![]() |
#1681 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Nie no mój ekst jest bardzo w porządku,ale to nie zmienia faktu,że nie umiem tego zrozumieć, przecież skoro ze mną zerwał, to dlatego,że było mu ze mną źle, to dlaczego chce ,żeby było tak jak wcześniej między nami(tylko,że bez miłości oczywiście)? to co, źle go kochałam czy co? nie ogarniam. chyba za dużo myślę. Ja mam to samo. Z tą różnicą,że ja myślę,że nie uda mi się już zakochać. Bo zauważcie,że teraz związki zaczynają się na zasadzie: spotykamy się 2-3 tygodnie, randki, potem się całujemy i bach!jestesmy w związku i dopiero potem czekamy na uczucie. Ja tak nie umiem. Ja się muszę najpierw zakochać,żeby z kimś być. Poznać go, zaprzyjaźnić się a tak jak teraz to się robi to się nie da. eh. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-12-14 o 17:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
O dzieki ...nie wiedzialam....
Dalej nie wiem co z urodzinami. No nawet kiecke sobie kupilam zeby ladnie wygladac... ale boje sie jakos...ze bede samotnie sie czula. |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zadomowienie
|
Idź i pokaż,że dajesz sobie radę i że wszystko jest ok, zrób się na bóstwo i nie daj po sobie poznać,że w środku cię rozwala na kawałki. A jak będziesz się czuła źle to zawsze mozesz wcześniej wyjść:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
Oj tam :P Wrocilam wlasnie z promocji. Za chwile wam napisze co pisalam na kartce z nudow.
Mama powiedziala, ze byli u mnie ![]()
#1685 |
Zadomowienie
|
Ja to tak pojde w ogole dopiero na 22 a impreza jest o 19.30, ale wczesniej nie moge....
Boje sie ze on mnie zleje... z drugiej strony to nie w jego stylu no i pokloceni nie jestesmy.... ech... |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zadomowienie
|
To pisalam z nudow:
"Slowa najpiekniejsze, to wciaz tylko slowa, lecz najbardziej od najblizszych zapamietuja sie w naszych glowach. Te najgorsze bola nas do dzisiaj, tulaja sie nieustannie w naszych myslach. Łzy cisna sie do mych oczu... Dlaczego to tak boli? Czas mija bardzo powoli.. Chcialabym zapomniec, ze w ogole istniales, lecz mimo mej woli, w moim sercu zamieszkales. Prosze odejdz juz, chce w koncu byc szczesliwa i zobaczyc jak to jest zyc bez kogos, kto mnie ciagle odpycha... Moje serce choc kocha, to czuje sie samotne..." I jeszcze to :P STAĆ CIĘ NA WIECEJ !!! ON NIE JEST WART TWEJ MIŁOSCI !!! BĘDZIE ŻAŁOWAL TEGO, ŻE CIĘ TAK SKRZYWDZIŁ !!!
#1687 |
Zadomowienie
|
Jednak się złamałam (wiem, zaraz nakrzyczycie) i do niego napisałam smsa. Chciałam zapytać o tę imprezę. Nie dawało mi to spokoju bo nie widzieliśmy się ani nie rozmawialiśmy przez telefon od "afery" (tylko na fb). Oddzwonił mimo że był na piwie u kumpla razem z innymi kolegami. Gadał trochę skrępowany (raczej kolegami dookoła), no ale jednak oddzwonił od razu. Powiedział że nie ma problemu, że przecież się lubimy, a przynajmniej on mnie... że jedynie nie chce żebym cierpiała, ale przecież i tak zamierzal do mnie lada dzień zadzwonić żeby się spotkać jakoś na piwo na mieście, więc jeśli ja się czuję na siłach żeby iść na wspólną imprezę to on nie ma nic przeciwko. Mimo że 3 razy kończyłam sama z siebie rozmowę (nie chciałam przeszkadzać) to dalej mówił i powiedział że zadzwoni jeszcze jutro w trakcie dnia pogadać na spokojnie a nie przy kolegach...
Wiem, że pewnie nie powinnam się łamac itp. ale szczerze? Ulżyło mi i teraz wiem, że już na bank chce iść na imprezę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja uwazam, ze zrobilas normalnie. Przeciez nikt nie mowi, ze masz nie gadac. Skoro rozstaliscie sie w zgodzie to nie ma zadnych przeciwskazac to nie rozmawiania, jedynym mozesz byc sama ty, ze np nie chcesz. Skoro utrzymujecie kontakt, to czemu masz sie bac pisac ![]() ![]()
![]() |
#1689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1691 |
Zadomowienie
|
Lżej co do imprezy, cieżej co do złamania własnego postanowienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Odpicuj się kochana,zeby im szczena opadła, a w szczególnosci jemu ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zadomowienie
|
No mam przygotowane wszystko...ale nie wiem czy nie za elegancko.... No ale cóż...
Mam małą czarną (odcinaną pod biustem, niżej luźniejsza bo ja chudzinka nie jestem), kozaki na obcasie (nie za wysokim), łańcuszek na szyję, cieliste rajstopy, czarny sweterek (chcialam taki nude ale nie udało mi się kupić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zadomowienie
|
ale to cała na czarno? Czarna sukienka, czarne rajstopy, czarny sweter?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zadomowienie
|
Czarny jest seksi;d a czarne rajstopy już w ogóle;d a już najlepiej to pończochy <3 tylko pora roku trochę mało odpowiednia na nie
![]() ![]() To weź inny sweter ![]() ![]() Gadałam wczoraj i dzisiaj z eksem o nas, dalej się nie umiemy dogadać,ale przynajmniej oboje uznaliśmy,że już związku z tego więcej nie będzie.. chce się spotkać, żeby sobie jeszcze raz wszystko wyjaśnić,żebyśmy mogli już do tego nie wracać i się przyjaźnić. Nie wiem czy powinnam się z nim spotkać. A co jeśli zrobię sobie tym krzywdę? Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-12-14 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zadomowienie
|
Umrę z zimna! Dziewczyny! Jutro pierwszy raz wychodzę z domu po 1. pobycie w szpitalu 2. przeziębieniu a Wy mnie stroicie w podkolanówki i pończochy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zadomowienie
|
ale sukienka jest "mała czarna" ale nie aż rak mała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, mnie na święta będziecie musiały tak wystroić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
Wystroimy, a co się szykuje ?
![]() Ja Wam zdam jutro w nocy, albo w niedzielę relacje jak było i czy nie umarłam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zadomowienie
|
Wystroimy, a co się szykuje ?
![]() Ja Wam zdam jutro w nocy, albo w niedzielę relacje jak było i czy nie umarłam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
bo pojadę na dwie imprezy i możliwe, że gdzieś mnie zobaczy ex a nawet jeśli nie to jego znajomi na pewno, więc musze wyglądać jak milion dolcow
![]()
![]() |
#1705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przypominam się: Gadałam wczoraj i dzisiaj z eksem o nas, dalej się nie umiemy dogadać,ale przynajmniej oboje uznaliśmy,że już związku z tego więcej nie będzie.. chce się spotkać, żeby sobie jeszcze raz wszystko wyjaśnić,żebyśmy mogli już do tego nie wracać i się przyjaźnić. Nie wiem czy powinnam się z nim spotkać. A co jeśli zrobię sobie tym krzywdę? Co myślicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() Jutro muszę wyglądać BOSKO! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Raczkowanie
|
Witam o tak późnej porze :P
Cytat:
2. W sprawie konwentów (odmowa pojechania ze mną) się zdarza, ale nie wiem czy coś jeszcze. 3. Jeśli można podpiąć pod to nieufność w stosunku do słów o "miłości od 1 wejrzenia" i pytam czy na pewno nie myli miłości z zauroczeniem (i czy ze mną wytrzyma - negując jego wybór mnie). 5. Nie jestem starszą kobietą i wiem, że dla was cyfra 3 to niewiele, ale dla mnie 3 nieudane relacje to strasznie dużo... 7. Jak poznać, czy jest się empatycznym czy tej empatii się nie ma? Bo wiem (a tak mi się przynajmniej wydaje) że emparia to nie tylko współczucie. I jak wyczuć, czy nam się tylko wydaje, że jesteśmy empatyczni czy jesteśmy naprawdę? 9. Co to znaczy być otwartym na naukę na konfliktach? 11. To samo - co to znaczy byc nieodpowiedzialnym finansowo? Chodzi o szastanie kasą, hazard, zadłużanie się? Jak to ocenić, "wyskalować" jeśli jeszcze nie ma się własnego dochodu i nie czuje się "pełni ciężaru" utrzymania? 13. Co to znaczy być blisko ze swoją rodziną? Bo ja chyba nie jestem ale nie wiem czy o to chodzi... Nie mam też za wielu przyjaciół, ostatnio zweryfikowałam pewne znajomości... Pytanie rbzmi co niesie to pytanie - przed czym ostrzega? Co w nosi do relacji, jeśli nie ma się bliskich stosunków z rodziną/przyjaciółmi? 14. Jestem krytyczna ale staram się nie mówić w upokarzający sposób (zdarza mi się to naprawdę rzadko i tylko w dialogu wewnętrznym raczej, gdzieś nie wiem 0,01 a nawet 0,001 przypadków - ktoś musi mi naprawdę podpaść...). 15. Zazdrosna byłam dotąd raz w życiu, nie wiem jak z zaborczością, tym bardziej, że na obecnym etapie nie mam swojego życia... niestety 17. Mam mało zainteresowań. Tak jak wyżej - co to wnosi w relację, co daje taka informacja o człowieku. 18. Co to znaczy odpowiedzialność za swoje uczucia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie cierpię jak z nim rozmawiam,chociaż jest mi ciężko mimo wszystko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zadomowienie
|
Hmm...ja zawsze jestem zwolenniczką wyjaśniania wszystkiego od A do Z więc ja bym pewnie poszła, ale to zależy od osoby. Nie lubię niedopowiedzeń bo męczą latami... Jednak osoba zapomni (znam takie) i przejdzie do porządku dziennego, a ja bym się głowiła...
Co do przytulania...sama to uskuteczniałam na początku. Ale potem jakoś stwierdziłam, że "nie wypada"...jak 2 tygodnie się nie przytulałam to w sumie stwierdziłam, że tak wolę... bo przynajmniej nie cierpię. Zawsze możesz spróbować się spotkać...wyjaśnić co masz do wyjaśnienia. Jeśli będziesz cierpieć, zmyj się wcześniej i zabiegu nie powtarzaj. Takie doświadczenie powie Ci jasno, że nie możesz się spotykać a tak czy siak kiedyś do siebie dojdziesz. No co, opóźni to dochodzenie do siebie o tydzień,dwa? A jak nie dopowiecie sobie czegoś to tak będziesz się męczyć wieki... |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobre pytanie.Może,że jak np. chcesz powiedzieć,że kochasz to na prawdę musisz kochać a nie wydaje ci się,że coś czujesz, że musisz brać odpowiedzialność za to co mówisz,więc powinno się mówić tylko to co się na prawdę czuje? I'm not an expert.. ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
Ale jak chcemy się kumplować to nie wyobrażam sobie nie rozmawiania o tym i wyjasnienia sobie, bo mnie to będzie gryzło. Odkąd zaczął temat znowu mnie gryzie. ![]() ![]() Sama nie wiem, mam taki chaos w głowie,że sobie nie wyobrażacie nawet ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-12-15 o 00:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.