne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-12, 11:57   #1640
lubieinaczej
Raczkowanie

Tak właśnie myśleliśmy ze najpierw pomalutku paluszkiem.
I dobrze sprawdzają się te prezerwatywy i jak często musisz nawilżać śliną bo może jednak żel byłby wygodniejszy.?
Stary 2015-07-12, 12:06   #1641
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

używaliście żeli do zwykłego seksu? będą tak samo dobre.
czy to żele durexa/unimila, czy żele z apteki czy nawet żel do USG.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-12, 12:28   #1642
lubieinaczej
Raczkowanie

Do zwykłego seksu nie używamy niczego.

Edytowane przez lubieinaczej
Czas edycji: 2015-07-12 o 12:46
Stary 2015-07-12, 15:53   #1643
awgusta
Та еще штучка ^^

Cytat:
Napisane przez lubieinaczej Pokaż wiadomość
Tak właśnie myśleliśmy ze najpierw pomalutku paluszkiem.
I dobrze sprawdzają się te prezerwatywy i jak często musisz nawilżać śliną bo może jednak żel byłby wygodniejszy.?
Bardzo dobrze się sprawdzaja jeżeli chodzi o nawilżenie to zależy, na samym początku często póżniej juz w cale.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-12, 16:12   #1644
lubieinaczej
Raczkowanie

Czyli nie kupować zeli tylko ślinić tyłek i prezerwatywę.
Dziękuje za pomoc.
Stary 2015-07-12, 16:15   #1645
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalineczkaCalineczka Pokaż wiadomość
Uprawiam ze swoim partnerem seks analny już jakiś czas. Może o szczegółach i odczuciach w jakiejś kolejnej wiadomości. Mam taki drobny problem. Nie pozwalam mu lizać mojego odbytu. Nie wynika to z tego że mi by to jakoś przeszkadzało, nawet chciałabym spróbować problem jest w tym, że nie chcę by mój partner hmm natchnął się na odpad, wiecie o czym mowa. Moje pytanie, co wy robicie, jak się przed tym ustrzec, jak sie przygotowujecie ? Nie chciałabym by faceta coś takiego spotkało, mimo że on wielokrotnie powtarza że wie co się z tym wiąże. Mimo, że dokładnie sie umyje nadal mam obawy.
Mówisz o samym lizaniu czy jako takim wkładaniu języka? Przed zabawą sprawdź sobie palcem czy wszystko w porządku/zrób lewatywę. A jak uprawiacie seks analny to penis jest czysty? No nie wiem jak mają się resztki znaleźć.
Stary 2015-07-12, 16:29   #1646
awgusta
Та еще штучка ^^

Cytat:
Napisane przez lubieinaczej Pokaż wiadomość
Czyli nie kupować zeli tylko ślinić tyłek i prezerwatywę.
Dziękuje za pomoc.
kupić zawsze zdążysz, spróbujcie najpierw przez ślinę. Proszę
Stary 2015-07-12, 18:30   #1647
MalineczkaCalineczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
Mówisz o samym lizaniu czy jako takim wkładaniu języka? Przed zabawą sprawdź sobie palcem czy wszystko w porządku/zrób lewatywę. A jak uprawiacie seks analny to penis jest czysty? No nie wiem jak mają się resztki znaleźć.
Chodzi o to i o to. Jest czysty. Tylko mam takie obawy, że coś może pójść nie tak :/
MalineczkaCalineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-12, 19:29   #1648
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalineczkaCalineczka Pokaż wiadomość
Chodzi o to i o to. Jest czysty. Tylko mam takie obawy, że coś może pójść nie tak :/
Sprawdź się przed zabawami, palec będzie czysty to się nie martw. No chyba, że będziesz mieć biegunkę A Rimming aż tak Ci potrzebny? Bo bardzo chcesz, a panikujesz
Stary 2015-07-12, 20:11   #1649
lubieinaczej
Raczkowanie

My z chłopakiem nie boimy sie że czasem moze sie cos tam znaleść nawet jak sie wykapiemy i zaraz po tym bedziemy uprawiac anal wkoncu to odbyt i roznie moze byc.
Stary 2015-07-12, 20:23   #1650
Ania94000
Przyczajenie

Spróbowaliśmy wczoraj i w porównaniu z klasycznym nic mnie nie boli, nie robią się rany, ale nie czuję nic poza poczuciem jakbym siedziała na toalecie i.. :P
Ania94000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości