|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
wiolek
za nowy zestaw zaplacilabym duuuuuuo wiecej, a tu jest juz tez spiworek niezawsze baaaardzo podoba mi sie twoja rozpiska kilogramowa, ide zatem po kawe i snikersa ![]() dziewczyny, dajcie sobie spokoj z ta waga, ja uwazam ze przy moim wzroscie 164 i 53kg moge przytyc 12-14kg. to naprawde mozna zrzucic. tylko trzeba caly czas dbac o skore!!!!
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry. U mnie znów pochmurno i chyba zaraz zacznie padać. Nic mi się nie chce...
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Lazurka tez mi sie nic nie chce :/ jem kanapeczke w lozeczku wlasnie, tz nie poszedl do pracy chyba sie wykapie i pojde z piesem, porobilabym cos fajnego tylko co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Rozeznanie
|
Kurde zaczęło lać, a ja wstałam to ładnie słoneczko świeciło. Idę sprzątać, miłego dnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
pisałyście o rozstępach to sie cała wysmarowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę ogarnąć pokój, bo teraz jak coś leży krzywo to mnie wkurza... gdzie ta bałaganiara? ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Hihihi... działa autosugestia. Ja też się wczoraj wieczorem wysmarowałam ![]()
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
![]() ja czekam na pieniazki i w przyszlym tygodniu zamawiam reszte rzeczy ![]()
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja czekam az przywioza mi pralke ![]() ![]() no i niestety nad morzem tez pogoda paskudna. nic mi sie przez weekend nie chcialo, a juz mam goracy pret przy tylku zeby wziasc sie w koncu do roboty konkretnie ![]() pocieszona jestem tylko faktem, ze wszystko dla mlodej jest juz przygotowane, poprane, poprasowane, ulozone w szufladach, czekam jeszcze tylko na lozeczko az przyjdzie i gotowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item1036963365_fis...uper_cena.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!!
Ale ja dziś wypluta jestem, spać mi się chce strasznie, nie wiem dlaczego ale ostatnio bardzo źle sypiam, ciągle się budzę , wszystko mnie boli jak przewracam sie z boku na bok jakby mnie ktoś skopał, plecy, brzuch jakaś cała obolała jestem.Nogi mnie rwą, jak stara babcia sie czuję ![]() Dziękuje dziewczyny za kciuki za dzisiejszą wizytę-mam na 16:15! no i za pocieszenie że mój M szybko wróci, choć dzwonił dzis i mówił że prawdopodobnie przewiozą ich z Wrocławia do Głogowa bo teraz tam będzie potrzebna pomoc ![]() Mam pytanko, jak się nie mylę któraś z Was kupiła ten kocyk z Lidla, chciałam sie dowiedzieć czy fajny bo nie wiem czy się opłaci jechać? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
ja mam ten kocyk i jak dla mnie jest naprawde fajny. taki grubszy i milusi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
aniaa
pieknie wyglada ta karuzela ![]()
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zadomowienie
|
Odnośnie rozstępów, załamałam się dziś rano, wzięłam sobie lusterko żeby sie ogolić przed wizytą tu i tam a tu szok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam dla mojej chyba jej kupię po prostu jej ulubione winko i serce z piernika bo pierniczki lubi a na dzień mamy u nas są fajne z napisami kocham cie mamo etc...perfumy i kosmetyki ma zapas na dwa lata co najmniej
![]() vette slicznie , brzuszek rośnie...tylko brzuszek ![]() a ja słyszałam że wkladki z belli są super ![]() podkłady już mam dla mnie i dla małego itakasia super ![]() ania moja mam w lidlu kupiła mi bodziaki i śpiworek zdaj relacje jaki ten termometr ok bo chcialam baby ono ale co by nie mowic ten jest polowe tanszy prawie lilka to malutko przytyłaś ...ja w szkole sie tak wierce ..ostatnio nawet koleś z fizykoterapii przerwał swoje wywody i zapytał czy kopie i powiedział że jak nie przestanie to go wyprosi ![]() kashha ![]() niezawsze moje piersi to co najmniej +2 kg ![]() jusdan ![]() co do rozstepów ja narazie nie mam ale myślę że to kwestia czasu co by nie mówić to już + 16 :cool Dziś 33tc1dzien...musze iść po oliwkę bo starczy mi jeszcze na jeden raz.... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-24 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
papeteria termometr tak jak pisalam temperature mierzy od razu i pokazuje na takich buzkach czy jest w porzadku. jak dla mnie jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Wtajemniczenie
|
Dodzwoniłam się do mojego ginka.
Jutro na 19 wizyta. Pytałam o ten wynik po obciążeniu glukozą i czy mam zrobić 75g a on powiedział, że nie, że da mi skierowanie do poradni chorób cukrzycowych i oni będą dalej decydować ![]() ![]() Boję się... Moja babcia miała taką normalną cukrzycę...
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak widzę coś słodkiego to mnie aż trzęsie żeby to zjeść...
![]() |
#1701 |
Zadomowienie
|
Jusdan pierwsze co zrobiłąm to oglądłam brzuch "od spodu"
![]() Papateria dzięki Zbieram się, mam nadzieję, że padać nie będzie... do popołudnia, no chyba że zabawię w centrum dłużej, ale to zależy od tego czy adwokat dziś będzie ![]()
![]() |
#1702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo w tej poradni to napewno cię podźgają jak szaleni albo odrazu dadzą glukometr i się sama będziesz musiała kłuć tydzień kilka razy dziennie by kontrolować stan cukru.. A może nie ma takiej potrzeby wcale. Zanim będziesz na wizycie u gina po to skierowanie to może zrób ten test z 75g glukozy, wtedy mu na wizycie powiesz jakie masz wyniki i może da spokój a jak będzie coś źle to ci wypisze skierowanie, które i tak miałabyś dostać. ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Ja dziś już koczowałam pod Lidlem ![]() Ludzie się rzucili jak za komuny po papier xD Udało mi się wywalczyć termometr, okrycie kąpielowe z myjką, dwie grające zabawki pluszowe i skarpeteczki bo miałam ich mało ![]() Ale dokulać się ciężko było jak tłum napierał i te staruchy wypruły przodem, nie mogłam ich dogonić i bałam się że rozkradną wszystko ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje raczej też więcej. Pół kilo, to one przytyły chyba w pierwszych 6 tygodniach :P. Cytat:
Mój od razu kazał 75g zrobić, żeby nie kłuć dwa razy. A po drugie- jak się nauczysz dobrze odżywiać, to nawet insulina nie będzie konieczna. I uwierz mi- można jeść smacznie, zdrowo i przy okazji się najadać ![]() Cytat:
Byłam na glukozie. Zaraz po wypiciu myślałam, że oddam. Fuj. Za słodko jak dla mnie. A potem siedziałam 2h z tyłkiem i czekałam. Zanudziłam się i jeszcze bardziej chce mi się spać, więc się zbieram. Teraz już po śniadaniu i czas na drzemkę. Dziecku bardziej się glukoza podobała, niż mnie, bo takiego wariactwa w brzuchu już dawno nie było ![]()
![]() |
#1704 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja wstałam dopiero o 11.30 dziś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- niezawsze pocieszające jest to co napisałaś o kg w ciąży ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Rozeznanie
|
witam mamusie i ich słodkie brzusie.....ja wciąż u rodziców--bo remontów końca nie wida....może do piątku
![]() co za pogoda nie wiem.... jade od lidla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszłabym jutro rano na tą glukozę ale nie mam dwóch godzin żeby tak siedzieć. Muszę rano jechać na uczelnię... Mam jeszcze takie pytanie: czy któraś z Was ma problem z wrastającymi włosami na nogach?
![]() |
#1707 | ||
Zadomowienie
|
Bylam chwilke na moich praktyka, kazali mi isc do domu jak im opowiedzialam co robilam przez weekend. Jak tak dalej pojdzie to zalicze 6 miesiecy praktyk
![]() Nooooo i kupilam pol kg truskawek i oczywiscie juz zjadlam ![]() w okresie karmienia podobno zabronione ![]() niezawsze, ,itakasia, hd2005, roztrzepaniec, Lilka, wiolek , papeteria, Siala Bala, Ola ![]() itakasia rewelacyjna okazja! nie dosc, ze na gwarancji to jeszcze taki mega zestaw ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez od kilku dni smaruje sie wieeeeecej. ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-05-24 o 11:47 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wrastających włosków to przed ciążą zdarzyły się jakieś pojedyncze przypadki ale wystarczyło że podrapałam paznokciem albo trochę pocisnęłam i włosek wyłaził spod skóry. A teraz już mam 3 czerwone kropki na jednej nodze i dwie na drugiej! Te 3 sa już stare ale dalej czerwone i nawet szorowanie gąbka nie pomaga by to jakoś zlikwidować. Co prawda nie boli i nie podchodzi żadną ropą, nic się nie dzieje ale plama czerwona została. Wogóle zauważyłam, że teraz każde zadrapanie jakoś gorzej mi się goi i krew leci znacznie dłużej.. nie wiem czy jest rozrzedzona czy jaki jest tego powód :/ Może jakiś problem z krzepliwością mam ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale żadne szorowanie ani wyciskanie nie pomaga.. jak już to pęseta ale wtedy robią się strupki... i następne włoski wrastają w to samo miejsce... Denerwuje mnie to.
![]() |
#1710 |
Rozeznanie
|
Mama przyniosła mi zakupy z Lidla, śliczny ten kocyk (mam żółty) i niebieskie okrycie kąpielowe i skarpeteczki
![]() lazurowa a ile masz tej glukozy, że musisz iść do poradni cukrzycowej? papeteria też miałam ochotę na śpiowrek, ale dostałam w spadku 2 tylko, że takie malutkie, najwyżej później dokupię tylko szkoda, że już nie będzie w Lidlu. Ja mam jutro wizytę u gin i usg, ciekawe co powie na moje wyniki. W moczu mi się pojawiły ciała ketonowe i leukocyty i śluz nie wiem za bardzo co to znaczy, no i ta chol...erna glukoza 151mg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.