![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() ![]() ![]() no tak my emeryci tylko Elvis i Bee Gees ![]() ![]() dla Majutka ![]() finskie swiateczne ciastka
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Wpisz tu zomzing
|
"Joulutorttu - finskie swiateczne ciastka
Tradycyjne ciastka ktore obok piernikow zawsze pojawiaja sie na finskim stole podczas Swiat Bozego Narodzenia" przeczytałam "obok plemników" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ale wybaczym - trudny kawałek ![]() Cytat:
![]() pytanie tylko czy paganmetale obchodzą święta? ![]()
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() To w 2007 było. My dopiero nie na czasie jesteśmy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten chłopiec za to jest dobry ![]() ![]() ![]() Nie no ![]() ![]() ![]() A Cannibal Corpse już słyszałaś? Też fajne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-14 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Svartsyn! ![]()
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
grozi wypollizowaniem
|
zwymiankowałam sie na tusz do rzęs, dzis przyszedł, otwieram...o on jest jakby wypełiony kłakami wymieszanymi z tuszem...jakby cos tam liniało w środku
![]() ![]()
#1689 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na razie mamy Horror w Arkham i z karcianek Warhammer Invasion. Ale trza się rozwijać ![]() A które z planszówek są fajne do grania w dwie osoby, tak żeby sobie długi wieczór skrócić i się nie wynudzić? Cytat:
Tylko obie firmy upiornie drogie ![]() Powiedzcie mi czy nieprzejrzyste, trochę grubsze rajstopy/pończochy (jakieś 40/50 DEN) nadają się do wyjściowej kiecki (tej co pokazywałam)? A jeśli tak, to beżowe/czarne/czerwonowinowe? Bo zapowiadają się konkretne mrozy i nie wiem co ubrać. Z modą podkieckową jestem mocno do tyłu ![]() I oczywiście nie mam pojęcia jak się uczesać, bo włosy mam długości różnej z przewagą do ramion i cięcie też mam niekonkretne (znaczy zapuszczam). Jeśli próbuję toto uczesać to przewidywane efekty są trzy: ulizany mop mop, ale nieulizany piorun pierdyknął w pietruszkę Drogie wizażystki, którą wersję wybrać ![]() ![]()
![]() |
#1690 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
W tym chudym, fałszującym chłopaczku?
![]() W ogóle on jakiś nie tego chyba jest, ćwierć wieku i jeszcze nie miał mutacji? Jakoś mi sie z Tokio Hotel kojarzy ![]() WIEM! Toż to metalowy Justin Bieber!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mojego to Ofka ![]() Cytat:
![]() Ech, jakbyś w końcu uwierzyła w siebie to padaliby jak muchy, jestem pewna Cytat:
![]() Jeśli przyczyną zatkania jest nadmiar woskowiny (a zazwyczaj tak jest) to nalewasz do ucha tyle parafiny ile się zmieści, zatykasz watką i zostawiasz na kilka godzin, później przy okazji mycia włosów które się pewnie tym pewnie zabrudzą wylewasz i wypłukujesz, w razie potrzeby powtórzyć następnego dnia. Ja zwykle robię to na noc, ale teraz mycie głowy rano to raczej kiepski pomysł... W każdym razie 2-3 takie akcje zwykle mi wystarczają do odetkania. Możesz też kupić strzykawę 20-kę w aptece i spróbować wypłukać, chociaż to lepiej z czyjąś pomocą. Ciepła woda w strzykawę i silny strumień w ucho, nachylić głowę w stronę zlewu, miseczki, czy co tam masz (profesjonaliści stosują nerkę) ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-14 o 20:42 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- jakie pikne, a jakby tak użyć tego na miniRedsiu? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Nindżopesz
|
Znowu mnie tesciowa wku...a. Bo juz bylo ustalone, ze Wigilia u nas (musi byc u nas bo moj ojciec, ktory wpada raz na pol roku chcial zobaczyc mieszkanie a potem nie bedzie kiedy bo wyjezdza, poza tym moja matka nie chce u tesciowej - ma swoje rozne takie tam tajne powody) a wczesniej idziemy z TZtem do tescia (on dla odmiany nie chce spedzac wspolnie z tesciowa bo dogryza jego kobicie a moich rodzicow nie zapraszal), tesciowa zreszta zaprasza swoich braci wiec miala dolaczyc do nas wieczorem.
Teraz jej sie odwidzialo, nie chce ruszac d... z domu wiec my dwoje mamy i do niej isc. Jabysmy sie kurna nie widywali co tydzien. Czyli za***iscie, znowu czekaja mnie trzy wigilie i zapitalanie po miescie. Ale pewnie, baba z brzuchem se polata, co ma do roboty, obskoczy wszystkich rozwiedzionych a ze z wlasnym ojcem za bardzo nie pogada bo nie bedzie czasu to kogo to obchodzi? Przez telefon se pogadam, c'nie. Ale za rok juz nie dam sie wrobic z zasuwanie po wszystkich z malym dzieciakiem, niech mnie w d... cmokna. |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, tylko trochę inne. Finowie obchodzą joulu, a my Szczodre Gody, czyli przesilenie zimowe. Zresztą ubieranie choinki, jemioła, prezenty, to przecież też stary, przedchrześcijański zwyczaj
![]()
#1694 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() uroczo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaś dziś cały dzień w pracy spędziłam. 10 godzin. W sumie zmęczona nie jestem tylko nie mam czasu na nic ![]() ![]() TŻ ma pojutrze obronę i łaskawie zaczął się uczyć ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
|
A co na to Redś? Bo mi się ten pomysł podoba
![]() A gdzie można było Twoją ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-14 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Najpewniej właśnie tak zrobię
![]() ![]()
#1698 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Rajstopy czarne albo bezowe ale bezowe kryjace moga nienaturalnie wygladac. Czerwone dadza efekt czerwonego kapturka ![]() A fryzura na pietruszke! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
grozi wypollizowaniem
|
jakis taki bylejakszy ![]() Ruby Rose 3000
![]() |
#1700 |
Nindżopesz
|
Dobre
![]() A Zelda niczego sobie ale, ze nigdy nie gralismy to troche goopio ![]() Ewusiu, Twoj TZ to jakis ryzykant! |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
|
To ma być jakiś superwydłużający? One miewają takie widoczne kłaczki, bazy też
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak więc powiedz, że Ty jesteś baba z brzuchem i nie chce Ci się łazić i niech się do Cię dostosują i do Cię wszyscy przychodzą, ejmen ![]() Eee tam do łobrony nie czeba się łóczyć ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Matko powrocilem do domu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może to szczoteczka linieje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ze 3 lata z hakiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-14 o 21:02 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuszą mnie Osadnicy ![]() Kupiłam zapiętki i takie półwkładki (polecane przez Was na spadające szpilki) Oczywiście były jedynie żelowe. I: 1-to naprawdę działa 2-tylko ciężko wpakować kończynę do buta 3-ale może się uda ![]()
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Red postrasz rodzine tym ze jesli do ciebie nie przyjda to ich myszy zjedza
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spadam spać, bo przymarzam do klawiatury ![]()
![]() |
#1708 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
|
Cytat:
![]() Czyli już wiesz, czemu Ci nie wychodzi? Nie może ci wyjść coś, czego nie robisz, proste, nie? ![]() Cytat:
Czy jest na sali jakaś używaczka soczewek kontaktowych? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.