|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;57930791]
Kaś wczoraj kupiłam maskę z Biedronki, kusicielko Ty ![]() [/QUOTE] Cała ja
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Poszalałam! W tym tygodniu aż dwa razy zaolejowałam włosie
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;57930791]
moje też mają trudniejszy okres- nie chcę nakładać olei na noc, czy masek/miksów, a z rana też nie mam za wiele czasu, do tego suszę je suszarką, bo muszę ułożyć swoje króciaki teraz mają trochę ciężko [/QUOTE]Ej, laska, widzę, że Ciebie też wciągnęło życie. Ja ostatnio olejuję tylko w soboty. Maski to ostatnio chyba w lutym użyłam.
|
|
#1624 | |
|
Konto usunięte
|
ta różowa maska (którą kupiłam) bardzo ładnie pachnie, a to juz plus Szalejesz Cytat:
Siostro nawet nie wiesz jak bardzo hi5 ja tez w soboty, chociaż też nie w każdą |
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoje włosy dość mocno podcięłam na wiosnę jest super, za każdym razem układają się inaczej zawsze wyglądają ładnie brzmi to próżnie, ale podobają mi się Zazdroszczę majówki będę mieć kwietniówkę, a co!
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Zafundowałam włosom rozpustę i zaolejowałam 3 raz w tym tygodniu. Teraz jadę do domu.... JesZcze 3h. Wesołych Świat
|
|
#1627 |
|
Spaceroholiczka
|
U mnie dziś będzie woda brzozowa, olej i maska, na bogato
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś nałożę hennę i bede piekła ciasto drożdżowe
![]() Wesołych Świat Wielkanocy, dziewczyny .
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Konto usunięte
|
Jako, że dostałam okres to od jakiegoś czasu włosy zaczęły mi się znowu falować
i mam faulowanego boba, ci ja pocznę z tymi włosami Wysłane przez gołębia
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
W carrfourze olej kokosowy KTC 500ml za 10zł.
Kupiłam sobie krem pod oczy odżywczy z firmy Vianek, ponoć to Sylveco zobaczymy jak będzie działał ![]() Mój kotek zaginął ;( nie ma go już szósty dzień w czwartek jak TŻet wracał z nocki to widział niedaleko domu rozjechanego czarnego kotka, ale mówił, że po tym zajściu widział w piątek mojego Witusia całego i zdrowego. Teraz niestety sam już nie wie czy go widział czy nie ;( Ale Wituś prze nigdy nie szedł do drogi, zawsze szedł w stronę lasu. W głębi duszy liczę na to, że poszedł na panienki i jak się wyszaleje to wróci. Ma półtorej roku i jest bardzo wyjątkowy, chodzi za mną non stop, krok w krok, wspina się po nodze, robi dużo dziwnych rzeczy, które koty nie robią. Ma siostrę Basie, zawsze razem się bawią, śpią w budzie, przytulone do siebie, ona teraz jest smutna i ja też Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2016-03-31 o 14:55 |
|
|
|
|
#1632 |
|
Konto usunięte
|
Marteczka znajdzie się
Kas u mnie w Biedronce znalazłam maseczki w saszetkach Perfect Me, którą ostatnio mnie skusiłaś i kupiłam dwie pozostałe do testów jak któraś chce to mogę kupić i wysłać którejś ![]() Wysłane przez gołębia
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;58205971]
Kas u mnie w Biedronce znalazłam maseczki w saszetkach Perfect Me, którą ostatnio mnie skusiłaś i kupiłam dwie pozostałe do testów jak któraś chce to mogę kupić i wysłać którejś [/QUOTE] Master of kusicielstwo Marteczka, nie wysterylizowałaś swojego kotka?
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1635 |
|
BAN stały
|
Ja równiez olejuję ale tak dwa razy w miesiącu ( niestety ale nie mam czasu na częstsze olejowanie). Mam dość niesforne włosy. Układają się w swojej strony. Są dośc mocne ale ciężko jest je ułożyć. Odkryłam na szczęscie maskę, która pozwala mi jakoś sobie z nimi radzić. Jest to maska Perfect me ( wersja rózowa). Kupowałam początkowo w saszetkach w biedronce ale wczoraj udało mi sie ją kupić w większym opakowaniu. Jest teraz akcja urodowa i maski można kupic w cenie 10 zł ( chociaż mam sichą nadzieję,ze nie jest to jedynie chwilowa sprzedaż i że maski wejdą do stałej oferty).
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę moje falki po hennie
wstawiałam i na zapuszczaniowym to i tu zaktualizuje. Kas, co powiesz? Zapuszczać dłuższe? Korci mnie zeby jeszcze trochę je pohodowac
|
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadal utrzymuję swoje zdanie, że zapuszczanie u Ciebie może będzie miało sens przy profesjonalnym cięciu, z odpowiednim cieniowaniem i stopniowaniem. Bez tego obawiam się, że będzie krzywe coś.
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
W grudniu kupilam maske z blotem morza martwego z bingospa, nie dosc ze produktu bylo tylko polowe to teraz strasznie zgestniala, Wam tez tak gestnieje?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W lipcu najpóźniej fryzjer.
|
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
Nałożyłam dzisiaj oliwkę BD na jakieś 4 godziny. Nie potrafiłam sobie przypomnieć, kiedy ostatni raz je myłam mocno oczyszczającym szamponem, więc to uczyniłam wreszcie
Później maska Bingo z proteinami + Kallos Blueberry na godzinę pod folię, następnie odżywka Garnier Grow Strong (moja miłość!) jako d/s, po spłukaniu ostatek któregoś z olejków Mariona na końce i trochę po długości. Teraz schnę i czekam na GHD ![]() Albo pominęłam, albo żadna z Was nie skarżyła się na wiosenną wymianę owłosienia? |
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawczasu Jantarem zaczęłam czarować
|
|
|
#1642 |
|
Spaceroholiczka
|
Aktualizacja
Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2018-03-03 o 15:17 |
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, cześć!
Marteczka mam nadzieję, że kotek wrócił do domu cały i zdrowy Kav piękne włosy [B]A co u mnie? Znowu dostałam wypowiedzenie z pracy. ![]() Od dłuższego czasu zastanawiałam się czy nie zmienić pracy. Miałam sporo uwag co do organizacji czasu pracy plus umowa przez, którą zwolniło się połowa ekipy, z którą zaczynałam pracować. [/B]
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Przyczajenie
|
witam Dziewczynki! mam pytanie ,. czy któraś z Was korzystała z usług trychologa? chcę się wybrać (okolice trójmiasta) , bo dermatolodzy nie potrafią pomóc. mam badania ok a włosy lecą i są łamliwe i coraz cieńsze. A może jestem na nieodpowiednim forum? przekierujcie mnie więc proszę
|
|
#1646 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Nie poznałam, ładne
Hej. Mnie też długo tu nie było, włosami pochwalić się nie mogę, ostatnio na nic nie mam czasu, nawet na dbanie o nie..Ale wyjątkowo nie wyglądają tragicznie. Do matury został miesiąc, przygotowania pełną parą!
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci żebyś w końcu znalazła wymarzoną pracę, na godnych warunkach. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Jakby, któraś z Was była chętna to mam na zbyciu szminkę golden rose velvet matte nr 23 i idealną do niej konturówkę również z golden rose raz użyte, niestety nie czuję się dobrze w tym kolorze i mam jeszcze eyeliner w żelu maybelline lasting drama gel użyty może z dwa razy, eyeliner w żelu to nie moja bajka oraz korektor pod oczy w plynie catrice nr 1 niestety za jasny dla mnie. Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2016-04-03 o 22:52 |
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Spaceroholiczka
|
Miranda, dziękuję
![]() Marteczka, byłabym zainteresowana korektorem, pomadką i wstępnie konturówką. Co lub ile $ chciałabyś za to? ;-) Włosowo chciałam powiedzieć, że dalej męczę wodę brzozową. Zamierzam od połowy kwietnia ruszyć bardziej z zapuszczaniem (może znów ktoś się przyłączy?). W planach mam Silicę i Jantar. |
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

teraz mają trochę ciężko
[/QUOTE]
Im dłuższe mam włosy tym ciężej jest mi utrzymać końce w zadowalającej gęstości.
jest super, za każdym razem układają się inaczej zawsze wyglądają ładnie

i mam faulowanego boba, ci ja pocznę z tymi włosami