Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-06, 10:13   #1681
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Była wizytacja, Odstawiaja mi leki mówiąc, że mogę rodzić. Liczę na wyjście w piątek, ale ponieważ codziennie słyszę co innego to aż tak się nie nastawiam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 10:18   #1682
Maartikrk
Zakorzenienie

Witam się po kilku dniach przerwy W sobotę byliśmy na weselu, dałam radę ale jako że byłyśmy z drugą koleżanką też w ciąży to grzecznie siedziałyśmy przy stole, jadłyśmy i plotkowałyśmy, może raz z tż zatańczyliśmy ale no...bez szans :P zespół miał takie tempo kawałków, że bez szans :P. Goście jak mnie widzieli to żartowali "ooo Pani to się już ładnie najadła" :P

Nadrobiłam wszystko ale już nie cytuję.

Lotso, Libra - trzymam za Was kciuki !

Gratuluję wszystkich udanych wizyt !

Ja o 13 mam dziś trzecie badanie prenatalne, jestem bardzo podekscytowana! Ostatni raz zobaczę małą w tak dobrym obrazie jeszcze po drugiej stronie brzucha :P Oby wszystko było w porządku TŻ jedzie ze mną. Może dzisiaj dr zbada szyjkę, jak nie to zrobi to moja dr w przyszły czwartek. Codziennie doskwierają mi bóle u dołu brzucha i ból pleców już niezależnie co robię w ciągu dnia. Taki urok .

Dziewczyny, wiem że bezpośrednio ale w naszym wypadku i sytuacji to już nie ma znaczenia - czy wszystkie decydujecie się na lewatywę? Wiem, że znajoma wpisała ją w plan porodu a mimo to jej nie zrobili. Pytanie czy im o tym przypominać i walczyć czy organizm wcześniej się sam oczyści i nie jest to jakieś super koniecznie. Ja bym chyba chciała dla swojego komfortu również tego psychicznego .
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 10:18   #1683
LitttleHope
Raczkowanie

Hej.
Ja to tak mysle, ze jak zaraz ktoras nagle urodzi to to pojdzie juz szybko, worek sie rozwiaze wiekszosc nas ma mniejsze czy wieksze skurcze wiec nasze macice prawie gotowe na parcie. 😂
Poza tym u mnie zimno, sezon grzewczy nie ruszył jeszcze.. Pranie nie zechce schnac..
Oblecialam juz miasto i drobne zakupy. I znow sobie nic nie kupilam bo moje krocze protestuje.. Mialam dzis skończyć sprzatanie. Jeszcze jedno okno zostalo.
Skrocili nam o godzine pobyt w zerowce. Wiec ten czas do 14 szybko ucieka..

drozny jeden jajowod

2 ciąże bez zarodkowe

LitttleHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 10:19   #1684
Kate Noir
Zakorzenienie

Też mi się wydaje , że więcej chłopaków się rodzi
Wczoraj miałam ciężki dzień . Coraz trudniej ubrać mi siebie samą , a co dopiero młodego, który zwiewa i zawsze robi coś super ważnego jak chcę go zebrać do wyjścia . Mówiłam Wam , że nie lubię być w ciąży ? Czuję się wtedy taka niepełnosprawna.

Wczoraj przyszedl otulacz bambusowy i jest cudowny 😍

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 10:21   #1685
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Też mi się wydaje , że więcej chłopaków się rodzi
Wczoraj miałam ciężki dzień . Coraz trudniej ubrać mi siebie samą , a co dopiero młodego, który zwiewa i zawsze robi coś super ważnego jak chcę go zebrać do wyjścia . Mówiłam Wam , że nie lubię być w ciąży ? Czuję się wtedy taka niepełnosprawna.

Wczoraj przyszedl otulacz bambusowy i jest cudowny 😍

Gdzie zamawiałaś ? Pochwal się jak wygląda. Ja się zastanawiam co wybrać - czy rożek czy otulacz bo do szpitala chcą albo jedno albo drugie.
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 10:32   #1686
migifigi
Wtajemniczenie

Zamówiłam na allie właśnie 😅
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1504690357764.jpg (71,5 KB, 66 załadowań)
migifigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 10:35   #1687
Lotso
Zadomowienie

Aphrael wspolczuje. Moj pierworodny robil mi takie jazdy w nocy.dlugoooo..

Akinomo kciuki za wizyte.

Buzn pocieszajaco- to z drugim synem brzuch opadl mi w 32tyg tak ze jak siedzialam to brzuch siedzial mi na udach i nie moglam ich zlaczyc😀😀a urodzilam dopiero w 38. A niepocieszajaco z pierwszym synem opadl mi brzuch w 35 i urodzilam w 36. Dzisiaj zauwazylam ze brzuch siedzi mi na udach i ich juz nie zlacze.do tego mam wrazenie ze zaraz mialabym zniesc strusie jajo😀.bo juz siedze na tej glowie i faktycznie jak wlozylam palec to jest coraz nizej))

Kolezanka mi napisala ze teraz w ciazy miala skurcze przez 3tyg. Zaczynala sie akcja- jechali- w szpitalu cisza i tak od 37go tyg do 40.a to jej druga ciaza wiec rozpoznala porodowe.i dopiero za tym ostatnim razem podali jej oksy zeby juz poszlo

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Od przyszlego tygodnia zaczynamy juz serie skonczonych 37tygodni!!!!!!!😍😍😍😍😍😍mus imy kupic pikolo na te okazje!
Lotso jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-06, 10:37   #1688
migifigi
Wtajemniczenie

Kurcze mam już te skurcze coraz częściej. Luteinę odstawiłam w niedziele, czy to możliwe, że już organizm zauważa jej brak i stąd się zwiększa częstotliwość?
Stary 2017-09-06, 10:38   #1689
goslawka
Zadomowienie

Ja dalej nie bede narzekać, lubię być w ciąży wczoraj byłam z synem w bawilandi, trochę się za nim nabiegałam, ale najśmieszniejsze jest to, że już się nie mieszczę pomiędzy drabinkami xD pogadałam z jedną babeczką powiedziała, że wyglądam na max 6 miesiąc :P
goslawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 10:43   #1690
Lotso
Zadomowienie

Byc moze Migi bo u mnie dupek czy luteina tez hamowaly. Ja tez juz odstawilam.a jutro odstawiam moja konska dawke magnezu. Skurcze czesto.ale dzisiaj przepowiadacze niebolesne.musze sie przespac bo czuje ze przez jakis czas juz nie pospie😀😀
Lotso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 10:45   #1691
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Akinom0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaciskajcie nogi!

U mnie dziś noc nieprzespana, mama będzie miała jutro operację i się zaczynam stresować.
Dziś wizytuję, mam n 16:30, ciekawe jak dzidzia już duża hihi
To kciuki za mamę Na pewno wszystko będzie dobrze, spróbuj się jakoś zrelaksować i nie myśleć za wiele.

Cytat:
Napisane przez joasiala Pokaż wiadomość

A ja miałam mieć dzisiaj ktg i wizytę. Jednak pani z rejestracji zle mnie wpisala w kajecik i okazalo się, że wizytuje dopiero jutro. I umknęło jej żeby przedzwonic, że wizyte mam jednak jutro 😠

Umknęło... Udusiłabym na miejscu, chyba że masz blisko

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Witam się po kilku dniach przerwy W sobotę byliśmy na weselu, dałam radę ale jako że byłyśmy z drugą koleżanką też w ciąży to grzecznie siedziałyśmy przy stole, jadłyśmy i plotkowałyśmy, może raz z tż zatańczyliśmy ale no...bez szans :P zespół miał takie tempo kawałków, że bez szans :P. Goście jak mnie widzieli to żartowali "ooo Pani to się już ładnie najadła" :P

Ja o 13 mam dziś trzecie badanie prenatalne, jestem bardzo podekscytowana! Ostatni raz zobaczę małą w tak dobrym obrazie jeszcze po drugiej stronie brzucha :P Oby wszystko było w porządku TŻ jedzie ze mną. Może dzisiaj dr zbada szyjkę, jak nie to zrobi to moja dr w przyszły czwartek. Codziennie doskwierają mi bóle u dołu brzucha i ból pleców już niezależnie co robię w ciągu dnia. Taki urok .

Dziewczyny, wiem że bezpośrednio ale w naszym wypadku i sytuacji to już nie ma znaczenia - czy wszystkie decydujecie się na lewatywę? Wiem, że znajoma wpisała ją w plan porodu a mimo to jej nie zrobili. Pytanie czy im o tym przypominać i walczyć czy organizm wcześniej się sam oczyści i nie jest to jakieś super koniecznie. Ja bym chyba chciała dla swojego komfortu również tego psychicznego .
Już ci pisałam że podziwiam za to wesele Ja nawet nie tańcząc umarłabym z niewygody i pewnie by mnie wszystko zaraz zaczęło denerwować

Ja nie wiem jak to jest z tą lewatywą ale ja bym chciała. Podejrzewam, że podczas porodu nie będę miała czasu zastanawiać się nad tym co mi tam wycieka czy wychodzi, ale jednak w głowie może coś siedzieć

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Była wizytacja, Odstawiaja mi leki mówiąc, że mogę rodzić. Liczę na wyjście w piątek, ale ponieważ codziennie słyszę co innego to aż tak się nie nastawiam.

