Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 19:18   #1681
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Norola wielkie gratulacje, w końcu masz Izunie przy sobie A Izę witamy po drugiej stronie brzuszka

Scio mocno zaciskam kciuki żeby wyniki sie poprawiły i żeby Cię wypuścili do domu

Dziewczyny proszek Dzidziuś od 18.05 będzie w Realu za 12zł 1,9kg
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:20   #1682
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Shira ciasto proste jak budowa cepa!! W linku w moim podpisie masz przepis dałam rabarbar surowy taki jak na zdjęciu

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:23   #1683
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
a teraz wieści ode mnie
Na wizycie super, usg udane
Mała jest małą bez żadnych wątpliwości, po raz czwarty lekarz pokazywał dowód
waży 1771 g i wg. usg jak i wg. OM to 31.t.c.
wszystko w porządku, tylko mała ma nisko główkę ale taki już mój urok
nie chciała buzi pokazać za to nogi rozkładała z chęcią
Świetne wieści! my mamy usg za tydzien we wtorek...

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:24   #1684
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Zanka śliczna z ciebie dziewczyna, a w ciąży wyglądasz tak pięknie, że mogłabyś tak cały czas
ps. jestem hetero
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Zanka ależ Ty pięknie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
cudnie wygladasz
Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Zanka ale z ciebie laska nawet z tym brzuszkiem

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Jesteś bardzo kobieca, wiesz?

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Zanka ta tuniczka to z allegro? Ślicznie wyglądasz!
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

brumek, Natka, zanka ale macie śliczne brzuszki
dziękuję bardzo
nawet nie wiecie ile radości potrafią sprawić takie miłe słowa

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Marina teraz Ty następna ? ;>

A to my

pięknie

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
brumek prosze bardzo moj bebzol w 27 tyg.
oj rośnie rośnie

Cytat:
No to i My do kolekcji
29 tydzień i 3 dzień

Kwiatuszek dałam na brzuszek,
aby ładnie wyglądał
śliczny brzuś

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:24   #1685
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Zainspirowała mnie TELIK i dzisiaj też wykombinowałam ciachoo z rabarbarem
Pyszności!

www.i-like-to-cook.blogspot.com
To jest psychiczne znecanie się nad koleżanką która ma nakaz leżenia i nie ma jak sobie takiego ciacha upiec A kocha rabarbar pod każdą postacią
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-05-16, 19:25   #1686
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomość od Nerolki
Iza jest już z nami od 15:25 Wazy 260 gram (chyba jakiejś cyferki zapomniała dopisać ) i 50 cm Oddycha sama i mimo wcześniactwa jest w sali fizjologicznej i sie grzeje. Rodziłam siłami natury

Wracam z zakupów a tu takie wieści!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:29   #1687
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
bosheee..... ja Cię normalnie uwielbiam... jestes taka sliczna moglabym na Ciebie godiznami patrzec
hehe..... przez Ciebie ktos moze pomyslec ze jestem "inna"
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
c

no Żanetka jak zawsze przesliczna!
Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Pięknie wyglądasz
dziękuję

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2011-05-16 o 19:32
zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 19:29   #1688
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Shira ciasto proste jak budowa cepa!! W linku w moim podpisie masz przepis dałam rabarbar surowy taki jak na zdjęciu
hihihihihi dzięki jutro jadę na działkę po rabarbar i to jest Twoja wina

blondynka
maiła dziś wizytę czy ja przegapiłam jej przebieg????

Zanka super że mała zdrowa i dużżżaaa już
Stary 2011-05-16, 19:30   #1689
jacieeeee
Wtajemniczenie

Witam.

NEROLA gratulacje

My wróciliśmy z działki. Powoli Was nadrabiam. Bardzo mnie dziś w piersiach kuje i nie mam siły. Do tego okropna zgaga. Weekend był udany, ale dziś jest tragicznie.
Wszystkie Wasze brzuszki są cudne
Zanka fajnie, że wizyta udana
Dobra idę budzić TŻta bo idzie na noc do pracy

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:34   #1690
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
To jest psychiczne znecanie się nad koleżanką która ma nakaz leżenia i nie ma jak sobie takiego ciacha upiec A kocha rabarbar pod każdą postacią
Powiedz mężowi aby składniki przyniósł Ci do łoża wraz z mikserem i zrobisz ciacho w 5 min ! Naprawdę nie ma dużo roboty! Ja je trochę zmodyfikowałam, bo dodałam skórki z cytryny, cynamonu, brązowego cukru a wcale tego nie musi być.

Shira Ja? przez Telik ona zaraziła rabarbarem! Ja pojechałam po niego do kauflandu bo na działkę miałam daleko ale powiem, że ciasto pyszne. Jesz sobie słodko a tu wskakuje kawałeczek kwaśnego rabarbaru, coś pysznego!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:42   #1691
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
brumek chcialabym pokokietowac ale jak od wszystkich slyszysz teksty typu"o ja to taki mialam do porodu wielki brzuch"albo"dopiero 6 miesiac a juz taki wielki oooo...."a i tak najlepsze sa plotkary z wioski o a ta to ma opone,co zrobisz na wsi ludzie zyja czyims zyciem a nie swoim
Nie znoszę takich babsztyli złośliwych bo mi sie wydaje że mówią to z CZYSTEJ ZŁOŚLIWOŚCI właśnie! nie mają jak dogryźć, a to najwidoczneij ten rodzaj kobiet (nierzedko spotykany niestety) który zawsze musi drugiej kobiecie dogryźć. żeby sobie samopoczucie poprawić

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Mama powiedziała, że odkąd jestem z Tż-tem bardzo się zmieniłam. Kiedyś powiedziałam jej, że nie musi przychodzić do nas na górę do pokoju,że potrzebujemy trochę prywatności, nie musi mi odkurzać czy sprzątać, zresztą mój młody tez ciągle przychodził do nas na górę np. grać na kompa. i zwróciłam jej uwagę.
Teraz mogę nie dawać znaku życia przez cały dzień, a ona nie przyjdzie, nawet zobaczyć czy żyję...
Marinko, niestety Twoja mama chyba nie umie się pogodzić z tym że "traci" swoje dziecko. Ale Ty nie jesteś już dzieckiem i lepiej żeby mam się z tym pogodziła, bo zaszkodzi Wam obu. na pewno sytuacja nie wynika z Twojej winy, to ona za bardzo się emocjonalnie do Ciebie przywiązała. Ale dzieci nie rodzi się i nie posiada dla siebie na właśnośc. One kiedyś odchodza i dobry rodzic to ten który rozumie i wspiera a nie strzela wtedy fochy.
Doskonale Cię rozumiem, kochana, bo miałam DOKŁĄDNIE to samo z moją mamą wieku +/-21 lat. Wcześniej najlepsze psiapsióły, ale jak się zaangażowałam z NAPRAWDĘ poważny związek i poczuła, że odcinam pępowinę, zaczęły się wyrzuty (często na inne tematy), kłótnie, nieporozumienia. Po pewnym czasie się uspokoiło. Ale powiem Ci, że dopiero po kilku latach nasza relacja poprawiła się na dobre. Znowu się zaprzyjaźniłyśmy. Tym razem jednak inaczej - jak dwie dorosłe kobiety, równe sobie, a nie jak matka-córka. Powodzenia. I musisz być twarda!

Cytat:
A twoja mama pewnie nie umie się przyzwyczaić że jej kochana córeczka w końcu dorosła i chce mieć swoje życie...każda kobieta się zmienia kiedy spotyka mężczyznę swojego życia!!

Myślę, że Twoja mama nie umie sobie poradzić z tym, no że w końcu odrywasz powoli pępowinę i przez to Ci zarzuca że jesteś podobna do taty.
Dokłądnie o to chodzi

Cytat:
Jak wielka dziewczynka!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 19:43   #1692
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomość od Nerolki
Iza jest już z nami od 15:25 Wazy 260 gram (chyba jakiejś cyferki zapomniała dopisać ) i 50 cm Oddycha sama i mimo wcześniactwa jest w sali fizjologicznej i sie grzeje. Rodziłam siłami natury

Gratuluje Nerolka
Nerolka kochana moje gratulacje
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:43   #1693
brunetka2000
Zakorzenienie

Zanka dobrze napisałaś
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:44   #1694
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Właśnie lepsze takie duże

Dziewczyny doradźcie proszę.....

