![]() |
#1681 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() jedynie to sie tylko obawiam że jak mały się noe obróci to że nie zdażę dojechać do szpitala na czas na cc i bede musiała rodzic sn ![]() w ogóle musiałam kupić jeszcze Hani 2 pary grubszych spodni bo oczywiscie jak idzie do tesciów to nie przypomną jej o sikaniu przed wyjsciem na dwór i później dziecko posikane a pranie w te pogode nie nadąża schnąć ![]() Jeszcze dzisiaj teściowa mnie wkurzyła bo wg niej powinnam jej kupić jeszcze kurtke zimową, mówie że ma z zeszłego roku dobrą (bo kupiłam jej troszke większą) a jak się okaże że faktycznie będzie śnieżna zima to wtedy się dokupi. Kurtek nie braknie... łooo to sie nasłuchałam ze dziecko zaniedbane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robotnicy od okien mnie zaskoczyli..mieli byc o 8 a zapukali 7.59 ![]() Juz okien nie ma i zaraz wprawiaja nowe, mam nadzieje, ze szybko to zrobia bo jestem uziemiona i musze odpoczywac ![]() Czekoladka - u mnie jaja na miekko prawie codziennie bo tzet je na sniadania jajka, a ja tez bardzo lubie ![]() A ja na sniadanie zjadlam parowke i papryke duszoną, nie wiem co malego na obiad sobie zrobic bo sama jestem a wyjsc narazie nie moge nigdzie. I naszla mnie ochota na upieczenie chalki i chyba upieke popoludniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() choć do nas kiedyś miał przyjechać stolarz przycinać drzwi pokojowe, miał być o 8.00 a domofon zadzwonił 7.40 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem się cieszę, że nie mam teściów.
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizyte. Za wszystkie wizytujace trzymam, ktos jescze dzisiaj? Silesiana i Esti moglyby juz powrocic do swiata zywych wizazowych... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, powodzenia na wizytach
![]() Ja dzisiaj odbębniłam morfologię. Tak się ze mnie potem krew lała, że mało nie padłam na środku ulicy. Nie wiem skąd taka reakcja ![]()
#1687 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ jest "fachowcem", nie spóźnia się i nie pije w pracy. Jakiś dziwny on jest
![]()
#1688 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziś było jeszcze inaczej, jakiś kryzys, nie wiem, może wczoraj się coś stało w tym przedszkolu, bo wczoraj płakał już i Smerfa miał zanim przyszłam, a zwykle rozpłakuje się na mój widok nie wczesniej i bierze Smerfa z pudełka... rano go goni.... w sensie codziennie rano robi kupę, albo dwie... a dziś jeszcze z przed samochodu mi uciekł pod klatkę, że on chce kupę.... wróciłam się z nim, ale oczywiście nie zrobił... nagadałam mu pełną czapkę w samochodzie, że chciałabym, żeby się śmiał, uśmiechał, bawił z dziećmi, bo przecież fajnie jest w przedszkolu, to przytaknął, mówił sobie, że tak, trzeba się uśmeichać... i zaczęłam gadać jak najęta, że chciałabym żeby nie płakał, bo ja przyjadę po niego nawet jak nie będzie płakał, że nigdy nie zostanie tam na zawsze, tylko po pracy przyjadę, że nie musi płakać, bo już mi przyszło do głowy, że może on myśli, że jak się rozpłącze to ja dopiero przyjaddę.... i pow mu że chciałabym, żeby wszedł dziś na salę zuśmeichem i powiedział "Dzień dobry Pani ELu" z uśmiechem, przytaknął i faktycznie wszedł na salę, dzielnie się trzymał, był na krawędzi płaczu, ale wszedł, powiedział :Cześć Pani Elu" ja mu Papa, miał łezkę w oku, ale może jakoś lepiej będzie, mam nadz, że to moje gadanie coś da..... eh tak bym chciała mu jakoś pomóc, ułatwić mu to, tylko nie wiem jak.... o kurcze, ja urodziłam w 38tc..... ![]() ![]() wow...... Cytat:
![]() tata przywiózł mi cukinię... chciałam narobić lecza w słoiki na zimę...... no i dynię na zupę dyniową..... no i kolejne rzeczy z check listy..... ![]() korci mnie.... ale może sobie faktycznie daruję....... a Ty też niezła jestes..... pessar założony, spasmoliny itp a na rowerku chce pedałować ![]()
![]() |
#1689 |
Wtajemniczenie
|
Powodzenia dzis na wizytach i gratki nowych tygodni.
U mnie czesc juz poprana, a pochwale sie co mama wczoraj upolowala w SH ![]()
#1690 |
Zakorzenienie
|
Aleaa, jakie słodkie!
![]() ![]()
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby zrobili szybko i solidnie ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- o kurcze ? może źle pielęgniarka nakłuła ? ale już wszystko ok ? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1692 |
Wtajemniczenie
|
Alea no fajne, fajne
chociaż ja nie jestem za takimi ubrankami... owszem jakieś tam legginsy w renifery ma, ale tak przebierać nie będę ![]() zrobiłam sobie dziś morfologię, żelazo, magnez no i cukier sobie zrobiłam, ale w sumie słodkim mamom na czczo to i tak cukier dobry wychodzi nie??
#1693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Wtajemniczenie
|
Ela. chciałam popedałować, bo nie czuję się jakoś słabo, rozpiera mnie energia, ale wiem, ze raczej nie powinnam, ta pozycja na rowerze, jednak z naciskiem na dolne partie miednicy, obiecała sobie, że będę rozsądna i nie urodzę przed końcem 36tygodnia
![]() Aleaa, super zakup, na święta idealne W przedszkolu mojego syna 30.09 są urodziny Misia, będzie zabawa i można się przebrać, ale mamy strój wojownika PowerRangers, więc przynajmniej to z głowy.
#1695 |
Zakorzenienie
|
Już okej, na szczęście, chociaż trochę się wystraszyłam
![]() Pewnie źle się wbiła, faktycznie. Już raz mi takiego siniora na ręce zrobiła, że przez parę tygodni zniknąć nie chciał ![]()
#1696 |
Wtajemniczenie
|
Futbolowa, lepiej ci już? Może tak niefortunnie wkłucie zrobione? A wylew pod skórą ci się zrobił i siniak czy nie?
#1697 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Futbolowa - mam nadzieje, ze lepiej juz? ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Jakie kupilyscie podklady poporodowe te na lozko? Jaki rozmiar? Bo znalazlam nawet takie http://allegro.pl/podklad-do-przewij...601420411.html i zastanawiam sie czy brac takie czy mniejsze...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Indra83, tak, siniak się własnie tworzy.
Już takiego pecha widać mam ![]() ![]()
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Zanet kciuki za wizyte
![]() ![]() Lola ale leca te tygodnie ![]() ![]() Aleaa super ![]() Kostka na jakies pierwsze z brzegu na to lozko wzielam ![]() Bylam w sklepie po ziemniaki. Maly tak sie wypychal, ze modlilam sie, zeby wrocic, a jeszcze telefonu nie wzielam... Dzis rozpoczynam prasowanie ![]()
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I też mamy Święto Misia ![]() Mi to brzuch nie twardnieje, tylko ciągnie bardziej, nie wiem to chyba te wiązadła.. Ale mam taki syndrom wicia gniazda, że nie mogę się opanować ![]() ![]()
![]() |
#1703 |
Raczkowanie
|
w poniedzialek na usg wyszlo ze moj synek ma szyje owiniętą pępowiną. Lekarz powiedział ze to nie groźne .Jestem 32tc .Powinnam się martwić??
![]() |
#1704 |
Wtajemniczenie
|
A no i dzisiaj zaczęłam 35 tc
![]()
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na fotce moja Werka jak miala 4,5mca
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
![]() a te dresiki tez prasujecie? ja chyba nie bede prasowac bo wiekszosc mam na 68 , jedynie te mniejsze co wygralam to poprasuje
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1709 | |||
Zakorzenienie
|
gratki
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.