Współczuję ci tyle siedzieć w tym szpitalu. Chyba dobrze by cie to zrobiło gdybyś przed porodem pobyła jeszcze chwilę w domu.

A ja wróciłam z wykładu u pani położnej o której wam pisałam i jestem niesamowicie zadowolona. Kobieta cudowna, empatyczna, pozytywna i przesympatyczna. Dziś opowiadała o laktacji i problemach w tym okresie, zrobiłam kilka stron notatek. Dostałam kilka książeczek/ulotek, dwie butelki do karmienia w ramach paczek dla uczestniczek, smoka uspokajającego lovi, sudocrem i jakieś próbki. Pokazywała laktator, polecała też sama od siebie jakie uważa że się sprawdzają. Rewelacja, żałuję że nie trafiłam tam wcześniej, mam nadzieję że uda mi się jeszcze kilka tematów zaliczyć, zwłaszcza poród.
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-06, 11:02   #1692
Cherry_Muffin
nibyżona

Lynn tak do kitu ze ciagle nie wiesz na czym stoisz

Ja jak będzie można to lewatywe chce, zawsze to większe zabezpieczenie.

Ja tam skurcze też mam codziennie, wiem że teraz już mogą być i się nie skupiam na nich jedyne co mnie wkurza to zgaga i ból żeber.

Koło 14 mój kurier z pościelą dla Tymka
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 11:10   #1693
joasiala
Zadomowienie

Cytat:
Witam się po kilku dniach przerwy W sobotę byliśmy na weselu, dałam radę ale jako że byłyśmy z drugą koleżanką też w ciąży to grzecznie siedziałyśmy przy stole, jadłyśmy i plotkowałyśmy, może raz z tż zatańczyliśmy ale no...bez szans zespół miał takie tempo kawałków, że bez szans :P. Goście jak mnie widzieli to żartowali "ooo Pani to się już ładnie najadła"

Nadrobiłam wszystko ale już nie cytuję.

Lotso, Libra - trzymam za Was kciuki !

Gratuluję wszystkich udanych wizyt !

Ja o 13 mam dziś trzecie badanie prenatalne, jestem bardzo podekscytowana! Ostatni raz zobaczę małą w tak dobrym obrazie jeszcze po drugiej stronie brzucha Oby wszystko było w porządku TŻ jedzie ze mną. Może dzisiaj dr zbada szyjkę, jak nie to zrobi to moja dr w przyszły czwartek. Codziennie doskwierają mi bóle u dołu brzucha i ból pleców już niezależnie co robię w ciągu dnia. Taki urok .

Kciuki z dzisiejsze usg 😉

U mnie zarówno przy pierwszym, jak i drugim porodem organizm sam się oczyścil. Skurcze skutecznie wszystko załatwily. A z tego co się orentuje to teraz raczej już nie praktykują lewatywy, chyba, że na życzenie pacjentki.

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
Umknęło... Udusiłabym na miejscu, chyba że masz blisko
Na szczęście szpital mam po drodze z przedszkola, więc i tak tamtędy przejezdzalam. Gdyby mój gin miał dzisiaj dyżur to by mnie nawet upchnela w kolejke na ktg, a że w środy ma wolne to muszę stawić sie jutro.

joasiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 11:10   #1694
Lynn
Zakorzenienie

To mnie denerwuje, że codziennie co innego mówią, już nawet zauważyłam, który lekarz chce trzymać a który wypuścić. Co do jednego są przynajmniej zgodni, że już nie będą zatrzymać porodu,jzkby co.

Ja lewatywe chce - wolę oczyszczenie w kontrolowanych warunkach. Zaznaczyłam to w planie porodu.

Stary 2017-09-06, 11:15   #1695
rzeczozn
Rozeznanie

Nam na sr położna mówiła, że jak sie zaczną skurcze co 10 min to przed wyjazdem do szpitala zrobić lewatywe w domu.. bo więcej komfortu a w szpitalu czasem właśnie nie robią.. wspomniała ze czasem 2 warto zrobić 😜

rzeczozn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-06, 11:17   #1696
Lynn
Zakorzenienie

A o czopkach glicerynowych słyszalyscie? One też ponoc oczyszczaja.

