sześćdziesiątki z plusem - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-14, 09:02   #1681
poziomka61
Rozeznanie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
A zawitalam bo tu jakos tak milo, i lubie was czytac...
To ja się podpiszę pod Don Pedrem (właściwie chyba Don Pedrą). Miło tu wejść z rana i napisać słonko świeci.
W promocji do słonka dołączyli dziś jakiegoś dziwnego ptasiora, co siedzi w lesie i wydaje dżwięki. Dziwne takie, ale ciekawe. Zaraz idę go posłuchać. Jak się okaże, że znajdę kwiatka , to zrobię mu zdjęcie i podzielę się z Wami
poziomka61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 11:04   #1682
poziomka61
Rozeznanie

I oto, co nam już powoli w trawie piszczy:

Jedno mi nie wyszło, ale to są listki na czarnym bzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiatek 1.jpg (110,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiatek 2.jpg (96,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiatek 3.jpg (99,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiatuszki.jpg (107,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg listki.jpg (116,6 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-03-14, 12:27   #1683
Luba
Zakorzenienie

Muszę, po prostu muszę się z Wami podzielić dobrym nastrojem i radością.

I od razu zaznaczam, ze nie namawiam Was w żadnym razie na wpłaty. Tylko tak po ludzku chcę napisać o tym co mnie cieszy.

Pamietacie chyba, że udzielam się w watku pomocy misji w Zambii? Wpadliśmy na pomysł, żeby zorganizowac dla dzieci w Swięta zabawę i zbieramy fundusze na jedzenie. Teraz w Zambii jest pora sucha i ludzie nie co dzień mają co jeść. Siostra Józefa wszystko na miejscu organizuje a my zbieramy. Jak i na co, to można poczytac tu:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178052.

I wiecie co? Mamy juz 460 złotych! Od rana taki mam z tego powodu dobry nastrój, że nawet sobie nie wyobrażacie! Tak się cieszę, że te dzieciaki będą miały radosne Swieta!
I mój Maxon też!

Serdecznie i radosnie Was wszystkie pozdrawiam i życze dobrego nastroju

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 18:10   #1684
Babygia
Zadomowienie

I ja sie podziele przyjemnym zdarzeniem.
Dzis bylam na rozmowie z szefem (coroczna ocena pracownika),pochwalil ,i dostalam punkty,a co za tym idzie,podwyzke,nie kokosy,ale zawsze!!!
Z rok wydusze z niego znowu pare punktow!
zeby byla rownowaga,godzine pozniej wyrznelam sie stopa w regal(metalowy),ktory ktos glupio postawil,rozdarlam sie ,zaklelam szpetnie,zazadalam zabrania gruchota,szef powiedzial,ze tez sie dzis malo o niego nie wylozyl,regal przesunelismy.
Przyszlam do domu,pilates,prysznic, i czekam na staruszka.
pogoda byla piekna,ale zamiast cwierkania ptaszkow siedzialam w pracy i musialam sluchac gdakania babek w pracy.Dlaczego ja nie moge mic osobnego pomieszczenia,dlaczego,dl aczego?Nie znosze trzepania ozorem w trakcie pracy,a moje kolezanki jak nakrecone...Ech,zycie...

NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad

FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile
Babygia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 18:17   #1685
Kota
Zakorzenienie

Cześć, Babygio! Podwyżka, gratulacje!
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 19:37   #1686
Toogra
Zadomowienie

Spokojnej nocy Moje Drogie.
Babygia dzięki za takie miłe słowa,,,aż się zawstydziłam,,,,GRatuluje uznania w pracy to ważne czuć,,,że ktos nas docenia,,,,
St.Pani wątek się rozkreca,,,,widzisz spełniły się twoje wizazowe marzenia.

