![]() |
#1681 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
A_neska U mnie "szósteczka" będzie wieczorem, bo teraz się objadłam
![]() ![]()
![]() |
#1682 |
BAN stały
|
melkas - ja dzisiaj też zrobiłam przerwę, tzn. wykonałam dwie serie a później miałam jakieś 10 minut przerwy - podałam obiad i ... wróciłam do ćwiczeń, na ostatnią serię.
Fajnie, że ilion dołączyła do nas i podziwiam ją, że oprócz szósteczki robi jeszcze tyle dodatkowych ćwiczeń. ![]() ![]() ![]() Mnie niestety już się nie chce. Jak skończę szóstkę to się wezmę za "talię osy" no i moje uda - je też chciałabym odchudzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Zadomowienie
|
Obiadek u mamusi smakował, dziękuję
![]() Najpierw więc dzisiejsze menu: śniadanie: 2 kromki razowca z kiełbasą krakowską i ćwikłą obiad: woreczek kaszy grycznej z gulaszem i sałata z jogurtem przekąska: orzechy kolacja: 2 plastry sera żółtego, 2 plastry szynki i chyba jeszcze zrobię warzywa z patelni Rowerek 50 minut + 100 brzuszków. Plan wykonany ![]() Dziewczyny ja tam bym sie nie martwiła trzymaniem tych wszytkich zasad w a6w. Ważne jest, żeby ćwiczyć, mięsnie i tak pracują. Te wszystki szczegółowe wskazówki są może dla tych, którzy ćwiczą profesjonalnie i zależy im na kaloryferku, a nie zgubieniu sadełka. Sama kiedys próbowałam tych ćwiczeń, nie robiłam wszystkiego zgodnie z planem, a efekty i tak były. Tylko na początku miałam wrażenie, że brzuch sie powiększa, ale to efekt napompowania mięśni. Powodzenia. Może do Was dołączę, ale jakoś w maju ![]() Melkas miłego oglądania "Australii" ![]()
![]() |
#1684 |
Raczkowanie
|
Melduję: "szósteczka" - wykonana
![]() A teraz mały do wanny, a ja do "Australii", pa ![]() 10 dzień bez słodyczy! do jutra ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-01 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Raczkowanie
|
kobietki, znalazłam jeszcze jedną fryzurkę - może taka? Proszę o opinie
![]()
![]() |
#1686 |
Zadomowienie
|
melkas sliczna ta fryurka
![]() spac mi sie chce ale czekam na film " chwilami zycie bywa znosne" o szymborskiej- uwielbiam ta starsza pania ![]()
![]() |
#1687 |
Zadomowienie
|
Olunku kochany, dobrze, że weszłam na forum i przeczytałam twojego posta, bo zapomniałabym o tym filmie, a też muszę go obejrzeć
![]() ![]()
![]() |
#1688 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane. A gdzie wy się podziewacie w poniedziałek? Tak pusto jakoś. Ja mam na późniejszą godzinę do pracy, więc mogę poklikać
![]() Olunek jak tam wrażenia po filmie o Szymborskiej? Mi ona strasznie z wyglądu i charakteru przypomina moją babcię ![]()
![]() |
#1689 |
Rozeznanie
|
Witajcie, jejku to już marzec a u mnie waga zamiast w dół to w górę, ale nie poddam się, o nie! Wiem, że się staram wiec efekty muszą przyjść
![]() Melkas Kochana dziękuję za słowa otuchy. Muszę zerknąć na tego łososia w lidlu. Od dziś w ofercie tego sklepu w promocji jest polędwica łososiowa, ciekawe czy smaczna? Wypróbuję ją na pewno ![]() ![]() ![]() Poza tym samopoczucie coraz gorsze, odwiedziłam wczoraj rodziców, stwierdzili że to już może być coś nie tak z płucami jak usłyszeli mój kaszel. Zarejstrowałam się do lekarza, wizyta na 13, patrzę teraz do legitymacji ubezpieczeniowej a tam ostatnia pieczatka z 25.01. Ale pech! Miłego dnia życzę.
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki,
Nadrabiam zaległości: Olunek - witaj z powrotem, piękne zdjęcia. Bardzo żałuję, że twoich nie ma, a młody i widoki aż miło się ogląda ![]() ![]() Melkas - fajniutka fryzurka, bardzo mi się podoba. Jestem na tak ![]() Lenko może wystartujemy po weekendzie majowym razem z Bettix z AW6? Ja jestem chętna, do tego czasu zgubię kg i mam nadzieję nowych sobie nie dołożę ![]() Dziewczyny super wam idzie ![]() Melkas muszę tego łośka spróbować w Lidlu, bo cena atrakcyjna, ja kupuję w Biedronie, lub na wagę w sklepie rybnym, ten jest najlepszy i za 10 dag wychodzi 4,5 zł. Ale ciężko dostać. W biedronce ok 10 zł za 15o gr też dobry. Wiolka dolecz kaszel, dolecz. Mam nadzieję, ze ci szybko przejdzie. A kyż cholerne wiruski. ![]() Bettix oj wyluzowałam się w sobotę tymi drinkami - normalnie luz blues był. A piłam wódkę z sokiem porzeczkowym i pomarańczowym z lodem. Powinna być Finlandia cranberry, ale smirnoff też był ok. Polecam, bo prosty i dobry drink ![]() Dziś chyba wykorzystam pierwszy dzień dyspensy na słodycze, nie żebym straszne ssanie czuła, ale szef ma urodziny i osobiście upiekł swoje regionalne ciasto (obcorajowiec) No w pewnych przypadkach nie wypada odmówić - rozumiecie chyba. Więc dziś dzień 1, choć potwierdzę wieczorkiem. Moje menu wczoraj : śniadanie: jajecznica z szynką i szczypiorkiem - kromka razowca SB2, przekąska: kefir SB1 obiad: pizza z parmą i rukolą, (SB3/nok?) Przekąska: orzechy, rodzynki (SB2) kolacja: łosoś wędzony, sałatka z pomidora, cebuli, jogurtu nat. (SB1) Ćwiczeń nie było, poza spacerem Menu dziś: Śniadanie: owsianka SB2 Przekąska: kefir SB1 Przekąska: ciasto szefa SB nok, Lunch: twaróg chudy z ogórkiem, papryką, pomidorem, szczypiorkiem, rzodkiewką, szynką, SB1 przekąska: jabłko SB2 Kolacja: pieczeń rzymska z sałatą i sosem czosnkowym, Basenu dziś nie będzie, będą ćwiczonka. Pozdrawiam i miłego dnia,
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
witam w poniedziałek...
Wiolka... Zdrowiej, kobietko ![]() ![]() Agika... 4,50/100g?! Nie dziwię się, że trudno go dostać super cena! Biedronkowego również jadłam, ale ten lidlowy jest jakby mniej tłusty ![]() ![]() ![]() ![]() Lenka... Byłam w "Australii", taki do oglądnięcia, ale rzeczywiście trochę sobie popłakałam. Uciekam do lekarza z młodym.... menu: 8:30 - śn: 3x łyżki sałatka z brokułem, 1x kr pełnoziarnisty, 2x pl polędwica sopocka, 10g ser topiony, mała kawa z milk 13:00 - to co wyżej, herbata czerwona zamiast kawy 14:00 - jabłko 17:30 - 1,5x kr żytni pełnoziarnisty, kawałek pieczonego kurczaka, herbata czerwona, 5szt podpłomyk (dietetyczny), ok 10 szt orzechów laskowych reszta w trakcie...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-01 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Zadomowienie
|
Melkas a co młodemu się dzieje?
Hahaha, napisałam że szef obcokrajowiec i zrobił ze swojego kraju regionalne ciasto, tym bardziej warto było skosztować, zresztą już kiedyś je jadłam u niego. Więc mój 1 dzień zaliczony. Choć planowałam inaczej, teraz teściowi będzie trzeba odmówić ![]() Ten łosoś to nie jest pakowany na stoiskach rybnych, dużo bardziej mi smakuje niż hermetycznie pakowany. I cena też rewelka, ostatnio kupiłam też łososia w plastrach surowy ale marynowany - super do sushi. Tnijcie tnijcie włoski, może zimę odetniecie od nas a kolorkiem rozświetlicie szarobure ulice? ![]() ![]()
![]() |
#1693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A młodemu na szczęście nic, dzięki ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-01 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ja od rana biegam i ząłatwiam rozne sprawy teraz pora na chwile z kawa i wizazem potem sprzatanie i obiad a po południu odwiedzi nas moja wspołlokatorka z sali po porodowej z synkiem ![]() ![]() ![]() lenko ja uwielbiam Szymborka a po tym filmie - kocham no bo jak tu jej nie kochac ![]() ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-01 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
sorrki ze mnie tu nie ma ale nie wiem co sie dzieje, jestem tak padnieta, budze sie zmeczona i na nic nie mam sily.. ![]() a po za tym cwiczenia odpuscilam ( nawet nie wiedzialam ze jak sie podchodzi do ivf to jest zakaz cwiczen- dzis ide do doka i jak bede startowac w tym cyklu to nici a jak nie to przeprosze rowerek i HH) no i dietka ..no wlasnie ![]() ![]() wiem ze musze sie wziasc bo calkiem niezle mi szlo ale najpierw musze sie dowiedziec co dalej z moim ivf i czemu ja taka zmeczona chodze... tak wiec nie wykreslacie mnie jeszcze bo ja tu wroce..nie wiem czy za tydz czy za 2 ale wroce.. a za was kochaniutkie trzymam kciukasy..chociaz nie musze bo patrze ze wszystkie sie wziely mocno za siebie ..naleza wam sie wielkie brava ![]() ilionjak tam z twoimi hormonami? bylas juz na wizycie? buziaczki dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Raczkowanie
|
Gigosiu... Nie zostawiaj nas
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1697 | |
Zadomowienie
|
Ale nasmarowałyście
![]() Cytat:
![]() A fryzurka fajniutka ![]() Jeśli chodzi o zużywanie prądu, to trafiłaś jak kulą w płot. Mogę się założyć, że zużywam więcej od Ciebie ![]() Mam akwarium 600 litrowe, a to hobby ekonomiczną sprawą nie jest, hi hi. Ale jakże wdzięczną ![]() Aga, Lenko, fajnie by było gdybyście do mnie dołączyły. Jest jeszcze dużo czasu, by się psychicznie przygotować ![]() ![]() Sauna zarezerwowana na środę, bo we wtorek: "Klub szalonyh dziewic" oglądamy, co nie? Muszę kończyć, bo dzisiaj mam sajgon w pracy ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-03-01 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Raczkowanie
|
Właśnie zeżarłam pół czekolady.Musze poskakać z 30 min na stepie żeby to spalić, nie wiem co mnie naszło.Mam nadzieje, ze dam radę zmusić się do ćwiczeń, bo ledwo łażę, tak mi eis w głowie kreci, może to przez pogodę, bo u mnie dziś deszcz pada.Nie mogę zmierzyć tętna, bo ciśnieniomierz się zepsuł.
Gigosia, do lekarza idę w czwartek Melkas ty tniesz włosy a ja hoduję , już mam do łopatki, a jak się znudza to też ciachnę ![]() A za menu należą mi się baty ![]() ![]()
![]() |
#1699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zbieram na większe około 400 L, bo mi ryby urosły i chcę im zapewnic większy domek ja oststnio pożeram mnóstwo słodyczy, staram sie więc nie jeśc zbyt duzo poza nimi, na razie słodyczy nie rzucam, bo jestem przedwiosennie rozmemłana i bez nich to bym juz dawno miała depreche jak stąd do afryki
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-03-01 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Raczkowanie
|
Trzeci dzień szóstki zaliczony.Na więcej nie miałam dziś sił ani energii.Zaraz zeżre magnez bo znów mam chyba niedobór.
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- No i człapie resztka sił do pracy, a mam taki humor, że bez ochraniaczy lepiej nie zbliżać się. ![]()
![]() |
#1701 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
Bettix chyba też zetnę włosy przed piątkowym ważeniem
![]() ![]() A do ćwiczeń może dołączę, ale wiem, że na pewno z małymi modyfikacjami będę wykonywać ćwiczenia. No i w maju dopiero. Agika jesteśmy juz trzy ![]() Ilion baty dostaniesz za tą czekoladę, masz szczęście, że chociaż szósteczkę zrobiłaś. Ale czekolada jest beeeeeeeee, słodka taka, wstrętna, mdła i tłusta!! Ohyda! Olunek podzielam Twoje zdanie o Szymborskiej ![]() Gigosiu mimo wszystko zaglądaj do nas i nie poddawaj się.
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-03-01 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Raczkowanie
|
Bettix... 600l, wow! Już se wyobrażam jak je czyścicie
![]() ![]() Słuchajcie, coś musi być w powietrzu i rzeczywiście ta zima już powinna odejść, jednak musimy uzbroić się w cierpliwość - przedwiośnie przed nami, a z nim pogoda pod psem, wahania ciśnienia i inne takie ![]() ![]() Lenka... hihihi, to ja obcinam na zapałkę! Nie, nie, żartowałam! 6 dzień "szósteczki" zaliczony!, dodatkowo wew uda=5x30, rączki (firaneczki, rozpiętki)=5x30 11 dzień bez słodyczy zaliczony! miłego wieczoru ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-01 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Lenko Ty już po rowerku? Mi dzisiaj trochę się nie chciało ćwiczyć, nawet weszłam przed 19 na forum, by przeczytać, że Ty już odhaczyłaś dzisiejszą jazdę, ale nic nie napisałaś. Napomknęłam, więc M, że dzisiaj leniuszek mnie opanował, a On powiedział, że jego nie opanował i że mam podnosić tyłeczek, bo idziemy biegać ![]() Aneska, Ilion, Melkas, ale Wy dzielne jesteście ![]() ![]() Aga, przez Twojego "obcokrajowca" w pracy naszła mnie ochota na schowanego snikersa, ale zaraz przypomniałam sobie jaka byłaś dzielna przy drożdżówce i snikers dalej leży ![]() Ojjj też już bym coś wtrąciła ze słodyczy. Z drugiej strony niedziela już blisko, więc postaram się wytrzymać ![]() Niutko, a jakie masz rybki? W poprzednim akwarium mieliśmy jesiotra, który miał 34 cm długości ![]() ![]() Z tym akwarium to troche pracy jest... najwięcej z roślinamy, bo podajemy im C02, więc rosną jak głupie i trzeba je przycinać ![]() ![]() ![]() Ja już po ćwiczonkach: dystans 6,5km 6,20 km bieg z v=7,6km/h 0,20 km bieg z v=9km/h 0,10 km marsz 50 brzuszkow szybkich 50 brzuszków wolnych Próbowałam zrobić "mostek" po brzuszkach (podobno jest zalecany), ale nie umiem ![]() W liceum robiłam bez problemu, a teraz nie umiem ![]() Dziewczyny bardzo dzięjkuję Wam za tak miłe komentarze, przy Was to można się podbudować i "łagodniej" spojrzeć na siebie. Jesteście kochane ![]() Miłego wieczorku Piękne ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-03-01 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Zadomowienie
|
Bettix późno wróciłam z pracy, obiad jadłam o 18 i jeszcze była u mnie koleżanka, dopiero wróciłam na wizaż. Rowerek oczywiście zaliczony, ale tylko pół godziny i brzuszki x 100. Jutro idę na aerobik, już nie mogę się doczekać, bo wiem, że ćwiczenia warto urozmaicać, bo mięśnie się przyzwyczajają do tego samego wysiłku. A mostku to ja juz też nie zrobię, a kiedyś to była pestka. Ostatnio nawet nie mogę się porządnie rozciągnąć. Dlatego się cieszę z tego aerobiku, bo tam takie różnorodne ćwiczenia są i od razu czuję sie sprawniejsza
![]() Melkas nie żartuj nawet z tą zapałką ha ha. Też się dalej trzymam bez słodyczy. Zastępuję je serkami i jogurtami ![]() Dzisiaj: śniadanie 2 kromki razowca z wędliną II śniadanie serek tiramisu i jabłko obiad rosół z makaronem i udko gotowane przekąska orzechy włoskie kolacja trochę surówki z kapusty kiszonej, kawałeczek sera pleśniowego i plaster wędliny.
![]() |
#1706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale teraz od dwóch lat mam welony, są juz dość duże , dwa maja ponad 10 cm... Kiedys ich nie doceniałam, ale teraz, odkąd je mam, uwazam, że sa piekne... mam rózne odmiany ( razem 4 szt), chcę dokupic jeszcze dwa jak będe miała to większe akwa i to będzie wszystko, bo te rybki w dobrych warunkach szybko rosną... przy tych rybach nie mozna miec zbyt duzo roslin, bo one je zjadają, tylko takie z duzymi , twardymi liśćmi, ale i tak podżerają, własnie musze cos dokupic, bo obecna roslina ( dość rozrośnięty anubias) wygląda już średnio, połowa liści ponadgryzana, mimo, że rybcie dostają pokarm ze spiruliną moje tez wystawiaja pyszczki do karmienia, nie mam problemu z wyskakiwaniem, bo akwarium jest z pokrywą uwielbiam je, mogę siedziec przed akwa 2 godziny i sie gapić ![]() nie moge sie już doczekać kupna tego większego (planuje jakos w wakacje, może przed się uda) , bo chcę zobaczyc jak będa sie cieszyły z dużego domku
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-03-01 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Zadomowienie
|
Witajcie w wietrzny poranek, brrr jak nieprzyjemnie. Ale kawcia już mnie grzeje
![]() Bettix może nasz uraczysz zdjęciem tego ogromnego akwarium, mój brat ma 250 l i wydaje mi się wielkie, a u ciebie? Przydałoby mi się by dzieci miały co oglądać zamiast TV ![]() ![]() Gigosiu nabieraj sił, my tu jesteśmy duchem z tobą, odpocznij sobie i zaglądaj do nas. Będzie wiosna, musi być, ![]() ![]() Lenka to co zobaczymy cię z nowym stroju przed aerobikiem? Pamiętam że czegoś tam ci brakowało ale dla nas to nie problem ![]() Bettix, mnie też wczoraj taki leń ogarnął, myślę, że było to związane ze słodyczami. Ale na mnie wpłynęły ![]() ![]() ![]() ![]() Ilion i jak spaliłaś czekoladkę? Współpracownicy przeżyli twój humor ![]() Olunek, ja też utrzymuje kontakt z dziewczyną z którą starszego rodziłam. Nie tak częsty, ale temat do rozmów zawsze jest ![]() A Milcio mnie wczoraj rozwalił, on siedział na krzesełku i oglądał bajkę, a ja machałam brzuszki. Dialog: K: Mamo co ty robisz? A: Brzuszki: K: Aha. (po chwili kiwa się na krzesełku i mówi) A ja robię KRZESŁA. ![]() No tylko dziecko mogło to wymyślić, myślałam, że spadnę z dywanu ![]() Moje menu: Śniadanie: 2 x razowiec 1x łosoś, ogórek, 1x wędlina, rzodkiewki Przekąska: pomarańcza lunch: wczorajszy serek z warzywkami Przekąska: kefir Kolacja: wieprzowina z warzywami. ćwiczenia z płyta. Ależ mnie gardło boli i coś mnie chyba w niedzielę chwyciło. Ech Miłego dzionka
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-03-02 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Rozeznanie
|
Dzień doberek, na początku dziękuję za życzonka zdrówka. Jak się okazało ostatnio nie doleczyłam zapalenia oskrzeli i powróciło tylko zaostrzone. Znów pełno leków i przykaz leżenia w łóżku. Bałam sie troszke kolejnego zwolnienia ale rozsądek wział górę. Zdrówko najważniejsze. Trzeba się wreszcie porządnie wykurować.
Ciężko będzie teraz zgubić choćby kg, nie mam siły na ćwiczenia... ![]() Melkas pewnie że jestem za zmianą fryzurki, mam zamiar wycieniować włoski po całości i skrócić grzywkę. Nie chcę drastycznej zmiany, nie mogę zaszaleć bo moje włosy są cienkie i delikatne jak u dziecka. Kosmetyki dodające objętości to mój kosmetyczny niezbędnik. Gigosiu zaglądaj do nas tak często jak tylko możesz, 3maj się ciepło i dbaj o siebie ![]() Agika ale się uśmiałam ![]() ![]() Dzis wieczorkiem KSD na tvn ![]() Milutkiego dnia.
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-03-02 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Zadomowienie
|
Hej hej!
Wiolka ty się najpierw dobrze wylecz, a potem rusz do ataku na tłuszczyk, bo z chorobą to nie ma sensu. Sama widzisz, że jesteś słabiutka. Też czekam na KSD ![]() Agika te zdjęcia to dla mnie jednak mały problem ![]() ![]() A jeśli chodzio słodycze, to ja po nich też zawsze obserwowałam spadek energii i jakieśdziwne ciągoty do węgli. Teraz jak ich nie jem, nawet mi słodkiego za bardzo nie brakuje i w ogóle nie ciągnie mnie do podjadania tak jak kiedyś. O wiele lepiej się czuję, a podejrzewam, że ty również nie miałabyś takich problemów jak wczoraj, więc dołączaj do naszego postu ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#1710 |
Rozeznanie
|
Lenko dobrze radzisz.
![]() http://urodaizdrowie.pl/lodeczki-paprykowe Moje były z chudym białym twarogiem z odrobiną jogurtu activia naturalna+ oliwki zielone i kawałki polędwicy łososiowej. Szybkie i smaczne jedzonko. Naszło mnie strasznie na coś słodkiego, kusiło ciacho drożdżowe od mamy ale wybrałam banana. Buszuję teraz na allegro, myślę o zakupieniu kiełkownicy. Bardzo lubię kiełki , są smaczne i niskokaloryczne. Zawierają one prawdziwe koncentraty witamin i mikroelementów. Kiedyś podczas zakupów często lądowały w moim koszyku. Kiełkownica pozwoli mi na założenie domowej miniplantacji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.