Scent Bar XXI - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 23:48   #1591
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

Jutro i pojutrze mamy w pracy zdjęcia i wg zaleceń panie mają przyjść najlepiej z zero makijażu bo ma być stylista.. zła jestem, na pewno przyniosę własne pędzle i pudry, bo nie będzie mnie nikt czymś obcym i niehigienicznym paciał po twarzy i też boję się co taki stylista czy stylistka mogą mi pięknego z paszczą zrobić...
To swietnie- ja bym się cieszyła, jak z prawie każdego odwracalnego eksperymentu

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Mi pasuje, chyba, ze zadzwonia znajomi, ze wpadaja w sobote ale to tylko sobota a reszta dni wolna. Poza tym moze nie zadzwonia.
Maja, Melk, Ju, ktora reflektuje
wiecie co, ja nie pójdę- bo to nie moje klimaty, myslę, że tu by wylazł mój wiek również, poza tym Paradox alkoholowo pachnie chyba- a więc nie będę się narażać

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
[/U]
mnie moje do mnie też nie pasuje i nie umiem go nosić - podchodze widzisz mnie, wyglądam zwyczajnie jak szary obywatel, taki przeciętniak - mówię czesć wyciągam rękę i słyszysz Aurelia jestem
A może gdybyś się- w ramach, ja wiem, ćwiczenia? - utożsamiła z tym imieniem, okazaloby się, że nie musisz wyglądać ja przeciętniak, szczególnie, że nim nie jesteś

Sabb- zdjęcie po prostu fantasyczne, aż brak słów!!!

Cytat:
zanim zemdleję po raz drugi - to pwoiem ci tak serio serio -że ja tej pierdzielonej i bezsensownej zimy nienawidzę tak szczerze i intensywnie ajk i Ty - nie cierpie po prostu - szlamu, chlapy mokrrości i innej breji bleeeeeeh
Ja też nie, ale się nie odzywam i robię dobrą minę do złej gry, bo myślę, że jakbym zaczęła narzekać, to byłoby mi gorzej

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
i jeszcze któryś z kotów nasrał mi do łóżka , na świeżą, wczoraj zmienioną pościel
Może wyobrażał sobie, jak mówisz "he, he, ale śmieszne" i pomyślał, że warto?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ciężki dzień miałam A to jeszcze nie koniec, bo zaraz dzwonię do polecanego sprzedawcy dowiedzieć się czemu znów dziś moja paczka nie dotarła Zaje****fantastycznie. Kto się ze mną napije ? Ale dopiero tak za godzinę, jak wszystko ogarnę

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ściana rozrombana i krwawiaca
Ale czad- jak w Lśnieniu Kubricka

Cytat:
oglądam foty z wakacji iiiiiiii, włosy mi urosły ze 7-8 cm
Niesamowite- mnie rosną mniej niż 1 cm na miesiąc!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:54   #1592
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Niesamowite- mnie rosną mniej niż 1 cm na miesiąc!

albo cyc był mi opadł bo do cyca odnoszę

i tym optymistycznym akcentem mówię na razie i idę się obmyc

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:00   #1593
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A Ciebie Grysiek przyłapałam - jakżeś to oblukał?
Zapomniałaś chyba, że jestem podstępnym hakerem

Cytat:
No to teraz już nie wiem czy się nabijasz
Nie śmiałbym, Bejbe

Cytat:
To jak już będziesz miał to powiedz
Czekaj, czekaj chwilę...

coś, coś jakby... hmmm... jak to nazwać...

moment... momencik dosłownie...

zastanowić się muszę, eeeee...

sam nie wiem, czy to możliwe, że to...

yyyyy...

mo... motylki?!

...

Nieeeee, to z głodu

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
o dziwo, jedna koleżanka w pracy tak do mnie mówi i brzmi to tak.. miło.. o wiele lepiej brzmi niż wygląda napisane
OK

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Czytam właśnie o Grynszpanie i mi się z Gryxem skojarzyło - mam nadzieję, że lepiej zapamiętam.
Robisz drugi fakultet z konserwacji zabytków/historii sztuki/metaloznawstwa?

