|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hm, nigdy nie zapiekałam ryby z takimi dodatkami, zawsze kurak. nie rozpada się toto potem? W zasadzie filrty kojarzą mi się z dość bezsmakowymi, rozpadającymi się segmentami. ![]() Już się wykąpałam i ochłonęłam, hu. ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra, teraz powiedzcie mi co mogę zjeść. Musze coś nadrabiać, czy mogę wsunąć jakąś tradycyjną kolację z rodzaju sałatka/twaróg? ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Btw, gdzie jest groszek? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
content, gratuluję pobiegnięcia!
![]() ![]()
#1683 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
#1685 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Ale już tu nie pasuję, nawet nie ćwiczę
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- A jakie dokładnie buty?
#1687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O TAKIE, w normalnych balerinach moje nogi wyglądają przezabawnie, a na Martensy już jednak za ciepło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne są, a wygodne? Ja sobie kupiłam na teraz TE buty. Są śliczne, bardzo wygodne, leciutkie, przewiewne, no taka lżejsza wersja trampek. Bo jednak w zwykłych trampkach ciepłą wiosną/latem jest za ciepło, guma nie jest przyjacielem upałów. I muszę się rozejrzeć za sandałkami, bo niedługo będzie bardzo ciepło, a ja mam tylko męskie japonki (jedyne ładne jakie w sklepie znalazłam) na stanie z letnich butów.
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-05-14 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajne są. Ja trampki chcę kupić swoją drogą, bo w ostatnich chodziłam do momentu, kiedy podeszwa mi nie odpadła. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Dzisiaj przebieglam tylko 2km, bo z kolezanka, ktora totalnie niebiegajaca, jutro tez idziemy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejoooooł
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyszedł Tż do mnie i mnie ukochał ![]() Oboje mieliśmy gorsze dni, to bankowo ![]() Cytat:
![]() Za-je-bis-te porównanie ![]() Cytat:
![]() Wystarczy codziennie mówić sobie "dobre i pozytywne" rzeczy ![]() Z czasem mózg sam to "zaakceptuje" i będzię Ci łatwiej ![]() ![]() Pewnie kochanie ![]() Masz szczęście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze że masz tą śwadomość ![]() ![]() Po za tym kochana pytałaś co jeść przed i po ![]() A więc ja godzinę przed nie jem nic, a po jem od razu ![]() Także albo jem przed obiadem, czyli wracam z pracy, biegnę i potem robię obiad, albo jem obiad i czekam 2h i ćwicze na wieczór ![]() ZAWSZE po biegach czy w ogóle bieganiu musisz coś zjeść ![]() To bardzo ważne ![]() Najlepiej białko i warzywa, a jak na obiad to tez węglowodany ![]() Ty tu jestes najlepszą motywacją ![]() Tylko mi spróbuj sobie pójść gdziekolwiek ![]() A ja mam %%% w głowie, wypiłam wino i pół kieliszka piwa ![]() ![]() Trochę mi szumi tera ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czemu nie chcesz odkrywać stopy? Nie chodzisz w sandałkach, klapkach? To jak Ty lato wytrzymujesz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- kala, pijusie Ty ![]() ![]()
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak Cię kocham ![]() A teraz ide spać oby mi w głowie nie szumiało w łóżku ![]() ![]() Dobranoc girlzzzz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc kala
![]() ![]()
#1695 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Korzystasz z jakiejś aplikacji biegowej może? Tak sobie myślę, że to całkiem fajna motywacja, musze poszukac czegoś, co działa offline. Cytat:
![]() ![]() Nie wiem, czy to działa, ale nic nie bawi mnie bardziej, niż nonszalanckie "witaj piękna" rzucone od niechcenia z samego rana. ![]() ![]() ![]() ![]() Ja w ogóle mam problemy z regularnymi posiłkami - i bardzo dobrze wychodzi mi przekonywanie samej siebie, że to nie ważne kiedy, ważne jak i ile. ![]() ![]() ![]() O to to Kretko, o to to, patrz, nie wiem czemu pomyślałam, że to, że jesteś ładna, to lepszy argument. ![]() Wino i pół kieliszka piwa? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
content, mocniej zadziałałoby, że jestem inteligentna, ale ładna jest wystarczającym argumentem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Właśnie zauważyłam... ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Idę się pokąpać z pianą i książką, w końcu mam mój Cud oleju kokosowego!
#1697 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No nie chodzę. ![]() ![]() Cytat:
Dobranoc. ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() No, będzie się jutro tłumaczyć. ![]() Idź, czytaj, będziesz nas edukować. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, że też nie lubię stóp? I dziwią mnie ludzie, którzy je sobie liżą i jarają się nimi ![]() ![]() Nie obecierają ![]() ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-05-14 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mamy przerażająco dużo wspólnego, może to już jakiś zespół chorobowy? ![]() To zamów! Tylko nie wiem, czy materiałowe też mają gumkę - tu w koronce jest potrzebna, bo jest miękka i pewnie dlatego wpadli na taki genialny pomysł. Wiesz co, ja mam równo 25.5 i zaryzykowałam wzięcie takich właśnie - myślę, że rozmiar większe mogłyby być za duże, a te mogłyby być o pół rozmiara większe, ale ani nie cisną mi palców, ani nie spadają z nogi, więc resztę też zamówiłam 40. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobają mi się koronkowe TE, TE, do tego z płótna TE, o i jeszcze sandałki TE. Większych niż 41 nie ma, oczywiście, więc muszą być dobre, nie mają wyjścia ![]() Wyczytałam już dużo mądrych rzeczy w książce, np. smażenie na jakichkolwiek olejach roślinnych jedno- i wielonienasyconych jest szkodliwe, ponieważ tworzą się podczas podwyższania temperatury tłuszcze trans. Już stranszone są również oleje nietłoczone na zimno, nieprzechowywane w niskiej temperaturze, w szklanych, ciemnych butelkach. Wszystko rafinowane, sklepowe, w plastiku, narażone na światło i utleniane jest stranszone. Dużo bezpieczniejsze i jedynie dopuszczalne w kwestii zdrowotnej jest smażenie na tłuszczach nasyconych, które nie zmieniają swojej budowy podczas podgrzewania, są biozgodne, także tłuszcze zwierzęce (np. smalec) czy właśnie olej kokosowy, olej palmowy (które są olejami nasyconymi). Olej kokosowy jest średniołańcuchowy i dzięki temu wyróżnia się na tle większości długołańcuchowych olejów, przetwarzany jest w energię. I ma też dużo lepsze właściowści dzięki tej średniołańcuchowatości. Nie powoduje powstawania wolnych rodników, bo nie ma wolnych wodorów w swoim łańcuchu (jak tłuszcze nienasycone), walczy z nimi. Jeszcze trochę przed snem poczytam, dzielić się z Wami wiedzą na bieżąco? ![]() Dobranoc ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-05-15 o 00:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |||||
Zakorzenienie
|
Kaca to ja mam rzadko
![]() Suszy mnie tylko troszkę ![]() ![]() Wieeeeeeem, wieeem ![]() A my oboje "po jednych pieniądzach", bo dwa nerwusy ![]() Ale docieramy się i staramy, a to jest najważniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz mam swoją podopieczną ![]() Nie oddam Cię tak łatwo ![]() Już tłumaczę ![]() ![]() No bo piłyśmy winko... No i jedno się skończyło, potem drugie, no a tu jeszcze niedosyt mały ![]() ![]() No i patrzę,a TŻ jeszcze ma PIWO ![]() No to chlup se do kieliszka ![]() I tak to było... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I naprawdę koleś się podnieca mega jak widzi ładne stopy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dawaj więcej ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- ![]() ![]() ![]() Proszę ![]() Stronka: http://www.pic4ever.com/index-2.php ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Plażowiczki
![]() Dziś mija równo miesiąc na SB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1707 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
witam przy sniadaniu
![]() Nicole spadlo Ci 10kg w miesiac?!?!?! to źle ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Chociaz w sumie Tobie spadla wieksza na I fazie a to woda i zaleglosci w jelitach to nie ma tragedii. Prawidlowy spadek ciala (zdrowy) to okolo 0.5 kg na tydzien ![]() nienawidze tego sera odtluszczonego, smakuje jak gowno a nie ser ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Asmena, już pisałam wcześniej, przy mojej otyłości II stopnia spadek jest większy i nie jest to niczym złym
![]() ![]() A zdrowy spadek przy nadwadze czy wadze już prawidłowej to 0,5-1kg na tydzień.
#1710 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.