Ogólnie rzecz biorąc sprawa wygląda tak... 8 lata temu miałam wypadek samochodowy, m.in. pogruchotana miednicę, roztrzaskane spojenie łonowe, które się jakoś źle zrosło.... poza tym mam wadę wrodzoną bioder - wyskakują mi kości ze stawów, biodra już dają mi sie nieźle we znaki, nawet na łóżku sie przekręcić nie mogę nie raz

Kolejna sprawa.... 3 lata tamu zdiagnozowali mi epilepsję, niby miałam 2 ataki i na 1 lipca będzie 3 lata bez ataków....

Dowiedziałam się ostatnio że te wszystkie czynniki mogą a nie muszą wskazywać na cesarkę.....

Co byście zrobiły na moim miejscu? zdecydować się na CC, czy rodzic naturalnie ze strachem, że dostanę ataku epilepsji, spojenie łonowe się źle rozejdzie i będą problemy albo nawet te głupie biodra mi wyskoczą

Nie daje mi to spokoju.....
cc, mimo ze nie mialam. za duzo masz przeciwwskazan wg mnie a jak bedzie trzeba uzywac kleszczy czy bedzie niedotlenienie bo dluga akcja porodowa z jakiegos z tych powodow to sobie nie darujesz...

sweet - wit k i d, ale to pediatra ci zaleci i w szpitalu na wypisie powiedza ile czego. muzyki slucham w radio, wiec za duzo to nie slucha mozartów i bachów. za to słucha co brat spiewa...

brumek - wg mnie najlepszy dzidzius. jelp i lovela wg mnie niczym nie pachnialy i jelp fatalnie dla mnie prał... uzywalam wszystkich, zostalam rpzy dzidziusiu

NEROLA _ GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

zaneta - a ja nawet nie wiedzialam ze juz jest rabarbar... chyba cos na weekend zorbie z nim, bo moja mama przyjezdza z ciuszkami

uff, nadrobiłam

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:46   #1695
DaKaro
Zadomowienie

Właśnie przeczytałam wiadomość dnia:
Nerola gratulacje ogromne!!!

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:57   #1696
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
blondynka maiła dziś wizytę czy ja przegapiłam jej przebieg????

miła ale z opóźnieniem dopiero na 19

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:59   #1697
wodaqua
Zadomowienie

Cześć Kobietki!
Nadrabiam i nadrabiam i nadgonić nie mogę...
W sob odwiedzilismy chrześnicę T - ale słodka blondynka, tylko szkoda, że rogi rosną
W nd pokręciliśmy się z rodziną po okolicy, ale pogoda pozwoliła jedynie na obiad w knajpie i się nd skończyła.
Dziś mamy urodzinki, więc torta pojadłam, aż mi za słodko
Czuję się ciężko, tabletki na serce pomagają, jakaś rwa kulszowa mnie dorwała i łażę jak kulapeta Mam nadzieje, że jakoś przejdzie....

Beatko, jeszcze do końca nie doczytałam, ale mam nadzieje, ze ze zdrowiem Twojej tesciowej już dobrze. Może niech ona z autobusów korzysta lepiej....

Pisałyście o pałacach - nasz ma 50 m2 i zrobiliśmy sobie 3 pokoje. Ja nie mam jakiejs presji na robienie pokoju dla tak maleńkiego dziecka, bo i tak będziemy siedzieć w komunie, a wygospodarujemy już konkrety dla małej kiedy będzie kumata i sama wybierze czy woli Kubusia, czy inne Hello Kitty - teraz to i tak nie ma znaczenia dla dziecka.
A na dom sie na bank nie będziemy przeprowadzać - już teraz widzimy ile jest pracy na swoim, mamy ogród, strych, piwnice i już się ogarnąć nie możemy, a co dopiero z większym metrażem i ogrodem. Co najwyżej wyprowadzka do wiekszego miasta i jakis "apartament", gdzie ktoś pilnuje tych remontowych spraw, kosi trawniki i nie trzeba nic z sasiadami ustalać...

Odnośnie jedynaków - mój małż jest jedyny i jego matka cudownie mi go wychowała - po tym jak go poznałam, posłałam w diabły wszystkie stereotypy na temat tych samolubów etc. Ja mam 2 młodszego rodzeństwa - 5 i 11 lat młodszych i na tym etapie jest naprawdę partnersko, czego nie mogę powiedzieć o dzieciństwie i musie niańczenia tych małolatów Mój T żałuje że nie ma rodzeństwa i sam nie chce tak krzywdzić swoich dzieci, więc pewnie po Zośce ruszymy dalej z robotą - o ile zdrowie pozwoli. Dla mnie 2 to max - dla nieg też na szczęście

Widzę, że przez forum przeleciał się jakiś dół... Chyba ode mnie się zaczęł, ale jakoś to pominęłyście. Na szczęście już po, sytuacja stabilna

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę się wyżalić Od paru godzin ryczę jak bóbr Włamali mi się do samochodu w nocy i ukradli radio i nawigację
Nie mogę się z tym pogodzić, nawet nie chodzi o to, że to strata materialna, ale to że ktoś mi to tak po prostu zabrał NIe mieści mi się w głowie, że są ludzie, którzy za nic mają właśność i uczucia innych. Nie pomyślą, że ja na te rzeczy musiałam zapracować, że codziennie ich używałam, dawały mi radość itp. A on sobie to po prostu wziął. Dlaczego
...
Ja nie cierpię hoteli Gołębiewskich. To dla mnie totalna pomyłka, ten w Mikołajkach niestety szczególnie. Wielkie molochy bez żadnego charakteru. Jak na dworcu I na swoje 4 gwaizdkki zupełnie moim daniem nie zasługują.
Kurcze, ale Cię obrobili! Ale trochę dziwi mnie to, że nie zabierasz navi i chociaż panelu od radia do domu... Nam to tak w krew weszło, ż nigdy nie zapominamy... tylko CB zostaje z anteną. Podobno kradzież wywołuje emocje podobne do gwałtu - ja też najgorzej bym się czuła z tym, że ktoś moją prywatność naruszył!
.... Właśnie doczytałam, że miałaś pochowane... chyba liczyli na szczęście no i je mieli, dziady! Przykro mi!

O hotelach tych mówi się "pralnia brudnych pieniędzy", a sam szef to ponoć tylko figurant... Stąd też może i takie gwiazdki ma
Ja osobiści wolałabym pomieszkać w agroturystyce - teraz takie wypasy ludzie robią, że często hotel się nie umywa.
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:01   #1698
Vaniliova11
Zadomowienie

Dziewczyny wszystkie brzuszki śliczne
Brumek a Ty już powoli sie zaokrąglasz też chce taką szafe
Zanka za wizyte
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:01   #1699
editka2022
Rozeznanie

Cytat:
dziewczynki udało mi sie wygrać...Jak myslicie- fajny? http://allegro.pl/4baby-fotelik-0-18...613627179.html

Kurde mam doła.
Znów pokłóciłam się z mamą...Wcześniej mi się to nie zdarzało. A skończyło się na moim płaczu. I wyję ciągle.
Boję się, że już nigdy nie będzie między nami jak kiedyś- fajna przyjacielska relacja, mama - przyjaciółka...
Naprawdę mamy coraz gorszy kontakt.
Z czego to wynika?
Mama powiedziała, że odkąd jestem z Tż-tem bardzo się zmieniłam. Kiedyś powiedziałam jej, że nie musi przychodzić do nas na górę do pokoju,że potrzebujemy trochę prywatności, nie musi mi odkurzać czy sprzątać, zresztą mój młody tez ciągle przychodził do nas na górę np. grać na kompa. i zwróciłam jej uwagę.
Teraz mogę nie dawać znaku życia przez cały dzień, a ona nie przyjdzie, nawet zobaczyć czy żyję...
Strasznie strasznie strasznie mi smutno. Nie umiemy rozmawiać.
I jeszcze ma mi za złe, że nie dogaduje się z ojcem...że jestem pamiętliwa ( a jak mam zapomnieć 20 lat znęcania fizycznego i psychicznego?)
zarzuca mi, że mam jego charakter...

pocieszcie dziewczyny
Mysle podobnie tak jak dziewczyny mama poprostu nieumie pogodzic sie z tym ze niejestes juz mala dziewczynka,ze zalozylas wlasna rodzine i teraz ona jest najwazniejsza,ale przyjdzie czas ze zrozumie,nie matrw sie wszystko sie ulozy.Moja relacja z mama poprawila sie od kiedy dowiedzialam sie o ciazy,wczesniej roznie.
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 20:07   #1700
83monia
Zakorzenienie

marina - wg mnie mama po prostu widzi że koniec małej dziewczynki, a zaczyna się dorosłe życie, które chyba dla niej usłane różami nie było... może też sie troche martwi, ale pewnie najbardziej jej żal że nei jesteś tylko jej... że teraz jesteś bardziej meża niż jej. u nas sytuacja sie zmienila jak urodzilam dziecko. wczesniej byl problem z akceptacja meza, ale w sumie byly powody, wiec moge zrozumieć...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:12   #1701
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomość od Nerolki

Gratuluje Nerolka
to świetne wieści, Iza duża babka czekamy na fotki!

Cytat:
Sms od Scio:
"Wyniki z piątku są niskie, ale dziś lekarz zdecydował, że jeszcze raz pobiorą i sprawdzą i jutro do domu jak będzie ok. Pozdrów dziewczyny "
Scio trzymam kciuki za Ciebie obyś jutro wyszła

Cytat:
a teraz wieści ode mnie
no to super jej jakie już duże te nasze szkraby..

ciekawe ile moja ma, za tydzień mam usg...

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2011-05-16 o 20:28
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:17   #1702
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki udało mi sie wygrać...Jak myslicie- fajny? http://allegro.pl/4baby-fotelik-0-18...613627179.html

Kurde mam doła.
Znów pokłóciłam się z mamą...Wcześniej mi się to nie zdarzało. A skończyło się na moim płaczu. I wyję ciągle.
Boję się, że już nigdy nie będzie między nami jak kiedyś- fajna przyjacielska relacja, mama - przyjaciółka...
Naprawdę mamy coraz gorszy kontakt.
Z czego to wynika?
Strasznie strasznie strasznie mi smutno. Nie umiemy rozmawiać.
I jeszcze ma mi za złe, że nie dogaduje się z ojcem...że jestem pamiętliwa ( a jak mam zapomnieć 20 lat znęcania fizycznego i psychicznego?)
zarzuca mi, że mam jego charakter...

pocieszcie dziewczyny
kochana dziewczyny mają rację i odnośnie strachu przed tym , że przestajesz jej potrzebować i z tym , że ten brak odwiedzin to zwykły foch i demonstracja (chociaż to przykre bardzo) a mnie się jeszcze wydaje, że ona jest zazdrosna że sobie ułożyłaś życie z facetem co jej się niestety nie udało, taka babska natura choć mama takich uczuć wg mnie powinna się wyzbyć jeśli chodzi o córkę ale nie każdy tak potrafi. Ja mam nadzieję, ze to tylko przejsciowe i się wszystko wyjaśni jak sobie porozmawiacie, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
witam z Wladyslawowa! Wlasnie zobaczylam, ze Nerolka urodzila. Gratulacje!
o matko ale Ci zazdroszczę, jak ja uwielbiam Władysławowo

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Nerolka WIELKIE GRATULACJE IZUNIU WITAJ NA SWIECIE I TRZYMAJCIE SIE OBIE I GRATULACJE DLA TATUSIA

Ja teraz w domu jestem pomagam siostrze meza.chodze na 7 do dzieciakow i wybieram ich do szkoly i wyprowadzam na autobus. ten idiota siedzi ona sie zacharowuje chodzi do pracy itd blagam was o kciuki w czwartek bo jest rozprawa.

