![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
nie wmawiaj mi ze Cie nie moge zjesc ![]() ![]()
![]() |
#1682 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2008-03
|
a moge prosic cos o tym ze za niecale 2 tygodnie wyjezdzam a dopiero teraz poznalam takiego idealnego faceta, wszystko jest nie tak jak powinno.
i cos ode mnie: czarne myśli miewała od samego poczęcia złośliwi mówili na nią naiwna dziury sumienia wypalone w spodenkach jednym okiem przyglądała się... "teraz cieszy się że wszystko czego bała się daleko od niej jest" I wasn't born a bitch, man like u made me this way. |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*Nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń *Już nie ma w moim słowniku słowa przyjaźń! Tylko tyle mam i nie wiem czy o to chodziło ale może .... Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Rozeznanie
|
zgadza się...
![]() Cosik ode mnie: ~ to jest moje! wędrówka,ucieczka,powrót, wybór,tęsknota,pragnienie ... ~ od osiemnastowiecznego chateay do pierwszego wydaniz dzieł Szekspira ~ Zatrzymajcie świat, chcę wysiąść! ~ Dotyk motyla... ~ czrami nawet rum Bacardi 151 nie złagodzi bólu... ![]() ~ Kac, naleśniki i strona szósta... ~ Opalanie - mój ulubiony sport ![]() ~ P. ma w sobie coś wyjątkowego: jest miły. ~ Jak się poznaje cudze sekrety,za pomocą alkoholu i gry w wyznania.Ehh... ~ Taka karma ![]() ~ Jacuzzi dokonuje cudów ![]() ~ Znajduję szczęście na hamaku... |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
podbijam ![]() ![]()
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
nastychick- dziekuje bardzo fajny opisik
![]() Jak by ktos mial jeszcze to bardzo chetnie ![]()
#1687 |
Raczkowanie
|
Throw on your break lights, we're in the city of wonder. [Wyłącz swoje załamane światła, jesteśmy w mieście cudu]
Kradne ! Straszliwie mi się podoba ![]()
![]() |
#1688 |
Raczkowanie
|
![]()
RealGirl89 dziękuje za pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Raczkowanie
|
No i znów rodzinnie...tylko z Tobą
Już niedługo.Ty ja i nasze mieszkanko Od poniedziałku znów wszystko wspólne Od poniedziałku znów jak mąż i żonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Rozeznanie
|
I żałuję tylko pocałunków, na które się nie odważyłam.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Raczkowanie
|
_ Damn right I'm good in bed, i can sleep for hours! / Kurde, rzeczywiście jestem dobra w łóżku. Mogę spać godzinami!
_ Jeśli organ nieużywany zanika, to czemu mi d*pa rośnie? _ Wsłuchaj się w głos rozsądku. Słyszysz jakie pierdoły opowiada? _Myślisz że jak będziesz miał MOBILKING to będziesz prawdziwym facetem? Nie sądzę. _Zapomnieć o Tobie to jak zapomnieć się uczesać :p _Legenda o Smoku uczy... by nie zaspokajać głodu byle baranem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() "wiem ze nie jestem jaka byc powinnam-wiem ze nie bede juz nigdy inna" "nie boj sie smierci - boj sie niespelnionego zycia" "kill or be killed" "niedostepna? ... nieosiagalna? ... nie - niewidzialana ![]() "i tak pic najlepszego szampana smazyc sie z toba na plazy copacabana" "po drugie lojalnosc, po pierwsze szacunek" ... chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam prośbe...
1. potrzebuje opisów o tym,że jestem chora,że nie mam na nic sły 2.opisy o tym,że już mam zjazd w sobote na studiach Z góry dziękuje ![]()
#1695 |
Raczkowanie
|
Nie z Tobą noce, nie z Tobą dni.
![]() Zdesperowana ladacznico, obudziłaś moją wściekłość. Świat miodem słodzony. mamy to, dobro zawsze zwycięża! <3
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
"Pamiętam dni-gdy szukałam Cię w odbiciu szyb..."
Naprawdę, tak niewiele zmieniło się przez ostatni rok. |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Ile jestem ci winien?
Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? Ale kiedy wszystko już oddam, czy będziesz szczęśliwa i wolna czy... Ale zanim pójdę, ale zanim pójdę, ale zanim pójdę chciałbym powiedzieć ci, że: Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze. Ile jestem ci winien? Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? Ile były warte nasze słowa, kiedy próbowaliśmy wszystko od nowa? __________ happysad.
#1698 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyyyyynki ni ma za co ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ___ Poźno jest ale dobra,bo potem będzie że jakiś off ![]() Czekoladowe spojrzenie Jesiennie.Ponuro.Do d*py ![]() -Widzisz jej łzy? -Nie -I na tym polega obojętnośĆ Smak zapaliĆ? W życiu bywa różnie... Rygor?Zasady?A my se damy rady Ile można prosiĆ Boga? Powiało,zajrzało,uciekło! To było moje szczęście! -Co robisz? -H*j ci do tego,ale spytaĆ sie możesz ![]() dziękuje za uwagę ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
mam prosbe do was znacie jakie sopisy na wyrazenie zlosci bolu?
rania mnie bliscy przyjaciele ze zyja swoim zyciem a o mnie zapomnieli i nie odzywaja sie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* tysiac razy upasc by podniesc sie gdy nikt nie ma celu w tym by pomoc. * jedoznacznie trudno orzec, ktorzy to wrogowie, a ktorzy przyjaciele * moze ktos zapewni - 'jest dobrze, jest dobrze, jest...' * kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich w kolo! ; ) * nie szukaj nigdzie przyjaciol. oni maja zawsze tyle do zalatwienia... * kazdy ma takie chwile, ze w duszy deszcz pada. moze cos wybierzesz... ![]()
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Brook - prosze bardzo
![]() ![]() ~~~~ Smaku Twego nie znam, choc tak czesto Cie mam na koncu jezyka.
#1703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Patrzę jak ludzie popełniają największy błąd w życiu. Ślub&wesele. 'a teraz idziemy na jednegoooo...' - łeding. (; jak nie to może jeszcze: kiecki w górę, w dół zasady, szalejemy na całego! wesele. ![]() oj coś czuję że nie wstanę z łóżka trzeźwa. :P sprawdzam ilu kolesi można poderwać na jednym weselu - wyjechała. ![]() ![]() ![]() [imię]&[imię] zaczekajcie na mnieeee! nie róbcie tego beze mnie! - ślub. ![]() inne dodam po południu bo do szkoły lece ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Rozeznanie
|
~ wcześniej,kiedy było mi smutno,czasami trochę kwiliłam...
~ u mnie wszystko jest nie takie, INNE! ~ nie od deszczu mokre lecz od łez... |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Nauczyłam się do wiatru śmiać.
Gdziekolwiek będziesz to zawsze celem bicia mego SERCA... Sen z powiek zdjęty. To droga w przyszłość, to walka... o wszystko... Do świata naszych wspomnień... Mówię dać chcę co najlepsze, ale zawsze wszystko spieprzę... wciąż się uczę wyrażać to uczucie... Była całkiem ładna i całkiem sympatyczna Na swój sposób szalona, raczej mało romantyczna... Znów mnie oszukała miłość... teraz wiem, że to była gra... I tak w moje sidła wpadniesz. Podstepem zdobędę Cię już wybrałam sobie na cel Twoje serce. i widze jak mnie rozbierasz wzrokiem.
#1707 |
Zadomowienie
|
A więc :P
RealGirl89 - Dziekuje i kradne kilka. ![]() kontrowersyjna19 - dziekuje i zabieram. ![]() Domiiniisiia - dziekuje za szczere chęci ![]() ![]() ![]() agattee - śliczne opisy..kradne praktycznie wszystkie jak leci. ![]() I coś ode mnie: (...) usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego.. Delikatny wiatr wpadł przez okno i siadł mi na kartce.. dotknął w palce. Pachniał emocją z dziecinnych lat a ja tak mocno poczułam strach.. ..zobaczyć piękno tam, gdzie inni go nie widzą. - Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić samego siebie? - Może tchórzostwo..albo nieodłączny strach przed popełnieniem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują. Miłości nie da się rozpoznać patrząc w taflę, w której odbiciu wszystko wygląda na łatwe.. Istnieją w życiu sprawy, które bez względu na to, z której strony byśmy na nie patrzyli są zawsze tak samo ważne dla wszystkich. Miłość jest jedną z nich.. Lubię, kiedy mówisz do mnie: nienawidzę. Szaleństwo to niemożność przekazania własnych myśli.. Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót. Śpieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o rzyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają jakby nigdy nie żyli.. Nie ma rzeczy bardziej niewiarygodnej od rzeczywistości.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
opisy: chcę łyżkami Ciebie jeść… Ostudź moje zmysły, nie wytrzymam dłużej… najlepiej smakuje zakazany owoc… chcę skosztować Twoich ust… pośród szarych myśli. tam, gdzie diabeł na dobranoc kołysankę nuci. Serce w prezencie mam dla Ciebie... ciemnych marzeń gęsta sieć.
![]() |
#1709 |
Zadomowienie
|
So close to say I'm happy...
Pamiętać chcę Czy ktoś spytać chce dlaczego stało się tak? Dzisiaj zgubie się w Twoich smutnych oczach Chce patrzeć, słuchać, czuć i dziwić sie, że nie był do mnie nikt podobny tak, jak TY Bo ja. Bo Ty. Bo tylko My. Noc jak każda inna |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Wierzę, że na zawsze Ty i ja. I Nasze linie papilarne.
Kocham Cię. Każdą cząstką siebie. Mokro, szaro i zimno... A ja wiosnę mam w sercu, bo Tobą oddycham! I wszystkimi zmysłami poznać Ciebie na pamięć. <3 Ty razem z jesiennym bukietem przyniesiesz mi uśmiech. I serce. Obiecaj, że nie nie znikniesz, kiedy tylko zamknę oczy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.