Stary 2017-09-06, 11:19   #1697
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:

Mam kupione

Ale piękna pogoda się nam zrobiła, wylazlam na spacer i właśnie łapie słonko powietrze jest super. Może będzie w tym roku taką fajna jesień?
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 11:23   #1698
aguleekk
Zakorzenienie

Migi tez zamowilam na allie cod podobnego

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 11:32   #1699
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez migifigi Pokaż wiadomość
Migi super to jest.Mozesz to jakoś podlinkowac?😊

Już wiem, co to zgaga😢To od czego mam zacząć? Od Rennie? Wiem, że pisałyscie o tym dużo, ale póki mnie nie dotyczyło to nie starałam się zapamiętać nazw

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-06, 11:42   #1700
migifigi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marzena_83 Pokaż wiadomość

Już wiem, co to zgaga😢To od czego mam zacząć? Od Rennie? Wiem, że pisałyscie o tym dużo, ale póki mnie nie dotyczyło to nie starałam się zapamiętać nazw

Proszę

Babyplay Surwish Słodkie Infant Baby Zabawki Aktywny Spiral Bed
http://s.aliexpress.com/QbANRNNZ
(from AliExpress Android)

Jeżeli chodzi o zgagę to gaviscon i maalox. Dla mnie bardziej skuteczne maalox, aczkolwiek teraz już nic nie działa 😂
Stary 2017-09-06, 11:44   #1701
rzeczozn
Rozeznanie

Cytat:

Tak, ponoć dają w szpitalu po porodzie jak nie można naturalnie się wypróżnić
Cytat:
Napisane przez Marzena_83 Pokaż wiadomość

Na początek gaviscon, teraz mi pomagają tylko tabletki polprazol max. 1 dziennie i po sprawie 😊

Jednak z dzisiejszych zakupów stanikowych klapa 😑 atopowe się dziś tak rozkręciło, że mogę zapomnieć o wyjściu gdziekolwiek 😐 no zesz k.. 😠

rzeczozn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 11:47   #1702
kasiastka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z wykładu u pani położnej o której wam pisałam i jestem niesamowicie zadowolona. Kobieta cudowna, empatyczna, pozytywna i przesympatyczna. Dziś opowiadała o laktacji i problemach w tym okresie, zrobiłam kilka stron notatek. Dostałam kilka książeczek/ulotek, dwie butelki do karmienia w ramach paczek dla uczestniczek, smoka uspokajającego lovi, sudocrem i jakieś próbki. Pokazywała laktator, polecała też sama od siebie jakie uważa że się sprawdzają. Rewelacja, żałuję że nie trafiłam tam wcześniej, mam nadzieję że uda mi się jeszcze kilka tematów zaliczyć, zwłaszcza poród.
Nunny i jakie laktatory polecała? A może bardziej jakich nie polecała?

Też mam wrażenie, że zaraz trzeba będzie zmieniać na wątek wrześniowy Moja koleżanka miała termin na koniec kwietnia, to pod koniec marca mówiła, że na pewno urodzi wkrótce, bo już ma tyle objawów i tak się źle czuje.... Urodziła w maju Więc nie nastawiajmy się na szybkie akcje, bo prawdopodobnie większość z terminem na początek października i tak jeszcze poczeka z miesiąc

Lotso Ty to jesteś hardcorem, ja już na 100% bym jechała na IP z takimi objawami. No ale doświadczenie też chyba robi swoje, przy trzecim dziecku to widzę luzik Umieram z ciekawości, co tam u Ciebie się wykluje, dziewczynka czy chłopiec
kasiastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 11:48   #1703
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
Proszę

Babyplay Surwish Słodkie Infant Baby Zabawki Aktywny Spiral Bed
http://s.aliexpress.com/QbANRNNZ
(from AliExpress Android)

Jeżeli chodzi o zgagę to gaviscon i maalox. Dla mnie bardziej skuteczne maalox, aczkolwiek teraz już nic nie działa 😂
Dzieki😊 Już mąż dostał zlecenie 😉

Czyli Gaviscon, dzięki dziewczyny. No coraz ciekawiej u mnie w tej końcówce...

Stary 2017-09-06, 11:52   #1704
Lynn
Zakorzenienie

Kojarzycie może co z wyprawki opłaca się kupić w aptece słonecznej? Jest w szpitalu, więc mogłabym się wybrac na shopping

Stary 2017-09-06, 12:01   #1705
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wesele mam za tydzień, obym wytrzymała do niego, bo jest mega ważne
Co do lewatywy to u mnie nikt nie zaproponował i zrobiłam 2 na wc jak tylko zaczęły się skurcze parte. Prawdę mówiąc zupełnie nie miałam do tego głowy.

