![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
dzien dobry baby!
Zdrówka wszystkim chorym samcom ![]() Kristi, to dluga ta wywiadówka ![]() Co przeforsowałaś? ![]() ![]() Rusałko, gratuluję uroczej pannicy ![]() Milo cie widziec! ![]() Sosno, ja nie jestem w stanie ogladac juz filmikow ze Smolenska.. to jest naprawde okropne, szumy nie szumy.. perspektywa tego co ich czekala w nastepnych sekundach jest dla mnie przerazajaca ![]() a tak w ogole to pije kawe i byle do 12.00, potem spadam do domu
#1652 |
Zakorzenienie
|
elo.
my z małżem przy kawce, Iga w przedszkolu. biedna na wygnaniu a starzy się obijają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie ile na zapalenie pluc sie lezy w szpitalu???
bo od mojej siostry cora ma zajete cale pluco i zaczyna sie juz na drugim, dostala skierowanie do szpitala i sie tak zastanawiamy ile trwa leczenie?
#1654 |
Zakorzenienie
|
zaleznie jak dzialaja leki, my bylismy 3 dni, ale niektorzy sa i 2 tyg.
Hi. ja wstalam, ubralam mlodego i tz go zawiozl do zlobka. zle sie nadal czuje. w nocy tak mi nie dobrze bylo, ze wymiotowalam, plecy i brzuch mnie troche nadal bola, ale juz o niebo lepiej jak wczoraj. ide sie chyba na chwilke polozyc jeszcze i pojade do tz do pracy. Jowisz, my z tz tez przed chwila kaffkw piliamy i sniadalismy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma problemy z oddychaniem wiec bedzie dotleniana ![]() dziekuje veronko ![]() kurcze, mam nadzieje ze wszystko w porzadku juz u ciebie... i ze to nie zaden wirus grypy jelitowej
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
hello
to chyba jakaś epidemia ciężarnych ja schodziłam przez całą noc niedobrze mi było również , gorącą herbatę piłam o 4,30 na wymioty mi się tylko zbierało nadal fatalnie się czuję jak zdechnięty azor ![]() muszę jeszcze na pocztę poczłapać, posłać stanik i pismo do firmy internetowej bo mi przedłużą w nieskończoność umowę na kwotę której sobie nie życzę bzdetna pogoda nie namawia do wyjścia ![]() pada deszcz ze śniegiem jeszcze jak pomyślę, że Miki znowu szopkę mi odstawi podczas wybierania się na dwór to mnie krew już równo zalewa ps. moja starszawa koleżanka była z m-c w szpitalu, ale pewnie to zależy od stopnia rozwoju choroby, ona miała mocno zaawansowane zapalenie płuc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
ta niby tez ma "ciezkie zapalenie pluc"
![]() pytanei czy naprawde, czy to tylko panika lekarki? ![]() pewnie badania wszystko potwierdzą ![]() dzieki Aniu Miki nie lubi wychodzic na dwor??? Piotrka w domu ledwo co moge utrzymac, chocby nie wiem jak marudzil, a padnie tylko "chodz, idziemy na dwor" to on leci do drzwi, sciaga kapcie i zaklada buty ![]()
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas dziś leje, a mnie ktoś potpertolił folię do wózka i nie wiem czy gdziekolwiek wyjdę ![]() ![]() Aniś zdrówka dla córy siostrzanej! A mnie chyba już tydzień gardło napitala, raz jest lepiej potem gorzej, pojęcia nie mam z czego to, tylko po prawej stronie. Rano to nie mogę przełykać. Mam dość!!! Biorę się za odkurzanie chaty ![]()
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Borys tez niby astmatyk, ale u niego dobrze dzialaly antybiotyki wtedy i inhalacje. Takze, to roznie bywa, do ok tyg. czasu to tak normalnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Veronka, Ania - zdrówka mamusie
![]() Aniś - biedna siostrzenica ale się wam pochorowała...mam nadzieję, że sytuacja jednak nie będzie tak poważna i szybko wróci do zdrowia ![]() Kasiulko - ja cierpię tak jak Ty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Maluśna
![]() ![]() A miałam napisać wczoraj i zapomniałam. Odnośnie alergii... ja mam na kota i przy tajskiej kici kichałam non stop, na noc wywalałam ją od nas z pokoju bo bym wykorkowała, jak rano po nią szłam to już zaczynałam arie kichające, łzawiące oczy i to wszystko w takim natężeniu jak opisywała Jowiszkowa, a teraz nic. Zero kataru ![]()
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
![]() miałam bliskie spotkanie z muszlą klozetową moje trzewia lekko przeczyszczone ![]() jeszcze lepiej to mi nie jest wyszłam na tę nieszczęsną pocztę, a potem po lekarstwa na żołądek COLĘ ![]() i węgiel w kapsułkach zapodałam własnie i czekam na polepszenie Aniś , z Mikim to masakra, jak mówię idziemy na dwór to on zawsze histeria, siłą muszę go ubierać, na dworze juz ok, możemy sie bujać długi czas jest słówko klucz to przyspieszenia Mikiego JOANNA to imię mojej ciotki ze wsi ![]() zawsze działa ,ale nie mogę za często gadać że jedziemy do niej, bo potem się M wkurza że go obajerowałam, wściekł sie ostatnio jak jechaliśmy do domu zamiast do Joanny ![]() ![]() Miki ma ostatnio zachowania seksualne, szarpie za siusiaka przy zmianie majtek czy pieluchy malo co z korzeniami nie wytarmosi tego interesiku chyba nie mam się czym martwić ![]() a i rozpina mi koszulę jak leżymy w łózku i całuje cycuszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś prawie eksplodowałam - tak mnie młoda z rownowagi wyprowadziła. Popisała mi nową książkę... ma serdecznie dość...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
humor mam spitolony, musiałam dowieźć majtki do przedszkola, Iga zlała się dwa razy
![]() najbardziej mnie denerwuje ta bezsilność, bo to babki muszą tam do niej dotrzeć i ją przełamać. myślę,że to jej forma buntu i stresu, jedne dzieci ryczą a ona nie woła tam i już (w ogóle mało się odzywa i jest cicha. a jak ją pytają o siusiu to odpowiada,że nie) nie chce się tam załatwiać. jedyna co mogę to w domu z nią gadać ale na razie jak widać zero efektów. GRRRRRRRRRR Kasiu kliknęłam odlewkę Womanity. a przed chwilą zamówiłam jeszcze 5ml Sicily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania, nie zazdroszcze! ale rozumiem jak sie czulas, bo mialam to samo |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa wiesz co? zastrzeliłaś mnie z tym Womanity
![]() ![]() Dla Igi ![]() Ja też mam humor mocno średni, zalewa mnie i oklapła taka jestem.
#1669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież pierwsze nuty to piękna, soczysta figa. taka prosto z drzewa, jaką jadłam w sierpniu w Chorwacji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
o kurka, przerąbane z tym sikaniem Igi
![]() ![]() nawe myslałam co bedzie jak sie dostanie i do tego wrzesnia jej nieodpieluchuje ![]() ![]() Anisia zdrówka dla siostrzenicy Anka lepszego samopoczucia ![]() u nas tez ostatnio cyrki z ubieraniem na dwór ![]()
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszędzie w sklepach czy na wyjazdach robi bez problemu, tylko jak nie mamy deski to ją przytrzymuję. jak jedziemy w trasę 300km to wsamochodzie woła tak samo i zjeżdżamy na stację na czas ![]() a w przedszkolu trzyma bo ona zrobi w domu,a nie tam. i koniec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
hmmm ciekawe
![]() a Wiki chyba będzie malarką ![]() ![]()
#1673 |
Zakorzenienie
|
Wrrr... wczoraj caly dzien meczyl mnie zoladek, w nocy doszedl bol plecow. Jak juz w dzien sie lekko uspokoilo, to teraz glowa mnie boli
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- jak myslicie, czy zdaze tego pouzywac? http://allegro.pl/koc-spiworek-feret...400795395.html jest u nas w lumpku, jak nowy za 30zl, tylko w kolorze zielonym (nawet by mi odpowiadal) tylko sie zastanawiam, jak mam na kwiecien termin i wloze dziecie w kombinezon, to czy taki kocyk tez sie przyda? Ania, nie moglam wczoraj zasnac i sobie tak obliczalam na kiedy masz termin. Twoje dziecie bedzie sierpniowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Veronka ja teraz mysle ze połowy rzeczy bym nie kupiła dla dziecka.Większość jest zupełnie zbędna i to tylko takie wyciąganie kasy. Nie lepszy byłby zwykły kocyk? na pewno masz jakis
![]() ![]()
#1675 |
Zakorzenienie
|
Nie mam wlasnie kocyka. Dla Borysa mialam takie duze, ale do gondoli sa duuuzo za duze. Jakies 130x190,w spacerowce go mialam, ale zlozonego na pol. Ogolnie to mam tylko 1 taki wlansie duzy koc i 2 takie bez sensowne polarowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ponoć jak po 4 r. życia się nieco uspokajają ![]() Łuśka mi zrobiła przemeblowanie na choince - patrzę, a na jednej małej gałązce wisi 6 baniek... nie wiem jak ona to zrobiła, bo to u samej góry... i nic nie potłukła ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do wozka (gondoli) mam tylko takie przykrycie (dokladnie jak na zdjeciu) http://akcesoria-dzieciece.hiperoglo...rta-wieliczka/ ale ogladam wlasnie nasze fotki z marca- kwietnia zeby zobaczyc jaka mamy pogode, bo zapomnialam jak to jest na wiosne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Baby ja wiem, co mówiłam o konkursach
![]() ![]() ![]() ![]() Co do śpiworka to mam co zimę i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez ![]()
#1680 | |
Zakorzenienie
|
ja nie chodze z wozkiem zima. wczoraj bylam pierwszy raz po Borke w zlobku,a tak to jezdze autem
![]() baby ja nawet maty edukacyjnej nie mialam, a lezaczka to tylko przez chwilke uzywalam i oddalam, za malo miejsca w pokoju mialam. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.