|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Cytat:
|
|
|
#1682 |
|
Rozeznanie
|
Malla
A nie myślałaś o białku serwatkowym? Takim dla sportowców? To czyste białko z jajek kurzych. Mają najrózniejsze wariacje smakowe i w sumie je się je jak się ma redukcję masy ale to dlatego, ze ma się dietę niskokaloryczną a mięśnie po wysiłku trzeba "wyżywić". Skoro masz niedobór? To jest tak, ze lekarz Ci tego nie powie a mój tata ma 60 lat i cukrzyce od 40 i kocha chodzić po górach, jeździć na rowerze itd. I w tym roku się załamał bo pojechaliśmy na babią górę i dostał skórczy i walczył z bólem całą drogę. A dzięki wysiłkowi lepiej znosił chorobę. I lekarz, ze magnes itd w tabletkach ale to na g*** się zdało za przeproszeniem. Bo on się strasznie pocił i gdy szedł 5 h to wiadomo, ze wypocił już wszystkie elemnty mineralne:magnes, żelazo, wapń itd itd. Poszłam do sklepu z odżywkami i kupiłam mu coś w rodzaju "Power raide" w proszku do rozpuszczania w wodze. Odżywkę uzupelniającą - izotonic po prostu. I nie mógł uwierzyć. Pomogło i już tatry w przyszłym roku uderza.... Żaden lekarz by mu tego nie doradził
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
#1683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy dla os. towarzyszących jest ustalona odgórnie?Cytat:
a moze masz osteoporoze? ja bardzo długo miałam problem z kolanem, ale chodziłam na zabiegi laserowe i pomogło a jak np. jezdze na nartach to zakladam taka opaske sylikonowa i daje rade, choc jak przegne to potem cierpie przez kilka dniehhh te dzisiejsze roczniki takie słabiutkie...ja jak patrze na moja mame czy babcie ile im sie cche i jak lataja jak male samochodziki to az mi wstyd bo ja wiecznie zmęczona, nie chce mi się i cały czas mi gdzies strzyka
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Gg - moja jedna babcia nie chce podwożenia jak idzie do drugiej wnuczki hmmm jakies 3-4 km, a za to druga jeździ samochodem i narzeka jak to ją wszystko boli :/
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Neciak co to może też od "egzemplarza" zależy
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety..
Wiesz, chyba masz rację z tym tatuażem
|
|
|
#1687 |
|
Matka Smoka
|
Jusztynka - ja już Cię lubię
mądrze gadasz o odżywianiu i sporcie i wiesz co to białko serwatkowe Kupowałyśmy już tutaj wspólnie białko też![]() Jeśli chodzi o o Multisporta to stawki zależą od tego: kiedy się z nimi podpisało umowę (czyli zazwyczaj firmy, które na początku pospisały mają niższą stawkę), dla ilu osób firma kupuje, i jak firma decyduje się dofinansowywać kartę (czy 50%, czy 80% itd.). Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-09-20 o 15:18 |
|
|
|
#1688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A od 15 roku życia trenuję coś bezustannie... Jak mnie tata zaraził w młodości tak już nigdy nie przestanę ![]() Dobra. Fryzjer był... Idę fitnessować. Do wieczora!! Jeszcze raz podaję gg w razie gdyby ktoś coś chciał bo wieczorem mogę nie ogarnać tego wszystkie co napiszecie 8947306
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński Edytowane przez Jusztynka89 Czas edycji: 2010-09-20 o 15:21 |
|
|
|
|
#1689 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co prawda nie chodzilam tam, ale mieszkalam przez 2 lata na AGHowskim akademiku...i z opowiesci to wiecej jest plotkowania niz cwiczen a jaki kierunek zaczynasz....?Dieta McDonaldowa tez nie jest zla-mialam taka przez bity tydzien (tygodniowy pobyt w NY przy ograniczonych funduszach...) i schudlam 2 kg ![]() Cytat:
Cytat:
ogolnie mi sie bardzo podobalo, bo ja cieplolubna jestem i slonce mi wszystkie wady przyslania![]() Rowniez leczylam sie na miejscu, obowiazkowo po kazdym posilku i tam mi nic nie bylo, dopiero w samolocie zaczelam sie gorzej czuc a jak dojechalam do domu to koniec-lazienka moja i zakaz zblizania sie
Edytowane przez e milka Czas edycji: 2010-09-20 o 15:57 |
|||
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie zależy od prowadzącego (miałam ich kilku i różnica jest)
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze o tej porze roku nie byłam, ale pewnie wygwizdzi równoja byłam w Hurgadzie i mimo ze tez jestem bardzo ciepłoluna to jednak słońce mi nie zrekompensowało całej reszty. uwazam ze słońce nie może być jedynym argumentem, bo jest wiele ciepłych i fajniejszych miejsc na świecie. No ale poznałam tez osoby które Egipt uwielbiają- ja napewno do nich nie należę i już zastrzegłam że więcej tam nie wróce. Zobaczyłam piramidy i Egipt mam zaliczony