Cytat:
Napisane przez LitttleHope Pokaż wiadomość
Hej.
Ja to tak mysle, ze jak zaraz ktoras nagle urodzi to to pojdzie juz szybko, worek sie rozwiaze wiekszosc nas ma mniejsze czy wieksze skurcze wiec nasze macice prawie gotowe na parcie. 😂
Poza tym u mnie zimno, sezon grzewczy nie ruszył jeszcze.. Pranie nie zechce schnac.

Mam ten sam problem z praniem! Schnie już 3 dzień :/

Cytat:
Gdzie zamawiałaś ? Pochwal się jak wygląda. Ja się zastanawiam co wybrać - czy rożek czy otulacz bo do szpitala chcą albo jedno albo drugie.
Taki zamówiłam - to bardziej otulacz-pielucha na lato, albo do obtulania. Do szpitala raczej jej nie wezmę, tylko wezmę coś grubszego jak w końcu się zdecyduję co chcę.
O taki: http://samiboo.com/pl/p/Otulacz-piel...igmentowa/2800
Jest milusi w dotyku

Cytat:
A powiedz mi jako odbiorcę wpisujesz siebie? Zastanawiam się co by wpisać tak przyszłościowo, bo przecież rzeczy idą ponad miesiąc i chciałabym by tż mógł je odebrać jak ja np. nie będę mogła.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 12:13   #1706
buzn
Rozeznanie

To jak tak mówicie z tym obnizeniem to spoko. Faktycznej i nie ma co panikowac. Skurczy nic.
Lotso Ty nas nakrecasz:P
W ogóle mam wrazenenie,że
nasz wątek jest ze wszystkim do przodu. Pamiętam jak my już pranie,wyprawka, a niektóre wrześniowki spokojnie bez niczego.
Akinom0 czekamy na wiadomości, po.Dobre oczywiście

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Katka dawaj naklejki:P

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Alla i chyba jeszcze trochę. ale raczej Cię nie dogonię

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Libra jak już 2 kg to spoko myślę Będzie dobrze, trzymaj sie

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Taaaa, czyli jak kiedys był jeden chłopak na 10 dziewczyn to teraz będzie odwrotnie. Ula lalal

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Maartikrk ja się decyduje na lewatywę, raczej zalecają.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Migifigi fajny ten wężyk

buzn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 12:14   #1707
Aneu8899
Rozeznanie

U mnie nic się nie dzieje. Nie wiem co to skurcz. Nie licząc twardnienia brzucha. Mi nie spieszno. Ja dobrze przechodzę ciążę. Gorzej połog.

Jakiś taki jesienny marazm mam.

Dobrze, że żadna z was jeszcze nie rodzi

Aneu8899 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-06, 12:20   #1708
buzn
Rozeznanie

Lotso, tym paluszkiem to mnie przerazasz. Ja się boję tam dotknąć, a co dopiero grzebać. Choć jak ostatnio mi ginekolozka robiła badanie, to dwa dni krwawilam. Ale ostrzefla,że mogę.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Tak lotso nie dosc,że nakręca nasz wątek czy już rodzi to jeszcze nie wiemy co rodzi:P

buzn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-06, 12:40   #1709
migifigi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ja wesele mam za tydzień, obym wytrzymała do niego, bo jest mega ważne

A powiedz mi jako odbiorcę wpisujesz siebie? Zastanawiam się co by wpisać tak przyszłościowo, bo przecież rzeczy idą ponad miesiąc i chciałabym by tż mógł je odebrać jak ja np. nie będę mogła.
Jakieś 90% rzeczy mam i tak wrzucane do skrzynki a jak się nie mieści to przynosi mi listonosz do drzwi 😊 ale to co musiałam odebrać na poczcie to właśnie wpisuje męża i mąż odbierał. Tak najlepiej, no bo my raczej ciężko z niemowlakiem po poczcie ganiać 😉
Stary 2017-09-06, 12:48   #1710
karmelka2017
Raczkowanie

Little hope u nas pobyt w zerówce od 8 do 12.35 więc ogóle krótko,ledwo obiad zrobię i odsapniesz i trzeba jechać.

Maartikrk mi przy pierwszym porodzie sn dsli czopka żeby sobie zaaplikować i mnie "wyczyscilo"

Dziewczyny do cc biora na golaska?i jeszcze pytanie wstydliwe: mam wlosy na piersiach dosyć sporo jak to się ma do karmienua co z tym zrobić?
karmelka2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości