|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
a te perfumy 30ml, które można zamówić pojedyńczo za 27,99 lud dwie za 39,90 zł mają atomizer??
|
|
|
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Mają.
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, ktory jest biezacy, czy 15 czy 16, w kazdym razie w obu jest za 10,90 (lub w 15 w promocji 2 produkty sa za 17,90).
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
justysiek dziekuje ;***
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
ja mam prośbe mysle ze gdzieś to jest spisane
tylko nie wiem jak i gdzie szukać..bardzo mnie denerwuje ze w katalogu nie pisze jak pachną te senses żele z czego one są bo np "my moment" mało mi mówi :/ mógłby ktoś mi to wkleić albo napisac? prosze
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
re-charge - pachnie mandarynką fantastic day - to taki kwiatowo-melonowy zapach divine time - jest bardzo słodki, jeśli dobrze pamiętam tam jest jaśmin winter warm - mi pachnie troszkę szarlotką z delikatną nutą pomarańczy chyba ten niebieski pachnie troszkę męsko, jest bardzo świeży
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tropical zing - ananasowo- cytrusowo-tropikalnie, słodki, ale nie przesłodzony
|
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje
a jeszcze jedno, co wam sie nie podoba? tzn który z tych zapachów.. koleżance mojej sie nie podoba my moment czy komuś jeszcze?
|
#1692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
FIOLETOWY jest o zapachu lawendy ZIELONY MĘSKI -zapach intensywny lesny NIEBIESKI MĘSKI- zapach świerzy delikatnie miorski bardzo ładny |
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
SENSES
fioletow i niebieski damski są b. brzydkie
|
|
|
|
#1695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podoba mi się również re-charge i tropical zing takie owocowe swego czasu był jeszcze so free piękny słodki zapaszek mmm lubię ale już mniej summer burst ciężko opisać ten zapach ale jest przyjemny taki jakby słodko-gorzki , fantastik day taki spokojny zapaszek no i ostatnio polubiłam bardzo winter warmth nie znosiłam jego wcześniejszych odpowiedników (winter sensation, celebrate me) mam wrażenie ze ta wersja jest bardziej cytrusowa taki głęboki jest ten zapaszek pyszności nie nawidzę divine time pachnie wstrętnie dusząco stanowczo za duzo w nim jasminu dla mnie okropnie ciężki zapach (podony do różowej serii sss) get ready ma dla mnie zapach środków do czyszczenia toalet.. męskich nie używałam ale mój TŻ owszem i ładnie pachniały cool rush jest świeży lekko cytrusowy i delikatniejszy niż on power który ma w sobie nuty leśne jak dla mnie ![]() ogólnie jest w czym wybierać każdy znajdzie coś dla siebie
|
|
|
|
|
#1696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tropical Zing - taki dziki cytrusowy zapach Winer Warmth - wyczuwam tam wyraźnie nutę pierników, na opakowaniu jest napisane, że są tam cytrusy i nuty korzenne My Moment - lawenda Fantastic Day - bardzo fajny słodki zapach dzikich kwiatów Re-Charge - mandarynkowo-pomaranczowy zapach Divine Time - zapach świeczek, dość ciężki Get Ready - świeży, ogórkowy zapach Summer Burst - jest tam niby pizmo czy coś w podobie ale jak dla mnie to nic takiego tam nie ma, nie przepadam za tym zapachem |
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz, choc mnie kusi, to obawiam sie kupic inne i sie znowu zawiesc, ale ja mam baaardzo wrazliwy wech i z reguly nikt z otoczenia nie podziela moich wechowych odczuc
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi sie podoba TROPICAL ZING i FANTASTIC DAY
SO FREE tez fajny ale juz nie ma a ja jeszcze mam prawie cala butelke w domu mniam JEsli ktos lubie takie piernikowe cynamonowe zapachy to na pewno spodoba mu się Winter Warmth
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jednak niektórym się opłaca zamawiać nie u mnie, mimo, że daję próbki, a za większe zamówienia powyżej 50zł jakiś kosmetyk niedrogi. ![]() Wczoraj składałam malutkie zamówienie na 3 kampanię z 15, dzisiaj już nie mogłam edytować, bo pobrali mi do relizacji. Miałam termin do dzisiaj. Zamawiałam tylko: 2 zestawy for men - przyjdą 2 korektory antybakteryjne - przyjdą (alternatywne). Odzyskałam węch i woda Treselle Seduction tak sobie mi się podoba. Jeszcze jej nie rozpakowałam. Wącham ciągle próbki i nie wiem czy ją otworzę. Zalatuje mi True Glow , którego zbytnio nie trawię
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
My moment to zapach lawendy i lilii wodnej ( ten sam, który ma ten "nieszczęsny" płyn do kąpieli z kat.15 za 8,9zł, którego nie przysyłają :-( )
|
|
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje serdecznie wszystkim
namieszałyscie mi nieźle :P bo ja osobiscie znam tropical zing i winter warm i bardzo mi sie obydwa podobaja klientka chciała zeby jej którys polecic bo w katalogu nie pisze który jest jaki i włąsnie myslałam o tych dwóch ale ciekawiły mnie opinie innych
|
#1704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Ale... Po raz drugi jak byłam w COKu, z koleżanką.... ten zapach mi się spodobał i teraz już ani troszkę nie przypomina mi żadnych z tamtych zapachów... Nawet mi się podoba, chociaż to nei "mój" zapach
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, poratujcie mnie.
Próbuję złożyć zamówienie z 16go katalogu, i wyskakuje mi "Podany numer nie został znaleziony" - a wpisuję kod zestawu do paznokci ze str. 9. Czy kod jest zmieniony? Ok, już sobie poradziłam, fałszywy alarm
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-12-03 o 23:22 |
|
|
|
#1706 | |
|
Doncia
|
Cytat:
Jak cos potrzebujesz to moze jeszcze mozna domówić |
|
|
|
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)
|
|
#1708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki asia_z chyba się skuszę na nią, bo tak myślałam by wziąść jakąś szminkę i do niej tą torebkę wieczorową Delicate, ale stwierdziłam, że już szminek mi wystarczy, a z torebek i tak znacznie bardziej podoba mnie się Sharma ... ta słodka kokardeczka . Cieszę się, że kolorek faktycznie jest czarny
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Mam reklamację tuszu unoszącego rzęsy Navy. Podobno jest niebieściutki a nie granatowy jak to wynika z nazwy i koloru pokazanego w katalogu. Klientka zawsze bierze tusze w kolorze Navy i sa rzeczywiście granatowe a ten jest niebieski
![]() Pisze, abyście widziały gdyby ktoś pytał
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z k16 zamawiam:
szminka UCR Nude Beige Błyszczyk UCR Icy Nude Cień Black ![]() Czerwoną torebkę ze stron SPA Miniwodę Far Away Odświeżająco oczyszczający żel do twarzy Konturówkę do oczu Plum a z oferty internetowej kolczyki Alsace, z netto wydłużający tusz Plum ![]() Udało mi się dobić do 35% upustu a czekam jeszcze na zamówienia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

z czego one są bo np "my moment" mało mi mówi :/ mógłby ktoś mi to wkleić albo napisac?

lubię ale już mniej summer burst ciężko opisać ten zapach ale jest przyjemny taki jakby słodko-gorzki
, fantastik day taki spokojny zapaszek no i ostatnio polubiłam bardzo winter warmth 
Teraz, choc mnie kusi, to obawiam sie kupic inne i sie znowu zawiesc, ale ja mam baaardzo wrazliwy wech i z reguly nikt z otoczenia nie podziela moich wechowych odczuc
SO FREE tez fajny ale juz nie ma 
, którego zbytnio nie trawię

chyba się skuszę na nią, bo tak myślałam by wziąść jakąś szminkę i do niej tą torebkę wieczorową Delicate, ale stwierdziłam, że już szminek mi wystarczy, a z torebek i tak znacznie bardziej podoba mnie się Sharma