Edytowane przez Toogra
Czas edycji: 2008-03-02 o 16:43
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 20:54   #1687
robótka
Zadomowienie

Pozdrawiam wszystkich wiosennie.
Babygia gratulacje.
Idącym wcześnie do łózka życze kolorowych snów.
robótka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-14, 21:39   #1688
Malinówka
Wtajemniczenie

GG do Malinówka

Dobry Wieczór Wszystkim!
Zajrzałam na moment w ślad za Robótką żeby się przywitać i zaraz wracam na 50+ i do swoich dzierganek.
Poziomka 61 czy my mieszkamy w tym samym kraju? Na mazurach dopiero przebiśniegi kwitną a u Ciebie już zupełnie zielono i kolorowo.
Toogro Ależ to wspaniały bukiet , zupełnie taki sam jaki stoi na moim biurku obok komputera i oczy moje cieszy.
Starsza pani pozdrawiam serdecznie i zapraszam na pogaduszki na sąsiedni wątek.
Życzę miłego wieczoru i wszystkim idącym do łóżeczka kolorowych snów!
Malinówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 21:57   #1689
carolinascotties
Zakorzenienie

Kota, Poziomko - moje Szkociki bardzo dziękują za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez poziomka61 Pokaż wiadomość

Jedno mi nie wyszło, ale to są listki na czarnym bzie
Robisz bardzo ładne zdjęcia Poziomko... mam nadzieję, ze to dopiero początek wiosennego albumu

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość

I od razu zaznaczam, ze nie namawiam Was w żadnym razie na wpłaty. Tylko tak po ludzku chcę napisać o tym co mnie cieszy.

Pamietacie chyba, że udzielam się w watku pomocy misji w Zambii? Wpadliśmy na pomysł, żeby zorganizowac dla dzieci w Swięta zabawę i zbieramy fundusze na jedzenie. Teraz w Zambii jest pora sucha i ludzie nie co dzień mają co jeść. Siostra Józefa wszystko na miejscu organizuje a my zbieramy. Jak i na co, to można poczytac tu:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178052.

I wiecie co? Mamy juz 460 złotych! Od rana taki mam z tego powodu dobry nastrój, że nawet sobie nie wyobrażacie! Tak się cieszę, że te dzieciaki będą miały radosne Swieta!
I mój Maxon też!

Serdecznie i radosnie Was wszystkie pozdrawiam i życze dobrego nastroju
LUBA - tak się cieszę...to piękne, co robicie...prosze, pochwal się tutaj swoim Maxonem
ja spłukałam się w tym miesiącu na potrzebujące psiuty

Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
Dzis bylam na rozmowie z szefem (coroczna ocena pracownika),pochwalil ,i dostalam punkty,a co za tym idzie,podwyzke,nie kokosy,ale zawsze!!!
Z rok wydusze z niego znowu pare punktow!
zeby byla rownowaga,godzine pozniej wyrznelam sie stopa w regal(metalowy),ktory ktos glupio postawil,rozdarlam sie ,zaklelam szpetnie,zazadalam zabrania gruchota,szef powiedzial,ze tez sie dzis malo o niego nie wylozyl,regal przesunelismy.
Przyszlam do domu,pilates,prysznic, i czekam na staruszka.
pogoda byla piekna,ale zamiast cwierkania ptaszkow siedzialam w pracy i musialam sluchac gdakania babek w pracy.Dlaczego ja nie moge mic osobnego pomieszczenia,dlaczego,dl aczego?Nie znosze trzepania ozorem w trakcie pracy,a moje kolezanki jak nakrecone...Ech,zycie...
Babygia- GRATULACJE !!! rzadko piję alkohol, ale z tej okazji dam się zaprosić na wizażowego drinka - hihi

Szpiegu - bardzo się cieszę, że dołączyłaś!!!

WSZYSTKIE PANIE SERDECZNIE POZDRAWIAM I ŻYCZĘ PIĘKNYCH SNÓW !!!!

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 22:32   #1690
poziomka61
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinówka Pokaż wiadomość
Poziomka 61 czy my mieszkamy w tym samym kraju? Na mazurach dopiero przebiśniegi kwitną a u Ciebie już zupełnie zielono i kolorowo:
Jak się dobrze rozejrzysz, to też zauważysz jakieś inne niż przebiśniegi maleństwa. I coraz będzie ich więcej
(choć kto wie, jak tam w Prusach?) mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, bo ja też z mazur rodem

carolinascotties
Robisz bardzo ładne zdjęcia Poziomko... mam nadzieję, ze to dopiero początek wiosennego albumu
Dziękuję
Jeśli tylko będziecie chciały, to mogę słać Wam najnowsze wiosenne donosy ze wsi
Podziękuj Szkotom
Stary 2007-03-14, 22:36   #1691
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Jeśli tylko będziecie chciały, to mogę słać Wam najnowsze wiosenne donosy ze wsi
Podziękuj Szkotom
Ja bardzo proszę
Mój osobisty Szkocik - Uszko - własnie odgryzła nogę swojemu ukochanemu krokodylowi...no coz..pozostaje mi wziąć igłę i nitkę- w przeciwnym razie z krokodyla wypadną białe...włochate flaczki

Danusiu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-14, 22:50   #1692
poziomka61
Rozeznanie

A ja sobie w końcu przypomniałam co wypada, i po raz pierwszy oficjalnie mówię (piszę ) Wam wszystkim:
Dobranoc
Stary 2007-03-14, 22:55   #1693
carolinascotties
Zakorzenienie

Dobranoc

Stary 2007-03-15, 03:58   #1694
Babygia
Zadomowienie

Dzieki,kochane,Caro,ja tez niettrunkowa,ale wirtualnie sobie chlapne,a co(tylko nie rano,bo jak nabombana wpadne do pracy to mi zaraz punkty odbierze).
Sciskam Was i lece,Poziomka,fajne zdjatka robisz,ja tez czasem trzasne troche,lubie robic jak znajde jakies dziwnosci,moze mam zadatki na paparazzi?
Caro,moja kocica odgryzla swojej swince ogon,i nim sie bawi,a swintuch lezy.Ej,zwierzyna.....
Buzka

NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad

FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile
Babygia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 08:57   #1695
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:
A ja też wam 5 gwiazdek doloze! O!
Tak za atmosfere i za to że Starsza Pani jest z Warszawy! :P
I z okazji jej rocznicy na wizazu. O!
No tak,masz rację.Nie bez powodu wybrałaś sobie taki nick.Ja nawet nie zauważyłam,ze rok mi stuknął.Bo tak naprawdę to moja przygoda z Wizażem zaczęła się w chwili kiedy nieśmiało ,z bardzo mierną nadzieją że sie uda, założyłam ten wątek tj.29 sierpnia ubiegłego roku.Bałam się,ze ze względu na wiek spotkam się z ironicznym wzruszeniem ramion.A tymczasem spotkałam tyle wspaniałych Dziewcząt.Kilka z nich jest ze mną prawie od początku lub od dawna i im szczególnie dziękuję.Co nie znaczy,że nie cieszę się z każdej nawet jednorazowej wizyty.Mam jednak takie sadystyczne zapędy,że każdego kto tu się tylko pokaże najchętniej przywiązalabym do kaloryfera i nie ma zmiłuj.
Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość

Starsza Pani - miałam zapytać, czy masz odtwarzacz DVD ?
chciałabym wysłać Ci film...
Pierwsze trafienie-pudlo.Drugie-to film o Szczecinie????Carolinko,a co z obiecanymi zdjęciami z wycieczki.
Cytat:

Proszę o jeszcze.Chociaż namiastkę wakacyjnych klimatów.

Cytat:

I mój Maxon też!

Luba, jestem pełna uznania dla Twych działań.Oczywiście cały czas pamiętam o tym,ze adoptowałaś wirtualnie małego Maxona.Napisz proszę nam coś więcej o tym maluchu.Podziwiam i cieszę się,ze są tacy ludzie,którym los innych nie jest obojetny.I często ograniczając przez to swoje potrzeby pomagają słabszym od siebie,czy to ludziom czy zwierzętom.Skromniuteńko powiem,że też jestem w ich gronie.
Cytat:
Za rok wydusze z niego znowu pare punktów!
Od dawna Ci sie ta podwyżka i uznanie należało.Mam dziwne przeczucie (zupełnie nie wiem dlaczego), że jesteś w pracy nie tylko ceniona ale i bardzo lubiana.A jeśli chodzi o równowagę to nie musialaś się walić w tą stopę.Mąż Ci na trzy miesiące wyjeżdża ,to już wystarczy.
Pół godziny dzisiaj wertowałam wątek (a może to na innym) bo kołacze mi się po głowie,że Któraś z Was napisała,ze też ma blisko do lasku bemowskiego.Proszę niech się jeszcze raz ujawni.
A teraz jadę do Mamy aby wsadzić Ją w samochód i przywieżć do wyżej rzeczonego lasu.Ostatnio mówiła mi ,że stęskniła się za kawałkiem przyrody.Poszukam Poziomko śladów wiosny,które Ty masz w nadmiarze.
Stary 2007-03-15, 09:22   #1696
poziomka61
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez starsza pani Pokaż wiadomość
A teraz jadę do Mamy aby wsadzić Ją w samochód i przywieżć do wyżej rzeczonego lasu.Ostatnio mówiła mi ,że stęskniła się za kawałkiem przyrody.Poszukam Poziomko śladów wiosny,które Ty masz w nadmiarze.
Rzeczony lasek nie jest wcale tak daleko ode mnie. Na Chomiczówce mieszkają moi rodzice i jadę do nich pól godzinki. Mieszkam kawałek za Nowym Dworem Mazowieckim, więc gdybyś miała ochotę łyknąć prawdziwego powietrza i wsi, to daj znać. To nie grzecznościowe sformułowanie, bo bardzo lubimy gości, szczególne takich, z którymi łapiemy wspólne niteczki, a tak chyba jest w Twoim przypadku.
Zresztą myślałam o tym, żeby zaprosić parę wizażanek na, nomen omen poziomki, tylko że do tego jeszcze daleko. Ale w takim razie może będzie jakies Święto Kwitnącej Jabłoni??
Co do "nadmiaru wiosny", to skrzętnie wykorzystałam każdy maleńki spłachetek zieleni (na razie są tylko takie placyki)
Stary 2007-03-15, 12:15   #1697
robótka
Zadomowienie

Poziomko lubię wieś i jak uda mnie sie wyjechać, to uwielbiam chodzić po łące, polach.Natomiast tu w mieście nie cierpię spacerów,wolę usiąść z jakąś robótką.Może to dlatego też,że w parku często brak ławek, wszystkie zajęte,przez stałych bywalców - emerytów.A jak siedzisz przy nich to zaraz próbują cię wyspowiadać co, gdzie z kim i kiedy.Nie mam ochoty na takie pogawędki z obcymi.Park jest raczej mały ,więc jak przyjedzie wnusia to okrążę go kilka razy w kółko idąc z nią na spacer.Natomiast do lasu jest ode mnie dość daleko i na moje nogi to zbyt daleko.Czasami pójdę na taki daleki spacerek z moją przyjaciółką - ona uwielbia dalekie trasy.Chociaż sama jestem już emerytką i wydawałoby się, że mam dużo czasu - to tak nie jest.
Mam wiele innych zajęcć + wnusie ,która przychodzi po lekcjach do mnie. Oderabia zadania i idzie na następne zajęcia.

Edytowane przez robótka
Czas edycji: 2007-03-15 o 12:45
Stary 2007-03-15, 13:21   #1698
starsza pani
Zadomowienie

Luba już wiem za co Cię tak lubię.A Ty wiesz?
Poziomko mam rodzinę w Płońsku i kedyś ,zanim zbudowano nową trasę, przejeżdżało się koło Nowego Dworu.Nie zawadziłam czasem o Ciebie pędząc bez opamiętania z v=60 km/h swoim wspaniałym trabantem ? To była dopiero maszyna.
Robótko Ty to jesteś tytan pracy.Aż mi wstyd jak pomyślę o moim nieróbstwie.Wnuki daleko, dzieci na swoim,ciągle zaganiane.Najwyżej na niedzielny obiad ich zmuszę (krokietami,zapiekanką z ziemniaków lub zupą grzybową) aby wpadły.A czasu i tak ciągle nie mam.W piątek kupuję gazetę telewizyjną i jak co tydzień mówię zaskoczona: o Boże,znowu piątek.

Ps.Luba,nie napisalaś nam jak zakończyły się pertraktacje z Mamą.Pewnie jednak nie przyjechała skoro Ty się wybierasz na święta.Całą Rodziną jedziecie? Cieszysz się?Z powodów o których kiedyś rozmawiałyśmy ciekawa jestem czy mieszkać będziesz u Siostry czy w domu Rodziców

Edytowane przez starsza pani
Czas edycji: 2007-03-15 o 18:23 Powód: ps
starsza pani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 17:26   #1699
Alketa
Rozeznanie

Witam kochane Sąsiadeczki
Bardzo miłego wieczorku wszystkim Paniom życzę
Stary 2007-03-15, 19:19   #1700
Kota
Zakorzenienie

puk, puk, jest tu kto? NI MA...
Stary 2007-03-15, 21:32   #1701
poziomka61
Rozeznanie

Cytat:
Poziomko mam rodzinę w Płońsku i kedyś ,zanim zbudowano nową trasę, przejeżdżało się koło Nowego Dworu.Nie zawadziłam czasem o Ciebie pędząc bez opamiętania z v=60 km/h swoim wspaniałym trabantem ? To była dopiero maszyna.
Niestety, Miła, nie miałaś szans. Kiedy trasa była przez Nowy Dwór, to ja pętałam się po innych całkiem rejonach naszego kraju Na wsi mieszkam od 11 lat i jest to moje miejsce. Z wyboru, a nie splotu życiowych perypetii, czy konieczności.
Jak masz rodzinę w Płońsku, to jesteś już skazana na przyjazd tutaj. Od gdańskiej do mnie jest "rzut beretem"
A trabant.... Ho, ho! Ciekawe, czym jeżdzisz teraz. I czy udał się dzisiejszy wypad do lasu. Ja chyba przeholowałam z wiosenką, leżę dziś w wyrku, mam jakieś dreszcze, jakieś cóś drapie w gardziołko (może to chroniczny niedobór alkoholu we krwi ) Moje Słońce goni mnie sprzed komputera.....
Eh, ciężkie jest życie kobiety wiejskiej
Buziaki!
Stary 2007-03-15, 21:40   #1702
poziomka61
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez robótka Pokaż wiadomość
Poziomko lubię wieś i jak uda mnie sie wyjechać, to uwielbiam chodzić po łące, polach.Natomiast tu w mieście nie cierpię spacerów,wolę usiąść z jakąś robótką.Może to dlatego też,że w parku często brak ławek, wszystkie zajęte,przez stałych bywalców - emerytów.A jak siedzisz przy nich to zaraz próbują cię wyspowiadać co, gdzie z kim i kiedy.
Chociaż sama jestem już emerytką i wydawałoby się, że mam dużo czasu - to tak nie jest.
Mam wiele innych zajęcć + wnusie ,która przychodzi po lekcjach do mnie. Oderabia zadania i idzie na następne zajęcia.
Robótko, aż szkoda, że mieszkasz daleko ode mnie, bo mogłabyś wpadać, chodzić po polach, lasach, nie musiałabyś być spowiadana,...
Nie ma to jednak jak wieś. Moim, podreślam moim zdaniem, miasto nie jest dla ludzi. Dobrze się tam czasem wybrać do kina, teatru, knajpki, ale żyć... przerabiałam,nie wrócę.
A to, że nie masz czasu będąc na emeryturze, świadczy tylko o tym, że wciąż jesteś młoda i czegoś Ci się chce.
Stary 2007-03-15, 23:10   #1703
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
LUBA - tak się cieszę...to piękne, co robicie...prosze, pochwal się tutaj swoim Maxonem
ja spłukałam się w tym miesiącu na potrzebujące psiuty .
Carolinko, ja już go tu pokazywam, ale chetnie jeszcze raz to zrobię. Kto chce, moze zobaczyć mojego syna z adopcji serca, oto Maxon: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1236

Dopiero dzisiaj obejrzałam zdjęcia Twoich piesków. Przeeeśliczne. Staram się nie oglądac takich zdjęć, kiedy moja córcia jest na nogach, bo ona chetnie zagląda mi przez ramię i na widok Twoich piesków chybaby zwariowała. A my niestety pieska nie mozemy mieć, bo mój syn jest uczulony na sierść...
To jest straszna tragedia mojej córki i mojego męża, bo oni bardzo chcieliby miec psa. Ja też, ale ja staram się o tym nie mysleć, a oni widzę, że ciągle marzą...

Cytat:
Luba już wiem za co Cię tak lubię.A Ty wiesz?

Ps.Luba,nie napisalaś nam jak zakończyły się pertraktacje z Mamą.Pewnie jednak nie przyjechała skoro Ty się wybierasz na święta.Całą Rodziną jedziecie? Cieszysz się?Z powodów o których kiedyś rozmawiałyśmy ciekawa jestem czy mieszkać będziesz u Siostry czy w domu Rodziców
Danusiu, dopiero teraz wiesz, za co mnie lubisz? A ja się domyslam, za co...

Jasne, że mamy nie udało się namówić. Niestety to chora, to ją cos bolało, to za daleko... Tyle tylko, ze sie nawisiałam na telefonie i nic z tego Ale podejrzewam, ze ona ma taki plan, zeby pojechac z nami autem, jak bedziemy wracać ze Swiat
I powiem Ci, ze sie cieszę, że jedziemy do Polski, jedziemy wszyscy i do mojej siostry ukochanej. Strasznie sie za nia stęskniłam a ona za mna i juz nie mozemy się doczekać spotkania.
Własnie jestem w trakcie szału zakupowego, bo wszystkim kupuje prezenty Moje dzieci i siostrzenice juz sie umawiaja co będa robić, moja przyjacióka z rodziną tez sie szykuja na nasz przyjazd... Będzie fajnie

Poziomko,ja tez mieszkam na wsi. Tylko nie w lesie a pod lasem Bardzo mi się to podoba i nie mamy zamiaru się przeprowadzać. Masz rację, że miasto jest fajne, ale od czasu do czasu...
U nas wiosna juz w pełni, ja tylko biegam i zabijam komary. Krokusy juz przekwitły, drzewa zielone, ciepło tak, ze już widuje ludzi w tshirtach.

Babygia, gratulacje! Teraz jest fajny czas, premie, podwyżki...

robótko
, Ty to strasznie pracowita jesteś, a z tego co czytam to wnusia chyba w Ciebie sie wdała?

Toogra, co sie dzieje?! Jak Ci sie żyje w nowych warunkach w pracy? Może to nie tak najgorzej miec towarzystwo w pokoju?

Wszystkim życze dobrej nocy, albo dobrego dnia, bo pewnie przeczytacie to jutro...

Stary 2007-03-15, 23:32   #1704
robótka
Zadomowienie

Przeczytałam jeszcze w nocy,bo przygotowałam wnusi kąpiel i poszła spać, a ja czekałam, aż synowa wróci.Teraz jestem zmęczona , ale w swoim żywiole. Nie wiem za kim wnusia przejęła zdolności robótkowe, bo synowa też troszkę umie, tylko nie ma czasu.Woli iść do koleżanki niż np dokończyć daaaaaaaaawno zaczęty sweterek.Poczytuję coście napisały i robię zajączka.
Miłych snów.
Stary 2007-03-16, 09:17   #1705
robótka
Zadomowienie

Widzę, że jestem dziś pierwsza.Miłego dnia.
Stary 2007-03-16, 10:33   #1706
poziomka61
Rozeznanie

Witam dziś

Cytat:
Poziomko,ja tez mieszkam na wsi. Tylko nie w lesie a pod lasem Bardzo mi się to podoba i nie mamy zamiaru się przeprowadzać. Masz rację, że miasto jest fajne, ale od czasu do czasu...
U nas wiosna juz w pełni, ja tylko biegam i zabijam komary. Krokusy juz przekwitły, drzewa zielone, ciepło tak, ze już widuje ludzi w tshirtach.
Marzę o zobaczeniu Bawarii. Mój Luby bywał tam często i narobił mi apetytu. Tam też musi być pięknie na wsi. A tak naprawdę, to ja nie całkiem w lesie, ale tuż-tuż. Zresztą zamieszczę fotki

Cytat:
Sciskam Was i lece,Poziomka,fajne zdjatka robisz,
Caro,moja kocica odgryzla swojej swince ogon,i nim sie bawi,a swintuch
lezy.Ej,zwierzyna.....Buz ka
Cytat:
Ja bardzo proszę
Mój osobisty Szkocik - Uszko - własnie odgryzła nogę swojemu ukochanemu
krokodylowi...no coz..pozostaje mi wziąć igłę i nitkę- w przeciwnym razie z krokodyla wypadną białe...włochate flaczki
Dzięki
Co do zwierzaków, to nie chcę sugerować, że mój kot jest nieprawosprawiedliwomyśln y , ale jak dorwał w łapeczki kaczora, to odgryzł mu łapy i dziób . A tak wogóle to pogoda dziś trochę siadła, a ja bym chciała słoneczko
Karolinko, obejrzałam spokojniej Twój wątek, szkociaki muszą być odjazdowe. A poza tym zobaczyłam fajną laseczkę
Stary 2007-03-16, 14:02   #1707
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziś

Marzę o zobaczeniu Bawarii. Mój Luby bywał tam często i narobił mi apetytu. Tam też musi być pięknie na wsi. A tak naprawdę, to ja nie całkiem w lesie, ale tuż-tuż. Zresztą zamieszczę fotki
Zapraszam Bawaria (śmiem twierdzić) jest troche inna niż reszta Niemiec. Weselsza, bardziej przyjazna i ... no nie wiem, taka bardziej swojska.

Stary 2007-03-16, 14:45   #1708
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Babygia, gratuluje.

Carolina, ja tu z doskoku, wstydze sie bom maloletnia ;P Wczoraj przegladalam psie forum, i bardzo zniesmaczona jestem pewna pania Ela Z. Fu. Normalnie scyzoryk mi sie w szufladzie otwiera... Przedostatni raz bylam na tym forum wlasnie jak zalozyli watek o tej suni, juz wtedy cos smierdzialo :-S Jakos po maluchach na allegro nie potrafilam im zaufac. Najgorsze ze teraz ciezko bedzie komukolwiek zaufac. Każda nowa osoba z ich okolicy bedzie podejrzewana o jakies kontakty z nimi...

Starsza Pani, nick dlatego że lubie tą bajke Bardzo Najbardziej wlasnie lubilam Szpiega i jego "Carramba!"

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 17:47   #1709
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
ja tu z doskoku, wstydze sie bom maloletnia ;
Starsza Pani, nick dlatego że lubie tą bajke Bardzo Najbardziej wlasnie lubilam Szpiega i jego "Carramba!"
Witaj, Szpiegu, co się wstydzisz .
Szpieg to barwna postać
Stary 2007-03-16, 17:52   #1710
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
puk, puk, jest tu kto? NI MA...

Cytat:
Jak masz rodzinę w Płońsku, to jesteś już skazana na przyjazd tutaj. Od gdańskiej do mnie jest "rzut beretem"
A trabant.... Ho, ho! Ciekawe, czym jeżdzisz teraz. I czy udał się dzisiejszy wypad do lasu.
Zebyś kiedyś tych słów nie żalowała.
Czym jeżdże?Myśmy rodzina czerpiąca przez cale życie zawodowe zyski z budżetówki. Cokolwiek uda nam sie zaoszczedzić wydajemy na zagraniczne wycieczki.Póki jeszcze wiek pozwala co roku wyjezdżamy zobaczyć kawałek świata.W związku z tym ani mercedesy,ani audia sie nami nie interesują.A skoro one nami nie to my wzajemnie.Szczyt luksusu ,który osiągnęliśmy to Seicento,z którego nawiasem mówiąc jesteśmy bardzo zadowoleni.Na dwie osoby świetne autko.
W lesie było tak sobie bo trochę zimno.Ale upieklismy kiełbaske,zerwaliśmy troche gałązek.No i Mama odetchnęła wreszcie świeżym powietrzem.

Cytat:

I powiem Ci, ze sie cieszę, że jedziemy do Polski, jedziemy wszyscy i do mojej siostry ukochanej. Strasznie sie za nia stęskniłam a ona za mna i juz nie mozemy się doczekać spotkania.
Własnie jestem w trakcie szału zakupowego, bo wszystkim kupuje prezenty Moje dzieci i siostrzenice juz sie umawiaja co będa robić, moja przyjacióka z rodziną tez sie szykuja na nasz przyjazd... Będzie fajnie
Już sobie wyobrażam jaka będzie radość. Z obu stron.Żeby tylko pogoda dopisała.Bardzo się cieszę,że będziesz szczęśliwa.

Cytat:

ja tu z doskoku, wstydze sie bom maloletnia ;
Chcesz się może ze mną zamienić?

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości