|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33124666]mnie też czasem korci żeby iść po przymierzać kiecki, ale skoro moja już wisi w szafie to wolę pochodzić za sukienką na poprawiny
![]() koniecznie fotensje wstaw ![]() ślub dopiero w sierpniu to nie jest tak źle ![]() ![]() To już by było dla mnie za dużo i stałabym sie jednym wielkim kłębkiem nerwów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja też sie pożalę... pierwszy raz tak sie na Tż wkurzyłam... aż sie poryczałam... i czuje sie z tym źle |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |||
Zakorzenienie
|
![]() dotarłam do Krk. Musiałam wstać o 6.00, czyli tak naprawdę o 5.00 ![]() Dodatkowo, po dotarciu i r o z p a k o w a n n i u w hotelu, poszłam się wykąpać i okazało się że nie ma ciepłej wody. Wiec musiałam się z powrotem spakować i zmienić pokój, trwało to wieki. Na szczęście już jest ok. Jak zwykle zapomniałam czegoś, tym razem pędzla do pudru ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe jak tam fablous w poszukiwaniu sukien W ogóle teraz na wątku nastąpi zmiana akcji, będzie coraz mniej sukien a coraz więcej ślubnych relacji ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- edit. i jeszcze tak profilaktycznie proszę o kciuki na jutro (za egzamin) ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nena Ty będziesz po galerii Krakowskiej spacerować, a my z Tż po Bonarce ![]()
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyna dobra rzecz dzisiejsza to to, że świadkowa (siostra) wzięła sie sama z siebie za przesłuchanie repertuaru piosenek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się wku*wiłam na maksa ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33130829]Ja się wku*wiłam na maksa
![]() ![]() Nie przejmuj się ![]() A tak przy okazji mamy dzisiaj 5 miesięcy do ślubu ![]()
#1688 | |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33130829]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja się wku*wiłam na maksa ![]() ![]() Nie denerwuj sie ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj patrze na suwaczek a tam minęło 4 mieś. i 18 dni od zaręczyn i zostało 4 mieś. i 18 dni do ślubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Ależ jestem zła. Wczoraj jeździłam na miasto autem rodziców (no dobra zasadniczo to auto nas wszystkich) mój tata zawsze parkuje na parkingu strzeżonym tyłem do siatki więc wyjazd to żadna filozofia. Pojechałam na miasto i jak wróciłam na parking zobaczylam że samochód obok na dość szerokie ale krótkie przetarcie. Ten facet 3msc temu przerysował nam pół samochodu. Nie wiem jak on to zrobił ale widać że kaleka z niego niezła. Ktoś widział jak on nam to zrobił więc się przyznał i dostaliśmy kasę na malowanie drzwi i błotnika. jak zobaczylam że tamten jest znowu przetarty pomyślałam że znowu w nas wjechał i obeszlam samochód czy nie mamy nowych rys. I nic. Na przednim błotniku 2tyg po malowaniu ktoś nas przetarł ale wtedy ja nie jeździłam to nie wdaje się w szczegóły to było w styczniu. No i na tylnym nadkolu. Ale u nas jest to na całej powierzchni więc jakbym ja lub dzień wcześniej mój tata cofając wjechali w niego miałby tylko cienką ryse od nadkola a nie szeroką jakby ktoś zderzakiem uderzył. Facet oczywiscie narobił szumu. Parking jest strzeżony a parkingowy jedynie co powiedział to że córka jeździła że niby ja i to pewnie moja sprawka. Nóż ludzie nie złapał mnie za rękę. Poza tym raczej bym poczuła jakbym w niego wjechała bo już raz przetarłam samochód stojący obok na szczęście był to polonez który nie jest na chodzie i ma milion obtarć. Tata jest po mojej stronie bo jemu też coś nie pasuje. Facet obejrzał masz samochód i czepił się tej rysy z tylu a czemu nie tej z przodu. Nie udowodni nam że to że i my i on mamy obtarcie to znaczy że to się to stało przez nas bo my nie mamy pojęcia kiedy to nasze powstało. Wogóle zadzwonił do mojego taty 2godziny po moim powrocie i już nawet się zdążył z lakiernikiem umówić bez konsultacji z nami. Nam się to w ogóle nie widzi że to nasza wina. Ale wiadomo wiedzą że ja jeżdżę jestem mloda na dodatek baba to od razu moja wina. Ale jaką kaleką bym musiała być żeby jadąc do przodu tyłem o niego zachaczyć już prędzej przodem jakbym za wcześnie skręciła
byliśmy teraz na parkingu tata podjechał w taki sposób jak bym to niby miałam zrobić albo on wjeżdżając na miejsce i tak jest to możliwe ale on ma zdarty lakier do podkładu, na jego aucie nie ma śladów naszego lakieru na naszym samochodzie nie ma jego lakieru no i u nas jest tylko leciutko zmatowiony lakier kształt jego rysty jest całkowicie inny niż nasz. Więc moim zdaniem jakbym to ja w niego wjechała to i ja bym miała zdarty lakier i u niego było by to widać albo jego lakier byłby u nas (skoro tam jest zdarty do podkładu to musiał się gdzieś podziać). Parking umywa od tego ręcę ![]() ![]()
#1691 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33131620]powiedziałam tż że skoro taki z niego chrzestny, to niech nie liczy że przyjdę do niego kiedykolwiek[/QUOTE]
wziął sobie to do serca? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | |
Konto usunięte
|
tż mnie zna, i wie że choćby był człowiekiem umierającym to do niego nie pójdę
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
ja na waszym miejscu nie płaciłabym mu za to, skoro jest tak pewny swego to dlaczego nie wezwał policji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie zaproszeń!
![]() Gratuluję też wszystkim upływających ddś i mdś ![]() Niusia, nie, nie piłam wczoraj reddsa. To miodowe-malinowe piwo było z jakiegoś radomskiego browaru. Śmieszne są te piwa, bo sprzedają je w butelkach zawiniętych w papier zamiast etykiet ![]() nena, kciuki dla Ciebie ![]() kiciu, nie pamiętam jakie malwuś ma obrączki, malwuś przypomnisz? My chcemy te Łazur H09.jpg i głównie chodzi o to, że ten wzór z zewnątrz niby będzie się ścierał. Sprzedawca mówił, że jest tak głęboki, że nieprędko się zetrze i nie wiem czy chciał nas wprowadzić w błąd czy rzeczywiście wzór jest trwały, bo z kolei o macie od razu mówił, że już po 3 tygodniach go nie będzie ![]() ![]() U nas dzisiaj piękne słońce, ale też strasznie wieje, więc wyjście na dłuższy spacer to raczej hardcore. Za to po kościele byliśmy w nowo otwartej lubelskiej muffiniarni ![]() ![]()
#1694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
Bardzo ładne ![]() ![]() U nas dziś 181, więc jeszcze sporo. ![]() A ja byłam wczoraj na otwarciu Mostu Północnego - na początku było fajnie, ale potem zrobił się okropny tłok, więc zwinęłam się przed końcem. Ale udało mi się dorwać kawałek tablicy Mendelejewa. ![]() Umowę z impresariatem na skrzypce, wokal i organistę podpisuję w przyszłym miesiącu. Miałyśmy jechać z Mamą w poniedziałek po wazony na jabłka, ale tak sobie pomyślałam, że bez sensu trzymać je pół roku. Jeszcze kot zbije czy coś. Więc chyba odczekam jeszcze ze 2 miesiące. Słuchajcie, ktoś pisał o ciętych laserowo majciochach. Możecie mi coś przybliżyć? Fajne, niefajne, gdzie można kupić/obejrzeć? ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Też uważam (kicia), że nie powinniście płacić. Nie ma co uczyć ludzi, że krętactwo popłaca. Nie ma żadnego dowodu, nie ma sprawy.
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co patrzę to jednak trochę się różnią ale są bardzo podobnie wykonane i co i widać różnicę w kolorach https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1323794569 Blacky ja mam takie bezszwowe majciochy i są super lekkie i na prawdę ich nie znać na ubraniach ja zapłaciłam 32 zł mam firmy joanna w zwykłym sklepie z bielizną kupiłam
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
tenebrosa kazde obrączki kiedyś się wytra (te piaskowe i jeszcze jakieś) ale na pewno nie tak szybko. I nie ma co słuchać pana, bo każdy jubiler mówi co innego. Bierzcie takie jakie Wam sie podobają i tyle.
(kicia) jakby mi pokazał dowody, to wtedy bym mu zapłaciła, a tak to może sobie pogadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | ||
Wtajemniczenie
|
Haha, ona ma to do siebie, że bardzo szybko znika, nie wiem czy byś dojechała
![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() A co do kolesia od samochodu, to wydaje mi się, że on zwyczajnie chce od Was tę kasę wyłudzić. Ludzie bywają perfidni, ale to nie znaczy, że trzeba im ulegać. Skoro Tobie i Twojemu Tacie coś nie pasuje, to ja bym się nawet nie zastanawiała. Trzeba twardo obstawać przy swoim, że to nie może być Wasza wina i już, bo z jakiej racji macie niby płacić? Dowodów nie ma, tak jak piszą dziewczyny. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Niusiu potrzebuję potwierdzenia od ciebie że nadal jesteś chętna na ten komplet biżuterii bo we wtorek będę sie szefowej pytac o to i muszę wiedziec jaka jest twoja decyzja
#1700 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam suknię
![]() Ta pożal się Boże wyprzedaż w Cymbeline okazała się strasznie marna, jakieś suknie sprzed kilku sezonów dlatego zdecydowałam się na tą muślinową. Jest piękna, delikatna, taka jaką chciałam od samego początku. Wszystko już pięknie układa mi się w głowie, długi welon mgiełka, włosy upięte, długie kolczyki, bukiet z kremowych róż, ahh.. nie mogę się doczekać ![]() Suknię zamówiłam bez tego kwiatka z boku, za to zamierzam dokupić pas, tak jak mi radziłyście ![]() ![]() Ale jestem szczęśliwa, że już mam moją wybrankę ![]() Moje zdjęcie tylko na sekundkę. Edytowane przez fablous Czas edycji: 2012-03-25 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja zmykam do łóżeczka, bo czuje, że zaczyna mnie łamać w kościach. Także miłego wieczorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
pogadam z szefową we wtorek i dam ci znac co z tego wyjdzie, ona dośc często jeździ po towar więc tylko kwestia wysłania
![]() |
#1704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-03-25 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1708 |
Rozeznanie
|
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
madzia2306 coś w tym rodzaju http://gdabizuteria.com/biz585/wa/zmijka_fi20.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.