![]() |
#1591 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sabb- zdjęcie po prostu fantasyczne, aż brak słów!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale czad- jak w Lśnieniu Kubricka Niesamowite- mnie rosną mniej niż 1 cm na miesiąc!
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
albo cyc był mi opadł ![]() i tym optymistycznym akcentem mówię na razie i idę się obmyc ![]()
![]() |
#1593 | ||||||
BAN stały
|
Zapomniałaś chyba, że jestem podstępnym hakerem
![]() Nie śmiałbym, Bejbe ![]() Cytat:
coś, coś jakby... hmmm... jak to nazwać... moment... momencik dosłownie... zastanowić się muszę, eeeee... sam nie wiem, czy to możliwe, że to... yyyyy... mo... motylki?! ![]() ... Nieeeee, to z głodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tak pijecie sobie z dziubków? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Red! Jagna dajcie! ![]() --- Kocia znajda (Blejk, bo czarny cały ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to jest już na zawsze taki mój paradox ![]() co do kanjpy Paradox - i kto to mówi - ktoś kto "wisiałam już w "Oparach Absurdu" oraz nie pamiętam ale chyba w "Nonsensie" Ty po prostu musisz tam być ![]() Trylogia Justyny Tru - to fajnie ze to nie dyrdymały dzięks za potwierdzenie Ju - dzięki Twojej recenzji zaczynam myśleć o tym elektronicznym cygaretku na moje rytuały - fakt mam już coraz rzadsze ale miło by było nie truć i nie śmierdzieć a jednak odpływać i puszczać dymek Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-14 o 00:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1596 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale się przyzwyczajam ![]() ![]() ![]() Nie no dobra, ja nie wiem z czego ja się śmieje, to nie jest śmieszne, trochę powagi by się przydało w poważnych sytuacjach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W Kubusiu Puchatku w jednej bajce podniecony Tygrysek znaczy się podekscytowany mówi "Powiedziała Kochani" ( Kangurzyca się tak zwróciła do niego i tych innych jego towarzyszy, a jemu z radości o mało nie sta.. o mało się oczy nie zaświeciły ![]() ![]() ![]() Więc ja też powiem - "Powiedział Bejbe" ![]() ![]() ![]() No dobra to jestem czarująca, tylko chyba nie dziś, znaczy się wczoraj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Redsik nie będzie używał alkoholu to byłoby raźniej a granic swoich nie znam chyba ![]() bynajmniej nie wszystkie znam ![]() poznaję coraz to nowsze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Tak fogle to ja jednak kochany jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem co mówiem hue hue hue organizm dostaje sygnał - tzn mózg że jest dobrze i miło i produkuje substancje jakieś - chyba nie tylko o te hormony szczęścia sie rozchodzi, nie pamiętam nazwy owa substancja zaś przyczynia się do wzmożonej produkcji kolejnych substancji ( Tru ratuj ) odpowiedzialnych za naturalną obronę organizmu, biorących udział w procesie immunologicznym hę ( leukocyty? Tru czy nie ? bo cuś mi świta ale herezji nie kcę siać) no i pisało że mózg można oszukać - uwaga serio - nawet jak nam nie jest do śmiechu to robić grymas śmiania żeby nerwy dały znać mózgowi że "jest uśmiech tzn jest dobrze" i taką mimiką tez organizm sie ponoć sugeruje i też coś potrafi naprodukować co bierze udział w procesach obronnych danego organizmu generalnie w stresie obronne siły organizmu spadają - co jest bez sensu bo uwazam ze wtedy powinny walczyc no ale nobodys perfect widać a artykuł był w czasopiśmie Psychologicznym Charaktery chyba albo w dodatku do Polityki tegoż magazynu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lecę Kochani spać ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-14 o 00:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
a ja, na ten przykład, już śpię
![]() ![]() kolorowych ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-14 o 00:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | ||
Zakorzenienie
|
No tak, to już wiem, czemu mi tak wolno rosna- nie ma co opaść
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Papieros elektr. sprawdza się dalej, nie mówię, że to nie jest kompromis, bo jednak nie całkiem to, ale z racji, że palę sytuacyjnie i wg odległości- jest ok W. dostał ode mnie kosmetyk- krem. Wyszedł z łazienki i poskarżył się, że strasznie mu skórę ściągnęło, tymczasem okazało się, że tego przeczytał tylko KREM a nie małe literki "do mycia". Powiedział, że mimo wszystko nie ma zaufania do tej firmy (L'Oreal) i wypierze sobie w tym kremie spodnie- bo napisali, że czyści pory ![]()
![]() |
#1606 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Początkowo zrozumiałem, że pan mnie na psiaka podrywał ![]() Cytat:
![]() Klasyczny podryw "na pantoflarza" ![]() Cytat:
![]() Boję się... tak sam w barze, w nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
I dobranoc- też mnie olśniło, musiałam wyłączyć bicie w zegarze, bo gumka się przerwała i dźwięk ma jakby walił chochlą w pękniętą metalową michę
#1608 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Zostałem sam w barze... tylko w radiu "Last Christmas" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
perfumowy zawrót głowy
|
Bar otwarty do 2.30 a ja dziś się obudziłam o 2.30
![]() i już nie zasnęłam i miałam straszne sny i wczoraj znowu dostałam antybiotyk, tydzień po tygodniu ![]() miłego dnia ![]()
#1610 | ||||
Zakorzenienie
|
ufff
![]() Cytat:
![]() Ona jest taka wiotka bo nie m ani grama mięśni pewnie,a to mieśnie w człowieku ważą najwięcej .Kiedyś wierzyłam w gadkę że można mieć grube kości. Ale taka jedna rzekomo grubokoścista kuleżanka nagle schuśćła i to z rumianej "góralki z krągłymi łydami zrobiła się wiotka trzcinka... także wierzę teraz w opcję różnicy wagowej pomiędzy kg tuszczu a kg mięśni ![]() Cytat:
![]() ![]() wstawać ![]() ![]()
![]() |
#1611 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() przyznaj się od razu, że nie chcesz rzucać wiecznie wygłodniałym barowiczkom na pożarcie ![]() dobrze piszesz, jak na śpiocha ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znam sławną doopę! ![]()
![]() |
#1615 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maja jakie części ciała pragniesz jeszcze poznać? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.