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość

SMS od MILENY:
MAŁA LEŻY I SIE GRZEJE
NIE KARMIŁA NARAZIE BO IZA MIALA SPADEK CUKRU I DOSTAJE GLUKOZE.

no to czekamy z niecierpliwością na zdjęcia

Cytat:
a teraz wieści ode mnie
dobrze że wszystko ok ale przecież to było pewne
i proszę jaka bezwstydnica
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:19   #1703
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
A tak nawiasem pisząc są przypadki kiedy ludzie KRADNĄ wózki sklepowe ze złotówką w środku --> PUSTE!! Mam sklep na pasażu i zazwyczaj kobiety najpierw zaglądały w ciuchy a potem szły do sklepu po spożywkę, to jak zostawiały wózek pusty ze złotówką na 80% został on wzięty z pod drzwi
Js spotkałam sie z przypadkiem, gdzie z piwnicy poniesli słoik ogórków kiszonych i bigosu - wartość strat - 6 zł. Głodni byli czy co?

Tak sobie przypomniałam, że zaczyna mnie irytować gadanie na temat tego, że się "poprawiam" w wyglądzie!!! A co mam ku... chudnąć! Albo ze się zmachaąłm, wchodząc na 4 pietro! A mieszkam na parterze i większośc czasu leżę, bo nie mogę się obdciążąć! No nie wiem, ludzie już chyba o czym gadac nie maja i pierniczą co im slina na język przyniesie!:mur :

Ja Dzidziusia kupiłam w Drogeriach Aster.
Stary 2011-05-16, 20:19   #1704
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Powiedz mężowi aby składniki przyniósł Ci do łoża wraz z mikserem i zrobisz ciacho w 5 min ! Naprawdę nie ma dużo roboty! Ja je trochę zmodyfikowałam, bo dodałam skórki z cytryny, cynamonu, brązowego cukru a wcale tego nie musi być.

Shira Ja? przez Telik ona zaraziła rabarbarem! Ja pojechałam po niego do kauflandu bo na działkę miałam daleko ale powiem, że ciasto pyszne. Jesz sobie słodko a tu wskakuje kawałeczek kwaśnego rabarbaru, coś pysznego!

no wiem że Telik pisała pierwsza ale te Twoje zdjęcie mnie powaliło na łopatki tak a teraz dodatkowy opis no dzięks kochana ja mam w ogródku to sobie myknę po niego
oo Carmelko dzięki faktycznie przesunęło jej się skleroza ciążowa
Stary 2011-05-16, 20:20   #1705
editka2022
Rozeznanie

zanka suoer ze wizyta sie udalanoi i malytka to juz kawal kobitki
a to trampeczki dla mojej myszki kupione za 5zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060129.jpg (145,9 KB, 25 załadowań)
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:21   #1706
wodaqua
Zadomowienie

Jejka, Nerola się rozsypała! SUPER!!!! Gratuluję córci!
Stary 2011-05-16, 20:26   #1707
moniczka2123
Zadomowienie

nasz synus wlasnie dal mi do poglaskania swoja raczke lub nozke slodko bylo to poczuc

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:28   #1708
DaKaro
Zadomowienie

Dziewczyny, koleżanka ma do odsprzedania nosidełko Chicco. Przydaje się?

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:28   #1709
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
a to trampeczki dla mojej myszki kupione za 5zł
Jakie słodziaki Gdzie kupiłaś
Stary 2011-05-16, 20:29   #1710
dziubek79
Zakorzenienie

a my dziś zrobiliśmy próbę generalną łóżeczka dla Szymka, już złożone i założona karuzelka i ochraniacz nie mogłam się powstrzymać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC0110.jpg (91,6 KB, 65 załadowań)
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości