![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Dobra, oto i zdjęcie (bez lampy, bo z lampą kolor wychodził inny zupełnie...)
edit: wiecie co mi wczoraj powiedział? że żałuje, że jest równouprawnienie, bo mężczyzna jest "ikoną" (?) i powinien rządzić w domu, kobieta powinna rodzić dzieci, sprzątać, prasować, gotować... I to mężczyzna powinien decydować o wszystkim... I dodał : zobaczymy co Ty teraz zrobisz żeby naprawić ten związek... Ja? A co ja znowu zrobiłam? ![]() ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-06 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no az mna zatrzeslo.skad on takie madrosci bierze?juz bez przesady.kobieto Ty tylko sie marnujesz przy kims takim.jak Ty prosilas o pomoc z tym gg a on mial Cie gdzies a teraz jeszcze stwierdzil ze TO TY MASZ NAPRAWIAC ten zwiazek.nie no mi to po prostu rece opadaja,a moze nie opadaja tylko sie rwa do ![]() ja bym na Twoim miejscu zerwala,zrobila sie dzis na bostwo,poszla gdzies i sie zaaa***iscie bawila.i nie pokazuj po sobie ze Ciebie to "rusza". po tej jego wypowiedzi to jest ten typ co uwielbia patrzec na to i wiedziec ze co by nie zrobil i tak on jest gora i ma wszystko Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co za TŻ... ja bym chyba psychicznie nie dała rady. Kochana może naprawdę nie warto? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I przykre. No normalnie nie wiem jakich uzyć słów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Spoko, ja już się pogodziłam z myślą, że przeokrutnie się pomyliłam co do niego...
Dobra, można zmienić temat, bo nie ma co tego roztrząsać... ![]() To która jest z okolic Warszawy i pójdzie ze mną na piwsko? Albo pod most na wino? ![]()
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mój TŻ się nie zgadza, ale chyba i tak sobie zrobię i nich mnie cmoknie. Jaka to farba? Moja Ty biedna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego mamy Cię wyrzucać? Przecież nigdzie nie jest napisane, że zazdrośnice muszą mieć swoich TŻ’tów. Ani mi się warz stąd zniknąć, bo i tak Cię znajdę i wtedy będziesz mieć ze mną do czynienia. ![]() Co do moich pryszczów to używam tak: Davercin żel, Detromycyne 2% i Garnier Czysta skóra A na noc (tak on się chyba nazywa w Pl). Smaruje, czym się da, bo różnego rodzaju mam przypadki i nigdy nie wiem, po czym mi to zniknie ![]() edit: moja propozycja z nr nadal aktualna, jesli masz ochotę ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-06 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boję Ci się dać nr bo zrobisz taką awanturę że hoho ![]() ![]()
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() te dwa pierwsze są dostępne w Pl, bo je przywoziłam z domu tylko są chyba na receptę, Detreomycyna na pewno a Davercin też kiedyś był, ale jak jest teraz to nie wiem luffka kawałek dla Ciebie na dzisiaj: http://www.youtube.com/watch?v=MQKhJHsguXY edit: No nie ukrywam, że nie darzę go zbytnia sympatią, bo miałam już z takimi do czynienia, więc wiem jak to pachnie, ale aż tak źle nie będzie chyba Ok. nie chcesz to nie, zmuszać Cię przecież nie będę, bo to nie oto chodzi, Ty sama wiesz, co jest dla Ciebie najlepsze, ale wiesz jakby coś na przyszłość gdyby np. nie chciał się odczepić to nie ma sprawy, jestem chętna ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-06 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Grape wyświetla mi komunikat: Film jest niedostępny w twoim kraju... ;(
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko chcialabym ten slub wziac przed 30-stka - czyli najpozniej w przyszlym roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do dzwonienia to pewnie by jej zrobil tylko awanture ze jak smie rozdawac jego numer itd te typy tak maja ![]() arrakis dokladnie. a co do lat to do konca roku jeszcze prawie caly rok:P nawet jak nie bedzie slubu jeszcze to zareczyny beda na pewno ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to proszę to samo ale na wrzucie http://popfan.tv.wrzuta.pl/film/xvav...pect_the_girls edit: napiszcie czy działa
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-06 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mi dziala Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale znalazłam inne na youtube http://www.youtube.com/watch?v=sMQrnjvlc68 tylko ja nie umiem po niemiecku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
i to jest cała prawda
![]() ![]() ![]() "Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi!!!!!" ![]() ![]() ![]() edit sanrioo znajdz sobie angielska wersję bo jest ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-06 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Slabo mi sie robi jak czytam o tych facetach ![]() Luffka kopnij go w du.. a jak wroci z podwinietym ogonem - kopnij jeszcze mocniej! Szkoda nerwow i zycia takiej dziewczyny jak Ty. Rozpieszczony synek mamuni uwaza sie za pepek swiata ![]() ![]() Ja w tej chwili tez najchetniej przywalila bym swojemu ![]() A tu przyklad, ze zareczyny nie zawsze sa hmmm pieknym momentem w naszym zyciu ![]() http://www.joemonster.org/art/9522/N...yny-na-swiecie |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze, jednak nie znam na tyle, żeby to zrozumieć, szukam angielskiej ![]() Biska sprawa jest już chyba przesądzona ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-06 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7u821uwsI1w sprobujcie to http://www.tekstowo.pl/piosenka,sha,...the_girls.html a tutaj tekst piosenki w zakladce pokaz tekst pioesenki :P Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie z TZ na piwo umówiłam dziś, później on idzie na spotkanie z kolegami...
Jak któraś znajdzie wersję angielską to niech podrzuci mi no! Bo ja nie mogę znaleźć!
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
englisz wersion ![]() ![]() z TŻ'tem na piwo?? odezwała sie księżniczka?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam ochote dzisiaj ![]() Wczoraj pokazalam TŻ ten pierscionek, tzn wyslalam link na gg (ten zielony) i w zartach napisalam, ze taki jest moj gust, wrazie jakby to go interesowalo ![]() To sie obrazil na mnie i zwial ![]() Teraz przyslal sms`a zebym nie zaczynala wiecej tego tematu (praktycznie tego nie robie, czasem cos w zartach powiem...) Ale mna nerwy rzucaja... Edit: moze i nie jest, chociaz ludzie sa dziwni w dzisiejszych czasach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajcie kciuki, bo to będzie chyba moje pożegnanie z TZ... Biska ehhh nie mam pojęcie o co facetom biega...
![]() |
#1706 |
Wtajemniczenie
|
"My dziewczyny zgrana paczka, my zniszczymy chłopski ród. Bo chłopacy to lalusie im potrzebne są mamusie by pampersy im zmieniały i do snu ich układały. Weź pod rękę chłopa swego, idź na plażę, utop jego. Potem krzyknij „ hejo hej, o jednego ch... mniej”
tak mi sie przypomnialo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozwodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Napiszcie mi czy sama piosenka, bez teledysku wam, chociaż idzie ![]() sorki za to nagłe znikniecie, ale coś mi net nawala, chyba znowu cos robią i musiałam kompa zrestartować ![]() edit: elizka773 dobre, dobre a jakie prawdziwe ![]() ![]() Tobie tez się należy jakiś smaczny drineczek za to ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-06 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To co, dzisiaj babski wieczor na Wizazu, z % ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() EDIT: ja dzisiaj siedze na wizazu bo moj idzie na piwko! takze mam wolny wieczor i mam go zamiar spedzic w doborowym towarzystwie ![]() jeśli ubierzesz się ładnie - nazwie Cię cnotką... jeśli ubierzesz się seksownie - nazwie Cię dzi..ką ... jeśli do niego zadzwonisz - uzna, że się narzucasz... jeśli to on do Ciebie zadzwoni - uzna, że powinnaś być zaszczycona.... jeśli go nie kochasz - będzie robił wszystko by Cię zdobyć... jeśli go kochasz - zostawi Cię ... jeśli się z nim kłócisz - mówi, że jesteś uparta... jeśli siedzisz cicho - mówi, że nie masz własnego zdania,,,, jeśli się z nim nie prześpisz - uzna, że go nie kochasz... jeśli to zrobisz - uzna, że jesteś łatwa.... jeśli powiesz mu o swoich problemach - pomyśli, że jesteś słaba... jeśli mu nie powiesz - pomyśli, że mu nie ufasz.... jeśli będziesz mu robić wymówki - powie, że nie jesteś jego matką... jeśli to on będzie Ci robił wymówki - powie, że 'dba' o Ciebie.... jeśli nie dotrzymasz danej obietnicy - straci do Ciebie zaufanie... jeśli to on złamie dane słowo - to na pewno przez Ciebie... jeśli go zdradzisz - powie, że to koniec... jeśli to on zdradzi - powie, że każdy zasługuje na drugą szansę tu jest tez prawda.... Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 11:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.