|
|
|
|
#1692 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jusztynka89 - dziewczyny zamawiały już tutaj białko
Minerały nic nie pomagają, bo tu chodzi o mięśnie, których przy kręgosłupie prawie w ogóle nie mam, a ostatnio też siadają mi łydki. Napoje izotoniczne na wycieczki miksuję sobie sama ![]() Po górach śmigam jak kozica, zawsze wyrabiam krótsze czasy niż w przewodnikach. Jak będzie taka pogoda jak dziś, to nie ma bata, w sobotę wybywam w Tatry! U mnie niestety jest właśnie 150 zł.
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bardzo chciałabym wiedzieć, gdzie będę mieszkać w Krakowie, a wyników z akademika ani widu, ani słychu
|
|
|
|
#1694 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ville - dzwoniłaś na uczelnię? U mnie już dawno byłyby listy, a w połowie września to wręcz lista odwołań już była gotowa.
|
|
#1695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdecydowanie jednak wole Grecje, jest czysciej no i...nie trzeba sie targowac! Nie przepadam za tym zwyczajem, wole wiedziec za co place. Gdy cena mi nie pasuje to po prostu odchodze ![]() I uwazam dokladnie tak jak ty-piramidy zobaczone, Egipt mozna odfajkowac:P A co do naszego morza-bylam dzisiaj na plazy, milo, cieplo...jednak tylko wylacznie na spacery pozniej niestety juz pol dnia padalo...Do tego trzeba sie przygotowac na to, ze turystow prawie nie ma-u mnie kroluja turnusy zdrowotne dla emerytow oraz niemcy... O tej porze roku chyba warto wybrac Gdansk, Gdynie lub Sopot-napewno zapewniona jest wieksza liczba rozrywek a plaze tez mozna zobaczyc
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ville - ojjj u nas już by jakaś petycja i skargi poleciały...
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja to bym chciała, żeby mnie strzykało . Co 2-3 tygodnie mam 3-4 dniowe bóle głowy, na które nie pomaga nawet końska dawka leków i coś w okolicach prawego jajnika (już było USG, rentgen, krew) - a ból jest taki, że chodzić się nie da czasami. I nie sądzę, żeby winę za to ponosił brak sportu .
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyny, taki piękny dzień, a Wy o chorobach
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o chorobach kto zaczął ten zaczął,o. Aha i zapomniałam Cię zbesztać, że nazwałaś Emilkę emo ![]() Lenka jeśli chodzi o fryzury to myślałam o czymś takim, albo takim: Pierwsza to taki wydłużony bob, wydaje mi się w dość bezpiecznej długości (zdjęcia są z allegro, laska sprzedaje dresy ), a do drugiej musiałabym pewnie zapuścić włosy z przodu, a właśnie zamierzam podciąć grzywkę bo się ostro wydłużyła
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-09-20 o 17:23 |
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Lalaith - ta pierwsza fryzurka super. Tylko u Ciebie jest chyba problem ze zbytnim przetłuszczaniem się grzywki.
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja pewnie też bym to miała przy grzywce.
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no po prostu na grzywce zawsze najbardziej widać, każdy chyba tak ma
Ciebie jakoś w grzywce nie widzę
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-09-20 o 17:44 |
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli we wtorek się nie spotkamy?
![]() ecrulo skoro nie możesz i we wtorek i we środe to nie odbiorę sobie Bu? A może jednak ten wtorek? jak skończysz malować? A Malla wpadniesz po zajęciach?![]() Wierzę, że reszta też może
|
|
|
|
#1706 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lalaith - oj, żartowałam z tym emo
![]() Jak się układa tę ostatnią fryzurę? kicccia - kończę jogę o 21
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, może na okrągłej szczotce górę, a długie pasma prostownicą
Świetna, prawda?
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo jest taka śliczna
A w ogóle, zarejestrowałam się na SUM i okazało się, że na roku będą tylko 3 dziewczyny (jak dotąd)
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie każdy. Taki minus cery tlustej/mieszanej..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

Matko, wstyd ale ja nawet piłki przez siatkę nie przebiję
Mam nadzieję, że nie krzyczą za bardzo ...

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55
.
bo ja wiecznie zmęczona, nie chce mi się i cały czas mi gdzies strzyka

O tej porze roku chyba warto wybrac Gdansk, Gdynie lub Sopot-napewno zapewniona jest wieksza liczba rozrywek a plaze tez mozna zobaczyc

Świetna, prawda?