Cytat:
Te wymówki to tak trochę w stylu tego mojego kolegi, któremu rodzice kazali sprzątać na strychu, jak miał do mnie przyjść
Pamiętam

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Przede wszystkim mowi mi per "dziubku"
I tak pijecie sobie z dziubków?

Cytat:
P. ma 190 długości ogólnej i waży jakieś 65 kg , no max 67 kg

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Ja jakoś nigdy nie miałam absolutnie żadnych rozkmin dot. mojego imienia. Jest do bólu normalnie, ale jakoś mi to nie przeszkadza, raczej uważam tę normalność i 'uniwersalność' za plus Tylko nie lubię formy Agniecha, brrr.
Podobno Jagna też od Agnieszki

Red! Jagna dajcie!

---

Kocia znajda (Blejk, bo czarny cały ) ma się coraz lepiej, zawłaszcza bezczelnie, kiedy tylko zechce, psie posłanie pod stołem w kuchni, a biedny sobaka spać musi obok, na płytkach Ciekawe, co będzie, gdy odkryje, że w klatce na parapecie mieszka sobie szczur
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:04   #1594
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
To swietnie- ja bym się cieszyła, jak z prawie każdego odwracalnego eksperymentu
ja tez - a Ty skoro tak, to Paradox zaprasza na zasadzie eksperymentu

Cytat:
wiecie co, ja nie pójdę- bo to nie moje klimaty, myslę, że tu by wylazł mój wiek również, poza tym Paradox alkoholowo pachnie chyba- a więc nie będę się narażać
j.w.

Cytat:
A może gdybyś się- w ramach, ja wiem, ćwiczenia? - utożsamiła z tym imieniem, okazaloby się, że nie musisz wyglądać ja przeciętniak, szczególnie, że nim nie jesteś
dzięki, to strasznie miłe - ale ja po prostu nie chcę

to jest już na zawsze taki mój paradox

co do kanjpy Paradox - i kto to mówi - ktoś kto "wisiałam już w "Oparach Absurdu" oraz nie pamiętam ale chyba w "Nonsensie"

Ty po prostu musisz tam być

Trylogia Justyny

Tru - to fajnie ze to nie dyrdymały dzięks za potwierdzenie

Ju - dzięki Twojej recenzji zaczynam myśleć o tym elektronicznym cygaretku na moje rytuały - fakt mam już coraz rzadsze ale miło by było nie truć i nie śmierdzieć a jednak odpływać i puszczać dymek

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-12-14 o 00:08
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:14   #1595
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Paradox zaprasza na zasadzie eksperymentu

co do kanjpy Paradox - i kto to mówi - ktoś kto "wisiałam już w "Oparach Absurdu" oraz nie pamiętam ale chyba w "Nonsensie"

Ty po prostu musisz tam być
No widzisz, Ty znasz, albo wydaje Ci się, że znasz swoje granice i mnie się też tak wydaje... Owszem, wisiałam w tamtych miejscach i w każdej knajpie na poziomie mogłabym wisieć, ale to był wernisaż, a nie zabawa- tymczasem wspólne tosamo robienie mogloby spowodować zgrzyt, szczególnie, że, co tu dużo mówić, nie używam alko na rozluźnienie, a w takich okolicznościach się przydaje, po co mi nawet przywoływać takie skojarzenia i wspomnienia. Lepiej się nie pchać.

Stary 2010-12-14, 00:25   #1596
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
współczuje zarówno problemów ze sprzedawcami jak i zdrowotnych - kurde moze to i dyrdymały ale organizm ponoć w stresie gorzej sie leczy
Ale to właściwie nie był stres raczej przejęcie

Ale się przyzwyczajam Nawet mnie nie zdziwi jak dziś ta paczka z 1.12 nie przyjdzie

Nie no dobra, ja nie wiem z czego ja się śmieje, to nie jest śmieszne, trochę powagi by się przydało w poważnych sytuacjach

Cytat:
choc ja czytałam na ten temat dosyć sprytnie wytłumaczony artykuł - medycznie poparty badaniami ale moze mi łatwo kit wciś bo się nie znam na medycynie i uwierzę w beleco
To może streść go tak w 4 słowach, no 4 zdaniach, linijkach...

Cytat:

Cytat:

i tym optymistycznym akcentem mówię na razie i idę się obmyc
A co będziesz obmywać? Cyce?

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nie śmiałbym, Bejbe
W Kubusiu Puchatku w jednej bajce podniecony Tygrysek znaczy się podekscytowany mówi "Powiedziała Kochani" ( Kangurzyca się tak zwróciła do niego i tych innych jego towarzyszy, a jemu z radości o mało nie sta.. o mało się oczy nie zaświeciły ). Wiem bo teraz właśnie m.in na tym etapie oglądania bajek jestem (a raczej słuchania )

Więc ja też powiem - "Powiedział Bejbe"

No dobra to jestem czarująca, tylko chyba nie dziś, znaczy się wczoraj Ale za parę "h" znów będę

Cytat:
Czekaj, czekaj chwilę...

yyyyy...

mo... motylki?!

...

Nieeeee, to z głodu
Napij się piwa

Cytat:

Ju - dzięki Twojej recenzji zaczynam myśleć o tym elektronicznym cygaretku na moje rytuały - fakt mam już coraz rzadsze ale miło by było nie truć i nie śmierdzieć a jednak odpływać i puszczać dymek
Z tym odpływaniem to nie wiem czy to tak działa . Mąż jak pali to pozostaje w jednym miejscu
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:28   #1597
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz, Ty znasz, albo wydaje Ci się, że znasz swoje granice i mnie się też tak wydaje... Owszem, wisiałam w tamtych miejscach i w każdej knajpie na poziomie mogłabym wisieć, ale to był wernisaż, a nie zabawa- tymczasem wspólne tosamo robienie mogloby spowodować zgrzyt, szczególnie, że, co tu dużo mówić, nie używam alko na rozluźnienie, a w takich okolicznościach się przydaje, po co mi nawet przywoływać takie skojarzenia i wspomnienia. Lepiej się nie pchać.
nie no jasne - dmuchamy na zimne - zrozumiałe

ale Redsik nie będzie używał alkoholu to byłoby raźniej

a granic swoich nie znam chyba

bynajmniej nie wszystkie znam ale nie narzekam

poznaję coraz to nowsze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 00:34   #1598
gryx82
BAN stały

Cytat:
Może wyobrażał sobie, jak mówisz "he, he, ale śmieszne" i pomyślał, że warto?

---

Tak fogle to ja jednak kochany jestem Oferowałem się dzisiaj w naszym wsiowym CH, że przypilnuję panu psiaka, podczas gdy ten kupi sobie fajki (sprzedawczynie podniosły lament, gdy wszedł do środka, że "nie, nie, nie, absolutnie nie wolno, nawet na chwilę"), mimo ostrzeżeń właściciela, że pies narwany jest i skacze (golden retriwer chyba, taki mniej więcej roczny "szczeniak"). Skutkiem powyższego wracałem do domu z zaślinionymi rękawami kurtki, a na nadgarstku, z bocznej strony, szramę krwawą mam (trochę bardziej w bok, i wmawiałbym ludziom próbę samobójczą)
Stary 2010-12-14, 00:37   #1599
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
:

To może streść go tak w 4 słowach, no 4 zdaniach, linijkach... :p

Z tym odpływaniem to nie wiem czy to tak działa . Mąż jak pali to pozostaje w jednym miejscu
zdaje Ci się, na pewno jest gdzie indziej wtedy

wiem co mówiem hue hue hue

organizm dostaje sygnał - tzn mózg że jest dobrze i miło i produkuje substancje jakieś - chyba nie tylko o te hormony szczęścia sie rozchodzi, nie pamiętam nazwy

owa substancja zaś przyczynia się do wzmożonej produkcji kolejnych substancji ( Tru ratuj ) odpowiedzialnych za naturalną obronę organizmu, biorących udział w procesie immunologicznym hę ( leukocyty? Tru czy nie ? bo cuś mi świta ale herezji nie kcę siać)

no i pisało że mózg można oszukać - uwaga serio - nawet jak nam nie jest do śmiechu to robić grymas śmiania żeby nerwy dały znać mózgowi że "jest uśmiech tzn jest dobrze" i taką mimiką tez organizm sie ponoć sugeruje i też coś potrafi naprodukować co bierze udział w procesach obronnych danego organizmu

generalnie w stresie obronne siły organizmu spadają - co jest bez sensu bo uwazam ze wtedy powinny walczyc no ale nobodys perfect widać

a artykuł był w czasopiśmie Psychologicznym Charaktery chyba albo w dodatku do Polityki tegoż magazynu
Stary 2010-12-14, 00:40   #1600
gryx82
BAN stały

Cytat:
W Kubusiu Puchatku w jednej bajce podniecony Tygrysek znaczy się podekscytowany mówi "Powiedziała Kochani" ( Kangurzyca się tak zwróciła do niego i tych innych jego towarzyszy, a jemu z radości o mało nie sta.. o mało się oczy nie zaświeciły ). Wiem bo teraz właśnie m.in na tym etapie oglądania bajek jestem (a raczej słuchania )
Trochę się pogubiłem przy tym wstępie

Cytat:
Więc ja też powiem - "Powiedział Bejbe"

Cytat:
No dobra to jestem czarująca, tylko chyba nie dziś, znaczy się wczoraj Ale za parę "h" znów będę
Kokietka

Cytat:
Napij się piwa
Te puste kalorie w se wsadzić mogę

Cytat:
Stary 2010-12-14, 00:40   #1601
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

---

Tak fogle to ja jednak kochany jestem Oferowałem się dzisiaj w naszym wsiowym CH, że przypilnuję panu psiaka, podczas gdy ten kupi sobie fajki (sprzedawczynie podniosły lament, gdy wszedł do środka, że "nie, nie, nie, absolutnie nie wolno, nawet na chwilę"), mimo ostrzeżeń właściciela, że pies narwany jest i skacze (golden retriwer chyba, taki mniej więcej roczny "szczeniak"). Skutkiem powyższego wracałem do domu z zaślinionymi rękawami kurtki, a na nadgarstku, z bocznej strony, szramę krwawą mam (trochę bardziej w bok, i wmawiałbym ludziom próbę samobójczą)
klasyczny podryw na milusińskiego psiarza i dzielnego twrdziela z raną krwawiącą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 00:45   #1602
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

To jak jesteś Kochany to z mą córcią też może byś czasem został, co? A ja w tym czasie bym chodziła sobie - gdzieś Ona też Cię czasem może obślinić lub ugryźć, ale na pewno nie będziesz krwawił bardziej niż po zabawie z golden retrieverem

Cytat:
zdaje Ci się, na pewno jest gdzie indziej wtedy

wiem co mówiem hue hue hue

organizm dostaje sygnał - tzn mózg że jest dobrze i miło i produkuje substancje jakieś - chyba nie tylko o te hormony szczęścia sie rozchodzi, nie pamiętam nazwy

owa substancja zaś przyczynia się do wzmożonej produkcji kolejnych substancji ( Tru ratuj ) odpowiedzialnych za naturalną obronę organizmu, biorących udział w procesie immunologicznym hę ( leukocyty? Tru czy nie ? bo cuś mi świta ale herezji nie kcę siać)

no i pisało że mózg można oszukać - uwaga serio - nawet jak nam nie jest do śmiechu to robić grymas śmiania żeby nerwy dały znać mózgowi że "jest uśmiech tzn jest dobrze" i taką mimiką tez organizm sie ponoć sugeruje i też coś potrafi naprodukować co bierze udział w procesach obronnych danego organizmu

generalnie w stresie obronne siły organizmu spadają - co jest bez sensu bo uwazam ze wtedy powinny walczyc no ale nobodys perfect widać

a artykuł był w czasopiśmie Psychologicznym Charaktery chyba albo w dodatku do Polityki tegoż magazynu
No i dlatego ja z wielu rzeczy żartuję, bo cóż mi pozostało w przypływie rozpaczy bezgranicznej....

Lecę Kochani spać Do dzisiaj
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-12-14 o 00:47
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:49   #1603
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez bo kurczaczki olśniło mnie właśnie która godzina

baj baj
Stary 2010-12-14, 00:54   #1604
Florens
Zakorzenienie

a ja, na ten przykład, już śpię

kolorowych tym razem serio

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-12-14 o 00:58
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 01:00   #1605
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, to już wiem, czemu mi tak wolno rosna- nie ma co opaść

Cytat:

Czekaj, czekaj chwilę...

yyyyy...

mo... motylki?!

...

Nieeeee, to z głodu
I tak dobrze, to mi przypomniało o odgłosach opisanych w książce zakupionej przez mojego Tatusia w nowo otwartej księgarni- "Śmierć czai się w jelitach"

Cytat:
nie no jasne - dmuchamy na zimne - zrozumiałe

ale Redsik nie będzie używał alkoholu to byłoby raźniej

a granic swoich nie znam chyba

bynajmniej nie wszystkie znam ale nie narzekam

poznaję coraz to nowsze
Skoro nie znasz, poudawaj przed sobą piękną nieznajomą

Papieros elektr. sprawdza się dalej, nie mówię, że to nie jest kompromis, bo jednak nie całkiem to, ale z racji, że palę sytuacyjnie i wg odległości- jest ok

W. dostał ode mnie kosmetyk- krem. Wyszedł z łazienki i poskarżył się, że strasznie mu skórę ściągnęło, tymczasem okazało się, że tego przeczytał tylko KREM a nie małe literki "do mycia". Powiedział, że mimo wszystko nie ma zaufania do tej firmy (L'Oreal) i wypierze sobie w tym kremie spodnie- bo napisali, że czyści pory

Stary 2010-12-14, 01:03   #1606
gryx82
BAN stały

Cytat:
klasyczny podryw na milusińskiego psiarza i dzielnego twrdziela z raną krwawiącą

Początkowo zrozumiałem, że pan mnie na psiaka podrywał

Cytat:
To jak jesteś Kochany to z mą córcią też może byś czasem został, co? A ja w tym czasie bym chodziła sobie - gdzieś Ona też Cię czasem może obślinić lub ugryźć, ale na pewno nie będziesz krwawił bardziej niż po zabawie z golden retrieverem
Nie ma problemu (a w międzyczasie mogę posprzątać i ugotować obiad)

Klasyczny podryw "na pantoflarza"

Cytat:
Cytat:
ja tez bo kurczaczki olśniło mnie właśnie która godzina

baj baj
Cytat:
Eeej, no... jaja se robicie?!

Boję się... tak sam w barze, w nocy
Stary 2010-12-14, 01:03   #1607
justynaneyman
Zakorzenienie

I dobranoc- też mnie olśniło, musiałam wyłączyć bicie w zegarze, bo gumka się przerwała i dźwięk ma jakby walił chochlą w pękniętą metalową michę

Stary 2010-12-14, 01:24   #1608
gryx82
BAN stały

Cytat:
I tak dobrze, to mi przypomniało o odgłosach opisanych w książce zakupionej przez mojego Tatusia w nowo otwartej księgarni- "Śmierć czai się w jelitach"
Brzmi jak tytuł horroru klasy C

Cytat:
Powiedział, że mimo wszystko nie ma zaufania do tej firmy (L'Oreal) i wypierze sobie w tym kremie spodnie- bo napisali, że czyści pory

Cytat:
I dobranoc- też mnie olśniło, musiałam wyłączyć bicie w zegarze, bo gumka się przerwała i dźwięk ma jakby walił chochlą w pękniętą metalową michę
To mi przypomniało, jak moja prababcia (która zmarła 2 tyg. przed moimi narodzinami), regulowała ścienny zegar, wieszając młotki na tych "łańcuszkach" (często są one chyba metalowymi szyszkami zakończone, o ile dobrze kojarzę)

---

Zostałem sam w barze... tylko w radiu "Last Christmas"
Stary 2010-12-14, 05:16   #1609
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Bar otwarty do 2.30 a ja dziś się obudziłam o 2.30
i już nie zasnęłam
i miałam straszne sny

i wczoraj znowu dostałam antybiotyk, tydzień po tygodniu

miłego dnia

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 07:47   #1610
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Nieeee, to Flo ma śfira

ufff
Cytat:
Dziś czytałam o polskiej Tapmadl i bardzo mnie zafrapował fakt, że jest ode mnie wyższa 20 cm, waży raptem 5 (PIĘĆ) kg więcej i ma więcej cm w biodrach i talii niż ja. To ma sens w ogóle Może mam kości z adamentium Jak to cyferki jednak nie są żadnym punktem odniesienia, przecież przy 153 cm i 43 kg to teoretycznie powinnam być grubawa c'nie?
Ma , ma,oszukujesz że trza Ci to tłumaczyć

Ona jest taka wiotka bo nie m ani grama mięśni pewnie,a to mieśnie w człowieku ważą najwięcej .Kiedyś wierzyłam w gadkę że można mieć grube kości. Ale taka jedna rzekomo grubokoścista kuleżanka nagle schuśćła i to z rumianej "góralki z krągłymi łydami zrobiła się wiotka trzcinka...
także wierzę teraz w opcję różnicy wagowej pomiędzy kg tuszczu a kg mięśni

Cytat:

---

iiiii tam zaraz próba samobójcza ,fjaniej wmawiać że się stoczyło bój z Yeti

wstawać pogadajmy trochę bo za neidługo muszę iść wynosić i wyrzucać

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 07:59   #1611
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
to nie ja to Red poszł hasiu

oglądam foty z wakacji iiiiiiii, włosy mi urosły ze 7-8 cm

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Hej,
Ja dopiero wstalem...O 14 sie zwolnilem z pracy z powodu przyjecia lekow ktore momentalnie rozwalily mniei polozylem sie spac...I spalem do tej poryA co jest najlepsze ze dalej chce mi sie spac,wiec obieram kierunek lozkoBaj

Cytat:
Usypiam na siedząco i mam zatkany nos

Jak się za minutę ten 13 XII nie skończy, to nie wiem co mu zrobię

Cytat:
i jak skończył się ?

Cytat:
chciałam Was uraczyc fotką chudego P. ale nie znalazłam nic ciekawego
przyznaj się od razu, że nie chcesz rzucać wiecznie wygłodniałym barowiczkom na pożarcie
Cytat:

kolorowych tym razem serio
dobrze piszesz, jak na śpiocha
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Bar otwarty do 2.30 a ja dziś się obudziłam o 2.30
i już nie zasnęłam
i miałam straszne sny

i wczoraj znowu dostałam antybiotyk, tydzień po tygodniu

miłego dnia
Stary 2010-12-14, 08:35   #1612
skarbiatko
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=21136

Stary 2010-12-14, 08:49   #1613
Miciel
Wpisz tu zomzing

cze,
jajo w kalendarzu i moja dupa na wp
co prawda moja dupa na cały ekran tv była nieco bardziej ekspansywna, ale śmich jezd

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 08:56   #1614
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
cze,
co prawda moja dupa na cały ekran tv była nieco bardziej ekspansywna, ale śmich jezd

znam sławną doopę!
Stary 2010-12-14, 08:59   #1615
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
cze,
po czem poznałaś?

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

znam sławną doopę!

Maja jakie części ciała pragniesz jeszcze poznać?

Stary 2010-12-14, 09:05   #1616
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
po czem poznałaś?
znaczy jak po czym? :P

Stary 2010-12-14, 09:07   #1617
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
znaczy jak po czym? :P
po samej dopce czy przyobleczeniu? czy wiedziałaś że ona tam będzie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 09:09   #1618
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
po samej dopce czy przyobleczeniu? czy wiedziałaś że ona tam będzie?
fotograf mi podesłał, nie wiem, czy on dostaje info, kto od niego stockowe kupił czy tylko, że kupił

Stary 2010-12-14, 09:11   #1619
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
fotograf mi podesłał, nie wiem, czy on dostaje info, kto od niego stockowe kupił czy tylko, że kupił
kupił? znaczy .... dopka sprzedana

Stary 2010-12-14, 09:12   #1620
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
kupił? znaczy .... dopka sprzedana
ta, za 25 centów
w sam dobra cena

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości