![]() |
#1621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1623 |
Przyczajenie
|
Hej! Jak ja nienawidzę jak piszę megadługą wiadomość i mi się strona wyłączy, albo się zmaże...
![]() No więc od początku. W związku z tym, że nie mogę z moim tż współżyć normalnie (a o tym w wątku zbiorczym o bólu itp.) myślałam nad spróbowaniem anala. Problem jest taki, że ja parę lat temu przechodziłam zapalenie jelita grubego. Przyjmowałam wówczas tabletki i kolonoskopia wykazała, że już go nie mam (zapalenia), aczkolwiek problemy z wypróżnianiem pozostały. Kiedyś było to raz na tydzień lub dłużej, teraz raz na parę dni, rzadko kiedy parę dni pod rząd. Dodam, że rocznikowo mam 21 lat dopiero, a problemy z tym miałam od dawien dawna. Lewatyw miałam w swoim życiu sporo, więc nie byłoby to problemem, ale czy jest to konieczne? Chciałabym się także dowiedzieć jaki był wasz PIERWSZY raz analny. Z góry dziękuję za wszystkie komentarze, nawet jak zostane zjechana że szukam rady z kosmosu. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Przyczajenie
|
ja myślę, że najlepiej to skonsultować z lekarzem, żeby on ocenił czy twoje ścianki w jelicie są na tyle mocne i stabline, ze sobie krzywdy nie zrobisz. Ja jestem przewrażliwiona na swoim punkcie i bym się bała tak bez wizyty u lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Raczkowanie
|
Może nie masz zaparć, tylko twoja dieta jest prawie bez resztkowa i dlatego takie rzadkie wypróżnienia? Jesli odżywiasz się w duze ilosci mięsa, celulozy - powinnaś mieć wypróżnienia 1 do 1 (1 na dzien), czasem 1 do 2 i to jest normalne. Jak chcesz częściej się wypróżniać, trzeba wzbogacić pokarm o np buraki, kawę, kefir (najlepiej działa rozpuszczalna, te skladniki zawsze na mnie najlepiej działały).
Według mnie nie możliwe jest aby chłopak mógł ci krzywde zrobić w jelicie. Stan zapalny mógł wynikać z powodu zbyt dużej ilości jakiejś bakterii. Jeśli uregulowana została flora bakteryjna, wszystko powinno wrócić do normy. Czy lekarz nie powiedział, z czego wynikał stan zapalny? Flore reguluje się kefirem. Lewatywy konieczne nie sa ale czy nie lepiej ją zrobić jakiś czas przed i mieć spokój, że nic złego nie zostanie na członku faceta? ;p Edytowane przez cukierniczek Czas edycji: 2015-07-01 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Twojego dylematu z lewatywą - jeśli nie chcesz, to nie rób. Chodzi przede wszystkim o Twój komfort i o to, abyś w trakcie nie myślala "zostanie coś na nim, czy nie zostanie?" - bo to odbiera jakąkolwiek radość z analnych zabaw ![]() Ps. W wolnej chwili zapraszam Cię tutaj: <reklama>- może Ci się przydać ![]()
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Mojwa Czas edycji: 2015-07-01 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz to ból i tyle z tego.
![]() |
![]() |
#1628 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo dwa różnej wielkości, aby najpierw jeden mniejszy, później drugi większy. Najlepiej abyś przygotowała się wcześniej, przed przyjściem faceta i trochę w tym pochodziła. "Rozkalibrowała" trochę pupę. Oczywiście poślizg itp. ale sama poczujesz co potrzeba aby wszedł. Możesz w trakcie przygotowań wysłać facetowi sms-a, że właśnie bawisz się dziurką w pupie, aby była dla niego odpowiednio gorąca i ciasna. Na pewno podniesiesz mu ciśnienie. Ja tego typu sms-a dostałem. Dobrze, że do spotkania nie było dużo czasu bo mózg mi się zaczął grzać a jajka parować... Założenie tuż przed stosunkiem to trochę za późno. Oczywiście można się bawić w grę wstępną z zakładaniem korka, sex oralny itp. ale czasem za szybko się człowiek dobiera- w głowie jest pytanie- czy to już. Poza tym w trakcie takiej gry wstępnej przyjmuje się różne pozycje, a nie każda jest wygodna z korkiem w pupie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim,
Pierwszy post, więc nie zjedzcie mnie, jeśli coś nie tak lub nie tam gdzie trzeba piszę ![]() Mamy dylemat między mocowaniem z paskami, a bez. Dwie przykładowe aukcje (mam nadzieję, że nikt nie odczyta tego jako reklamę - pierwsze z brzegu z alledrogo) które zwróciły naszą uwagę: <reklama> Naszą wątpliwość budzi kwestia komfortu użytkowania. Czy ten bezpaskowy nie będzie po prostu wypadał lub w przypadku mocniejszych pchnięć powodował bólu? Wizualnie bardziej nam się podoba, ale jeszcze kwestia jak to się będzie sprawowało w praktyce. Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam ![]() linki do aukcji są niemile widziane u nowych użytkowników. Poszukaj np jakichś zdjęć i wrzuć. Edytowane przez Mojwa Czas edycji: 2015-07-05 o 22:27 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bardzo indywidualna sprawa, zależy od tego, na ile wyćwiczona jest partnerka. na pierwszy raz radziłabym z paskami, bo i dla Ciebie to będzie nowe doznanie, jak już będziecie bardziej doświadczeni w temacie, to sięgajcie po bardziej rozwinięte gadżety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Przyczajenie
|
Dobrze, wrzucam więc przykładowe zdjęcia.
Opcja pierwsza: Opcja druga: Ogólnie, to będę wdzięczny za opinie, jeśli ktoś miał okazję korzystać z tego typu zabawek. Jeżeli natomiast macie jakieś inne propozycje co do konkretnego wyboru, to też z chęcią się zapoznam ![]() O wątku BDSM nie pomyślałem. Jeśli nie wyczerpiemy tematu tutaj, to pewnie tam się podpytam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Woj111 ja korzystam z paskowego i dla mnie jest ok. Ale mamy w planach bezpaskowy. Od siebie mogę dodać, że jeżeli chcecie podwójny (na paskach) to taki układ jak na Twoich zdjęciach. Podwójny strapon kiedy wszystko jest w jednej linii jest średnio praktyczny przy niektórych pozycjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Przyczajenie
|
Uważam, że jest to ten rodzaj seksu, który powinno się wpisać na zakazaną listę hehe. Nie jest ani przyjemny, ani celowy, po prostu bylejaki. Nie wiem, dlaczego facetom sprawia to taką przyjemność, ale dla mnie jest to zupełnie niezrozumiałe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Przyczajenie
|
Dzięki za opinię, Frezja__. Wybór zapewne padnie na paskowy na początek. Jak pisała kahoko hino, najwyżej się później przesiądziemy na bezpaskowy.
Pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
Raczkowanie
|
Uprawiam ze swoim partnerem seks analny już jakiś czas. Może o szczegółach i odczuciach w jakiejś kolejnej wiadomości. Mam taki drobny problem. Nie pozwalam mu lizać mojego odbytu. Nie wynika to z tego że mi by to jakoś przeszkadzało, nawet chciałabym spróbować problem jest w tym, że nie chcę by mój partner hmm natchnął się na odpad, wiecie o czym mowa. Moje pytanie, co wy robicie, jak się przed tym ustrzec, jak sie przygotowujecie ? Nie chciałabym by faceta coś takiego spotkało, mimo że on wielokrotnie powtarza że wie co się z tym wiąże. Mimo, że dokładnie sie umyje nadal mam obawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Raczkowanie
|
Witam jestem tu nowa i nie wiem czy było to pytanie czy nie jeżeli było to przepraszam.
Chciałam zapytać czym najlepiej nawilżać odbytnice i jakie prezerwatywy polecacie.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
Та еще штучка ^^
|
My stosujemy durex extra safe i dużo śliny. Nie próbowaliśmy inne żeli jeszcze bo nie było takiej potrzeby.
Nigdy tez nie zaczynamy sexu analnego póki się nie rozgrzeje porządnie i nie porościągam sama dziureczki najpierw jednym paluszkiem a później dokładam kolejne.
![]() |
#1640 |
Raczkowanie
|
Tak właśnie myśleliśmy ze najpierw pomalutku paluszkiem.
I dobrze sprawdzają się te prezerwatywy i jak często musisz nawilżać śliną bo może jednak żel byłby wygodniejszy.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
zuy mod
|
używaliście żeli do zwykłego seksu? będą tak samo dobre.
czy to żele durexa/unimila, czy żele z apteki czy nawet żel do USG.
![]() |
![]() |
#1642 |
Raczkowanie
|
Do zwykłego seksu nie używamy niczego.
Edytowane przez lubieinaczej Czas edycji: 2015-07-12 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Raczkowanie
|
Czyli nie kupować zeli tylko ślinić tyłek i prezerwatywę.
Dziękuje za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 | |
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1647 |
Raczkowanie
|
Chodzi o to i o to. Jest czysty. Tylko mam takie obawy, że coś może pójść nie tak :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Raczkowanie
|
My z chłopakiem nie boimy sie że czasem moze sie cos tam znaleść nawet jak sie wykapiemy i zaraz po tym bedziemy uprawiac anal wkoncu to odbyt i roznie moze byc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Przyczajenie
|
Spróbowaliśmy wczoraj i w porównaniu z klasycznym nic mnie nie boli, nie robią się rany, ale nie czuję nic poza poczuciem jakbym siedziała na toalecie i.. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.